Bijles Chemie in Zandhoven

Krijg vandaag nog bijles chemie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

chemie

Lore

Edegem

Bachelor

Universiteit Antwerpen

Biomedische wetenschappen

Bijles chemie met Lore

Bijles geven vind ik leuk, omdat ik graag mijn kennis wil overbrengen aan anderen om zo te zorgen dat ze een goede slaagkans hebben en meer interesse krijgen in de leerstof. Ook help ik graag anderen. Ik heb reeds ervaring met het geven van bijles.

10/10

Edegem
Biomedische wetenschappen
Bachelor, Universiteit Antwerpen

chemie

Joris

Heist-op-den-Berg

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur

Bijles chemie met Joris

Ik had het gevoel dat ik niet direct iets bijbracht aan de maatschappij en dat in combinatie met dat ik graag anderen help en ze graag nieuwe zaken wil bijleren, maakte dat ik eindelijk de sprong gewaagd heb om bijles te geven.

Heist-op-den-Berg
Industrieel Ingenieur
Master, KU Leuven

chemie

Arne

Lier

Master

KU Leuven

industrieel ingenieur chemische procestechnologie

Bijles chemie met Arne

Ik vind het fijn om mensen vooruit te helpen. Daarom dat ik eerst iets heb gezocht van werk binnen de farmacie maar ik merk dat ik hier het menselijk contact met de klant mis en daarom heb ik ander werk gezocht. Ik doe nu logistiek werk in een rusthuis maar wil graag bijles bijgeven.

9,5/10

Lier
industrieel ingenieur chemische procestechnologie
Master, KU Leuven

chemie

Jana

Mortsel

Professioneel / Volwassen

Universiteit Antwerpen

Farmaceutische wetenschappen (Geneesmiddelenontwikkeling)

Bijles chemie met Jana

Het leukste aspect van bijlessen is wanneer de student zelf de leerstof leuker vindt doordat hij/zij de stof beter begrijpt. Inmiddels heb ik reeds ervaring in de vakken wiskunde, fysica, chemie en Engels. Ook algemene huiswerkbegeleiding en biologie is reeds aan bod gekomen.

7/10

Mortsel
Farmaceutische wetenschappen (Geneesmiddelenontwikkeling)
Professioneel / Volwassen, Universiteit Antwerpen

chemie

Ben

Beerse

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur: Chemie

Bijles chemie met Ben

Graag geef ik bijles om zo mijn brede algemene kennis te kunnen delen met jongeren die hier nood aan hebben. Tijdens mijn studie leerde ik professioneel samenwerken met medestudenten op een amusante wijze. Verder deed ik al ervaring op als bijlesgever, wat zeer positief bleek te zijn. Deze ervaring gaf mijn vertrouwen een boost, die ik nu volledig wil kunnen inzetten als bijlesgever.

9,3/10

Beerse
Industrieel ingenieur: Chemie
Master, KU Leuven

chemie

Jens

Antwerpen

Master

KU Leuven

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles chemie met Jens

Ik ben Master of Science in Bio-ingenieurswetenschappen, en momenteel aan de slag als Pharmaceutisch consultant. Daarnaast geef ik geregeld bijlessen wiskunde en wetenschappen aan leerlingen en studenten.

10/10

Antwerpen
Bio-ingenieurswetenschappen
Master, KU Leuven

chemie

Jan-Willem

Lille

Master

Universiteit Gent

dierenarts kleine huisdieren

Bijles chemie met Jan-Willem

Ik heb ervaring als dierenarts, maar sta sinds kort ook voor de klas. Daarnaast heb ik ervaring met bijles geven voor vakken als wiskunde en wetenschappen. Dat doe ik voor verschillende bijleskantoren uit de buurt.

9,5/10

Lille
dierenarts kleine huisdieren
Master, Universiteit Gent

chemie

Nette

Malle

Master

KU Leuven

Bio-Ingenieur

Bijles chemie met Nette

Nette heeft een achtergrond als bio-ingenieur. Ze ondersteunt studenten uit het hoger onderwijs bij chemie en biologie, en studenten uit het middelbaar bij wiskunde, chemie en fysica.

9/10

Malle
Bio-Ingenieur
Master, KU Leuven

chemie

Pieterjan

Antwerpen

Bijles chemie met Pieterjan

Ik ben sinds kort in het onderwijs gestapt. Via deze weg hoop ik wat extra ervaring te krijgen om nog beter les te kunnen geven.

Antwerpen

chemie

Hannelore

Mortsel

Master

kuleuven

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles chemie met Hannelore

Het is zeer fijn andere mensen te helpen en zaken die ik zelf zeer interessant vind, zo enthousiast en duidelijk mogelijk over te brengen. Ondertussen herhaal ik de stof zelf -wat steeds handig is- en leer zelf ook steeds wat bij.

Mortsel
Bio-ingenieurswetenschappen
Master, kuleuven

Studenten die we al konden helpen

 • Vinnie uit Zandhoven

  Student 1ste bachelor Architectuur (UHasselt) zoekt hulp bij het vak chemie. Hij heeft steeds gesport op topniveau waardoor hij de examencommissie in de derde graad heeft afgelegd in he… Lees meer

 • Lotte uit Ranst

  Student uit het 1e jaar agro- en biotechnologie (Thomas More) zoekt hulp bij anorganische en toegepaste chemie. Voorkennis: humane wetenschappen Anorganische chemie: Samenstelling & in… Lees meer

 • Swancis uit Ranst

  Studente Argo en Biotechnologie e milieubeheer zoekt begeleiding bij chemie. Er zijn moeilijkheden bij thermo chemie, reactiesnelheid, zuur base en redox reacties, chemisch evenwicht.

 • Tessa uit Ranst

  Student zit in het 5de chemie TSO. Hij heeft hiervoor economie en humane gedaan en heeft hierdoor een achterstand op vlak van fysica en chemie. Voor fysica weet hij ook niet goed hoe he… Lees meer

 • Lindsay uit Vorselaar

  Leerlinge volgt de richting Latijn-Wetenschappen in de 3de graag via de Examencommissie en heeft ondersteuning nodig bij chemie en fysica. Ze heeft beide examens al een keer afgelegd. Z… Lees meer

 • Karen uit Nijlen

  Leerlinge 4e middelbaar ASO (sport-wetenschappen 5u wiskunde, Sint-Ursula Lier) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij wiskunde en chemie. Onderwerpen: wiskunde: tweedegraadsvergelijk… Lees meer

 • Fleur uit Schoten

  Student uit het 5e middelbaar wetenschappen wiskunde (8 uur) wil ondersteuning bij chemie, fysica en biologie. Het gaat vooral om het overbrengen van theorie naar oefeningen.

 • Oumayma uit Schoten

  Student in het 5e middelbaar Biotechnische Wetenschappen wenst ondersteuning bij chemie en fysica.

 • Sarah uit Brecht

  Een student uit de 1e bachelor Chemie zoekt begeleiding bij chemie. Opstart zo snel mogelijk om meteen enkele intensieve sessies in te plannen. De student mist de basiskennis van chemie… Lees meer

 • Birgit uit Lier

  Leerlinge uit het 3e middelbaar Moderne wetenschappen heeft nood aan bijles chemie. Leerstof beschikbaar op aanvraag.

 • Jarne uit Schoten

  Studente uit het 6e middelbaar Moderen Talen-Wetenschappen zoekt ondersteuning bij chemie (2u per week). De studente kampt al langer met moeilijkheden voor dit vak, maar ze is nu het ov… Lees meer

 • Daria uit Schoten

  Duobegeleiding - Twee jongens zitten in de 2de graad via de Examencommissie en hebben ondersteuning nodig bij fysica, chemie en biologie. Het is niet nodig om alle leerstof stap per sta… Lees meer

 • Crime Does Pay uit Beerse

  Student uit de opleiding bio-ingenieur (1e jaar) zoekt hulp bij algemene en organische chemie. In het middelbaar onderwijs heeft hij wiskunde-wetenschappen gevolgd en ook toen vond hij … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.