Bijles Economie in Heindonk

Verbeter je economie vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

economie

Asha

Mechelen

Master

Universiteit Antwerpen

Sociaal Economische Wetenschappen

Bijles economie met Asha

Tijdens mijn studentenjaren gaf ik als tutor bijles wiskunde. Anderen kunnen helpen om die moeilijke leerstof overzichtelijk te maken, vond ik zeer fijn.

Mechelen
Sociaal Economische Wetenschappen
Master, Universiteit Antwerpen

economie

Lore

Kontich

Derde graad

Sint-Ritacollege

economie-talen

Bijles economie met Lore

Ik vind het leuk om anderen te helpen.

Kontich
economie-talen
Derde graad, Sint-Ritacollege

economie

Melissa

Hemiksem

Bachelor

Biotechnologische wetenschappen

Bijles economie met Melissa

Ik hou ervan om mensen uitleg te geven en les te geven over een bepaald onderwerp. Het is een fijne taak die ik met hart en ziel doe.

Hemiksem
Biotechnologische wetenschappen
Bachelor,

economie

Kyle

Londerzeel

Bachelor

Hogeschool Thomas More Mechelen

Bedrijfsmanagement: Marketing

Bijles economie met Kyle

Door mijn familiale situatie ben ik naast het Nederlands, ook in het Engels opgevoed door mijn vader. Ik vind het een zeer interessante opportuniteit om andere mensen te helpen met hun moeilijkheden. Naast het Engels heb ik tijdens mijn studies veel kennis opgedaan in de vakken Economie, Frans, Nederlands (communicatie), en enkele computervaardigheden: SPSS bijvoorbeeld. Wat volgens mij belangrijk is bij het geven van bijles is de doelgerichtheid, de motivatie, en de flexibiliteit.

Londerzeel
Bedrijfsmanagement: Marketing
Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

economie

Andrea

Willebroek

Bachelor

Bijles economie met Andrea

Ik begrijp uit eigen ervaringen in het onderwijs dat niet alle leerstof even gemakkelijk begrepen wordt door alle leerlingen. Ik wil me daarom ook naast mijn job als leerkracht inzetten om leerlingen de leerstof op eigen niveau en op eigen tempo bij te brengen.

Willebroek
Bachelor,

economie

Wannes

Mechelen

Bachelor

Vrije Universiteit Brussel

Bijles economie met Wannes

Ik vind het leuk om mensen vooruit te helpen in hun studie. Zelf heb ik ook enkele vrienden die bijles geven, en die hebben hier alleen maar goede ervaringen mee.

Mechelen
Bachelor, Vrije Universiteit Brussel

economie

Melissa

Aartselaar

Bijles economie met Melissa

Ik heb in mijn huidige job al een aantal keer opleidingen en cursussen moeten geven en ik merk dat ik dat ontzettend leuk vind. Het is motiverend als je ziet dat mensen iets opsteken en bijleren van hetgeen jij hen meegeeft en vertelt. Vandaar is ook het idee gekomen om mijn vrije tijd die ik heb, te gebruiken om bijles te geven. Het maakt me niet uit of het gaat om jongeren om volwassenen. Centraal staat voor mij het begeleiden van mensen en trachten een bepaalde problematiek of leerstuk verstaanbaar te maken naar hen toe.

Aartselaar

economie

Glenn

Mechelen

Master

KULEUVEN CAMPUS BRUSSEL

Wetenschappen en economie

Bijles economie met Glenn

Lesgeven aan leerlingen en studenten is voor mij een ware passie. Helaas voldoet het regulier onderwijs niet aan mijn noden en wil ik dit aanvullen met extra uren bijles.

Mechelen
Wetenschappen en economie
Master, KULEUVEN CAMPUS BRUSSEL

economie

Michaël

Mechelen

Bijles economie met Michaël

Als bijlesdocent leer je niet enkel dingen aan, je steekt er zelf ook veel van op.

Mechelen

economie

Patrick

Lint

Bijles economie met Patrick

Als Master in Accountancy en na jarenlange on-the-field ervaring als crisismanager en boekhoudkundig en fiscaal expert, voelde ik mij aangesproken om mijn kennis in deze materie en mijn ervaring te delen met mensen die deze richting willen uitgaan. Het onderwijs leek mij daarvoor de juiste piste. Ik volgde dan ook de SLO (Specifieke LerarenOpleiding) en deed ik, passend bij deze opleiding, ook stage in een TSO-school te Mortsel. Tijdens mijn lerarenopleiding en de stage heb ik ondervonden dat het lesgeven mij werkelijk bleek te liggen en door opleiding en de stages verwierf ik ook de nodige pedagogische kennis in de specifieke lerarenopleiding. Mensen daadwerkelijk kunnen en mogen bijstaan in de opbouw van hun carrière ervaar ik als zeer verrijkend en stimulerend. Dankzij de leuke praktijkervaring en de zeer bemoedigende reacties van mijn stagebegeleiders, sta ik dan ook te popelen om als leraar een eigen klas te hebben en les te geven.

Lint