Bijles Engels in Horebeke

Verbeter je Engels vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Engels

Kristine

Oudenaarde

Bachelor

Bibliotheekschool Gentbrugge

Bibliothecaris

Bijles Engels met Kristine

35 jaar ervaring in het geven van het vak Engels in de 1ste graad.

Oudenaarde
Bibliothecaris
Bachelor, Bibliotheekschool Gentbrugge

Engels

Fedora

Brakel

Master

Hogeschool Gent

Tolken: Engels-Tsjechisch

Bijles Engels met Fedora

Ik ben tweetalig opgevoed (in het Nederlands en Italiaans) en heb de master in het tolken behaald voor Engels en Tsjechisch. Ik sta graag voor jou klaar wanneer je hulp nodig hebt bij een van deze vier talen!

Brakel
Tolken: Engels-Tsjechisch
Master, Hogeschool Gent

Engels

Christian

Oudenaarde

Bachelor

Master Business Administration

Bijles Engels met Christian

Helpen om een doelstelling te bereiken (professioneel of privé). De persoon coachen. Ik doe heel graag aan “immersie” om een idee, standpunt, advies, opinie duidelijk te kunnen voorstellen, verdedigen, aanpassen…

Oudenaarde
Master Business Administration
Bachelor,

Engels

Marjolein

Maarkedal

Bachelor

VIVES Kortrijk

Lageronderwijs

Bijles Engels met Marjolein

Ik help graag mensen. Bijles geven is mijn droom.

Maarkedal
Lageronderwijs
Bachelor, VIVES Kortrijk

Engels

Amber

Maarkedal

Master

Universiteit Gent

Meertalige Bedrijfscommunicatie

Bijles Engels met Amber

Ik heb twee opleidingen gevold: een master in Taal- en Letterkunde (Nederlands-Engels) en een master-na-master in Meertalige Bedrijfscommunicatie. Ik heb meer ervaring via studentenjobs en vrijwilligerswerk dan ik hier kan oplijsten. De meest relevante zijn mijn ervaring in het geven van NT2 bij Roeland, huiswerkbegeleiding aan lagere schoolkinderen in De Krook in Gent en mijn vrijwilligerswerk bij de Rolmodellenwerking van de Cel Diversiteit en Gender van Universiteit Gent die laatstejaarsleerlingen begeleidt in hun studiekeuze.

Maarkedal
Meertalige Bedrijfscommunicatie
Master, Universiteit Gent

Engels

Elisa

Maarkedal

Bachelor

UGent

Taal-en Letterkunde Engels en Nederlands

Bijles Engels met Elisa

Bijles geven is de ideale manier om zowel kinderen, jongeren of studenten te helpen met hun Nederlands of Engels.

Maarkedal
Taal-en Letterkunde Engels en Nederlands
Bachelor, UGent

Engels

Melissa

Zottegem

Bachelor

HoGent (Ledeganck)

secundair onderwijs: Engels - P.O.

Bijles Engels met Melissa

Tijdens mijn middelbaar gaf ik af en toe bijlessen piano voor een klein extraatje, de sfeer is leuk op die manier. Je hebt meer tijd dan in de klas, kan de leerling goed leren kennen en kan des te beter differentiëren. Vorig jaar gaf ik één keer per week onderwijs aan huis aan een leerling met speciale noden. Het lijkt me leuk om via bijles in aanraking te blijven met de vakken die ik graag doe.

Zottegem
secundair onderwijs: Engels - P.O.
Bachelor, HoGent (Ledeganck)

Engels

Chloé

Oudenaarde

Master

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde: Engels

Bijles Engels met Chloé

Ik merk dat veel kinderen en jongeren moeite hebben met bepaalde aspecten van het leren van een taal, en ben ervan overtuigd dat dat vooral komt door het feit dat er in de les op school vaak geen tijd is voor een persoonlijkere aanpak. Ook worden taallessen, Frans bijvoorbeeld, vaak als "saaie vakken" gezien. Door de taal toe te passen op de leefwereld van de leerling wil ik ervoor zorgen dat het leren van de taal vlotter gaat en dat de leerling zelf meer motivatie vindt. Door de huidige corona-situatie besef ik dat veel kinderen nu thuis zitten en de lessen voor een stuk afgeschaft zullen worden. Voor kinderen & jongeren die sowieso al moeite hadden met het leren van een taal, lijkt me dit niet ideaal. Daarom lijkt het me nu een beter moment dan ooit om bijles te geven, en deze leerlingen te helpen hun vakken bij te houden, door tal van praktische tips te geven over hoe ze hun taalgevoel kunnen ontwikkelen in hun dagelijks leven, hen uitleg te geven waar nodig en taken op te stellen om hun vooruitgang te testen.

Oudenaarde
Taal- en Letterkunde: Engels
Master, Universiteit Gent

Engels

Kimberly

Zottegem

Bijles Engels met Kimberly

Ik vind kennis een van de belangrijkste zaken die een kind kan meekrijgen in het leven. Ik ben erg gepassioneerd over de hierboven vermelde onderwerpen, en deel dan ook graag de kennis die ik hierover heb met anderen. De ouders en ik waren steeds erg tevreden over de resultaten van mijn bijlesleerlingen.

Zottegem

Engels

Eline

Oudenaarde

Master

Universiteit Gent

in de taal-en letterkunde - afstudeerrichting Engels-Italiaans

Bijles Engels met Eline

Als afgestudeerde master in de taal-en letterkunde (Engels-Italiaans) ben ik geboeid door taal en literatuur. In de masteropleiding vergelijkende moderne letterkunde diepte ik deze interesses nog verder uit en werd ik ook aangesproken door introducties rond cultuur- en literatuuronderwijs. In het kader van mijn opleiding vergelijkende moderne letterkunde liep ik ook stage bij uitgeverij De Eenhoorn. Door tijdens deze stage kindertijdschriften na te lezen, actuaquizzen op te stellen en leermiddelen op KlasCement te plaatsen, kon ik achter de schermen bijdragen aan de verspreiding van lesmateriaal voor leerkrachten. Dit deed mijn interesse in onderwijs alleen maar toenemen. Nu ik afgestudeerd ben, wil ik heel graag anderen helpen door mijn kennis over en passie voor taal door te geven. Ik kijk ernaar uit om leerlingen bijles te geven bij Engels, om studenten te helpen bij het schrijven van hun thesis, en om Nederlands te geven aan anderstaligen.

Oudenaarde
in de taal-en letterkunde - afstudeerrichting Engels-Italiaans
Master, Universiteit Gent