Bijles Frans in Zandhoven

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Nico

Lille

Professioneel / Volwassen

CVO Hoger Instituut der Kempen

Specifieke lerarenopleiding

Bijles Frans met Nico

Het 1-op-1 lesgeven (of aan kleine groepjes) geeft de mogelijkheid om veel dieper op de lesinhoud in te gaan. Ik heb als leerkracht ook uren bijles gegeven aan leerlingen met problemen met Frans. Zeker in het BUSO was dit van toepassing.

9,5/10

Lille
Specifieke lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Hoger Instituut der Kempen

Frans

Olivier

Antwerpen

Master

IHECS

Presse & Information - Journalisme

Bijles Frans met Olivier

Ik heb een echte passie voor talen en vind dat talenkennis in deze wereld heel belangrijk is. Op persoonlijk en op professioneel vlak is goede communicatie uiterst belangrijk.

9,5/10

Antwerpen
Presse & Information - Journalisme
Master, IHECS

Frans

Tania

Duffel

Professioneel / Volwassen

Sint-Lodewijk Antwerpen

Secretariaat Moderne Talen

Bijles Frans met Tania

Vanaf mijn twaalf jaar ben ik zelf ook veel op Franse cursus geweest. Zo heb ik ook geleerd hoe je best een taal aan iemand kunt aanleren.

9,2/10

Duffel
Secretariaat Moderne Talen
Professioneel / Volwassen, Sint-Lodewijk Antwerpen

Frans

Liliane

Herenthout

Bachelor

Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Lerarenopleiding

Bijles Frans met Liliane

Na vele jaren voor de klas te staan, ben ik gemotiveerd om opnieuw les te geven. Uit ervaring weet ik dat Frans en geschiedenis knelpunten zijn in de lagere school en de eerste jaren van het secundair onderwijs. Ik voel mij geroepen om kinderen en jongeren bij te staan bij moeilijkheden en te motiveren om beter te scoren bij deze vakken.

9,4/10

Herenthout
Lerarenopleiding
Bachelor, Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Frans

Joke

Olen

Professioneel / Volwassen

Universiteit Antwerpen

specifieke lerarenopleiding

Bijles Frans met Joke

Tijdens mijn studies heb ik veel bijlessen gegeven, zowel langdurige begeleiding als sessies tijdens een kortere periode. Dit gaf steeds veel voldoening omdat ik enerzijds meer tijd had om alles rustig uit te leggen en grondig in te oefenen. Anderzijds kon ik mijn aanpak aanpassen aan wat de leerling nodig had.

9/10

Olen
specifieke lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, Universiteit Antwerpen

Frans

Veerle

Edegem

Master

UFSIA en RUG

Latijn-Griekse humaniora geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant

Bijles Frans met Veerle

Ik stel graag mijn kennis ten dienste. Ik ben flexibel en zeer sterk in talen. Ik heb ervaring in vele verschillende richtingen in het secundair onderwijs en in het volwassenenonderwijs (met name het tweedekansonderwijs). Ik heb eveneens ervaring met bijles geven.

9,6/10

Edegem
Latijn-Griekse humaniora geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant
Master, UFSIA en RUG

Frans

Sandra

Ranst

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Zakelijk vertalen en Tolken

Bijles Frans met Sandra

Ik hou van het persoonlijk contact met de student en de aangepaste begeleiding die ik kan bieden.

9,3/10

Ranst
Zakelijk vertalen en Tolken
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Frans

Leen

Antwerpen

Master

KU Leuven

Geaggregeerde voor het hoger secundair onderwijs

Bijles Frans met Leen

Docente Leen is al meer dan 30 jaar leerkracht Frans, en geeft bijles op elk niveau. Ook voor het leren van Spaans als nieuwe taal kan je bij haar terecht!

9,5/10

Antwerpen
Geaggregeerde voor het hoger secundair onderwijs
Master, KU Leuven

Frans

Isabelle

Antwerpen

Bachelor

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles Frans met Isabelle

Ik werk al meer dan 20 jaar als docente Frans in verschillende firma's. Ik geef heel graag bijles aan studenten. Nu ik over wat meer tijd beschik, breid ik graag mijn activiteiten uit. Ik heb onlangs een leerling begeleid van het 4de jaar secundair: hij had eerst 5/20 voor grammatica. Hij kende echter de basis van het Frans niet en na een paar lesuren had hij de basis onder de knie en behaalde hij prachtige punten. Hij heeft dit heel goed gedaan! Een studente derde graad Examencommissie die heel onzeker was, heeft na veel oefenen ook haar mondeling examen gehaald. Momenteel geef ik bijles aan een student 1ste jaar Marketing van de hogeschool. Voor hem voorzie ik vooral ondersteuning bij het studeren zelf.

8,5/10

Antwerpen
Specifieke Lerarenopleiding
Bachelor,

Frans

Naima

Antwerpen

Professioneel / Volwassen

UA

Spaanse en Spaans-Amerikaanse taal, cultuur en literatuur

Bijles Frans met Naima

Ik heb ondervonden dat in het huidige onderwijssysteem heel wat leerlingen door de mazen van het net vallen. Ik hecht ontzettend veel belang aan kennis en aan een degelijke opleiding. Als vrijwilliger heb ik meer voldoening ondervonden dan ik ooit had kunnen denken. Het helpen en begeleiden van kansarme jongeren heeft bij mij de liefde voor het overdragen van kennis aangewakkerd. Mijn grootste beloning is dat moment waarop een leerling de leerstof begrijpt en zich in de klas wat minder onwennig voelt. Ik heb het geluk een zeer degelijke opleiding te hebben en dit zowel op academisch vlak als op de werkvloer en bied mijn diensten met plezier aan aan de jongeren van vandaag die wel degelijk de toekomst van morgen zullen uitmaken.

9/10

Antwerpen
Spaanse en Spaans-Amerikaanse taal, cultuur en literatuur
Professioneel / Volwassen, UA

Studenten die we al konden helpen

 • Mike uit Schilde

  Leerlinge 3e middelbaar ASO heeft begeleiding nodig bij Frans, het gaat om het opvolgen van de leerstof die gezien wordt in de klas.

 • Myra uit Zoersel

  Leerlinge in het 3e middelbaar richting Moderne Talen heeft ondersteuning nodig bij Frans. Ze heeft moeilijkheden met hoe ze Frans het beste kan verwerven en kan instuderen. Ze ervaart … Lees meer

 • Anja uit Nijlen

  Leerling in het 2de middelbaar richting Economie (A-stroom) heeft ondersteuning nodig bij Frans. Hij heeft momenteel weinig motivatie om voor dit vak te werken, waardoor hij slechte res… Lees meer

 • Hajar uit Wommelgem

  Student uit het eerste jaar bachelor aan Karel de grote hogeschool in Antwerpen, richting financiën en verzekeringswezen, zoekt ondersteuning bij het vak Frans. Hij heeft voornamelijk m… Lees meer

 • Gijs uit Schilde

  Gijs doet Examencommissie voor 3de graad TSO en zou graag hulp hebben bij Frans. Hij heeft wat een achterstand opgelopen en wil de leerstof verder overlopen met een docent.

 • Veronique uit Zoersel

  1e BA cross media management (KdG) heeft weinig Frans gehad in het middelbaar en voelt toch een bepaalde achterstand. Graag bijles ter voorbereiding van het examen met Pasen (eventueel … Lees meer

 • Margaux uit Zoersel

  Margaux zit in het 4de middelbaar KSO en zou graag hulp hebben bij Frans. Vooral de tijden en de grammatica gaan moeilijk.

 • Chahd uit Schilde

  Leerlinge uit het 6e middelbaar STW (TSO) heeft nood aan bijles Frans: werkwoordstijden.

 • Christophe uit Brecht

  Leerlinge 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat om het herhalen van de materie van het 5e en 6e leerjaar, dialoogjes oefenen, en grammatica (werkwoorden, voornaamwoo… Lees meer

 • Greetje uit Zoersel

  Leerling 4e middelbaar (Economie-Wiskunde) heeft begeleiding nodig bij Frans, in het kader van een vakantietaak, o.a. teksten/artikels samenvatten. Hij heeft deadlines op 6 en 20 august… Lees meer

 • Tibo uit Nijlen

  Leerlinge 3e middelbaar ASO (Sint-Ursula Lier) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. het automatiseren van regels.

 • Birgitt uit Nijlen

  Leerling uit tweede jaar ASO zoekt hulp bij Frans. De basis is helemaal niet begrepen. Grammatica heeft opfrissing nodig. Werkwoorden vervoegen, bepalen of woorden mannelijk of vrouweli… Lees meer

 • Natan uit Zandhoven

  Leerling 2e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij behaalde net 50% op zijn examen, net zoals vorig jaar op het einde van het jaar. Hij heeft o.a. een betere studi… Lees meer

 • Ruben uit Ranst

  Ruben volgt de opleiding Rechtspraktijk en zoekt ondersteuning bij Frans.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Je kan zeker online bijles Frans volgen bij BijlesHuis. We hebben een online platform ontwikkeld, speciaal voor bijles, zodat de bijlessen online minstens even goed zijn als in Zandhoven zelf. De bijles kan opgenomen worden, je kan met je bijlesdocent Frans oefeningen maken en nog veel meer! Wil je meer weten over online bijles, lees dan deze pagina.
Iedereen kan bijles Frans volgen in Zandhoven! De moeilijkheidsgraad van het vak maakt niet uit. Ons uitgebreide en lokaal verankerde netwerk van bijlesdocenten zorgt ervoor dat er iemand beschikbaar is voor elk niveau van elk vak. BijlesHuis biedt dan ook bijles aan voor elke leeftijd.
Op deze pagina vind je alvast enkele bijlesdocenten Frans uitgelicht die in regio Zandhoven wonen. Maar dat is slechts een selectie! BijlesHuis beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van duizenden geïnterviewde docenten over heel België. Bijlesdocenten Frans zijn er in alle soorten: PhD'ers, gepensioneerden, mensen die voltijds in het onderwijs of een andere sector staan, universiteitsstudenten,... Als je een aanvraag indient via de site, kijken wij vrijblijvend welke docent Frans in Zandhoven bij jou past!

Top bijlesaanvragen

bijlesdocent Frans in Zandhoven, ik zoek bijles, extra bijles, bijles tarieven, privé cursus, Frans bijles aan huis in Zandhoven, bijles Frans tarief, bijles Frans prijs, bijles Frans