Verbeter je chemie vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar u ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

chemie

Ine

Mechelen

Master, Industrieel Ingenieur: Biochemie, KULeuven - GroepT

Bijles chemie met Ine

Elke jongere is anders en iedereen heeft een andere aanpak nodig. Leerlingen leren vooral bij als ze dit op hun eigen manier of in hun eigen omgeving kunnen doen. Het lijkt me een leuke uitdaging om leerlingen hierbij te helpen. Wanneer zij vorderingen maken, geeft dit ook voor mij voldoening.

Mechelen
Industrieel Ingenieur: Biochemie
Master, KULeuven - GroepT

chemie

Laura

Heist-op-den-Berg

Master, Diergeneeskunde, UGent

Bijles chemie met Laura

Ik heb altijd al redelijk makkelijk gestudeerd en ik heb het steeds zeer fijn gevonden dat ik klasgenoten en vrienden kon helpen met hun leerstof. Het geeft mij een aangename voldoening als ik mensen hiermee kan ondersteunen en kennis kan bijbrengen.

Heist-op-den-Berg
Diergeneeskunde
Master, UGent

chemie

Arnout

Lubbeek

Bachelor

Bijles chemie met Arnout

Ik heb reeds aangename ervaringen met bijles. Dit lijkt mij een uitdagende en motiverende bezigheid, die bovendien voldoende uitdaging biedt.

Lubbeek
Bachelor,

chemie

Eva

Mechelen

Bachelor, Bio-ingenieurswetenschappen, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles chemie met Eva

Ik vind het leuk om anderen te helpen en mijn kennis te delen.

Mechelen
Bio-ingenieurswetenschappen
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

chemie

Alex

Berlaar

Master, industrieel ingenieur, KU Leuven

Bijles chemie met Alex

Het proces van niet-begrijpen naar begrijpen is fascinerend. Ik leer graag dingen bij aan mensen en probeer dat op een zo leuk mogelijke manier te doen. Zo moet je altijd jezelf in de plaats van degene aan wie je lesgeeft kunnen stellen: het mag niet te saai zijn, het moet afwisselend zijn en op het einde van de rit zou je dankzij verbanden te leggen de stof moeten kennen.

Berlaar
industrieel ingenieur
Master, KU Leuven

chemie

Annemie

Bonheiden

Bachelor, bio-ingenieur

Bijles chemie met Annemie

Het lijkt me fijn om met mijn verworven kennis en kunde anderen op weg te helpen en te motiveren voor hun schoolwerk.

Bonheiden
bio-ingenieur
Bachelor,

chemie

Wannes

Bonheiden

Bachelor, Vrije Universiteit Brussel

Bijles chemie met Wannes

Ik vind het leuk om mensen vooruit te helpen in hun studie. Zelf heb ik ook enkele vrienden die bijles geven, en die hebben hier alleen maar goede ervaringen mee.

Bonheiden
Bachelor, Vrije Universiteit Brussel

chemie

Margot

Heist-op-den-Berg

Master, Bio-ingenieurswetenschappen: milieutechnologie, KU Leuven

Bijles chemie met Margot

Lesgeven heeft mij altijd goed gelegen en heb ik altijd graag gedaan. Tijdens mijn studie bio-ingenieur en in mijn huidige job heb ik een grote passie voor de chemie gekregen die ik graag wil delen. Nu ik merk dat ik na mijn job nog wat tijd over hou, zou ik deze heel graag invullen door anderen te helpen. Gezien de persoonlijke en flexibele aanpak wil ik graag bijles geven bij Het Bijleshuis. Momenteel werk ik als junior procesingenieur R&D bij Umicore in Olen. Deze job doe ik nu ruim een jaar met heel veel plezier. Mijn taken bestaan uit het uitdenken en uitwerken van laboproeven, het analyseren van resultaten en het zoeken naar oplossingen voor mogelijke problemen. Het project waar ik nu op werk kadert in de hydrometallurgie. Dagelijks kom ik dus in aanraking met redoxreacties, oplosbaarheidscurves en pourbaixdiagrammen, titraties, massabalansen, zuur-base evenwichten,… Om mijn werk goed te kunnen doen, doe ik heel veel opzoekwerk in de literatuur en handboeken. Samen met de praktijkervaring maakt dit dat ik zelf nog iedere dag veel bijleer en mijn inzichten beter worden. Als vakantiewerk heb ik gedurende acht jaar iedere zomer paardrijlessen gegeven tijdens de sportkampen van Sport Vlaanderen. Het gaf steeds een heel fijn gevoel om te zien dat kinderen vooruitgang maakten en het werd alleen maar leuker wanneer ik merkte dat ik mijn passie voor paarden kon doorgeven aan hen. Tijdens mijn laatste studentenjaar in Leuven heb ik ook bijles gegeven bij Rebus. Daar heb ik wiskunde en het bio-ingenieurvak fysische transportverschijnselen gegeven. Ik heb een bachelor in de biologie en een master in de bio-ingenieurswetenschappen milieutechnologie. Naast chemie zou ik dus ook biologie en wiskunde kunnen geven. Omdat ik in de chemie werk, doe ik dit liever en sta ik hierin sterker. Maar ik ben zeker bereid om ook andere vakken te geven.

Heist-op-den-Berg
Bio-ingenieurswetenschappen: milieutechnologie
Master, KU Leuven

chemie

Koen

Lier

Master, Biochemie - biotechnologie, KU Leuven

Bijles chemie met Koen

Ik vind het leuk om mensen iets bij te brengen. Het geeft me veel voldoening te weten dat ik iemand kan helpen met iets dat ik zelf nog interessant vind. Bovendien bezit ik een brevet 'animator in het jeugdwerk' en ben ik leider in een jeugdbeweging, en weet ik dus wel hoe ik met jongeren moet omgaan.

Lier
Biochemie - biotechnologie
Master, KU Leuven

chemie

Glenn

Putte

Master, Wetenschappen en economie, KULEUVEN CAMPUS BRUSSEL

Bijles chemie met Glenn

Lesgeven aan leerlingen en studenten is voor mij een ware passie. Helaas voldoet het regulier onderwijs niet aan mijn noden en wil ik dit aanvullen met extra uren bijles.

Putte
Wetenschappen en economie
Master, KULEUVEN CAMPUS BRUSSEL