Bijles Wiskunde in Duffel

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Filip

Mechelen

Bijles wiskunde met Filip

Ik heb vroeger vaak bijles Wiskunde gegeven en deed dit steeds met plezier. Mijn kinderen zitten nu in het middelbaar onderwijs en hen begeleiden smaakt naar meer. Bijdragen aan het groeien van een student naar een hoger niveau schenkt veel voldoening.

9,3/10

Mechelen

wiskunde

Manne

Willebroek

Master

DENAYER INST

Industriële Wetenschappen

Bijles wiskunde met Manne

Struikelblokken bij wiskunde of fysica is een gekend fenomeen als ik terugdenk aan mijn tijd in het middelbaar en het secundair. Een andere methodologie opzoeken of te rade gaan bij iemand anders dan de leraar was in mijn geval meestal de beste oplossing. Soms moet je het gewoon vanuit een andere hoek bekijken. Zelf gaf ik vroeger al eens bijles aan kennissen en vrienden, en dit gaf me wel een bepaalde voldoening. Zelf pas ik een methodologie toe die het toelaat de student de ernst te laten inzien van de stof en ook het nut van het onderwerp, dit verhoogt de motivatie, en beantwoord meteen de vraag "waarom?". Bezig zijn met vakken zoals wiskunde, wetenschap, techniek zijn eerder een hobby dan een studielast. Als huidig student aan de Universiteit van Luik (scheepsbouw) voel ik goed aan wat studeren inhoudt en kan ik goed de link leggen met het studentenleven van enkele jaren geleden (hogeschool en het secundair).

8,5/10

Willebroek
Industriële Wetenschappen
Master, DENAYER INST

wiskunde

Jeroen

Mechelen

Master

Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

Computer Science Engineering

Bijles wiskunde met Jeroen

Bijles geven is voor mij de ultieme manier om anderen te helpen en tegelijk mijn kennis te delen. De passie om bijles te geven is al verscheidene jaren geleden begonnen, waarbij ik (nog steeds) van tijd tot tijd bijles geef aan vrienden of kennissen. Het geeft me veel voldoening te merken dat ik iemand het nodige duwtje in de rug kan geven.

9,3/10

Mechelen
Computer Science Engineering
Master, Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

wiskunde

Jeroen

Schoten

Master

UGent

Burgerlijk ingenieur bouwkunde

Bijles wiskunde met Jeroen

- Evolutie waarnemen van studenten - Een voldaan gevoel hebben na een degelijke bijles

8,8/10

Schoten
Burgerlijk ingenieur bouwkunde
Master, UGent

wiskunde

Kris

Antwerpen

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Industriële Wetenschappen

Bijles wiskunde met Kris

Al sinds het middelbaar ondervond ik dat ik aanleg had om medestudenten te helpen bij bepaalde vraagstukken. Die gingen over verschillende materie, maar mijn voorkeur gaat naar de wetenschappen en wiskunde. De oorzaak van de verwarring bij de student ontdekken is mijn eerste prioriteit. Ik zoek als eerste de fundamentele reden van onduidelijkheid en probeer vanaf dit punt op te bouwen naar een heldere oplossing. Voor mij is lesgeven een tweede natuur.

9/10

Antwerpen
Industriële Wetenschappen
Master, Katholieke Universiteit Leuven

wiskunde

Margot

Berlaar

Master

KUL Antwerpen

Business Administration

Bijles wiskunde met Margot

Margot is handelsingenieur en leerkracht. Daarnaast heeft ze ervaring met bijlessen wiskunde, economie en algemene studiebegeleiding.

9,5/10

Berlaar
Business Administration
Master, KUL Antwerpen

wiskunde

Hugo

Aartselaar

Master

Ecole Technique Supérieure de l'Etat à Anderlecht

Elektriciteit optie Elektronica

Bijles wiskunde met Hugo

Door mijn persoonlijke ervaring in de industrie kan ik concrete voorbeelden geven van toepassingen van wiskunde en fysica. Ik heb mijn studies gedaan in het Frans en ben dus perfect tweetalig. Graag deel ik deze ervaringen dan ook met de leerling.

8,7/10

Aartselaar
Elektriciteit optie Elektronica
Master, Ecole Technique Supérieure de l'Etat à Anderlecht

wiskunde

Inge

Antwerpen

Master

Geagregeerde voor het secundair onderwijs

Bijles wiskunde met Inge

Lesgeven is mijn passie. Wiskunde uitleggen doe ik het liefst, fysica is ook geen enkel probleem. Examenplanningen opstellen doe ik ook.

9,6/10

Antwerpen
Geagregeerde voor het secundair onderwijs
Master,

wiskunde

Iris

Aartselaar

Master

Universiteit Antwerpen

Industrieel Ingenieur: Chemie

Bijles wiskunde met Iris

Wanneer je begint te werken, verdwijnt er echter veel van de kennis die je op school leerde. Bijles geven zorgt ervoor dat alle leerstof voor mezelf ook steeds opnieuw opgefrist wordt. Ik krijg voldoening wanneer de student inzicht verwerft: het ah-ha moment.

Aartselaar
Industrieel Ingenieur: Chemie
Master, Universiteit Antwerpen

wiskunde

Arne

Bornem

Bachelor

UGent

in de ingenieurswetenschappen: Elektrotechniek

Bijles wiskunde met Arne

Ik heb in het verleden al vaak bijles gegeven aan vrienden en familie. Iedereen was zeer positief over mijn duidelijke manier van uitleggen, wat voor mij de motivatie vormde om verder bijlessen te willen geven.

9,4/10

Bornem
in de ingenieurswetenschappen: Elektrotechniek
Bachelor, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Lynn uit Duffel

  Leerling uit het 2e middelbaar Latijn zoekt hulp bij wiskunde n.a.v. het kerstexamen. Het gaat vooral om meetkunde en rekenen met machten.

 • Amber uit Mechelen

  Leerlinge in het 4de middelbaar richting Moderne Talen heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Moeilijkheden momenteel liggen bij goniometrie en statistiek.

 • Niek uit Sint-Katelijne-Waver

  Leerlinge in het 2e middelbaar ASO Moderne Wetenschappen heeft begeleiding nodig bij wiskunde met het oog op de naderende examens bij Pasen en wellicht tot het einde van dit schooljaar.… Lees meer

 • Jacqueline uit Lier

  Student 3de middelbaar wetenschappen-wiskunde 5u zoekt hulp bij het vak wiskunde. Hij heeft altijd al wat moeite gehad met het vak, maar dit jaar is het niveau opmerkelijk hoger en gaat… Lees meer

 • Ilse uit Duffel

  Student uit het 1e jaar burgerlijk ingenieur architect wil ondersteuning bij calculus. In het middelbaar volgde ze wetenschappen-wiskunde.

 • Marieke uit Duffel

  Student 3de middelbaar Economie-Wiskunde zoekt hulp bij het vak wiskunde. Vorig jaar heeft hij door een ongeval een deel van de lessen gemist, en daarna kwam de eerste lockdown. Daardoo… Lees meer

 • Wai uit Lier

  Student 5de middelbaar Wetenschappen-Talen wenst ondersteuning bij wiskunde. Het gaat om een algemene tendens. Bepaalde basis is minder goed gekend, waardoor hij niet kan volgen in de l… Lees meer

 • Sarah uit Kontich

  Leerlinge in het 4e middelbaar richting Wetenschappen wenst begeleiding bij wiskunde. Ze wil volgend jaar graag kiezen voor een richting met 7u wiskunde per week. Hiervoor heeft ze extr… Lees meer

 • Ana uit Kontich

  VERVANGING GEZOCHT: Leerling die in het 3de middelbaar Bedrijfswetenschappen start heeft nood aan herhalingslessen over de leerstof van het tweede middelbaar.

 • Hannah uit Kontich

  Hannah zit in het 5e jaar wetenschappen wiskunde. Ze zou graag hulp krijgen voor haar voor wiskunde (functies, afgeleiden, rijen, rationale getallen en reeële getallen,...).

 • Chayenne uit Kontich

  Leerling 5e middelbaar (Economie-Talen, 3u wiskunde) met dysgrafie heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Het gaat om het samen overlopen van de leerstof en extra hulp voorzien bij de oe… Lees meer

 • Aylin uit Rumst

  Leerling in het 3de middelbaar richting Natuurwetenschappen heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Hij denkt dat hij de leerstof begrijpt, maar zijn punten zijn niet goed. Momenteel ga… Lees meer

 • Chayenne uit Lier

  Leerlinge in het 1e middelbaar (STEM) heeft begeleiding nodig bij wiskunde, in de eerste plaats bij meetkunde en metend rekenen. Ze heeft geen problemen met getallenleer, maar mist eerd… Lees meer

 • Adelinde uit Duffel

  Student 3de middelbaar technische ET zoekt hulp bij wiskunde en zou hulp nodig hebben bij alles.

 • Amber uit Lier

  Student uit het 4e middelbaar wiskunde-wetenschappen wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat om opvolging van de materie uit de les en extra oefeningen maken.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Top bijlesaanvragen

bijles Wiskunde middelbaar in Duffel, Wiskunde bijles gezocht in Duffel, bijles volgen, bijles Wiskunde in de buurt van Duffel, bijles tarieven, bijles in het Engels, extra bijles, bijles Wiskunde tarief, Wiskunde bijles in Duffel