Bijles in Lennik

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Elias

Aalst

Master

Universteit Gent

Biochemistry & Biotechnology

Bijles met Elias

Ik vind het belangrijk dat studenten begrijpen wat ze leren. Ik help hen graag om zich intellectueel te ontwikkelen. Ik heb een academische achtergrond in de Biochemie, Biotechnologie en Bio-informatica. Ik geef voornamelijk bijles biologie, chemie, fysica en wiskunde.

8,6/10

Aalst
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

Vincent

Affligem

Master

UGent

Handelswetenschappen

Bijles met Vincent

Ik heb een bachelor Handelswetenschappen, een eerste master Management en Informatica en een tweede master People and Change management. Ik heb vaak vrienden geholpen op school, dit was vooral voor de vakken programmeren (Python), Business Intelligence, Excel, Statistiek en managementvakken. Voor mij is het leukste moment wanneer je de gezichtsuitdrukking ziet van de AHA-erlebnis en ze de klik gemaakt hebben.

9,2/10

Affligem
Handelswetenschappen
Master, UGent

Michel

Galmaarden

Master

Burgerlijk ingenieur

Burgerlijk ingenieur. Lic. toegepaste economische wetenschappen

Bijles met Michel

Ik wil opgedane academische en industriële levenservaring overdragen.

9,5/10

Galmaarden
Burgerlijk ingenieur. Lic. toegepaste economische wetenschappen
Master, Burgerlijk ingenieur

Lea

Ternat

Master

KU Leuven

Klassieke talen Latijn en Grieks + Aggregatie

Bijles met Lea

Bijles geven is een boeiende uitdaging: met een open geest volhardend zoeken hoe de student het leren kan verbeteren en vooruitgang kan boeken.

9,3/10

Ternat
Klassieke talen Latijn en Grieks + Aggregatie
Master, KU Leuven

Sam

Brussel

Master

Universiteit Gent

of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur

Bijles met Sam

Ik ben uiterst leergierig en probeer me steeds ontvankelijk op te stellen voor nieuwe kenniservaringen. Dit doe ik niet enkel door, naast mijn studies Ingenieurswetenschappen-Architectuur aan de UGent, zelfstudie (zoals Chinees), maar ook door zo veel als mogelijk medestudenten en kennissen te helpen bij hun problemen omtrent gemene vakken. Zo heb ik al verschillende medestudenten geholpen met het vak Architectuurontwerp, Wiskunde en Fysica. Hierdoor help ik niet alleen hen, maar schaaf ik ook steeds mijn eigen kennis over het vak bij. Naast mijn leergierigheid, en het feit dat ik mensen hiermee kan helpen, ben ik ook telkens opnieuw op zoek naar een intellectuele uitdaging. Mijn doel bestaat er vooral in om te doen wat ik graag doe, en om mensen te helpen met alles dat ik in mijn mars heb.

8,5/10

Brussel
of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur
Master, Universiteit Gent

Sofie

Elsene

Master

KuLeuven

in Sustainable Development

Bijles met Sofie

Ik ben zelf erg leergierig. Door mensen verder te kunnen helpen en tegelijk zelf mijn kennis boven te halen en uit te dagen, zie ik bijles geven als een win-win situatie. Verder moest ik in het middelbaar extra motivatie vinden om te studeren voor de vakken fysica en wiskunde. Zo heb ik geleerd om ook voor de vakken waarvoor mijn motivatie moeilijk te vinden is, mijn best te doen. Ik denk dat dit een troef is omdat de studenten zichzelf op deze manier kunnen identificeren met mij en zodat ik ze wat motivatie kan bijbrengen. Ik vind dat heel veel dingen starten met motivatie en als ik hen die kan geven, komen we samen al ver!

Elsene
in Sustainable Development
Master, KuLeuven

Wilfried

Meise

Bachelor

VUB

Natuurkunde/Wiskunde

Bijles met Wilfried

Ik heb ondertussen verschillende studenten begeleid voor Wiskunde (middelbaar onderwijs) en ik doe dit heel graag. Ik zie vooruitgang in hun resultaten wat mij de drive geeft om hiermee verder te gaan. Ik sta open voor alle nieuwe opdrachten. Leerstof : limieten, afgeleiden, integralen, rijen, reeksen, logaritmische en exponentiële functies, complexe getallen, statistiek.

8,5/10

Meise
Natuurkunde/Wiskunde
Bachelor, VUB

Valerie

Jette

PhD

Universiteit Gent

Taalkunde

Bijles met Valerie

Valerie is leerkracht en heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring met bijles Frans en Latijn, ook voor leerlingen met leerstoornissen. Ze geeft begeleiding Latijn aan het middelbaar en Frans op niveau middelbaar, Examencommissie en hoger onderwijs.

9,3/10

Jette
Taalkunde
PhD, Universiteit Gent

Tina

Evere

Master

VUB

Bestuurswetenschappen

Bijles met Tina

Over het algemeen geef ik graag les, ik vind er plezier in om de leerlingen mee te nemen op ontdekkingstocht; ik pas mijn pedagogie aan aan de leerling. De bijlessen die ik reeds gaf, waren zeer motiverend, want de leerlingen die ik begeleidde slaagden allen. Ik ben zelfs ooit, toen ik 30 was, nog terug opgebeld door ouders, voor de begeleiding van een "achterkomer", terwijl ik de 2 dochters 10 jaar tevoren les had gegeven in het Nederlands!

10/10

Evere
Bestuurswetenschappen
Master, VUB

Kris

Bruxelles

PhD

Doctoraat aan KULeuven

geologie

Bijles met Kris

Momenteel ben ik geinteresseerd in het geven van bijles in de omgeving van Mechelen en/of Brussel. Hieroven mag mij wel info worden gestuurd.

9,5/10

Bruxelles
geologie
PhD, Doctoraat aan KULeuven

Studenten die we al konden helpen

 • Esra uit Ninove

  Jongen (5 jaar oud) in het 1ste leerjaar heeft extra hulp nodig bij Nederlands. Er is vooral hulp nodig bij het spreken.

 • Youssra uit Sint-Pieters-Leeuw

  Moeder zoekt begeleiding voor haar zoon die in het 6de leerjaar zit. De mama spreekt Frans, maar de leerling zit in een Nederlandstalige school en spreekt ook perfect de taal. Alles gaa… Lees meer

 • Febe uit Sint-Pieters-Leeuw

  Febe zit in het derde leerjaar en had graag hulp met wiskunde (getallen en bewerkingen, metend rekenen, meetkunde).

 • Maarten uit Anderlecht

  Leerlinge 4e leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Momenteel behaalt ze steeds 60%.

 • Robyn uit Asse

  Leerling uit het 3e middelbaar ASO zoekt hulp bij fysica en chemie. Door ziekte heeft ze vorig jaar een achterstand opgebouwd die ze moeilijk kan wegwerken.

 • Louise uit Asse

  Leerling in het 4e middelbaar richting Wetenschappen-Wiskunde heeft hulp nodig bij fysica. Door het afstandsonderwijs wordt de theorie er op korte tijd doorgejaagd en dan worden er een … Lees meer

 • Lyes uit Dilbeek

  Leerlinge uit het 3e middelbaar natuurwetenschappen heeft nood aan begeleiding bij fysica. Ze heeft moeite met de redenering en inzicht in de leerstof. De bijlessen zijn op vraag van de… Lees meer

 • Tess uit Liedekerke

  Student LO & BR aan Odisee Hogeschool in Dilbeek zoekt bijles bij het vak Toegepaste Bewegingswetenschappen. Dit is een tweedejaarsvak dat in het 2e semester gegeven wordt.

 • Tess uit Dilbeek

  Leerlinge 2e leerjaar heeft begeleiding nodig bij lezen. Ze leest wat te traag, en haar moeder kan haar niet helpen, omdat ze enkel Frans en Roemeens spreekt. De leerlinge spreekt wel N… Lees meer

 • Senta uit Anderlecht

  Leerling 3e leerjaar met dyslexie en dysorthografie heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Het gaat hierbij om lezen, schrijven en spreken (o.a. uitspraak). Hij slaat vaak de klanken d… Lees meer

 • Fabienne uit Liedekerke

  8-jarige leerling (2e leerjaar, 1 jaar gedubbeld in kleuterklas) heeft begeleiding nodig bij Nederlands en wiskunde.

 • Emilio uit Asse

  Student 1e bachelor Sport en Bewegen (Howest) met MS heeft begeleiding nodig bij het vak Anatomie, in het kader van het herexamen op 23 augustus. Onderwerpen: osteologie & myologie.

 • Ingeborg uit Ternat

  Student 2de bachelor Bio-ingenieur (UGent) wenst ondersteuning bij het vak elektriciteit. Het gaat om een semestervak.

 • Kim uit Asse

  Bachelorstudente Logopedie zoekt bijles fysica, meer bepaald voor het vak akoestiek. Ze heeft vooral hulp nodig bij het omvormen van formules en andere oefeningen. Ze heeft een verworve… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Jouw bijles zal worden geregeld door een enthousiaste accountmanager, het kloppende hart van BijlesHuis. Onze accountmanagers kennen het netwerk van docenten door en door, en vinden bijna altijd meteen de juiste match in Lennik. Je kan altijd terecht bij hen voor eender welke vraag. Even kennismaken met hen? Dat kan hier!
BijlesHuis werkt altijd op dezelfde manier: via de website dien je vrijblijvend een aanvraag in voor bijles, wij bellen jou telefonisch op om je hulpvraag te concretiseren en koppelen je daarna aan de gepaste bijlesdocent uit regio Lennik. Als je ons voorstel goedkeurt, kan je met je bijlesdocent aan de slag! Hier kan je alles in detail lezen over onze werkwijze.
Onze bijlesdocenten in Lennik, en bij uitbreiding over heel België, zijn stuk voor stuk gemotiveerde toppers met ervaring met bijles. De jongste lesgevers studeren een relevante studie aan de universiteit. De oudste lesgevers zijn gepensioneerd, een groot aantal na een loopbaan in het onderwijs. Het merendeel van de BijlesHuis-docenten werkt fulltime, en is dagelijks op een of andere manier met hun vakgebied bezig!

Top bijlesaanvragen

bijles aan huis in Lennik, bijlesleraar gezocht, hulp in Lennik, bijles Frans Lennik, bijles secundair onderwijs, huiswerkbegeleiding Lennik, bijles in Lennik gezocht, bijles dyslexie, bijles door studenten