Bijles Marketing in Melle

Krijg vandaag nog bijles marketing op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

marketing

Ellis

Gent

Bachelor

Hogent

Marketing

Bijles marketing met Ellis

Ik zou graag bijles geven, om iets bij te kunnen brengen en iemand anders vooruit te helpen.

Gent
Marketing
Bachelor, Hogent

marketing

Bruno

Aalst

Master

VUB

Handelsingenieur

Bijles marketing met Bruno

Bruno is afgestudeerd als handelsingenieur en heeft ook nog fysica gestudeerd in het hoger. Hij helpt leerlingen graag verder bij Engels, economie, wiskunde en fysica.

9/10

Aalst
Handelsingenieur
Master, VUB

marketing

Louise

Gent

Master

Universiteit Gent

Meertalige Bedrijfscommunicatie

Bijles marketing met Louise

Ik wil graag bijles geven omdat het me veel voldoening geeft om jongeren te helpen bij hun studies. Ik heb in het verleden al veel bijlessen gegeven en kreeg hier altijd goede feedback op van de jongeren zelf.

Gent
Meertalige Bedrijfscommunicatie
Master, Universiteit Gent

marketing

Isabelle

Laarne

Master

Odysee Brussel

Geaggregeerde secundair onderwijs - groep 2

Bijles marketing met Isabelle

Ik ben gemotiveerd om leerlingen/studenten/volwassen te helpen om meer inzicht te geven in economische vakken en/of toegepaste informatica. Momenteel geef ik aan enkele leerlingen secundair onderwijs bijles en het is fijn om te zien dat ze vooruitgang boeken en slagen in hun examens.

10/10

Laarne
Geaggregeerde secundair onderwijs - groep 2
Master, Odysee Brussel

marketing

Melissa

Gent

Master

Universiteit Gent

Biomedische Wetenschappen

Bijles marketing met Melissa

Het doorgeven van kennis aan kinderen en jongvolwassenen, alsook het bijdragen aan de ontwikkeling van de leerling en het ontwikkelen van een veilige leeromgeving vormt mijn intrinsieke motivatie als lesgever in het bijleshuis.

8/10

Gent
Biomedische Wetenschappen
Master, Universiteit Gent

marketing

Jasper

Gent

Master

Universiteit Gent

of science in de psychologie - afstudeerrichting bedrijfspsychologie en personeelsbeleid

Bijles marketing met Jasper

Uit mijn eigen ervaring als student lijkt het huidige onderwijssysteem weinig in te zetten op gepersonaliseerde begeleiding van studenten. Iedereen krijgt dezelfde leerstof op hetzelfde tempo, ondanks de individuele verschillen in aandacht of verwerkingssnelheid. Ik geloof dat bijles een mooie aanwinst is voor studenten die nood hebben aan meer begeleiding op specifieke onderwerpen. Als bijlesgever kan ik een positieve invloed hebben op de motivatie (zeker in moeilijkere tijden zoals nu), zelfvertrouwen en leervaardigheden van de student. Dit zijn zaken waar ik als persoon en als bedrijfspsycholoog volledig achter sta en een deel van wil zijn. Bovendien merk ik dat ik steeds meer en meer zin krijg om aan de slag te gaan! Zoals vermeld heb ik al wat ervaring in het begeleiden van jongeren, en ik ben ervan overtuigd dat mijn motivatie en houding t.o.v. studenten een mooie aanwinst kan zijn.

Gent
of science in de psychologie - afstudeerrichting bedrijfspsychologie en personeelsbeleid
Master, Universiteit Gent

marketing

Luka

Gent

Examencommissie

Xabia International College

Cambridge English

Bijles marketing met Luka

Ik ben Luka, een internationale student die 5 jaar in Spanje op een Internationale Engelse school zat. Hierdoor heb ik dus ook in plaats van secundair onderwijs de engelse versie gevolgd. Het systeem daar ligt iets anders, tweede graag zijn GCSE's en derde graad zijn IAL's. Hier wordt er meer naar specialisatie en universitair niveau gemikt. Verder ben ik ook vrijwilliger bij Erasmus Student Network Gent, hier sta ik in voor de internationale studenten. Tijdens mijn laatste jaar IAL was ik deputy head boy, dit valt te vergelijken met onderklaspresident. Ik was dus het aanspreekpunt voor verschillende jaren, dus daar heb ik ervaring opgedaan met het samenwerken met studenten.

Gent
Cambridge English
Examencommissie, Xabia International College

marketing

Camille

Gent

Bachelor

HOWEST

Multimedia en Communicatie Technologie

Bijles marketing met Camille

Mijn huidige job als e-commerce owner neemt niet zoveel tijd in beslag en ik wil graag anderen motiveren en verrijken.

Gent
Multimedia en Communicatie Technologie
Bachelor, HOWEST

marketing

Raina

Gent

Master

UGent

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles marketing met Raina

In september 2020 heb ik ervoor gekozen om mijn job bij het cultuurcentrum te behouden. Toch mis ik het lesgeven. 2 jobs combineren kan ik niet meer doen, maar via BijlesHuis kan ik wel op een flexibele manier bijles geven.

Gent
Specifieke Lerarenopleiding
Master, UGent

marketing

Flore

Gent

Master

Universiteit Gent

Communicatiewetenschappen

Bijles marketing met Flore

Kinderen en jongeren helpen om niet alleen leerstof onder de knie te krijgen maar ook in zichzelf te kunnen geloven, dat is wat je met bijles kan doen. Het draait niet alleen om WAT ze leren maar ook om HOE ze leren.

Gent
Communicatiewetenschappen
Master, Universiteit Gent

Veelgestelde vragen

Omdat BijlesHuis de beste service biedt, in combinatie met de beste docenten. Wij zoeken voor jou de meest geschikte docent in de buurt van Melle, bundelen alle informatie, regelen alle betalingen en administratie en stoppen niet tot jij tevreden bent. Wens je een andere bijlesdocent marketing? Geen probleem. Je kan ons op elk moment telefonisch en per mail bereiken met je vragen. Laat hier je gegevens achter om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Wanneer jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse begeleiding marketing of een intensieve bijles in een korte periode, wij vinden een docent uit Melle die je op je vrije momenten kan helpen. We werken met pakketten van lesuren: 8, 16, 24 of 48 uur, en die plan je helemaal flexibel in.
De meeste medewerkers bij BijlesHuis zijn accountmanagers, en eentje daarvan zal jouw bijles marketing tiptop in orde brengen. Hij of zij belt je op en selecteert een gepaste docent uit regio Melle. Je kan uitgebreid kennismaken met het volledige team van BijlesHuis op deze pagina.

Top bijlesaanvragen

examen bijles, bijles Marketing geven in Melle, bijles juf, beste bijles, bijles Marketing middelbaar, bijlesdocent Marketing in Melle, privé lessen, Marketing bijles gezocht in Melle, privéles Marketing