Verbeter je chemie vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar u ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

chemie

Nouchin

Zoersel

Derde graad, 3de Bachelor Biochemie/biotechnologie, Universiteit Antwerpen

Bijles chemie met Nouchin

Mensen helpen is mijn grootste drijfveer. Een tweede motivatie om bijles te geven, is mijn passie voor wetenschappen en wiskunde. Ervaring opdoen om later voor een klas te staan is zeker ook een positief punt, maar het belangrijkste is natuurlijk dat ik het graag doe en mijn kennis met anderen wil delen.

Zoersel
3de Bachelor Biochemie/biotechnologie
Derde graad, Universiteit Antwerpen

chemie

Tahri

Antwerpen

Bachelor, Master Farmaceutische Wetenschappen, Universiteit Antwerpen

Bijles chemie met Tahri

Ik wil graag bijles geven omdat ik in de toekomst ook graag met een lerarenopleiding wil starten.

Antwerpen
Master Farmaceutische Wetenschappen
Bachelor, Universiteit Antwerpen

chemie

Simon

Grobbendonk

Bachelor, 3de Bach Bio-ingenieurswetenschappen Landbouw, Universiteit Gent

Bijles chemie met Simon

Ik heb altijd al graag uitleg gegeven aan medestudenten wanneer zij iets minder goed begrepen. Ik weet ook hoe blij ik zelf ben wanneer ik iets echt niet begrijp en iemand me kan helpen. Het is vaak moeilijk leerstof onmiddellijk te begrijpen in de hoorcolleges of bij het lezen van de cursus en het helpt om de uitleg van een tweede invalshoek te horen om de leerstof te begrijpen.

Grobbendonk
3de Bach Bio-ingenieurswetenschappen Landbouw
Bachelor, Universiteit Gent

chemie

Gert

Ranst

Master, Nautische Wetenschappen, Hogere Zeevaartschool Antwerpen

Bijles chemie met Gert

Als ervaren zeilmonitor ben ik zeer graag bezig om kinderen en jongeren iets bij te brengen. Het geeft me dan ook voldoening om hen hun doelen te zien bereiken. Voor mijn thesis heb ik dan ook een software ontwikkelt die toekomstige studenten op de Hogere Zeevaartschool kan helpen bij het vak 'Basic Tanker Training'. Op deze manier kunnen studenten oefenen met behulp van feedback. Kortom, het geeft me tevredenheid om kinderen en jongeren te helpen zodat hun werkpunten worden opgelost en ze weer verder kunnen.

Ranst
Nautische Wetenschappen
Master, Hogere Zeevaartschool Antwerpen

chemie

Kathleen

Schilde

Bachelor, Biomedische wetenschappen, Universiteit Antwerpen

Bijles chemie met Kathleen

Ik wil graag mensen helpen en op deze manier onderhoud ik ook zelf op een actieve manier mijn kennis. Ik ben al vanaf mijn veertiende vaak gaan babysitten en hielp dan ook met huiswerk. Later begon ik echt bijles te geven en ik zou dat graag verderzetten omdat het een fantastische ervaring is.

Schilde
Biomedische wetenschappen
Bachelor, Universiteit Antwerpen

chemie

Alex

Berlaar

Master, industrieel ingenieur, KU Leuven

Bijles chemie met Alex

Het proces van niet-begrijpen naar begrijpen is fascinerend. Ik leer graag dingen bij aan mensen en probeer dat op een zo leuk mogelijke manier te doen. Zo moet je altijd jezelf in de plaats van degene aan wie je lesgeeft kunnen stellen: het mag niet te saai zijn, het moet afwisselend zijn en op het einde van de rit zou je dankzij verbanden te leggen de stof moeten kennen.

Berlaar
industrieel ingenieur
Master, KU Leuven

chemie

Margot

Heist-op-den-Berg

Master, Bio-ingenieurswetenschappen: milieutechnologie, KU Leuven

Bijles chemie met Margot

Lesgeven heeft mij altijd goed gelegen en heb ik altijd graag gedaan. Tijdens mijn studie bio-ingenieur en in mijn huidige job heb ik een grote passie voor de chemie gekregen die ik graag wil delen. Nu ik merk dat ik na mijn job nog wat tijd over hou, zou ik deze heel graag invullen door anderen te helpen. Gezien de persoonlijke en flexibele aanpak wil ik graag bijles geven bij Het Bijleshuis. Momenteel werk ik als junior procesingenieur R&D bij Umicore in Olen. Deze job doe ik nu ruim een jaar met heel veel plezier. Mijn taken bestaan uit het uitdenken en uitwerken van laboproeven, het analyseren van resultaten en het zoeken naar oplossingen voor mogelijke problemen. Het project waar ik nu op werk kadert in de hydrometallurgie. Dagelijks kom ik dus in aanraking met redoxreacties, oplosbaarheidscurves en pourbaixdiagrammen, titraties, massabalansen, zuur-base evenwichten,… Om mijn werk goed te kunnen doen, doe ik heel veel opzoekwerk in de literatuur en handboeken. Samen met de praktijkervaring maakt dit dat ik zelf nog iedere dag veel bijleer en mijn inzichten beter worden. Als vakantiewerk heb ik gedurende acht jaar iedere zomer paardrijlessen gegeven tijdens de sportkampen van Sport Vlaanderen. Het gaf steeds een heel fijn gevoel om te zien dat kinderen vooruitgang maakten en het werd alleen maar leuker wanneer ik merkte dat ik mijn passie voor paarden kon doorgeven aan hen. Tijdens mijn laatste studentenjaar in Leuven heb ik ook bijles gegeven bij Rebus. Daar heb ik wiskunde en het bio-ingenieurvak fysische transportverschijnselen gegeven. Ik heb een bachelor in de biologie en een master in de bio-ingenieurswetenschappen milieutechnologie. Naast chemie zou ik dus ook biologie en wiskunde kunnen geven. Omdat ik in de chemie werk, doe ik dit liever en sta ik hierin sterker. Maar ik ben zeker bereid om ook andere vakken te geven.

Heist-op-den-Berg
Bio-ingenieurswetenschappen: milieutechnologie
Master, KU Leuven

chemie

Koen

Lier

Master, Biochemie - biotechnologie, KU Leuven

Bijles chemie met Koen

Ik vind het leuk om mensen iets bij te brengen. Het geeft me veel voldoening te weten dat ik iemand kan helpen met iets dat ik zelf nog interessant vind. Bovendien bezit ik een brevet 'animator in het jeugdwerk' en ben ik leider in een jeugdbeweging, en weet ik dus wel hoe ik met jongeren moet omgaan.

Lier
Biochemie - biotechnologie
Master, KU Leuven

chemie

Glenn

Lier

Master, Wetenschappen en economie, KULEUVEN CAMPUS BRUSSEL

Bijles chemie met Glenn

Lesgeven aan leerlingen en studenten is voor mij een ware passie. Helaas voldoet het regulier onderwijs niet aan mijn noden en wil ik dit aanvullen met extra uren bijles.

Lier
Wetenschappen en economie
Master, KULEUVEN CAMPUS BRUSSEL

chemie

Stijn

Ranst

Bijles chemie met Stijn

Ik ben zelf een net afgestudeerde student dus de verworven leerstof zit nog vers in het geheugen. Daardoor kan ik mijn ervaring makkelijker overdragen.

Ranst