Bijles Wiskunde in Hasselt

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Britt

Beringen

Bachelor

Universiteit Hasselt

Industriële ingenieurswetenschappen

Bijles wiskunde met Britt

Het is altijd leuk om iets te doen waarin ik mijn passie kan steken. Kinderen iets bijleren en zien openbloeien in iets wat ze voordien niet zo goed konden, schept veel vreugde bij mij. Je kan de studenten zien groeien in een bepaald onderdeel en dit vind ik geweldig. Zo ben ik ook altijd gelukkig als ik zie dat de kleine tennissers iets hebben bij geleerd na een les.

9,5/10

Beringen
Industriële ingenieurswetenschappen
Bachelor, Universiteit Hasselt

wiskunde

Lotte

Hasselt

Master

KUL

Bio-ingenieur in de landbouwkunde

Bijles wiskunde met Lotte

Lesgeven en jongeren nieuwe kennis bijbrengen is een passie van mij, zowel voor de klas als in één op één. Ik hou ervan om het 'ahha' moment te creëren en leerlingen door veel voorbeelden en oefeningen inzicht te geven in de voor hun moeilijkere leerstof.

Hasselt
Bio-ingenieur in de landbouwkunde
Master, KUL

wiskunde

Ilse

Zutendaal

Master

KULeuven

pedagogische wetenschappen

Bijles wiskunde met Ilse

Hallo! Ik ben een orthopedagoge van opleiding, momenteel werkzaam als begeleidster in de kinder-en jongerenpsychiatrie. Ik help graag jongeren om ook op school de juiste weg te vinden.

8/10

Zutendaal
pedagogische wetenschappen
Master, KULeuven

wiskunde

Stijn

Borgloon

Master

Uhasselt/KULeuven

Industrieel ingenieur Elektromechanica

Bijles wiskunde met Stijn

Mensen zaken bijbrengen, ze helpen om een oplossing te geven voor hun probleem heb ik altijd leuk gevonden. Ik vind daarom net 1 op 1 lessen zo leuk omdat je dan echt bezig kan zijn met hetgeen die persoon moeilijkheden mee heeft. Ik heb verschillende jaren bijles gegeven en heb dit altijd zeer leuk gevonden.

10/10

Borgloon
Industrieel ingenieur Elektromechanica
Master, Uhasselt/KULeuven

wiskunde

Seppe

Beringen

Bachelor

Uhasselt

Fysica

Bijles wiskunde met Seppe

Ik ben een gepassioneerde masterstudent Fysica met een voorliefde voor de fundamentele theoretische fysica. Tijdens mijn studies heb ik ontdekt dat ik deze kennis graag deel met anderen. Zo heb ik in de corona-periode online coaching-sessies georganiseerd om eerste- en tweedejaars bachelors te helpen om deze moeilijke periode succesvol door te komen. Daarnaast help ik ook graag leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij wiskunde & fysica.

8/10

Beringen
Fysica
Bachelor, Uhasselt

wiskunde

Jade

Wellen

Master

KULeuven

Toegepaste Economische Wetenschappen

Bijles wiskunde met Jade

Ik vind het heel belangrijk dat ieder kind en iedere jongere zich ten alle tijde goed kan voelen, dit ook in de klas. Het is nooit fijn om het gevoel te hebben achterop te lopen en daar wil ik heel graag mee helpen. Iedereen verdient dezelfde kansen in het onderwijs, en het geeft mij veel voldoening om daar een verschil in te maken. Ik heb reeds studenten aan de universiteit geholpen met wiskunde en statistiek. Wanneer zij mij achteraf lieten weten dat ze geslaagd waren, mij bedankten of vroegen of ik hen ook nog met andere vakken kon helpen, gaf mij dat steeds een heel goed gevoel. Dat is natuurlijk ook het doel: leerlingen of studenten terug vertrouwen geven in hun eigen kunnen.

8,3/10

Wellen
Toegepaste Economische Wetenschappen
Master, KULeuven

wiskunde

Thomas

Nieuwerkerken

Master

Uhasselt

Industrieel ingenieur Electrotechniek

Bijles wiskunde met Thomas

Bijles geven is echt mijn passie!

9/10

Nieuwerkerken
Industrieel ingenieur Electrotechniek
Master, Uhasselt

wiskunde

Furgan

Hasselt

Master

KUL Leuven

in de geneeskunde

Bijles wiskunde met Furgan

Zelf ben ik student geneeskunde. Bijles voor de wetenschappelijke vakken is geen enkel probleem. Bovendien begeleid ik studenten aan de universiteit die moeilijkheden hebben met wetenschappelijke vakken van de opleiding biomedische wetenschappen. Ook ben ik zeer goed in Frans en help graag studenten die er moeilijkheden mee hebben.

9/10

Hasselt
in de geneeskunde
Master, KUL Leuven

wiskunde

Marlies

Halen

Bachelor

UCLL

Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde

Bijles wiskunde met Marlies

Ik wil bijles geven om mijn vrije tijd nuttig te besteden. Het helpt de studenten verder en ik doe ervaring op voor mijn studie.

9,3/10

Halen
Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde
Bachelor, UCLL

wiskunde

Fabio

Beringen

Master

universiteit Hasselt

Toegepaste Economische Wetenschappen

Bijles wiskunde met Fabio

Ik heb een Master TEW en genoot een Specifieke Lerarenopleiding. Ik heb veel ervaring in het geven van bijles wiskunde en economie.

9/10

Beringen
Toegepaste Economische Wetenschappen
Master, universiteit Hasselt

Studenten die we al konden helpen

 • Sacha uit Hasselt

  Leerling uit het 3e middelbaar wiskunde-wetenschappen wil hulp bij wiskunde. Sinds vorig jaar heeft hij moeite met de materie. Tijdens de lockdown werd er geen les gegeven. Hij kreeg al… Lees meer

 • Manahel uit Hasselt

  Ouder wenst begeleiding bij wiskunde en wetenschappen voor zijn zoon. Hij is gestart in het buitengewoon onderwijs door hoor- en zichtproblemen, en heeft daar ook zijn 1ste middelbaar a… Lees meer

 • Laura uit Hasselt

  Hoogbegaafde leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde, het gaat om het overlopen van moeilijkere onderwerpen dan degene die in de klas gezien worden.

 • Intermate uit Hasselt

  Leerling uit het 4e middelbaar ASO zoekt hulp bij wiskunde. Het gaat o.a. om vierkantsvergelijkingen en tweedegraadsfuncties.

 • Kelvis uit Hasselt

  Leerling in het 4e middelbaar richting Lichamelijke Opvoeding en Sport (TSO) wenst extra hulp bij wiskunde. Er zijn vooral moeilijkheden bij algebra.

 • Saâdia uit Hasselt

  Leerling heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Hij heeft het 3de middelbaar afgerond in de richting Natuurwetenschappen en hij zal vanaf september starten in de richting Economie-Wisk… Lees meer

 • Phil uit Hasselt

  Leerling in het 2e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Het is altijd al een moeilijker vak geweest voor hem, maar momenteel gaat het vooral moeilijk bij meetkund… Lees meer

 • Kathleen uit Hasselt

  Leerling uit het 3e middelbaar economie-wiskunde zoekt hulp bij wiskunde. Het gaat o.a. om goniometrie en de stelling van Pythagoras.

 • Lukas uit Hasselt

  Student 1ste middelbaar A-stroom (zonder Latijn) wenst ondersteuning bij wiskunde. Ze heeft heel wisselende punten voor het vak.

 • Ivens uit Hasselt

  Leerling uit het vijfde leerjaar heeft het moeilijk met wiskunde. Ze zoekt een gemotiveerde docent die haar kan helpen bij het voorbereiden van oefeningen en toetsen en de oefeningen oo… Lees meer

 • Maureen uit Hasselt

  Een studente uit het 3e middelbaar Economie zoekt begeleiding bij wiskunde. Ze heeft het momenteel moeilijk met rekenen met reële getallen, breuken, vierkantswortels en de stelling van … Lees meer

 • Adelien uit Hasselt

  Student uit de 1e BA productontwikkeling zoekt ondersteuning bij wiskunde. De student heeft in het middelbaar 3u wiskunde gekregen en de richting die hij nu volgt is gebaseerd op het ni… Lees meer

 • Nathan uit Hasselt

  Leerling uit het5de middelbaar Wiskunde-Wetenschappen heeft nood aan bijlessen wiskunde.

 • Karoulin uit Hasselt

  Student 5de middelbaar is van ASO Wiskunde-Wetenschappen overgegaan naar TSO Techniek-Wetenschappen. Voor het vak wiskunde wensen de ouders een regelmatige ondersteuning zodat de leerst… Lees meer

 • Kelvis uit Hasselt

  Student 3de middelbaar Economische Wetenschappen zoekt begeleiding bij wiskunde. Het rapport van de herfstvakantie heeft uitgewezen dat de bijles aan de orde is. Hij zoekt een gemotivee… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Omdat je leerdoelen helpen behalen het allerbelangrijkste is voor ons. We screenen en selecteren de beste bijlesdocent uit regio Hasselt, regelen de opstart, admnistratie en opvolging, en blijven bereikbaar. Voor eender welke vraag rond je bijles wiskunde, of zelfs een docentenwissel, kan je bij ons terecht. Dien een vrijblijvende aanvraag in en wij helpen je zo snel mogelijk verder!
Wanneer jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse begeleiding wiskunde of een intensieve bijles in een korte periode, wij vinden een docent uit Hasselt die je op je vrije momenten kan helpen. We werken met pakketten van lesuren: 8, 16, 24 of 48 uur, en die plan je helemaal flexibel in.
Iedere leerling is anders, verwerkt leerstof op een andere manier, en heeft andere knelpunten. Daarom staat een aanpak op maat bij ons op nummer 1. Of het nu gaat om specifieke bijles wiskunde, leren leren of zelfvertrouwen verbeteren: je docent uit regio Hasselt maakt samen met jou een persoonlijk leerplan op je eigen tempo.

Top bijlesaanvragen

privéles Wiskunde, bijles thuis krijgen, bijles Wiskunde in de buurt van Hasselt, bijles nodig, bijles thuis, Wiskunde bijles gezocht in Hasselt, bijlesleraar gezocht, bijles Wiskunde tarief, bijlesdocent Wiskunde in Hasselt