Bijles Engels in Kinrooi

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Engels

Louis

As

Master

KULEUVEN

Management

Bijles Engels met Louis

Ik beschik over een master in de Industriële Ingenieurswetenschappen (Groep T - KULeuven) en een master in Management (KULeuven). Momenteel ben ik aan het werk als Fastener Engineer. Ik geef graag bijles, omdat ik het overdragen van kennis en iemand zien groeien erg motiverend vind.

As
Management
Master, KULEUVEN

Engels

Ria

Zutendaal

Bachelor

Rijksleergangen technisch onderwijs

Lerarenopleiding

Bijles Engels met Ria

Ik wil graag mensen/studenten/kinderen helpen die het moeilijk hebben met o.a. studeren. Ik ben reeds 34 jaren dienst als leerkracht in een CVO, zowel voor volwassenen, gepensioneerden als tweedekansonderwijs) voor het vak ICT. Ik ben daarnaast ook thuis in een aantal taal- en economische vakken, en geef ook graag studiebegeleiding.

Zutendaal
Lerarenopleiding
Bachelor, Rijksleergangen technisch onderwijs

Engels

Darren

Maaseik

Master

Uhasselt

Biomedische Wetenschappen

Bijles Engels met Darren

Ik ben geboeid door wetenschap en breng dit graag over op anderen. Ik help graag mensen, dus bijles geven is een mooie combinatie van de 2.

Maaseik
Biomedische Wetenschappen
Master, Uhasselt

Engels

Aimée

Maaseik

Derde graad

Sint-Augustinus Bree

Economie

Bijles Engels met Aimée

Ik geef graag bijles omdat ik zelf heb ervaren hoe nuttig dit is. In het eerste middelbaar volgde ik regelmatig bijles. Ik zat toen in een enorm grote klas, waardoor het vaak moeilijk was om de leerstof allemaal te verwerken. Ik heb deze bijlessen als een heel goede ervaring beleefd. Daardoor bezorg ik anderen ook graag deze ervaring. Ik heb de voorbije maanden regelmatig bijles gegeven en dat vond ik heel fijn om te doen. Het is een goed gevoel als ze na je uitleg bepaalde onderdelen toch begrijpen.

Maaseik
Economie
Derde graad, Sint-Augustinus Bree

Engels

Isaura

Maaseik

Derde graad

Onze lieve vrouw lyceum Genk

Grieks-latijn

Bijles Engels met Isaura

Ik ga graag met kinderen om en wil hen graag op een leuke manier iets bijleren.

Maaseik
Grieks-latijn
Derde graad, Onze lieve vrouw lyceum Genk

Engels

Chiara

Dilsen-Stokkem

Master

KUL Leuven

Bijles Engels met Chiara

Ik ben altijd iemand geweest die graag tijd voor anderen maakt om hen te begeleiden in het studeren en om hen te helpen inzicht te verwerven in het taalsysteem of vlotter te zijn in een taal. Daarnaast ben ik ook iemand die graag ordelijk werkt, veel samenvattingen/mindmaps/flashcards/enz. maakt... Die houding in combinatie met de kennis die ik verworven heb in mijn opleiding over studiebegeleiding, maakt dat ik bijles geven echt zie zitten.

Dilsen-Stokkem
Master, KUL Leuven

Engels

Jörgen

Bocholt

Master

KU Leuven

of Sciences in Tourism

Bijles Engels met Jörgen

Gefascineerd door de schoonheid van talen, met een speciale liefde voor het Duits: die schönste Sprache der Welt.

9,5/10

Bocholt
of Sciences in Tourism
Master, KU Leuven

Engels

Rini

Maaseik

Tweede graad

Sint-Augustinusinstituut

humane wetenschappen

Bijles Engels met Rini

Aangezien ik studeer om leerkracht te worden, leek het me heel erg interessant om dit te doen zodat ik dingen bij kan leren en ervaring kan opdoen. Ik heb ook altijd heel graag mijn neefjes en nichtjes geholpen met hun huiswerk en bijles geven dus dit wou ik ook graag verder kunnen doen.

Maaseik
humane wetenschappen
Tweede graad, Sint-Augustinusinstituut

Engels

Thomas

Maaseik

Bijles Engels met Thomas

Ik ben pas afgestudeerd en ik heb nog tijd naast mijn vaste job. Ook kan het voor mezelf als herhaling/opfrissing van leerstof gezien worden, wat altijd nuttig is.

Maaseik

Engels

Sylvia

Maaseik

Master

Bijles Engels met Sylvia

Er zijn verschillende redenen waarom ik bijles zou willen geven: - Persoonlijke aanpak gericht op specifieke leerling/student (waardoor je ook meer kan betekenen voor deze leerling/student) - Afwisseling met mijn job als leerkracht in het volwassenenonderwijs en het hoger onderwijs - Flexibiliteit - Ervaring

Maaseik
Master,

Studenten die we al konden helpen

 • Lynn uit Maaseik

  Tweeling 2e middelbaar zoekt hulp bij Engels. Ze volgen de opleiding STEM en Latijn maar krijgen wel dezelfde lesstof. Ze ondervinden beide wat moeilijkheden met het vak. Om eventuele a… Lees meer

 • Jeffrey uit Maaseik

  Kleuter van 5,5 jaar is op zoek naar bijlessen Engels. Samen met haar ouders verblijft ze vaak in het buitenland en daarom willen haar ouders haar kennis laten maken met het Engels op e… Lees meer

 • Feye uit Maaseik

  Feye volgt de opleiding Business Management aan de universiteit van Utrecht en heeft nood aan begeleiding bij Engels. Hij heeft voornamelijk moeite met de tijden en weet niet wanneer hi… Lees meer

 • Diamanda uit Dilsen-Stokkem

  Student 1ste middelbaar STEM wenst begeleiding bij het vak Engels. Er zijn geen specifieke moeilijkheden, het gaat eerder om een opvolging doorheen het schooljaar, vanaf september, wann… Lees meer

 • Sandra uit Maasmechelen

  Leerlinge uit het 6de middelbaar WE-WI zoekt ondersteuning bij Engels ter voorbereiding van de examens: 1) lezen en begrijpen van teksten 2) de juiste tijdsvorm gebruiken 3) volgorde va… Lees meer

 • Nisa uit Niel bij As

  Volwassene wenst begeleiding bij gesproken Engels, in functie van het volgen van cursussen in Engeland.

 • Daniel uit Oudsbergen

  Leerlinge 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Engels. Ze beschikt reeds over een basis, en wil ondersteuning met een klemtoon op spreken.

 • Yve uit Oudsbergen

  Leerlinge 5e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Engels, o.a. spreken en zinsbouw.

 • Paul uit Maasmechelen

  Paul zoekt begeleiding bij Engels. Hij heeft een leidinggevende functie bij Nike, en zou graag zijn Engels verbeteren. Hij heeft vooral hulp nodig bij het spreken. Momenteel zit hij op … Lees meer

 • Ann uit Pelt

  Studente 4de middelbaar Humane Wetenschappen wenst ondersteuning bij Engels. Ze heeft vooral moeite met het door elkaar gebruiken van de verschillende tijden.

 • Eva uit Pelt

  Volwassen student wil hulp bij Engels. Ze wil vooral werken aan haar spreekvaardigheid en haar spreekdurf in de taal. Ze heeft weinig voorkennis van de taal.

 • Sophie uit Zutendaal

  Bachelorstudent heeft begeleiding nodig bij Engels naar aanleiding van een Engelstalige Master.

 • Diamanda uit Zutendaal

  Student STEM 2de middelbaar zoekt hulp bij het vak Engels. Zijn resultaten liggen altijd rond of onder het gemiddelde, het is sowieso een moeilijker vak voor hem. Vooral de tijden zijn … Lees meer

 • Lisette uit Genk

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij gesproken Engels, in functie van het op reis gaan.

 • Veerle uit Genk

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Engels, in het kader van reizen naar het buitenland. Ze beschikt over de basis en wil voornamelijk ondersteuning bij het spreken.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.