Bijles in Langemark‑Poelkapelle

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Michaël

Langemark-Poelkapelle

Master

Industriële Wetenschappen - Biochemie

Bijles met Michaël

Mijn grootste drijfveer om dit te doen, is om jou te helpen groeien, zodat je ook de kansen krijgt die je voor ogen hebt. Iedereen heeft namelijk recht op die kansen.

Langemark-Poelkapelle
Industriële Wetenschappen - Biochemie
Master,

Isolde

Ieper

Bachelor

HOgent

leraar lager onderwijs

Bijles met Isolde

Aangezien mijn job mijn hobby is, doe ik dit zeer graag. Nu ik al enkele jaren zorgcoördinator ben, geef ik niet meer zoveel les en wil dit wel in bijles doen. Kinderen met problematieken zijn dus voor mij geen proefstuk.

Ieper
leraar lager onderwijs
Bachelor, HOgent

Elyn

Ieper

Master

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde Nederlands-Duits

Bijles met Elyn

Ik was in het secundair onderwijs heel geboeid door de vakken Nederlands en Duits. Het was om die reden een vanzelfsprekende keuze om Taal- en Letterkunde Nederlands-Duits te studeren. Nu ik zelf afgestudeerd ben, zou ik graag mijn kennis en vooral liefde voor die twee taalvakken delen met leerlingen die een extra duwtje in de rug nodig hebben. Het zou mij een grote voldoening opleveren als ik zie dat de leerling meer zelfvertrouwen krijgt wat betreft zijn kunnen en als ik een beetje van mijn liefde voor Nederlands/Duits bij hem/haar kan overbrengen.

Ieper
Taal- en Letterkunde Nederlands-Duits
Master, Universiteit Gent

Iris

Houthulst

Bachelor

Faculteit diergeneeskunde Gent

Diergeneeskunde

Bijles met Iris

Ik heb altijd graag les gegeven. Met mijn drie jongere broers heb daarin al veel kunnen oefenen, maar graag wil ik voor mezelf uitmaken of dit iets is wat ik verder wil blijven doen (educatieve master) of eerder als iets leuks naast de professionele bezigheden.

Houthulst
Diergeneeskunde
Bachelor, Faculteit diergeneeskunde Gent

Tine

Zonnebeke

Master

KuLeuven

educatieve studies (pedagogie)

Bijles met Tine

Ik heb reeds meerdere diploma's behaald, namelijk leerkracht lager onderwijs en onderwijskunde. Tijdens de vakantie doe ik mijn vakantiejob in een kinderopvang van 2,5-jarigen tot 12-jarigen. Daarnaast ga ik ook regelmatig babysitten. Bijles geven gaat niet alleen om kennis overbrengen en uitleg geven, maar ook om een goede omgang met uw kind!

Zonnebeke
educatieve studies (pedagogie)
Master, KuLeuven

Riet

Zonnebeke

Bachelor

VIVES Torhout

Lager Onderwijs

Bijles met Riet

Als afgestudeerde leerkracht vind ik het nuttig om kinderen te begeleiden die het wat moeilijker hebben of nood hebben aan een extra duwtje in de rug.

Zonnebeke
Lager Onderwijs
Bachelor, VIVES Torhout

Annemieke

Ieper

Master

Katholieke Industriële Hogeschool Oost - Vlaanderen Gent

Industrieel Ingenieur

Bijles met Annemieke

In mijn familie was studeren heel belangrijk. Vader gaf Latijn in een college en vond goede schoolresultaten dan ook heel belangrijk. Mijn 2 broers en ik slaagden er in om heel goede punten te halen. Mijn man en ik hebben echter een zoon, die het iets moeilijker heeft op school. Met veel toewijding en inzet help ik hem heel graag bij alle schoolvakken. Ik voel aan dat ik graag meerdere kinderen wil helpen bij hun huiswerk, lessen of planning. Dit geeft mij een enorme voldoening. Bovendien ben ik, als mama van een kindje met Autisme Spectrum Stoornis, al heel goed ingewijd in de problemen die kinderen met deze stoornis ondervinden. Ik wil graag, naast mijn job, de sociale en dienstvaardige kant van mezelf beter tot uiting laten komen.

Ieper
Industrieel Ingenieur
Master, Katholieke Industriële Hogeschool Oost - Vlaanderen Gent

Bert

Ieper

Basisschool

Sint-Franciscus Poperinge

5de leerjaar

Bijles met Bert

Als leerkracht van het 5de leerjaar besef ik maar al te goed hoe moeilijk de derde graad in het basisonderwijs is. Daarom wil ik de kinderen ondersteunen tijdens hun moeilijke momenten. Ik wil de kinderen ook helpen om hun huiswerk beter te plannen in hun weken met tal van hobby's.

Ieper
5de leerjaar
Basisschool, Sint-Franciscus Poperinge

Bo

Vleteren

Bijles met Bo

Ik heb altijd heel graag in het onderwijs willen werken. Werk vinden en het behouden in het onderwijs is niet makkelijk. Ik combineer dan ook graag mijn huidige job als commercieel bediende met bijles. Op die manier doe ik zelf meer ervaring op en verlies ik de voeling niet met het onderwijs.

Vleteren

Eline

Beselare

Bijles met Eline

Als zelfstandige trainer/coach heb ik nog ruimte om op freelance basis bijles te geven. Jongeren vanuit een positieve ingesteldheid ondersteunen, coachen en begeleiden, ze op weg helpen in hun studie(groei)traject, dat boeit me!

Beselare

Studenten die we al konden helpen

 • Lauren uit Langemark-Poelkapelle

  Volwassen student legt examen wiskunde af voor examencommissie (3e graad TSO handel). Ze heeft weinig voorkennis van de materie, want heeft een vooropleiding in BSO. Concreet gaat het o… Lees meer

 • Ruben uit Langemark-Poelkapelle

  Ruben zit in het 3e middelbaar natuurwetenschappen en heeft moeite met wiskunde. Graag verkreeg hij een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Hedwig uit Langemark-Poelkapelle

  Leerling in het 5e middelbaar richting Wetenschappen-Wiskunde heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Andrée uit Langemark-Poelkapelle

  Andrée zit in haar laatste jaar Handelswetenschappen en zou graag hulp hebben bij haar masterproef over "Does the role of the entrepreneur changes when their firm grows? A qualitative s… Lees meer

 • Marc uit Poelkapelle

  Student uit het 3e middelbaar humane wetenschappen wil ondersteuning bij wiskunde n.a.v. de kerstexamens en daarna tijdens het tweede semester.

 • Agnieszka uit Langemark-Poelkapelle

  Bachelorstudente Sociaal Werk heeft scriptiebegeleiding nodig. Ze heeft last van faalangst en dit houdt haar tegen om te schrijven en het onderzoek uit te voeren. Ze heeft reeds een ond… Lees meer

 • Prosper uit Langemark-Poelkapelle

  Een studente uit de 1e bachelor Toegepaste Informatica (HoGent) zoekt begeleiding bij de vakken Programmeren en Webapplicaties. Ze heeft het moeilijk met: overerving, polymorfisme, 3-la… Lees meer

 • Louise uit Ieper

  Louise zit in het 4e middelbaar Latijn Wiskunde en zoekt begeleiding bij wiskunde. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Tine uit Ieper

  Studente Lager Onderwijs heeft begeleiding nodig bij het vak Basis Frans. Onderwerpen: de tijden, bijvoeglijke naamwoorden, begrijpend lezen, luisteren en teksten schrijven.

 • Marjolein uit Ieper

  Schakelstudente Handelswetenschappen heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Voor het eerste vak in het eerste semester was ze niet geslaagd en het tweede vak bouwt verder op die leerstof… Lees meer

 • Alexandre uit Houthulst

  Vijf kinderen (tussen 4 en 11 jaar oud) hebben begeleiding nodig bij Engels naar aanleiding van een verblijf in Amerika.

 • Liesbeth uit Ieper

  Leerling 4e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Christophe uit Ypres

  Leerling 4e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. grammatica en woordenschat.

 • Dieter uit Ieper

  Leerlinge 5e middelbaar heeft begeleiding Duits nodig en studiebegeleiding.

 • Cindy uit Ieper

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans in het kader van een verblijf in Spanje, met een focus op spreken.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.