Bijles Chemie in Kraainem

Krijg vandaag nog bijles chemie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

chemie

Mieke

Dilbeek

Master

UGent

Industriële Wetenschappen: Biochemie

Bijles chemie met Mieke

Ik ben leerkracht wetenschappen en heb reeds ervaring met bijles geven, zowel bij de leerlingen thuis als online. Ik geef bijles om nog meer les te kunnen geven. Het is echt mijn passie!

9/10

Dilbeek
Industriële Wetenschappen: Biochemie
Master, UGent

chemie

Tim

Leuven

Master

KU Leuven

bio-ingenieurswetenschappen

Bijles chemie met Tim

Al enkele goede ervaringen met bijles geven. Wil nog graag bijles geven voor de uitdaging om mensen nieuwe dingen bij te leren en om mijn eigen kennis te onderhouden en op te frissen waar nodig.

10/10

Leuven
bio-ingenieurswetenschappen
Master, KU Leuven

chemie

Willem Adrianus

Hoeilaart

Bijles chemie met Willem Adrianus

Ik geef bijlessen, omdat ik voldoening schep in het helpen van kinderen om in het leven te slagen. Uit ervaring weet ik inmiddels dat goede bijlessen het verschil kunnen maken voor kinderen tussen leven als academicus of als ongeschoolde arbeider.

10/10

Hoeilaart

chemie

Ward

Elsene

Bachelor

Vrije Universiteit Brussel

Ingenieurswetenschappen: Elektronica en Informatietechnologie

Bijles chemie met Ward

Ik heb een grote passie voor de wetenschap. Ik geloof dat ik op basis van zowel mijn opleiding, persoonlijke interesse en probleemoplossend vermogen studenten kan helpen inzicht te verwerven in leerstof waar zij het moeilijk mee hebben.

8/10

Elsene
Ingenieurswetenschappen: Elektronica en Informatietechnologie
Bachelor, Vrije Universiteit Brussel

chemie

Sam

Brussel

Master

Universiteit Gent

of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur

Bijles chemie met Sam

Ik ben uiterst leergierig en probeer me steeds ontvankelijk op te stellen voor nieuwe kenniservaringen. Dit doe ik niet enkel door, naast mijn studies Ingenieurswetenschappen-Architectuur aan de UGent, zelfstudie (zoals Chinees), maar ook door zo veel als mogelijk medestudenten en kennissen te helpen bij hun problemen omtrent gemene vakken. Zo heb ik al verschillende medestudenten geholpen met het vak Architectuurontwerp, Wiskunde en Fysica. Hierdoor help ik niet alleen hen, maar schaaf ik ook steeds mijn eigen kennis over het vak bij. Naast mijn leergierigheid, en het feit dat ik mensen hiermee kan helpen, ben ik ook telkens opnieuw op zoek naar een intellectuele uitdaging. Mijn doel bestaat er vooral in om te doen wat ik graag doe, en om mensen te helpen met alles dat ik in mijn mars heb.

8,5/10

Brussel
of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur
Master, Universiteit Gent

chemie

Wilfried

Meise

Bachelor

VUB

Natuurkunde/Wiskunde

Bijles chemie met Wilfried

Ik heb ondertussen verschillende studenten begeleid voor Wiskunde (middelbaar onderwijs) en ik doe dit heel graag. Ik zie vooruitgang in hun resultaten wat mij de drive geeft om hiermee verder te gaan. Ik sta open voor alle nieuwe opdrachten. Leerstof : limieten, afgeleiden, integralen, rijen, reeksen, logaritmische en exponentiële functies, complexe getallen, statistiek.

8,5/10

Meise
Natuurkunde/Wiskunde
Bachelor, VUB

chemie

Jérôme

Overijse

Master

Universiteit Gent

Diergeneeskunde

Bijles chemie met Jérôme

Erg veel kinderen hebben problemen met wetenschappelijke vakken en geraken daarom gefrustreerd en gedemotiveerd. Ik zie het als mijn taak om studenten te helpen en hen weer in zichzelf te laten geloven.

9/10

Overijse
Diergeneeskunde
Master, Universiteit Gent

chemie

Martha

Leuven

Bachelor

KUL

Geneeskunde

Bijles chemie met Martha

Enthousiaste bijlesgever die graag kennis wilt doorgeven op een leuke en begrijpbare manier. Zelf ben ik student geneeskunde dus ook met studieplanning heb ik veel ervaring.

Leuven
Geneeskunde
Bachelor, KUL

chemie

Kris

Brussel

PhD

Doctoraat aan KULeuven

geologie

Bijles chemie met Kris

Momenteel ben ik geinteresseerd in het geven van bijles in de omgeving van Mechelen en/of Brussel. Hieroven mag mij wel info worden gestuurd.

9,5/10

Brussel
geologie
PhD, Doctoraat aan KULeuven

chemie

Hannelore

Leuven

Master

kuleuven

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles chemie met Hannelore

Het is zeer fijn andere mensen te helpen en zaken die ik zelf zeer interessant vind, zo enthousiast en duidelijk mogelijk over te brengen. Ondertussen herhaal ik de stof zelf -wat steeds handig is- en leer zelf ook steeds wat bij.

Leuven
Bio-ingenieurswetenschappen
Master, kuleuven

Veelgestelde vragen

Onze 'fit-garantie' betekent eenvoudigweg: we zoeken een bijlesdocent chemie uit regio Kraainem voor jou tot je 100% tevreden bent. In 95% van de gevallen maakt BijlesHuis meteen de perfecte match. Wanneer je toch geen 'klik' voelt tijdens de bijles chemie, zoeken wij meteen naar een bijlesdocent met wie het wél 100% klikt op elk vlak!
Al onze bijlesgevers, dus ook die in Kraainem, worden zorgvuldig gescreend voor ze bijles chemie kunnen geven. We houden een persoonlijk intakegesprek met hen, waarin we peilen naar hun didactische ervaring, aanpak, vakkennis chemie,... We vragen een kopie van het diploma (of meest recente puntenlijst, indien de docent nog aan de universiteit studeert) en een uittreksel uit het strafregister, model 596.2. Op die manier zijn we zeker dat we enkel de beste docenten chemie aanbieden!
Eén gemiddelde prijs per uur voor bijles chemie bestaat eigenlijk niet, omdat de tarieven afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ervaring en de achtergrond van de bijlesdocent uit Kraainem, het aantal uur dat je graag bijles chemie wil, en het niveau van de begeleiding. Je vindt alle informatie over de tarieven op onze tarievenpagina.

Top bijlesaanvragen

Chemie bijles gezocht in Kraainem, bijles tarieven, bijles Chemie in de buurt van Kraainem, bijles instituut, bijles krijgen, privéles Chemie, Chemie bijles aan huis in Kraainem, bijles Chemie middelbaar, ik zoek bijles