Bijles Geschiedenis in Lennik

Krijg vandaag nog bijles geschiedenis op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

geschiedenis

Marie

Sint-Pieters-Leeuw

Derde graad

Sint Godelieve Instituut Lennik

Latijn & moderne talen

Bijles geschiedenis met Marie

Ik ben erg gemotiveerd kinderen en jongeren bijles te geven. Uit eigen ervaring weet ik dat deze persoonlijke aanpak effectiever werkt, mijn bijlesgevers ben ik zelf immers nooit vergeten.

Sint-Pieters-Leeuw
Latijn & moderne talen
Derde graad, Sint Godelieve Instituut Lennik

geschiedenis

Vinicio

Sint-Pieters-Leeuw

Bachelor

Lucas School of Arts

Beeldende Kunsten, Vrije Kunsten

Bijles geschiedenis met Vinicio

De School of Arts heeft mijn creativiteit, productiviteit en communicatieve vaardigheden bevorderd. De dag van vandaag studeer ik Toegepaste Taalkunde aan de VUB, en mijn bedoeling is om anderstalige kinderen en tieners bij het Nederlands te helpen. Ik beschik ook over een bureau in 1000 Brussel waar ik les kan geven.

Sint-Pieters-Leeuw
Beeldende Kunsten, Vrije Kunsten
Bachelor, Lucas School of Arts

geschiedenis

Ina

Halle

Bachelor

Thomas More

Leerkracht secundair onderwijs

Bijles geschiedenis met Ina

Ik hou ervan om jongeren hun zelfvertrouwen te zien groeien. Veel leerlingen komen in mijn les en geven aan dat ze nooit goed zijn geweest in Engels of Nederlands. Dat is een uitdaging die ik niet uit de weg ga en samen slagen we er altijd in om wel het gewenste resultaat te behalen voor mijn vak. Ik wil graag nog meer jongeren laten groeien voor mijn vakken en daarom ga ik naast mijn job ook graag aan de slag als bijlesgeefster.

Halle
Leerkracht secundair onderwijs
Bachelor, Thomas More

geschiedenis

Liesel

Halle

Bachelor

Erasmushogeschool Brussel

Educatieve natuurwetenschappen en geschiedenis

Bijles geschiedenis met Liesel

Lesgeven is een van de mooiste beroepen die er is. Kinderen mijn eigen kennis overbrengen maakt mij gelukkig. Ik heb al 2 jaar werkervaring, waarvan een half jaar in het lager onderwijs en 1,5 jaar in het secundair onderwijs.

Halle
Educatieve natuurwetenschappen en geschiedenis
Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

geschiedenis

Astrid

Lennik

Bachelor

Rijksuniversiteit Groningen

Farmacie

Bijles geschiedenis met Astrid

Ik ben gemotiveerd om leerlingen te helpen. Omdat ik zelf nog niet lang van de schoolbanken ben, sta ik nog dichtbij de leerlingen. Ik weet zelf nog hoe het op school eraan toegaat. Mijn ervaring met bijles geven is altijd al goed geweest omdat ik zo extra inzicht kreeg waar sommigen het moeilijk mee hebben en ze daarmee verder kan helpen.

Lennik
Farmacie
Bachelor, Rijksuniversiteit Groningen

geschiedenis

Esperence

Halle

Derde graad

Koninklijk Atheneum Halle

Humane wetenschappen

Bijles geschiedenis met Esperence

Les geven is zeker iets wat ik later zou willen doen. Het uitleggen van dingen is iets wat al van jongs af aan in mij zit en daarbij ervaar ik ook enorm veel voldoening wanneer een student met mijn bijstand voldoendes haalt op school.

Halle
Humane wetenschappen
Derde graad, Koninklijk Atheneum Halle

geschiedenis

Michael

Ternat

Master

Universiteit Gent

Politieke Wetenschappen

Bijles geschiedenis met Michael

Ik vind het heel erg leuk en leerrijk om mensen kennis bij te brengen.

Ternat
Politieke Wetenschappen
Master, Universiteit Gent

geschiedenis

Lino

Liedekerke

Master

Vrije Universiteit Brussel

Wijsbegeerte en Moraalwetenschappen

Bijles geschiedenis met Lino

Ik weet al een tijdje dat ik het enorm fijn vind om de kennis die ik gedurende mijn leven heb vergaard, te delen met anderen. Een job in het onderwijs spreekt me echter minder aan, omdat ik weet dat ik niet in dat systeem zou passen. Daarenboven heb ik geen zin om dag in dag uit voor grote klassen te staan. Het spreekt mij veel meer aan om voor kleinere groepen te staan of om individueel les te geven.

Liedekerke
Wijsbegeerte en Moraalwetenschappen
Master, Vrije Universiteit Brussel

geschiedenis

Brian

Liedekerke

Bachelor

Erasmushogeschool Brussel

Lerarenopleiding secundair onderwijs, Economie – Geschiedenis

Bijles geschiedenis met Brian

Lesgeven is mijn passie. Dagelijks werk ik met jongeren tussen 12 en 17 jaar en probeer ik hen te ondersteunen in hun leerproces. Met het geven van bijlessen probeer ik de leerlingen te motiveren en te helpen bij de leerstof. Ook de aanpak en het aanleren van goede studiemethodes vind ik belangrijk.

Liedekerke
Lerarenopleiding secundair onderwijs, Economie – Geschiedenis
Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

geschiedenis

Marit

Affligem

Bijles geschiedenis met Marit

Ik ben leraar in opleiding geschiedenis en PO. Mijn middelbaar heb ik in het KSO gedaan grafisch ontwerp. Ik wil vooral ervaring opdoen en mensen helpen. Niet iedereen is goed in hetzelfde en dan zou ik het zeer fijn vinden om te kunnen helpen

Affligem

Veelgestelde vragen

BijlesHuis bestaat uit een enthousiast team met onder meer een groep didactisch onderlegde accountmanagers. Zij kennen ons netwerk van bijlesdocenten vanbinnen en vanbuiten, en selecteren voor jou dan ook de beste bijlesdocent in de buurt van Lennik. Jouw persoonlijke accountmanager vormt je aanspreekpunt binnen BijlesHuis, en je kan erbij terecht voor elke vraag rond je bijles geschiedenis. De persoonlijke info over BijlesHuis vind je uitgebreid op deze pagina.
Uiteraard. Het leeuwendeel van onze bijlessen gaat zelfs door aan huis. Als je een aanvraag indient, contacteren we onze docenten uit regio Lennik en vragen we wie bijles geschiedenis aan huis kan geven bij jullie. Verkiezen jullie een andere locatie, zoals online, op school, of bij de docent thuis, kan dat ook.
BijlesHuis screent alle bijlesdocenten tijdens een persoonlijk interview op basis van diploma (of recentste puntenlijst indien hij/zij nog unversiteitsstudent is), lesaanpak, didactische ervaring, pedagogische en communicatieve vaardigheden en uiteraard vakkennis geschiedenis. Daarnaast moeten alle bijlesgevers, ook die uit regio Lennik, een uittreksel uit het strafregister voorleggen om met minderjarigen te kunnen werken. We blijven hen ook opvolgen tijdens en na hun begeleidingen om zo de kwaliteit van onze bijlesdocenten te kunnen garanderen.

Top bijlesaanvragen

bijles Geschiedenis middelbaar in Lennik, bijles Geschiedenis in de buurt van Lennik, bijles Geschiedenis middelbaar, bijles Geschiedenis tarief, bijlesdocent Geschiedenis in Lennik, privé cursus, bijlesleraar gezocht, bijles in het Engels, privé leraar