Bijles Geschiedenis in Horebeke

Krijg vandaag nog bijles geschiedenis op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij selecteren jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

geschiedenis

Marieke

Anzegem

Master

Universiteit Gent (UGent)

Pedagogische Wetenschappen

Bijles geschiedenis met Marieke

Van jongs af aan vind ik het enorm leuk om kinderen zaken bij te leren op een leuke manier. Ik vind het denk- en leerproces van kinderen en jongeren heel interessant en vind het super om daar een deeltje van uit te kunnen maken. Als toekomstige pedagoge sluit het bijles geven goed aan bij mijn studierichting. Ik hoop kinderen te kunnen helpen met hun leerstof en zo hun enthousiasme voor hun vakken te kunnen aanwakkeren zodat ze het plezier in het leren niet verliezen. Als animator op jongerenvakanties ken ik verscheidene methodieken om informatie op een leuke, interagerende manier aan te brengen. Op mijn vrijwillige stage in het lager onderwijs heb ik ook heel veel bijgeleerd rond hoe leerstof aanbrengen op een verstaanbare, kindvriendelijke wijze. Ik kijk er al naar uit om kinderen te helpen dankzij mijn bijles!

9/10

Anzegem
Pedagogische Wetenschappen
Master, Universiteit Gent (UGent)

geschiedenis

Joy

Oudenaarde

Bachelor

Arteveldehogeschool

Leerkracht Secundair Onderwijs Engels - Geschiedenis

Bijles geschiedenis met Joy

Door de moeilijke situatie op school, wil ik graag extra ondersteuning geven aan leerlingen die het nodig hebben. In de klas is de tijd zo beperkt en het zou jammer zijn dat kinderen uit de boot vallen, enkel omdat er onvoldoende tijd is om alles grondig te herhalen.

Oudenaarde
Leerkracht Secundair Onderwijs Engels - Geschiedenis
Bachelor, Arteveldehogeschool

geschiedenis

Marjolein

Maarkedal

Bachelor

VIVES Kortrijk

Lageronderwijs

Bijles geschiedenis met Marjolein

Ik help graag mensen. Bijles geven is mijn droom.

Maarkedal
Lageronderwijs
Bachelor, VIVES Kortrijk

geschiedenis

Kimberly

Zottegem

Bijles geschiedenis met Kimberly

Ik vind kennis een van de belangrijkste zaken die een kind kan meekrijgen in het leven. Ik ben erg gepassioneerd over de hierboven vermelde onderwerpen, en deel dan ook graag de kennis die ik hierover heb met anderen. De ouders en ik waren steeds erg tevreden over de resultaten van mijn bijlesleerlingen.

Zottegem

geschiedenis

Naomi

Waregem

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

in het onderwijs: secundair onderwijs

Bijles geschiedenis met Naomi

Als toekomstige leerkracht heb ik al enige ervaring op zak. Zo werkte ik tijdens mijn buitenlandse stage in Valencia met kinderen die een leerachterstand hadden en zo bij het reguliere lesgebeuren vaak moeilijkheden ondervonden. Na een paar weken kreeg ik feedback van de leerlingen dat ze de zaken in de lessen beter begrepen en ook kwamen ze graag naar mijn lessen. Ik probeerde die zo creatief mogelijk aan te passen. Het deed mij dan ook plezier als ik mijn leerlingen met een glimlach zag toekomen en vertrekken.

Waregem
in het onderwijs: secundair onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

geschiedenis

Fran

Herzele

Bachelor

Universiteit Gent

Kunstwetenschappen

Bijles geschiedenis met Fran

Ik ben sinds kort gestart met een Specifieke Lerarenopleiding bovenop mijn diploma Kunstwetenschappen en leerkracht lijkt me een enorm toffe job om uit te oefenen. Via deze weg wil ik graag al wat ervaring opdoen in het lesgeven en ik vind het een enorm leuke en voldoening gevende bijverdienste.

Herzele
Kunstwetenschappen
Bachelor, Universiteit Gent

geschiedenis

Frederik

Oudenaarde

Master

Universiteit Gent (UGent)

of Science in de psychologie, klinische psychologie

Bijles geschiedenis met Frederik

Ik leg graag dingen uit aan mensen, zodat ik effectief iets kan bijdragen aan de kennis van die persoon (en idealiter daar voorbij). Door bijles te geven, kan ik meer ervaring opdoen in een lesgevende rol.

Oudenaarde
of Science in de psychologie, klinische psychologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

geschiedenis

Jelle

De Pinte

Bijles geschiedenis met Jelle

Van helpen met de eerste examens van mijn kleine broer tot het corrigeren van Masterproeven voor huisgenoten; het begeleiden en helpen bij studeren heeft me steeds veel voldoening gegeven. In september begin ik daarbij met de specifieke lerarenopleiding in avondschool aan Panta Rhei Gent. De combinatie met bijles geven lijkt mij daarom perfect. Daarnaast kan ik door diverse opleidingen verschillende vakken geven en ben ik bereid om zowel in de regio Gent als Brussel/Leuven ingezet te worden.

De Pinte

geschiedenis

Kathleen

Brakel

Master

Bijles geschiedenis met Kathleen

Ik geef bijles, omdat ik denk dat ik mensen echt kan helpen bij het leren leren en dit op een aangename manier. Spaans, geschiedenis en cultuur zijn mijn passie, dus ik ben er zelf graag mee bezig. Wat de Spaanse taal betreft, heb ik het diploma Mastery C2, behaald aan het Instituto Cervantes in Santiago de Compostela (Spanje), waar ik 20 jaar heb gewoond. Het C2-diploma wordt binnen het Europees Referentiekader beschouwd als moedertaalspreker.

Brakel
Master,

geschiedenis

Geert

Gavere

Master

Ugent

Criminologie

Bijles geschiedenis met Geert

Ik ben een gedreven lesgever en wil me inzetten om jongeren met probleemvakken te helpen.

Gavere
Criminologie
Master, Ugent

Studenten die we al konden helpen

 • Michelle uit Zwalm

  Studente Lerarenopleiding Geschiedenis heeft begeleiding nodig bij het maken van lesvoorbereidingen.

 • Nofissa uit GENT

  Student communicatiemanagement heeft begeleiding nodig bij geschiedenis als voorbereiding op het herexamen. Het gaat over politiek en ze gebruikt het handboek "De weg naar een federaal … Lees meer

 • Kirsten uit Ternat

  Studente in het 6e middelbaar richting Informaticabeheer heeft hulp nodig bij geschiedenis. Het gaat momenteel over de Koude Oorlog en de dekolonisatie. Ze heeft hierbij vooral probleme… Lees meer

 • Joran uit Hertsberge

  Leerling 6e middelbaar heeft begeleiding nodig bij het examen geschiedenis van de examencommissie (Economie-Moderne Talen).

 • Zohal uit Forest

  Een student uit Brussel wil graag bijles wiskunde.

 • Mihaly uit Damme

  Leerlinge 6e middelbaar (bijzondere jeugdzorg) heeft begeleiding nodig bij de vakantietaak voor geschiedenis. Het gaat om het toepassen van leerstof op een artikel. Eventuele resterende… Lees meer

 • Alicia uit Brugge

  Leerling 1e middelbaar (Latijn-CLIL) heeft begeleiding nodig bij geschiedenis, dat gegeven wordt in het Engels.

 • Emma uit Antwerpen

  Student 6e middelbaar heeft begeleiding nodig bij geschiedenis, in het kader van het herexamen (29 augustus).

 • Lien uit Antwerpen

  Een leerling uit het zesde middelbaar wil begeleiding bij het leren leren. Ze heeft het algemeen moeilijk om te studeren.

 • Kainy uit Herentals

  Leerling zoekt bijles geschiedenis in het kader van de examens van de Examencommissie (1e graad Wetenschappen). Leerling gebruikt de handboeken Storia Live 1 & 2. Zijn examen staat op 1… Lees meer

 • Ellieni uit Sint-Truiden

  Leerling uit het 2e middelbaar talen-wetenschappen zoekt hulp bij geschiedenis n.a.v. de examens. Het gaat om opvolging van de materie uit de klas.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.