Bijles Economie in Horebeke

Krijg vandaag nog bijles economie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

economie

Edgard

Gent

Master

Handelshogeschool Antwerpen, thans Lessius Hogeschool

GHSO Handelswetenschappen

Bijles economie met Edgard

Door de coronacrisis hebben de studenten het niet gemakkelijk, daarom wil ik hen helpen de leerachterstand weg te werken. Ik heb 20 jaar ervaring opgedaan in het onderwijs en heb ook al ervaring met het geven van bijles aan studenten.

8,8/10

Gent
GHSO Handelswetenschappen
Master, Handelshogeschool Antwerpen, thans Lessius Hogeschool

economie

Peter

Gent

Professioneel / Volwassen

Vlekho-Brussel

Licentiaat Handels-en Financiële wetenschappen, oriëntatierichting Bedrijfseconomische Informatica

Bijles economie met Peter

De voldoening leerling/cursist te kunnen verder helpen. Afwisseling in bijles aan leerlingen versus hogeschool en universiteitsstudenten zorgen voor leuke afwisseling.

9/10

Gent
Licentiaat Handels-en Financiële wetenschappen, oriëntatierichting Bedrijfseconomische Informatica
Professioneel / Volwassen, Vlekho-Brussel

economie

Isabelle

Laarne

Master

Odysee Brussel

Geaggregeerde secundair onderwijs - groep 2

Bijles economie met Isabelle

Ik ben gemotiveerd om leerlingen/studenten/volwassen te helpen om meer inzicht te geven in economische vakken en/of toegepaste informatica. Momenteel geef ik aan enkele leerlingen secundair onderwijs bijles en het is fijn om te zien dat ze vooruitgang boeken en slagen in hun examens.

10/10

Laarne
Geaggregeerde secundair onderwijs - groep 2
Master, Odysee Brussel

economie

Sander

Gavere

Bijles economie met Sander

Ik krijg van veel mensen complimenten over mijn studiemethode en resultaten, daarom wil ik zeker in die vakken die me enorm interesseren mensen helpen om het beter en sneller te kunnen studeren en verstaan.

Gavere

economie

Sophie

Gent

Master

Ugent

Farmacie

Bijles economie met Sophie

Ik geef ontzettend graag les op een gestructureerde, maar ook boeiende en gevarieerde manier. Ik hou ervan de progressie te zien bij kinderen en ben niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

9,3/10

Gent
Farmacie
Master, Ugent

economie

Paulien

Harelbeke

Bachelor

Arteveldehogeschool

in het onderwijs: secundair onderwijs

Bijles economie met Paulien

Als leerkracht economie en Engels wil ik leerlingen die extra begeleiding nodig hebben graag helpen door hen extra uitleg te geven over het vak, maar ook door hen studietips mee te geven.

9/10

Harelbeke
in het onderwijs: secundair onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool

economie

Anne-Lore

Gent

Master

Hogeschool Gent

Handelswetenschappen

Bijles economie met Anne-Lore

Enkele jaren geleden ben ik gestart met bijles boekhouding te geven aan de zoon van een vriendin. Het gaf mij veel voldoening om hem te kunnen helpen. Zeker toen ik hoorde dat hij van een onvoldoende naar een goed resultaat gegaan is. Daarom heb ik mij ingeschreven bij Bijleshuis om nog meer studenten te kunnen helpen.

Gent
Handelswetenschappen
Master, Hogeschool Gent

economie

Jasper

Gent

Master

Universiteit Gent

geschiedenis + leraar economie/geschiedenis

Bijles economie met Jasper

Ik geef nu vijf jaar les en ik hou ervan om jongeren te activeren en enthousiast te maken. Dat is zeker een sterkte van mij. Ik kan jongeren motiveren door in dialoog te gaan. Ik kan als bijlesleerkracht net daar nog een beetje meer betekenen. Daarnaast heb ik nu een deeltijdse job en ik wil mijn vrije tijd besteden aan jongeren helpen.

Gent
geschiedenis + leraar economie/geschiedenis
Master, Universiteit Gent

economie

Leen

Gent

Master

Universiteit Antwerpen

Sociaal-Economische Wetenschappen

Bijles economie met Leen

Ik help graag jongeren bij het verkrijgen van kennis, het verbeteren van hun zelfvertrouwen en hun zelfontwikkeling. Elke jongere is voor mij belangrijk en ik wil bijdragen tot het optimaal benutten van hun kansen en mogelijkheden.

9,7/10

Gent
Sociaal-Economische Wetenschappen
Master, Universiteit Antwerpen

economie

Jasper

Gent

Master

UGent

Handelsingenieur (operations management)

Bijles economie met Jasper

Doorheen mijn studies zie ik dat mits een kleine ondersteuning, mooie resultaten kunnen geboekt worden. Dit geldt voor elke student. Ik wil mensen helpen die dat kleine duwtje kunnen gebruiken om mooie resultaten te behalen. Dit geeft voldoening. Uit ervaring weet ik dat een inspirerende leraar een wereld van verschil kan zijn.

Gent
Handelsingenieur (operations management)
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Serap uit Oudenaarde

  Leerlinge in het 6de middelbaar richting Economie-Moderne Talen heeft hulp nodig bij economie ter voorbereiding van het examen. Het gaat over wisselmarkt, vraag en aanbodcurve van devie… Lees meer

 • Sophie uit Maarkedal

  Student uit zesde middelbaar economie-wiskunde zoekt begeleiding bij economie. Ze zoekt een docent die haar de leerstof opnieuw kan uitleggen en samen op haar tempo kan overlopen.

 • Van uit Zingem

  Een studente uit het 5e middelbaar Economie-Moderne Talen zoekt begeleiding bij economie. Ze weet niet goed hoe ze grote gehelen moet instuderen.

 • Dolagy uit Maarkedal

  Student die naar 6de Economie Moderne Talen gaat, zoekt begeleiding bij economie. Ze was er net op door op vorige examens. De lessen dienen ter voorbereiding op volgend schooljaar en zo… Lees meer

 • Heidi uit Wortegem-Petegem

  Student 3de middelbaar economie-wetenschappen zoekt hulp bij het vak economie. Het gaat om een algemene opvolging van de lessen.

 • August uit Wortegem-Petegem

  August doet 5de middelbaar Economische Wetenschappen. Hij zoekt hulp bij economie. Zijn cijfers waren niet zo goed. De ouders geven aan dat August zeer sociaal is en wil wel goede punte… Lees meer

 • Nataliia uit Wortegem-Petegem

  Student 2de bachelor Handelswetenschappen zoekt hulp bij het vak Analytische Kostencalculatie. Hierbij worden extracomptabele en intracomptabele berekeningen gemaakt, ABC oefeningen opg… Lees meer

 • Laura uit Ronse

  Student 5de Economie-Moderne talen zoekt hulp bij het vak economie. Het gaat vooral om de volgende leerstof: -publieke goederen en externe effecten - monopolie - oligopolie en spel… Lees meer

 • Alexandre uit Ronse

  Student 1ste bachelor Handelswetenschappen (UGent) wenst begeleiding bij macro-economie. Hij heeft het vak in eerste zit al eens meegedaan en behaalde toen 9/20.

 • Karen uit Sint-Lievens-Houtem

  Een student uit het 3e middelbaar Wetenschappen start in september in het 4e middelbaar Economie. Als voorbereiding op dit 4e jaar, zoekt de student begeleiding bij economie. In de scho… Lees meer

 • Marie-Pierre uit De Pinte

  Studente uit het 3e middelbaar economie-talen zoekt ondersteuning bij economie. De studente heeft het in het algemeen wat moeilijker met economie (en boekhouden). Er is ook een kleine a… Lees meer

 • Marloes uit Deinze

  Student 3de middelbaar wiskunde-wetenschappen economie zoekt hulp bij economie, vooral bij boekhouden. Op het kerstexamen behaalde hij ongeveer een 60 procent, maar de laatste tijd heef… Lees meer

 • Paul uit De Pinte

  Leerling in het 3de middelbaar richting Economie-Wiskunde (5u) heeft ondersteuning nodig bij economie en wiskunde. Zijn studiemethode zit niet helemaal juist, net zoals de basiskennis. … Lees meer

 • Karen uit De Pinte

  Een student uit de 3e bachelor Marketing (Artevelde) wenst begeleiding bij het vak economie, ter voorbereiding van zijn herexamen.

 • Philip uit Sint-Martens-Latem

  Leerlinge 5e middelbaar (Economie-Moderne Talen, Sint-Barbaracollege Gent) heeft begeleiding nodig bij economie.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.