Bijles in Langemark‑Poelkapelle

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Louise

Roeselare

Master

Universiteit Gent

Taal- en letterkunde Frans

Bijles met Louise

Hallo, ik ben Louise. Ik heb mijn diploma als leerkracht Frans-Nederlands behaald en ik sta altijd klaar om je te helpen! Momenteel studeer ik Taal- en Letterkunde: Frans, zodat ik de taal tot in de puntjes beheers. Verder ben ik leidster in een jeugdbeweging, waar ik niet enkel heb geleerd om het beste in mezelf naar boven te halen, maar ook bij anderen.

10/10

Roeselare
Taal- en letterkunde Frans
Master, Universiteit Gent

Rico

Poperinge

Master

Horizons University Paris

of Arts in French

Bijles met Rico

Ik ben sinds 2013 freelance taaltrainer, studiecoach en bijlesdocent wiskunde, Nederlands, Frans en Engels.

9,4/10

Poperinge
of Arts in French
Master, Horizons University Paris

Marion

Ieper

Bachelor

Vives KATHO RENO TORHOUT

Secundair Onderwijs

Bijles met Marion

Frans is mijn passie. Ik ben zelf van Franse afkomst en ik ben docent Frans. Ik woon al 15 jaar in Vlaanderen en ik vind het fantastisch om mensen te kunnen helpen en begeleiden om Frans onder de knie te krijgen! Ik probeer mijn kennis door te geven op een enthousiaste en positieve wijze, rekening houdend met het niveau van de student.

10/10

Ieper
Secundair Onderwijs
Bachelor, Vives KATHO RENO TORHOUT

Aline

Ledegem

Bachelor

Vives Torhout

PBA - Secundair onderwijs - Wiskunde en Informatica

Bijles met Aline

Ik heb zelf al enkele keren bijles gegeven aan mijn broers, neven en nichten en enkele vrienden. Het 1-op-1 werken heeft me altijd al meer aangesproken dan een volledige groep leerlingen begeleiden omdat je persoonlijker kan werken. Tijdens mijn stages heb ik uiteraard ook lesgegeven voor een klas, de ene keer klikt dat al beter dan de andere keer, maar de persoonlijke ervaringen met de leerlingen, zeker als je ze bij problemen kan helpen, gaf me altijd die extra energie.

7/10

Ledegem
PBA - Secundair onderwijs - Wiskunde en Informatica
Bachelor, Vives Torhout

Christophe

Roeselare

Master

KU Leuven

Business administration

Bijles met Christophe

Christophe heeft een Bachelor IT en een Master Handelsingenieur. Hij helpt graag leerlingen vanaf de 2e graad met wiskunde & economie. Studenten uit het hoger onderwijs kunnen eveneens bij hem terecht voor economie, wiskunde, statistiek & programmeren.

9/10

Roeselare
Business administration
Master, KU Leuven

Thibo

Roeselare

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk ingenieur chemie ( of Science in Chemical Engineering

Bijles met Thibo

Waarom? Het is superbelangrijk voor de maatschappij, zeker in deze COVID tijden. Ik ga graag om met jongeren en heb een passie voor lesgeven, meer bepaald wiskunde/fysica/chemie gerelateerde vakken. Ook help je jongeren in nood om dingen beter te begrijpen, wat een enorme meerwaarde is. Ervaring? Heb een jaar toegepaste wiskunde gegeven aan eerstejaars uniefstudenten. Ongelooflijke ervaring omdat ze zeer gedreven waren en omdat de bijles ook effectief hielp om hun punten te verhogen. Heel veel positieve feedback gehad over geduldige en enthousiaste manier van bijles geven.

9,2/10

Roeselare
Burgerlijk ingenieur chemie ( of Science in Chemical Engineering
Master, Universiteit Gent

Thibaut

Roeselare

Bachelor

Université Grenoble Alpes (UGA)

2de wiskunde (L2 MAT)

Bijles met Thibaut

Ik geef graag bijles geven omdat het mij gelukkig maakt als ik anderen iets kan bijbrengen. Het is ook een troef voor op mijn cv. Het lijkt mij een nuttigere invulling dan een reguliere studentenjob. Ik zou ook graag in onderzoek gaan en daar hoort bijna altijd lesgeven bij en dan is het dus een ideale voorbereiding daarop. Ik heb al wat bijles gegeven. Het is tof en het voelt niet als zwaar werken. Het is ook leuk om dan andere vakken te geven die ik niet (meer) krijg aan de universiteit en dat zorgt voor een goede afwisseling. Ik heb BijlesHuis leren kennen via mijn broer die het dan op zijn beurt heeft leren kennen via VTK, studentenvereniging burgelijk ingenieur UGent.

8,7/10

Roeselare
2de wiskunde (L2 MAT)
Bachelor, Université Grenoble Alpes (UGA)

Brecht

Ieper

Professioneel / Volwassen

GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Akte van Directeur Secundair Onderwijs (GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap)

Bijles met Brecht

Ik help graag cursisten van alle niveau's met de onderwijsvakken wiskunde, fysica en de technische vakken: elektriciteit, elektronica, mechanica. Ik ben verder ook heel goed op de hoogte van Excel en Office pakketten. Mijn uitdaging is maximale leerwinst creëren bij mijn cursisten.

Ieper
Akte van Directeur Secundair Onderwijs (GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap)
Professioneel / Volwassen, GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Jordy

Ieper

Professioneel / Volwassen

Creo Kortrijk

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles met Jordy

Momenteel ben ik op zoek naar een vaste job als leerkracht in het secundair onderwijs. Omdat de eerste jaren in het onderwijs vaak uit de opeenvolging van interims bestaan en omdat ik ook tijdens de zomer reeds een onderwijsopdracht wil opnemen, geef ik graag bijlessen aan leerlingen die extra begeleiding nodig hebben. Mijn interessegebied is geschiedenis en andere maatschappelijke vakken, maar ik ben bereid ook bijlessen te geven voor andere vakken.

Ieper
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, Creo Kortrijk

Stéphanie

Lichtervelde

Master

Universiteit Gent

TEW

Bijles met Stéphanie

Vanaf 1 september 2014 ben ik aan het werk als leerkracht in het secundair onderwijs. Graag wil ik aanvullend leerlingen ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen. Bepaalde leerlingen slechts een klein duwtje in de rug nodig hem om mooie resultaten te behalen.

Lichtervelde
TEW
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Ruben uit Langemark-Poelkapelle

  Ruben zit in het 3e middelbaar natuurwetenschappen en heeft moeite met wiskunde. Graag verkreeg hij een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Alleman uit Langemark-Poelkapelle

  Volwassen student legt examen wiskunde af voor examencommissie (3e graad TSO handel). Ze heeft weinig voorkennis van de materie, want heeft een vooropleiding in BSO. Concreet gaat het o… Lees meer

 • Inge uit Langemark-Poelkapelle

  Leerling in het 5e middelbaar richting Wetenschappen-Wiskunde heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Anouk uit Langemark-Poelkapelle

  Student studeert Latijn-Wiskunde (6u) en zit in het 5de middelbaar. Ze wenst extra ondersteuning bij wiskunde.

 • Andrée uit Langemark-Poelkapelle

  Andrée zit in haar laatste jaar Handelswetenschappen en zou graag hulp hebben bij haar masterproef over "Does the role of the entrepreneur changes when their firm grows? A qualitative s… Lees meer

 • Anaïs-Pauline uit Poelkapelle

  Student uit het 3e middelbaar humane wetenschappen wil ondersteuning bij wiskunde n.a.v. de kerstexamens en daarna tijdens het tweede semester.

 • Jelle uit Langemark-Poelkapelle

  Bachelorstudente Sociaal Werk heeft scriptiebegeleiding nodig. Ze heeft last van faalangst en dit houdt haar tegen om te schrijven en het onderzoek uit te voeren. Ze heeft reeds een ond… Lees meer

 • Sander uit Langemark-Poelkapelle

  Een studente uit de 1e bachelor Toegepaste Informatica (HoGent) zoekt begeleiding bij de vakken Programmeren en Webapplicaties. Ze heeft het moeilijk met: overerving, polymorfisme, 3-la… Lees meer

 • Louise uit Ieper

  Louise zit in het 4e middelbaar Latijn Wiskunde en zoekt begeleiding bij wiskunde. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Margaux uit Ieper

  Studente Lager Onderwijs heeft begeleiding nodig bij het vak Basis Frans. Onderwerpen: de tijden, bijvoeglijke naamwoorden, begrijpend lezen, luisteren en teksten schrijven.

 • Jamie uit Staden

  Leerlinge in het 4de middelbaar richting Moderne Talen heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Tot en met vorig schooljaar lukte het nog, maar sinds de overstap naar een andere school l… Lees meer

 • Maxim uit Ieper

  Schakelstudente Handelswetenschappen heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Voor het eerste vak in het eerste semester was ze niet geslaagd en het tweede vak bouwt verder op die leerstof… Lees meer

 • Silke uit Houthulst

  Vijf kinderen (tussen 4 en 11 jaar oud) hebben begeleiding nodig bij Engels naar aanleiding van een verblijf in Amerika.

 • Mariam uit Ieper

  Leerlinge 5e middelbaar heeft begeleiding Duits nodig en studiebegeleiding.

 • Veerle uit Ypres

  Leerling 4e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. grammatica en woordenschat.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.