Bijles Marketing in De Pinte

Krijg vandaag nog bijles marketing op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

marketing

Ellis

Gent

Bachelor

Hogent

Marketing

Bijles marketing met Ellis

Ik zou graag bijles geven, om iets bij te kunnen brengen en iemand anders vooruit te helpen.

Gent
Marketing
Bachelor, Hogent

marketing

Bruno

Aalst

Master

VUB

Handelsingenieur

Bijles marketing met Bruno

Bruno is afgestudeerd als handelsingenieur en heeft ook nog fysica gestudeerd in het hoger. Hij helpt leerlingen graag verder bij Engels, economie, wiskunde en fysica.

9/10

Aalst
Handelsingenieur
Master, VUB

marketing

An

Aalter

Master

EHSAL Brussel

Handels- & Financiële Wetenschappen

Bijles marketing met An

Ik krijg energie van mensen naar een hoger level te brengen Ik gaf vroeger bijles als net afgestudeerde, en geef nu les bij CVA en ik coach en begeleid jongeren rond ondernemerschap en/of hun loopbaan. Ik leerde BijlesHuis kennen via een cursist aan CVA.

9,3/10

Aalter
Handels- & Financiële Wetenschappen
Master, EHSAL Brussel

marketing

Louise

Gent

Master

Universiteit Gent

Meertalige Bedrijfscommunicatie

Bijles marketing met Louise

Ik wil graag bijles geven omdat het me veel voldoening geeft om jongeren te helpen bij hun studies. Ik heb in het verleden al veel bijlessen gegeven en kreeg hier altijd goede feedback op van de jongeren zelf.

Gent
Meertalige Bedrijfscommunicatie
Master, Universiteit Gent

marketing

Jasper

Gent

Master

Universiteit Gent

of science in de psychologie - afstudeerrichting bedrijfspsychologie en personeelsbeleid

Bijles marketing met Jasper

Uit mijn eigen ervaring als student lijkt het huidige onderwijssysteem weinig in te zetten op gepersonaliseerde begeleiding van studenten. Iedereen krijgt dezelfde leerstof op hetzelfde tempo, ondanks de individuele verschillen in aandacht of verwerkingssnelheid. Ik geloof dat bijles een mooie aanwinst is voor studenten die nood hebben aan meer begeleiding op specifieke onderwerpen. Als bijlesgever kan ik een positieve invloed hebben op de motivatie (zeker in moeilijkere tijden zoals nu), zelfvertrouwen en leervaardigheden van de student. Dit zijn zaken waar ik als persoon en als bedrijfspsycholoog volledig achter sta en een deel van wil zijn. Bovendien merk ik dat ik steeds meer en meer zin krijg om aan de slag te gaan! Zoals vermeld heb ik al wat ervaring in het begeleiden van jongeren, en ik ben ervan overtuigd dat mijn motivatie en houding t.o.v. studenten een mooie aanwinst kan zijn.

Gent
of science in de psychologie - afstudeerrichting bedrijfspsychologie en personeelsbeleid
Master, Universiteit Gent

marketing

Luka

Gent

Examencommissie

Xabia International College

Cambridge English

Bijles marketing met Luka

Ik ben Luka, een internationale student die 5 jaar in Spanje op een Internationale Engelse school zat. Hierdoor heb ik dus ook in plaats van secundair onderwijs de engelse versie gevolgd. Het systeem daar ligt iets anders, tweede graag zijn GCSE's en derde graad zijn IAL's. Hier wordt er meer naar specialisatie en universitair niveau gemikt. Verder ben ik ook vrijwilliger bij Erasmus Student Network Gent, hier sta ik in voor de internationale studenten. Tijdens mijn laatste jaar IAL was ik deputy head boy, dit valt te vergelijken met onderklaspresident. Ik was dus het aanspreekpunt voor verschillende jaren, dus daar heb ik ervaring opgedaan met het samenwerken met studenten.

Gent
Cambridge English
Examencommissie, Xabia International College

marketing

Camille

Gent

Bachelor

HOWEST

Multimedia en Communicatie Technologie

Bijles marketing met Camille

Mijn huidige job als e-commerce owner neemt niet zoveel tijd in beslag en ik wil graag anderen motiveren en verrijken.

Gent
Multimedia en Communicatie Technologie
Bachelor, HOWEST

marketing

Raina

Gent

Master

UGent

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles marketing met Raina

In september 2020 heb ik ervoor gekozen om mijn job bij het cultuurcentrum te behouden. Toch mis ik het lesgeven. 2 jobs combineren kan ik niet meer doen, maar via BijlesHuis kan ik wel op een flexibele manier bijles geven.

Gent
Specifieke Lerarenopleiding
Master, UGent

marketing

Julie

Nazareth

Master

Universiteit Gent

Handelswetenschappen - Finance & Risk Management

Bijles marketing met Julie

Ik haal veel voldoening uit het helpen van andere mensen! Bijles geven lijkt mij dan ook de ideale manier om jongeren te helpen.

Nazareth
Handelswetenschappen - Finance & Risk Management
Master, Universiteit Gent

marketing

Emma

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Handelsingenieur

Bijles marketing met Emma

Emma werkt momenteel haar master Handelsingenieur af. Ze heeft reeds ervaring met het geven van bijlessen en dit op verschillende niveaus. Zo is ze ook assistent-lesgever geweest bij CodeFever, waar ze jonge leerlingen Scratch aanleerde.

10/10

Gent
Handelsingenieur
Bachelor, Universiteit Gent

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt de beste bijlesdocenten in regio De pinte. Stuk voor stuk gescreend, ervaren, en enorm gemotiveerd om jou of je kind vooruit te helpen. Wij nemen je alle werk uit handen en bieden constante service per telefoon en mail voor élke vraag. Zo wordt 1-op-1 bijles marketing nemen een eitje! Schrijf je hier in om jouw perfecte docent uit De pinte te vinden.
Jouw bijles marketing zal worden geregeld door een enthousiaste accountmanager, het kloppende hart van BijlesHuis. Onze accountmanagers kennen het netwerk van docenten door en door, en vinden bijna altijd meteen de juiste match in De pinte. Je kan altijd terecht bij hen voor eender welke vraag. Even kennismaken met hen? Dat kan hier!
We beoordelen onze docenten via een intakegesprek op verschillende gebieden. Pedagogisch uiteraard: aanpak, didactische skills, eventuele ervaring. Maar ook de vakkennis marketing is belangrijk voor ons. Elke bijlesdocent uit regio De pinte moet ook een uittreksel uit het strafregister model 596.2 voorleggen, samen met hun diploma('s). We houden de kwaliteit van onze docenten steevast in de gaten.

Top bijlesaanvragen

privé leraar, privé leerkracht, hulp in Marketing regio De Pinte, Marketing leren, bijles Marketing middelbaar, bijles Marketing geven in De Pinte, dyscalculie bijles, bijles Marketing prijs, beste bijles