Bijles Wiskunde in Putte

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Margot

Berlaar

Master

KUL Antwerpen

Business Administration

Bijles wiskunde met Margot

Margot is handelsingenieur en leerkracht. Daarnaast heeft ze ervaring met bijlessen wiskunde, economie en algemene studiebegeleiding.

9,6/10

Berlaar
Business Administration
Master, KUL Antwerpen

wiskunde

Jeroen

Mechelen

Master

Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

Computer Science Engineering

Bijles wiskunde met Jeroen

Bijles geven is voor mij de ultieme manier om anderen te helpen en tegelijk mijn kennis te delen. De passie om bijles te geven is al verscheidene jaren geleden begonnen, waarbij ik (nog steeds) van tijd tot tijd bijles geef aan vrienden of kennissen. Het geeft me veel voldoening te merken dat ik iemand het nodige duwtje in de rug kan geven.

9,2/10

Mechelen
Computer Science Engineering
Master, Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

wiskunde

Filip

Mechelen

Bijles wiskunde met Filip

Ik heb vroeger vaak bijles Wiskunde gegeven en deed dit steeds met plezier. Mijn kinderen zitten nu in het middelbaar onderwijs en hen begeleiden smaakt naar meer. Bijdragen aan het groeien van een student naar een hoger niveau schenkt veel voldoening.

9,3/10

Mechelen

wiskunde

Hannelore

Leuven

Master

KU Leuven

revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Bijles wiskunde met Hannelore

Ik help studenten graag met moeilijkheden met wiskunde en wetenschappen. Het geeft mij voldoening om te zien wanneer ze de materie snappen en ik hen heb kunnen helpen.

9,5/10

Leuven
revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Master, KU Leuven

wiskunde

Manne

Willebroek

Master

DENAYER INST

Industriële Wetenschappen

Bijles wiskunde met Manne

Struikelblokken bij wiskunde of fysica is een gekend fenomeen als ik terugdenk aan mijn tijd in het middelbaar en het secundair. Een andere methodologie opzoeken of te rade gaan bij iemand anders dan de leraar was in mijn geval meestal de beste oplossing. Soms moet je het gewoon vanuit een andere hoek bekijken. Zelf gaf ik vroeger al eens bijles aan kennissen en vrienden, en dit gaf me wel een bepaalde voldoening. Zelf pas ik een methodologie toe die het toelaat de student de ernst te laten inzien van de stof en ook het nut van het onderwerp, dit verhoogt de motivatie, en beantwoord meteen de vraag "waarom?". Bezig zijn met vakken zoals wiskunde, wetenschap, techniek zijn eerder een hobby dan een studielast. Als huidig student aan de Universiteit van Luik (scheepsbouw) voel ik goed aan wat studeren inhoudt en kan ik goed de link leggen met het studentenleven van enkele jaren geleden (hogeschool en het secundair).

9/10

Willebroek
Industriële Wetenschappen
Master, DENAYER INST

wiskunde

Frank

Holsbeek

Master

Univeristeit

Burgerlijk ingenieur

Bijles wiskunde met Frank

Ik heb ervaring als docent en affiniteit met het onderwijs. Bijles geven vind ik bovendien maatschappelijk relevant.

Holsbeek
Burgerlijk ingenieur
Master, Univeristeit

wiskunde

Nils

Boechout

Master

KUL

Industrieel ingenieur

Bijles wiskunde met Nils

Ik ben een gemotiveerde, ambitieuze en sportieve master Chemical Engineering Science (burgerlijk ingenieur) en master Chemical Engineering Technology (industrieel ingenieur). Als ingenieur heb ik een grote interesse in wiskunde en chemie. Het geeft me veel voldoening om kinderen & studenten hierin bij te scholen. Ik heb ook een passie voor sport: voetbal, zeilen, lopen... In de zomer werk ik als zeilmonitor en ook hier vind ik het ontzettend fijn om mijn passie met kinderen en jongeren te delen.

10/10

Boechout
Industrieel ingenieur
Master, KUL

wiskunde

Tamas

Herentals

Master

UGent

Fysica & Sterrenkunde

Bijles wiskunde met Tamas

Bijles geven is iets wat ik vroeger al een paar keer gedaan heb. Het individuele contact tussen mij en de bijlesstudent is iets wat mij enorm aanspreekt, omdat dit beter toelaat om in te spelen op problemen, waar bijles uiteindelijk voor dient. Plus het feit dat ik deze onderwerpen ook graag uitleg, maakt dat bijles geven inderdaad iets is waar ik me graag mee bezig houd.

9/10

Herentals
Fysica & Sterrenkunde
Master, UGent

wiskunde

Arvid

Rotselaar

Master

KULeuven

Industrieel ingenieur ElektroMechanica

Bijles wiskunde met Arvid

Bij mijn job is het nodig dat ik in shiften werk (Vroege-Late) hierdoor heb ik nog vrij veel tijd om andere dingen te doen. Lesgeven heeft mij altijd geboeid maar nooit de stap durven zetten. Ik hoop hiermee toch een beetje leerkracht te zijn. Ik vind vooral de voldoening die je krijgt als je kan zien dat u leerling het nu wel snapt is geweldig, geeft echt een boost.

8,5/10

Rotselaar
Industrieel ingenieur ElektroMechanica
Master, KULeuven

wiskunde

Inge

Antwerpen

Master

Industrieel ingenieur

Bijles wiskunde met Inge

Lesgeven is mijn passie. Wiskunde uitleggen doe ik het liefst, fysica is ook geen enkel probleem. Examenplanningen opstellen doe ik ook.

10/10

Antwerpen
Industrieel ingenieur
Master,

Studenten die we al konden helpen

 • Natalie uit Putte

  Leerling legt examen wiskunde af voor de examencommissie (1e graad). Hij heeft het in november al eens afgelegd, maar was toen niet geslaagd. Hij scoorde minder goed bij meetkunde, verg… Lees meer

 • Elize uit Putte

  Elize zit in het 3de jaar moderne talen en heeft problemen met wiskunde. Ze is op zoek naar de juiste methode om wiskunde te leren.

 • Nele uit Putte

  Student 2de middelbaar STEM gaat momenteel niet meer naar school. Hij is schoolmoe geworden en wenst zijn verdere vakken via examencommissie af te werken. Hij wenst hiervoor begeleiding… Lees meer

 • Nele uit Putte

  Student heeft zijn 2de middelbaar sportwetenschappen beëindigd met een minder goed resultaat voor wiskunde. Daarom graag een opfrissing van de leerstof in de komende weken, zodat hij ee… Lees meer

 • Barbara uit Sint-Katelijne-Waver

  Leerlinge in het 2e middelbaar ASO Moderne Wetenschappen heeft begeleiding nodig bij wiskunde met het oog op de naderende examens bij Pasen en wellicht tot het einde van dit schooljaar.… Lees meer

 • Noortje uit Sint-Katelijne-Waver

  Leerlinge 4e middelbaar (Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij fysica en wiskunde, o.a. studiemethode.

 • Niek uit Putte

  Student uit het 5e middelbaar Latijn-wetenschappen wil ondersteuning bij wiskunde en fysica. Hij heeft te weinig inzicht in de materie en moet met meer regelmaat studeren.

 • Raicheline uit Berlaar

  Student leerkracht lager onderwijs zoekt begeleiding bij wiskunde. Ze heeft al een diploma kleuteronderwijs en buitengewoon onderwijs op zak.

 • Emmy uit Putte

  Leerlinge 1e middelbaar (Atheneum Keerbergen) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Het lezen en leren gaat voor haar zeer traag, en ze kent de basisbegrippen niet. Op scho… Lees meer

 • Lars uit Lier

  Lars zit in het 4e middelbaar STW en zoekt begeleiding bij wiskunde. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • June uit Bonheiden

  Leerling in het 6e middelbaar richting STEM heeft nood aan extra begeleiding bij wiskunde ter voorbereiding van de examens in juni. De theorie begrijpt hij op zich wel, maar er is nood … Lees meer

 • Martijn uit Bonheiden

  Leerling in het 5e middelbaar in de richting Economie-Wiskunde heeft nood aan een wekelijkse opvolging bij wiskunde vanaf september. Hij heeft meer verwerkingstijd nodig en er is nood o… Lees meer

 • Thibaut uit Bonheiden

  Leerling uit het 4e middelbaar wetenschappen zoekt hulp bij wiskunde. Vorig jaar had ze ook al af en toe moeite met de materie, maar toen haalde ze het nog met de hakken over de sloot. … Lees meer

 • Jahi uit Bonheiden

  Jahi zit in het 4e middelbaar (Lichamelijke Opvoeding Sport) en zoekt begeleiding bij wiskunde. Een wekelijkse herhaling van de geziene leerstof is wat hij nodig heeft.

 • Marc uit Heist-op-den-Berg

  Student uit het 2e jaar geografie wil ondersteuning bij wiskunde (vak uit de 1e bachelor). Het gaat vooral om integralen en differentialen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.