Bijles Frans in Zandhoven

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Tania

Duffel

Professioneel / Volwassen

Sint-Lodewijk Antwerpen

Secretariaat Moderne Talen

Bijles Frans met Tania

Vanaf mijn twaalf jaar ben ik zelf ook veel op Franse cursus geweest. Zo heb ik ook geleerd hoe je best een taal aan iemand kunt aanleren.

9,2/10

Duffel
Secretariaat Moderne Talen
Professioneel / Volwassen, Sint-Lodewijk Antwerpen

Frans

Nico

Lille

Professioneel / Volwassen

CVO Hoger Instituut der Kempen

Specifieke lerarenopleiding

Bijles Frans met Nico

Het 1-op-1 lesgeven (of aan kleine groepjes) geeft de mogelijkheid om veel dieper op de lesinhoud in te gaan. Ik heb als leerkracht ook uren bijles gegeven aan leerlingen met problemen met Frans. Zeker in het BUSO was dit van toepassing.

9,5/10

Lille
Specifieke lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Hoger Instituut der Kempen

Frans

Sandra

Ranst

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Zakelijk vertalen en Tolken

Bijles Frans met Sandra

Ik hou van het persoonlijk contact met de student en de aangepaste begeleiding die ik kan bieden.

9,2/10

Ranst
Zakelijk vertalen en Tolken
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Frans

Evelyn

Brasschaat

Bachelor

Hogeschool Gent

Kleuteronderwijs

Bijles Frans met Evelyn

Ik heb zelf, vroeger als leerling en later als student, ervaren dat het soms heel moeilijk is om bepaalde leerstof onder de knie te krijgen. Dit kan vele oorzaken hebben: leerstoornis, gebrek aan zelfvertrouwen, nood aan meer tussenstappen of kapstokken, niet de juiste klik met de leerkracht of de manier hoe de leerstof wordt aangebracht, verkeerde studiehouding, te snel afgeleid door externe prikkels,... Zeker als de klassikale introductie in de klas van nieuwe leerstof te snel gaat of dat er te weinig tijd in de klas is om meer individuele begeleiding te krijgen (door een te grote klasgroep of schrik om hulp te vragen omwille van de reactie van de medeleerlingen/studenten). In een individuele bijles kan je je meer toelichten op de problematiek of studiemoeilijkheden van de leerling/student. Een aanpak opstellen waardoor het memoriseren vlotter gaat, kan door gebruik te maken van tussenstappen, kapstokken, en ook niet te vergeten de rustige gemoedelijke sfeer waarin dit gebeurt, bevordert ook vaak de studiehouding.

9,2/10

Brasschaat
Kleuteronderwijs
Bachelor, Hogeschool Gent

Frans

Leen

Antwerpen

Master

KU Leuven

Geaggregeerde voor het hoger secundair onderwijs

Bijles Frans met Leen

Docente Leen is al meer dan 30 jaar leerkracht Frans, en geeft bijles op elk niveau. Ook voor het leren van Spaans als nieuwe taal kan je bij haar terecht!

9,3/10

Antwerpen
Geaggregeerde voor het hoger secundair onderwijs
Master, KU Leuven

Frans

Olivier

Antwerpen

Master

IHECS

Presse & Information - Journalisme

Bijles Frans met Olivier

Ik heb een echte passie voor talen en vind dat talenkennis in deze wereld heel belangrijk is. Op persoonlijk en op professioneel vlak is goede communicatie uiterst belangrijk.

9,5/10

Antwerpen
Presse & Information - Journalisme
Master, IHECS

Frans

Liliane

Herenthout

Bachelor

Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Lerarenopleiding

Bijles Frans met Liliane

Na vele jaren voor de klas te staan, ben ik gemotiveerd om opnieuw les te geven. Uit ervaring weet ik dat Frans en geschiedenis knelpunten zijn in de lagere school en de eerste jaren van het secundair onderwijs. Ik voel mij geroepen om kinderen en jongeren bij te staan bij moeilijkheden en te motiveren om beter te scoren bij deze vakken.

9,4/10

Herenthout
Lerarenopleiding
Bachelor, Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Frans

Veerle

Edegem

Master

UFSIA en RUG

Latijn-Griekse humaniora geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant

Bijles Frans met Veerle

Ik stel graag mijn kennis ten dienste. Ik ben flexibel en zeer sterk in talen. Ik heb ervaring in vele verschillende richtingen in het secundair onderwijs en in het volwassenenonderwijs (met name het tweedekansonderwijs). Ik heb eveneens ervaring met bijles geven.

9,5/10

Edegem
Latijn-Griekse humaniora geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant
Master, UFSIA en RUG

Frans

Isabelle

Antwerpen

Bachelor

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles Frans met Isabelle

Ik werk al meer dan 20 jaar als docente Frans in verschillende firma's. Ik geef heel graag bijles aan studenten. Nu ik over wat meer tijd beschik, breid ik graag mijn activiteiten uit. Ik heb onlangs een leerling begeleid van het 4de jaar secundair: hij had eerst 5/20 voor grammatica. Hij kende echter de basis van het Frans niet en na een paar lesuren had hij de basis onder de knie en behaalde hij prachtige punten. Hij heeft dit heel goed gedaan! Een studente derde graad Examencommissie die heel onzeker was, heeft na veel oefenen ook haar mondeling examen gehaald. Momenteel geef ik bijles aan een student 1ste jaar Marketing van de hogeschool. Voor hem voorzie ik vooral ondersteuning bij het studeren zelf.

8,5/10

Antwerpen
Specifieke Lerarenopleiding
Bachelor,

Frans

Naima

Antwerpen

Professioneel / Volwassen

UA

Spaanse en Spaans-Amerikaanse taal, cultuur en literatuur

Bijles Frans met Naima

Ik heb ondervonden dat in het huidige onderwijssysteem heel wat leerlingen door de mazen van het net vallen. Ik hecht ontzettend veel belang aan kennis en aan een degelijke opleiding. Als vrijwilliger heb ik meer voldoening ondervonden dan ik ooit had kunnen denken. Het helpen en begeleiden van kansarme jongeren heeft bij mij de liefde voor het overdragen van kennis aangewakkerd. Mijn grootste beloning is dat moment waarop een leerling de leerstof begrijpt en zich in de klas wat minder onwennig voelt. Ik heb het geluk een zeer degelijke opleiding te hebben en dit zowel op academisch vlak als op de werkvloer en bied mijn diensten met plezier aan aan de jongeren van vandaag die wel degelijk de toekomst van morgen zullen uitmaken.

9/10

Antwerpen
Spaanse en Spaans-Amerikaanse taal, cultuur en literatuur
Professioneel / Volwassen, UA

Studenten die we al konden helpen

 • Dalia uit Zandhoven

  Leerling 2e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij behaalde net 50% op zijn examen, net zoals vorig jaar op het einde van het jaar. Hij heeft o.a. een betere studi… Lees meer

 • Els uit Zoersel

  1e BA cross media management (KdG) heeft weinig Frans gehad in het middelbaar en voelt toch een bepaalde achterstand. Graag bijles ter voorbereiding van het examen met Pasen (eventueel … Lees meer

 • Catalina uit Zoersel

  Student 1ste middelbaar A-stroom stem zoekt hulp bij het vak Frans. Moeilijkheden liggen onder meer bij vocabulaire, er is minder een taalinzicht. In de lagere school ging alles wel goe… Lees meer

 • Guillian uit Halle (Kempen)

  Guillian wil graag via examencommissie haar middelbaar diploma behalen. Graag kreeg ze begeleiding bij Frans (3e graad). Op 7 januari heeft ze mondeling examen en op 31 januari schrifte… Lees meer

 • Margaux uit Zoersel

  Margaux zit in het 4de middelbaar KSO en zou graag hulp hebben bij Frans. Vooral de tijden en de grammatica gaan moeilijk.

 • Fatima uit Nijlen

  Leerling uit tweede jaar ASO zoekt hulp bij Frans. De basis is helemaal niet begrepen. Grammatica heeft opfrissing nodig. Werkwoorden vervoegen, bepalen of woorden mannelijk of vrouweli… Lees meer

 • Martins uit Schilde

  Leerling uit het 1e middelbaar ASO (dyslexie) wil ondersteuning bij Frans. Het gaat zowel om grammatica als mondelinge vaardigheden.

 • Ilknur uit Schilde

  Leerlinge in het 2de middelbaar (ASO) heeft ondersteuning nodig bij Frans. Tijdens de lessen op school wordt er alleen maar Frans gesproken en ook alle toetsen/opdrachten zijn het Frans… Lees meer

 • Sara uit Zoersel

  Leerlinge in het 3e middelbaar richting Moderne Talen heeft ondersteuning nodig bij Frans. Ze heeft moeilijkheden met hoe ze Frans het beste kan verwerven en kan instuderen. Ze ervaart … Lees meer

 • Houda uit Zoersel

  Leerling 4e middelbaar (Economie-Wiskunde) heeft begeleiding nodig bij Frans, in het kader van een vakantietaak, o.a. teksten/artikels samenvatten. Hij heeft deadlines op 6 en 20 august… Lees meer

 • Dana uit Schilde

  Leerlinge in het 2e middelbaar heeft hulp nodig bij Frans om een goede basis op te bouwen naar het 3e middelbaar toe. Ze heeft moeite met woordenschat en met de tijden.

 • Marjolein uit Schilde

  Leerlinge in het 3e middelbaar (ASO) heeft nood aan begeleiding bij Frans. Door omstandigheden heeft ze een achterstand opgebouwd, vooral bij grammatica en vocabulaire.

 • Anke uit Ranst

  Anke volgt de opleiding Rechtspraktijk en zoekt ondersteuning bij Frans.

 • Maja uit Vorselaar

  Leerlinge doet Examencommissie in de 3de graad richting Latijn-Wetenschappen en heeft extra hulp nodig bij Frans, zowel bij het mondeling als schriftelijk examen. Ze wil graag de conver… Lees meer

 • Remy uit Schilde

  Leerlinge 3e middelbaar ASO heeft begeleiding nodig bij Frans, het gaat om het opvolgen van de leerstof die gezien wordt in de klas.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.