Bijles Wiskunde in Horebeke

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Christiaan

Oudenaarde

Master

KAHO Sint Lieven Gent

Ind. Ing. Elektriciteit optie automatisering, Specifieke Lerarenopleiding

Bijles wiskunde met Christiaan

Ik geef regelmatig bijlessen aan leerlingen van 3 tot 6 TSO en ASO. Soms ook aan studenten in het hoger onderwijs, een beetje afhankelijk van de richting die ze volgen, niet de zwaarst wiskundige richtingen, maar praktijk gericht (calculus: limieten, afgeleiden, integralen, enz.). De ervaring leert dat bijlessen, liever vroeg dan laat, het verschil kunnen maken. Als leerkracht wiskunde meen ik dat sommige leerlingen zeker wel bijles kunnen gebruiken. Bijlessen die ik geef zijn eerder curatief en voor een gemotiveerde student kan ik echt wel het verschil maken. Minder gemotiveerde leerlingen nemen m.i. beter gedurende langere tijd minstens 1 keer per week bijles wiskunde. Er is dan tijd om te ontdekken dat wiskunde, goed uitgelegd, niet zo heel moeilijk is of zelfs leuk kan worden ;-) Studeren blijft oefenen en liefst met zin en nieuwsgierigheid naar het resultaat. Dat geldt in zekere zin voor alle vakken. Daarnaast kan ik ook helpen met allerlei technische vakken (elektriciteit, mechanica) en wetenschappelijke vakken (fysica/ natuurkunde). Scheikunde en biologie lukken mij niet.

9,5/10

Oudenaarde
Ind. Ing. Elektriciteit optie automatisering, Specifieke Lerarenopleiding
Master, KAHO Sint Lieven Gent

wiskunde

Nathalie

Kruisem

PhD

UGent

Bio-ingenieur

Bijles wiskunde met Nathalie

Bij het geven van de bijlessen het afgelopen jaar, kwam ik tot de vaststelling dat dit mij behoorlijk lag. Ik kan complexe zaken op een verstaanbare manier uitleggen, ik begrijp de onzekerheden en onduidelijkheden van de studenten.

Kruisem
Bio-ingenieur
PhD, UGent

wiskunde

Astrid

Gavere

Bachelor

Artevelde Hogeschool Gent

Lerarenopleiding (secundair onderwijs): Frans – wiskunde

Bijles wiskunde met Astrid

Ik ben momenteel bezig aan een opleiding tot leerkracht secundair onderwijs, dit voor de vakken Frans en Wiskunde. Ik help studenten tot en met de tweede graad graag verder met deze vakken!

Gavere
Lerarenopleiding (secundair onderwijs): Frans – wiskunde
Bachelor, Artevelde Hogeschool Gent

wiskunde

Sander

Gavere

Bijles wiskunde met Sander

Ik krijg van veel mensen complimenten over mijn studiemethode en resultaten, daarom wil ik zeker in die vakken die me enorm interesseren mensen helpen om het beter en sneller te kunnen studeren en verstaan.

Gavere

wiskunde

Matthias

Brakel

Master

UGent

Burgerlijk Ingenieur Electromechanica - Mechanische Energietechniek

Bijles wiskunde met Matthias

Lesgeven en dingen uitleggen hebben mij persoonlijk altijd geholpen om leerstof te verwerken en heb dit bijgevolg ook al veel gedaan. Ik help graag mensen door de inzichten die ik zelf verworven heb aan hun uit te leggen.

7/10

Brakel
Burgerlijk Ingenieur Electromechanica - Mechanische Energietechniek
Master, UGent

wiskunde

Romina

Gavere

Master

KULeuven

Handelsingenieur

Bijles wiskunde met Romina

Het idee om les te geven bleef door m'n hoofd spoken en ik kon dit niet volledig loslaten. Dit gevoel is ontstaan tijdens mijn stage, waarbij ik leerlingen die veel moeilijkheden hadden met wiskunde toch wel goed heb kunnen helpen. Zij gaven dit aan en toonden hun appreciatie, waar ik enorm veel voldoening uit haalde. Dat gevoel miste ik en daarom ben ik terug leerlingen gaan helpen met hun wiskundevragen. Eerder gaf ik reeds bijles, dit toen ik nog in mijn geboortestad Tongeren woonde. Deze bijles moest ik helaas met pijn in het hart stopzetten toen ik besloot te verhuizen naar Gavere. Tot op de dag van vandaag vond ik dat een moeilijke keuze, wat voor mij aangeeft hoe graag ik dit eigenlijk deed en hoe graag ik deze leerlingen vooruit hielp. Ik heb dit om die reden terug opgepikt en BijlesHuis is voor mij hiervoor de ideale partner.

Gavere
Handelsingenieur
Master, KULeuven

wiskunde

Darlien

Brakel

Bachelor

Howest Brugge

lager onderwijs

Bijles wiskunde met Darlien

Ik krijg motivatie als ik zie dat kinderen door extra ondersteuning, begeleiding en uitleg telkens een stapje hoger geraken. Dat maakt me blij.

Brakel
lager onderwijs
Bachelor, Howest Brugge

wiskunde

Yentl

Zottegem

Bachelor

Bijles wiskunde met Yentl

Ik geef al enkele jaren bijles en heb dit altijd al met veel plezier gedaan. Het is mijn doel om jongeren enthousiast te maken over wiskunde en wetenschappen.

Zottegem
Bachelor,

wiskunde

Frauke

Zingem

Bachelor

Hogeschool Gent

Leerkracht Lager Onderwijs

Bijles wiskunde met Frauke

Ik heb een passie voor lesgeven, maar vind het ook erg fijn om individueel te begeleiden en ondersteunen. Vanaf volgend schooljaar zal ik 4/5 werken, waardoor er tijd zal overblijven. Deze tijd zou ik nuttig willen gebruiken: kinderen helpen met hun huiswerk, studie, etc.

Zingem
Leerkracht Lager Onderwijs
Bachelor, Hogeschool Gent

wiskunde

Nathan

Zottegem

Master

ingenieurswetenschappen UGent

Mechanische Energietechniek

Bijles wiskunde met Nathan

Ik help reeds sinds het middelbaar vrienden wanneer ze problemen hebben bij hun oefeningen wiskunde en natuurkunde. Tijdens mijn studie Burgerlijk Ingenieur heb ik dat ook steeds proberen doen wanneer mensen naar mij kwamen voor hulp. Ik kan vooral leerlingen uit de derde graad alsook studenten in de ingenieurswetenschappen helpen met mijn kennis over de vakken die ik heb aangegeven.

Zottegem
Mechanische Energietechniek
Master, ingenieurswetenschappen UGent