Bijles Management en organisatie in Heers

Krijg vandaag nog bijles management en organisatie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

management en organisatie

Tinne

Borgloon

Bachelor

CVO Limlo, Diepenbeek

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles management en organisatie met Tinne

Ondertussen help ik drie jaar jongeren met hun schoolwerk en planning. Ik werk als leerkracht in het secundair onderwijs waardoor ik dichtbij de leerlingen sta. Ik geef ook onderwijs aan huis aan leerlingen die niet naar school kunnen komen.

8,6/10

Borgloon
Specifieke Lerarenopleiding
Bachelor, CVO Limlo, Diepenbeek

management en organisatie

Stefanie

Tongeren

Master

KU Leuven

Handelswetenschappen

Bijles management en organisatie met Stefanie

Ik heb een goede kennis van boekhouden, wiskunde en economie en wil studenten graag helpen om deze vakken beter te begrijpen. Ik geef al een 2-tal jaar bijles en het geeft voldoening als studenten een vak begrijpen doordat jij het hebt uitgelegd.

Tongeren
Handelswetenschappen
Master, KU Leuven

management en organisatie

Ine

Herk-de-Stad

Master

VLEKHO Business School

in Cost Management en Performance Measurement

Bijles management en organisatie met Ine

In mijn vrije tijd wil ik mij graag nuttig maken door het geven van bijlessen en/of ondersteuning aan schoolgaande jeugd. Het geeft mij veel voldoening om een leerling te helpen en/of bij te staan bij het verwerken van de leerstof, achterstanden in te halen en leerlingen te motiveren voor een bepaald vak. Op die manier kan ik leerlingen alle onderwijskansen geven die ze verdienen.

Herk-de-Stad
in Cost Management en Performance Measurement
Master, VLEKHO Business School

management en organisatie

Karin

Hasselt

Bachelor

UCLL

Marketing

Bijles management en organisatie met Karin

Ik hou ervan mensen te helpen, en ik wil in het bijzonder anderen helpen om talen te leren. Meerdere talen kunnen spreken is zeer leuk, omdat je met mensen van verschillende landen kunt communiceren en ik vind dat dit ongelooflijk belangrijk is.

Hasselt
Marketing
Bachelor, UCLL

management en organisatie

Els

Zonhoven

Professioneel / Volwassen

CVO Limlo

Lerarenopleiding

Bijles management en organisatie met Els

Na het behalen van mijn diploma heb ik een lerarenopleiding (GPB) gevolgd om zelf ooit les te gaan geven. Ik werk graag met mensen samen, in het bijzonder met kinderen.

Zonhoven
Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Limlo

management en organisatie

Nathalie

Hasselt

Master

KULeuven

Communicatiewetenschappen - Major Strategie en Organisatie

Bijles management en organisatie met Nathalie

Ik ben een leergierig persoon die elke dag graag bijleert. Door bijles te geven, wil ik mijn kennis onderhouden. Aangezien ik pas ben afgestudeerd, mis ik soms ook het leren, aangezien ik dit altijd graag heb gedaan. Door bijles te geven, kan ik hier terug energie in steken.

Hasselt
Communicatiewetenschappen - Major Strategie en Organisatie
Master, KULeuven

management en organisatie

Debbie

Zonhoven

Bachelor

Lessius Hogeschool

Toegepaste Psychologie

Bijles management en organisatie met Debbie

Ik help studenten graag met hun scriptie/thesis /huiswerk, met leren leren of met vakken die aan de opleiding psychologie of humane wetenschappen gerelateerd kunnen worden en dit zowel in het secundair, hoger als volwassenenonderwijs.

Zonhoven
Toegepaste Psychologie
Bachelor, Lessius Hogeschool

management en organisatie

Anastasios

Genk

Bachelor

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles management en organisatie met Anastasios

Tijdens mijn middelbaar was ik niet volledig gemotiveerd. Het probleem was dat het merendeel van mijn leerkrachten hun lessen niet interessant kon maken. Het ontbrak hun aan passie, iets waar ik veel belang aan hecht. Op unief is mijn passie teruggekomen omwille van interessante professoren en boeiende vakken. Persoonlijk vind ik dat alle leerlingen en studenten een passionele leerkracht verdienen, die naar hun luistert en op hun eigen tempo werkt. Een andere motivatie is het feit dat ik ook heel graag les geef: mijn nichtje is momenteel 5 jaar en heeft leerproblemen. Ikzelf probeer haar dan te helpen met studeren, leren en praten. Iets waaruit ik zelf veel voldoening uit haal!

Genk
Handelsingenieur
Bachelor, KU Leuven

management en organisatie

Michael

Lanaken

Bijles management en organisatie met Michael

Ik geef graag bijles, omdat ik kinderen wil helpen met het begrijpen van de leerstof. Voor een kind is het vaak niet gemakkelijk om de leerstof vanaf de eerste keer dat hij wordt uitgelegd in de les te begrijpen. Kinderen hebben vaak een tweede keer uitleg nodig en krijgen die niet in de klas. Bijles geven is ook iets waar ik veel voldoening van terugkrijg. Het moment wanneer je ziet dat je leerlingen de leerstof begrijpen nadat jij hem hebt uitgelegd, vind ik een superleuk gevoel. Afgelopen schooljaar heb ik ook al bijles gegeven op een school in Antwerpen via Diversiteit Antwerpen. Ik heb ook een kot in het centrum van Antwerpen, daar kan ik bijles geven, maar ik kan me ook verplaatsen met het openbaar vervoer.

Lanaken

management en organisatie

Sophie

Borgloon

Master

KU Leuven

Handelswetenschappen

Bijles management en organisatie met Sophie

Graag wil ik mijn steentje bijdragen aan leerlingen/studenten die moeilijkheden of leerachterstand hebben opgelopen door de coronaperiode. Verder is het voor mij ook een persoonlijke uitdaging om mezelf verder te blijven ontwikkelen en te ontplooien.

Borgloon
Handelswetenschappen
Master, KU Leuven

Veelgestelde vragen

Het is jouw bijles, dus jij kiest! Om ervoor te zorgen dat online bijles management en organisatie van dezelfde kwaliteit is als bijles aan huis in Heers, werken we met een speciaal platform (dus niet gewoon Skype of Zoom). Het is een privéomgeving tussen jou en je bijlesdocent management en organisatie waar jullie beiden jullie scherm kunnen delen, bestanden uploaden en aantekeningen maken. Lees hier meer over online bijles!
We beoordelen onze docenten via een intakegesprek op verschillende gebieden. Pedagogisch uiteraard: aanpak, didactische skills, eventuele ervaring. Maar ook de vakkennis management en organisatie is belangrijk voor ons. Elke bijlesdocent uit regio Heers moet ook een uittreksel uit het strafregister model 596.2 voorleggen, samen met hun diploma('s). We houden de kwaliteit van onze docenten steevast in de gaten.
BijlesHuis vindt het belangrijk om eerlijke tarieven te rekenen. Daarom betaal je voor bijles management en organisatie in Heers een prijs die afhankelijk is van de docent waarmee je in zee gaat: een junior, senior of professionele docent. Daarnaast bepalen het aantal bijlessen en de moeilijkheidsgraad van de begeleiding mee het tarief. Zo houden we bijles management en organisatie zo toegankelijk mogelijk! Graag meer info? Bekijk onze tarieven hier.

Top bijlesaanvragen

bijles nodig, bijles secundair onderwijs, bijles Management en organisatie tarief, bijles krijgen, bijlesdocent Management en organisatie in Heers, bijles Management en organisatie in de buurt van Heers, bijles prijs per uur, privéles Management en organisatie, hulp in Management en organisatie regio Heers