Bijles Nederlands in Brecht

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Mieke

Rijkevorsel

Bachelor

Thomas More Kempen

Lager Onderwijs

Bijles Nederlands met Mieke

Ik wil graag bijles geven omdat ik het fijn vind om een-op-een te kunnen werken met een kind. Kinderen actief en op eigen niveau bijles geven om zo het kind tot leren te brengen, geeft ontzettend veel voldoening. Ik ben sinds 2016 actief als leerkracht lager onderwijs en dit als klasleerkracht in de tweede graad.

9/10

Rijkevorsel
Lager Onderwijs
Bachelor, Thomas More Kempen

Nederlands

Beja

Kapellen

Bachelor

Rijksnormaalschool Sint-Niklaas

lager onderwijs

Bijles Nederlands met Beja

Bijles kan van onschatbare waarde zijn wanneer je stukjes van leerstof mist. We kijken wat al goed gaat en bouwen samen verder op. Ik wil je gids zijn in je leren.

10/10

Kapellen
lager onderwijs
Bachelor, Rijksnormaalschool Sint-Niklaas

Nederlands

Jade

Schilde

Bachelor

UCLL

Sociale Readaptatiewetenschappen

Bijles Nederlands met Jade

Wat mij persoonlijk motiveert om bijles en begeleiding te geven is enerzijds omdat ik dit doe vanuit passie, maar anderzijds ook omdat ik het fijn vind om anderen te helpen en resultaten en doelen samen te bereiken. Ik heb bijleshuis leren kennen via de Ku Leuven en was direct geïnteresseerd. Voordat ik bijleshuis leerde kennen heb ik al bijles gegeven aan kinderen, jongeren en studenten.

7/10

Schilde
Sociale Readaptatiewetenschappen
Bachelor, UCLL

Nederlands

Kato

Schoten

Derde graad

Atheneum Brasschaat

Moderne talen-wetenschappen

Bijles Nederlands met Kato

Ik leer zelf erg graag bij en breng ook heel graag kennis over. Leren hoeft voor mij niet saai te zijn. Tijdens mijn stages heb ik echt gemerkt dat mijn plaats in het onderwijs is.

Schoten
Moderne talen-wetenschappen
Derde graad, Atheneum Brasschaat

Nederlands

Michaël

Antwerpen

Master

Universiteit (UA)

Handelsingenieur optie Informatica

Bijles Nederlands met Michaël

Ik doe dit al meer dan 15 jaar, en het geeft voldoening dat de cursisten verbeteren en resultaten halen. Er is veel waar ik vertrouwd mee ben, en het is fijn om kennis door te geven, en tips te geven qua studiemethode.

7/10

Antwerpen
Handelsingenieur optie Informatica
Master, Universiteit (UA)

Nederlands

Evelyn

Brasschaat

Bachelor

Hogeschool Gent

Kleuteronderwijs

Bijles Nederlands met Evelyn

Ik heb zelf, vroeger als leerling en later als student, ervaren dat het soms heel moeilijk is om bepaalde leerstof onder de knie te krijgen. Dit kan vele oorzaken hebben: leerstoornis, gebrek aan zelfvertrouwen, nood aan meer tussenstappen of kapstokken, niet de juiste klik met de leerkracht of de manier hoe de leerstof wordt aangebracht, verkeerde studiehouding, te snel afgeleid door externe prikkels,... Zeker als de klassikale introductie in de klas van nieuwe leerstof te snel gaat of dat er te weinig tijd in de klas is om meer individuele begeleiding te krijgen (door een te grote klasgroep of schrik om hulp te vragen omwille van de reactie van de medeleerlingen/studenten). In een individuele bijles kan je je meer toelichten op de problematiek of studiemoeilijkheden van de leerling/student. Een aanpak opstellen waardoor het memoriseren vlotter gaat, kan door gebruik te maken van tussenstappen, kapstokken, en ook niet te vergeten de rustige gemoedelijke sfeer waarin dit gebeurt, bevordert ook vaak de studiehouding.

9,2/10

Brasschaat
Kleuteronderwijs
Bachelor, Hogeschool Gent

Nederlands

Maxime

Essen

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool

Lager Onderwijs

Bijles Nederlands met Maxime

Ik gaf vorig jaar huiswerkbegeleiding aan kansarme kinderen en jongeren van het lager onderwijs en de eerste graad van het secundair onderwijs. Uit het creëren van mogelijkheden en het benutten van sterktes van kinderen en jongeren, haal ik zelf veel intrinsieke motivatie.

10/10

Essen
Lager Onderwijs
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool

Nederlands

Esther

Malle

Bachelor

Erasmushogeschool Brussel

Radio

Bijles Nederlands met Esther

Kennis en vaardigheden doorgeven aan anderen geeft me enorm veel voldoening. Ik help graag en op deze manier kan ik dat doen zonder mezelf op te dringen. Maar andersom geldt hetzelfde. Ik hoop ook te kunnen leren van mijn leerlingen of studenten.

Malle
Radio
Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Nederlands

Kato

Brasschaat

Master

Bijles Nederlands met Kato

Ik heb reeds via kennissen en als vrijwilliger bijles gegeven aan anderstalige gezinnen. Graag wil ik bijles blijven geven en meer ervaring opdoen. Bijles geven blijft een interessante bezigheid: je helpt de persoon die je bijles geeft, je breidt je kennis van het vakgebied uit en leert meer over lesgeven in het algemeen. Met het oog op de toekomst (en eventueel een job in het onderwijs) is BijlesHuis zeker en vast een mooie leerschool.

Brasschaat
Master,

Nederlands

Laura

Brecht

Bijles Nederlands met Laura

Ik ben Laura en ben 21 jaar. Ik ben een studente lager onderwijs aan Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen. In mijn job zal ik later lesgeven, dus bijles geven is een ideale manier om mijn leerstijl te oefenen, verbeteren en te verdiepen. Met mijn diploma kan ik lesgeven tot de eerste graad van het middelbaar, dit betekent dat ik ook tot deze leeftijd bijles kan geven. Ik woon in Brecht, maar ben heel snel in Antwerpen met het openbaar vervoer. Ik leer graag kinderen iets bij, maar ook volwassenen.

Brecht

Studenten die we al konden helpen

 • Sarah uit Antwerpen

  Leerling met stotterprobleem die 6e middelbaar BSO (Houtbewerking) heeft afgerond, heeft begeleiding nodig bij een niet-bindende proef Begrijpend Lezen op 27 augustus.

 • Maxime uit Vilvoorde

  Maxime zit in het 2de middelbaar ASO en zou graag hulp hebben bij Nederlands.

 • Cindy uit Antwerpen

  Student 2de middelbaar ASO economie zoekt hulp bij de vakken Nederlands en Frans (leerstof to be confirmed). Vooral dit jaar lukken de vakken minder goed.

 • Arthur uit Grimbergen

  Arthur zit in het tweede middelbaar en zoekt begeleiding bij Nederlands. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof grammatica en spelling.

 • Lidewij uit Antwerpen

  Volwassene (job als filmmaker) zoekt hulp bij Nederlands, vooral bij het vlot en foutloos schrijven van de taal. Idealiter een docent die ervaring heeft met creatief schrijven of schrij… Lees meer

 • D.M. uit Antwerpen

  Leerling 11 jaar (internationale school, niveau 6e leerjaar) heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Volgens zijn moeder moet hij vaak nog zijn woorden zoeken en heeft hij veel moeite m… Lees meer

 • Sothie uit Antwerpen

  Sothie zit in het 2e leerjaar en heeft moeite met Nederlands. Nederlands is niet de moedertaal en daarom is lezen en schrijven voor haar moeilijker dan de rest van de klas. Graag wekeli… Lees meer

 • Jona uit Brasschaat

  Leerlinge 6e leerjaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Ze volgt momenteel thuisonderwijs en moet haar achterstand inhalen in combinatie met het leren van de nieuwe leerstof, zowe… Lees meer

 • Lies uit Dordrecht

  Lies heeft een vak 'Nederlands' op HBO-niveau waarvoor ze begin september examen moet doen. Het bestaat uit meerdere onderdelen, zoals grammatica, een artikel schrijven en stijlfouten. … Lees meer

 • Paiwan uit Antwerpen

  Paiwan (14j) gaat dit jaar naar 2de middelbaar economie organisatie. Hij zou graag hulp hebben bij Nederlands. Bij Nederlands gaat het om begrijpend lezen en vervoegingen. Student heeft… Lees meer

 • Hilde uit Vilvoorde

  Franstalige leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands, vnl. taalbeschouwing (zinsontleding).

 • Nieuwe Les uit Zemst

  Franstalige leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Het gaat om taalbeschouwing en samenvattingen maken, maar ook het begrijpen van de opgave bij een toets.

 • Azra uit Kruibeke

  Ouders wensen begeleiding voor hun zoon die in het 1ste middelbaar zit. Hij woont nu 1 jaar in België, voorheen woonde hij in Zweden. Vorig jaar volgde hij al het 6de leerjaar in het Ne… Lees meer

 • Hh uit Antwerpen

  Leerling van jaar uit Antwerpen zou graag starten aan de middelbare school maar heeft geen basis mondelinge vaardigheden voor Nederlands, zijn moedertaal is Engels. De bedoeling is om o… Lees meer

 • Hannelore uit Antwerpen

  Student 4de middelbaar ASO zoekt begeleiding bij Nederlands. Vooral bij grammatica en tekstanalyse.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Top bijlesaanvragen

Nederlands bijles aan huis in Brecht, Nederlands bijles in Brecht, bijlesdocent Nederlands in Brecht, bijles Nederlands geven in Brecht, bijles leraar, bijles tarieven, beste bijles, bijlesleraar gezocht, Nederlands leren