Bijles in Putte

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Sophie

Duffel

Bijles met Sophie

Ik behaal eind juni mijn diploma van leerkracht lager onderwijs en ik heb reeds een diploma communicatiemanagement. Ik wil graag helpen waar nodig.

Duffel

Ruut

Putte

Bijles met Ruut

Ik vind het zeer fijn om kinderen dingen bij te leren. Naast mijn lerarenopleiding vind ik het ook zeer fijn om nog meer ervaring op te doen. Ik leer niet enkel kinderen dingen bij, maar zij leren mij ook heel veel bij!

Putte

Joachim

Mechelen

Bachelor

Katholieke Universiteit Leuven + Vrije Universiteit Brussel

Bijles met Joachim

Ik zou graag bijles geven om twee redenen. Aan één kant zou ik graag ervaring opdoen. Met het oog op later een mogelijke job in het onderwijs. Het BijlesHuis lijkt me de ideale plek hiervoor. Aan de andere kant is het geven van bijles voor mij een zeer boeiende en uitdagende bezigheid.

Mechelen
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven + Vrije Universiteit Brussel

Rani

Haacht

Derde graad

KULeuven/LUCA

Bijles met Rani

Ik vind het fijn om anderen te kunnen helpen. Ik heb zelf ooit bijles gevolgd over 'leren studeren' en vond dit zeer nuttig. Ik doe dit graag voor anderen.

Haacht
Derde graad, KULeuven/LUCA

Bart

Lier

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Taal- en Letterkunde (Duits-Italiaans)

Bijles met Bart

Als Master in de Taal- en Letterkunde zou ik mijn kennis van het Duits en het Italiaans graag ten dienste stellen van studenten (zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs) die problemen ondervinden met het aanleren van die talen.

Lier
Taal- en Letterkunde (Duits-Italiaans)
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Idriz

Tremelo

Bijles met Idriz

Ik heb reeds ervaring in lesgeven in avondschool, bij Syntra, gedurende 4 jaar. De specifieke sector waar ik jarenlang ervaring in heb genoten, als ontwerper, kan een wegwijzer zijn voor jongeren die in de modebranche willen werken. Het hele proces van ontwerp, aanmaakpatronen, aanmaakprototypen, producties in het buitenland, modebeurzen in Parijs, Amsterdam, de verkoop via vertegenwoordigers, tot het product in de winkel ligt is de rijke ervaring die ik hier in heb.

Tremelo

Eva

Heist-op-den-Berg

Bachelor

KHLeuven

Bijles met Eva

Ik geef reeds enkele jaren les in het secundair onderwijs, maar geef hiernaast graag nog bijles. Uit ervaring weet ik dat Frans niet altijd een gemakkelijk en geliefd vak is, maar door de persoonlijke, rustige en individuele aanpak probeer ik er samen met jou voor te zorgen dat je alle grammaticaregeltjes onder de knie krijgt.

Heist-op-den-Berg
Bachelor, KHLeuven

Gert

Heist-op-den-Berg

Master

KU Leuven

Eerste

Bijles met Gert

Ik geef bijles omdat ik anderen wil helpen met problemen. Ik zou graag iedereen warm willen maken voor wetenschappen, aangezien het vaak niet de meest geliefde vakken zijn op school. Door een interessante en ludieke aanpak hoop ik studenten te overtuigen dat wetenschappen zowel leuk als interessant kunnen zijn.

Heist-op-den-Berg
Eerste
Master, KU Leuven

Lieze

Duffel

Master

KU Leuven

in de (school)psychologie en SLO Gedragswetenschappen

Bijles met Lieze

Door mijn opleiding schoolpsychologie ben ik graag met kinderen en jongeren bezig. Ik help hen graag waar ik kan. Als ik dus een meerwaarde kan betekenen door bijles te geven en door het delen van mijn kennis, dan zou ik dat graag doen.

Duffel
in de (school)psychologie en SLO Gedragswetenschappen
Master, KU Leuven

Naomi

Lier

Bijles met Naomi

Momenteel volg ik een specifieke lerarenopleiding aan de UGent (Muziek). Omdat ik nog geen ervaring heb in het lesgeven, is het geven van bijlessen een ideale tussenstap in mijn ontwikkeling als leerkracht.

Lier

Studenten die we al konden helpen

 • Julian uit Putte

  Leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn.

 • Wout uit Putte

  Wout zit in het eerste middelbaar A-stroom en zoekt begeleiding bij Frans. Hij mist volledig de basis, dus graag wekelijks herhaling van de geziene leerstof.

 • Antoinette uit Putte

  Student uit het 5e middelbaar Latijn-wetenschappen wil ondersteuning bij wiskunde en fysica. Hij heeft te weinig inzicht in de materie en moet met meer regelmaat studeren.

 • Younes uit Putte

  Leerling legt examen wiskunde af voor de examencommissie (1e graad). Hij heeft het in november al eens afgelegd, maar was toen niet geslaagd. Hij scoorde minder goed bij meetkunde, verg… Lees meer

 • Alone uit Putte

  Leerling (7 jaar) heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij heeft reeds anderhalf jaar gevolgd op een Franse school in Kiev, maar wil vooral zijn mondelinge vaardigheden onderhouden. Daarn… Lees meer

 • Younes uit Putte

  Een student uit het 4e middelbaar STW zoekt begeleiding bij fysica.

 • Peter uit Putte

  Leerlinge 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. grammatica.

 • Tahmina uit Putte

  Bachelorstudente Verpleegkunde heeft begeleiding nodig bij haar eindwerk (deadline in mei, thema: MS). Het gaat onder andere over hulp bij de lay-out van referentielijsten. Bij voorkeur… Lees meer

 • Marleen uit Putte

  Leerling uit het 3e middelbaar heeft nood aan bijles Latijn. Hij heeft in het 2e middelbaar 1 trimester gemist. Deze achterstand moet hij inhalen.

 • Janna uit Putte

  Student 3de middelbaar Wetenschappen zoekt hulp bij de vakken fysica en wiskunde. Ze mist een zekere basis van de leerstof. Bij fysica liggen de moeilijkheden vooral bij massadichtheid … Lees meer

 • Chris uit Putte

  Volwassene zoekt hulp bij mechanica. Voor zijn werk is een basiskennis vereist rond mechanica, hydraulica, pneumatica, planlezen en lagers. Onder meer focus op matricen, het meten van m… Lees meer

 • Yaovi uit Putte

  Student 3de bachelor Pedagogische Wetenschappen zoekt hulp bij het vak statistiek. Het gaat vooral om hulp bij de volgende onderdelen (zie inhoudstafel in bijlage): -Contrasten -Varia… Lees meer

 • Linda uit Putte

  Student heeft zijn 2de middelbaar sportwetenschappen beëindigd met een minder goed resultaat voor wiskunde. Daarom graag een opfrissing van de leerstof in de komende weken, zodat hij ee… Lees meer

 • Melissa uit Putte

  Leerlinge 1e middelbaar (Atheneum Keerbergen) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Het lezen en leren gaat voor haar zeer traag, en ze kent de basisbegrippen niet. Op scho… Lees meer

 • Greet uit Putte

  Leerlinge 1e middelbaar (Atheneum Keerbergen) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Nederlands en Frans. Het lezen en leren gaat voor haar zeer traag. Op school mag ze wel de examens… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.