Bijles Geschiedenis in Waarschoot

Krijg vandaag nog bijles geschiedenis op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

geschiedenis

Laura

Melle

Master

CVO Kisp

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles geschiedenis met Laura

Ik geef bijzonder graag les. Ik stel met veel plezier lessen op en geniet van de interactie met leerlingen. Tijdens mijn lesopdracht in het secundair onderwijs, met klassen van 25 leerlingen, merkte ik echter dat ik het frustrerend vond om niet elke leerling de aandacht te geven die hij of zij verdiende. De mogelijkheid om één-op-één te interageren en echt in te spelen op de wensen en noden van de leerling, is wat mij zo aanspreekt in het geven van bijles. Voor de pandemie gaf ik wekelijks bijles aan Mohammed, een (toen) twaalfjarige jongen uit Syrië. Ik hielp hem met zijn huiswerk en we studeerden samen voor toetsen. Dit was een bijzonder fijne ervaring. Ik werd steeds warm ontvangen door zijn familie en het was fijn om samen naar bepaalde resultaten toe te werken!

10/10

Melle
Specifieke Lerarenopleiding
Master, CVO Kisp

geschiedenis

Arne

Gent

Master

Oosterse talen & culturen

Bijles geschiedenis met Arne

Ik breng graag mijn kennis over op andere mensen. Zelf heb ik een methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat leren enerzijds minder lastig wordt bevonden en anderzijds veel efficiënter maakt. Deze methode deel ik graag zodat jongeren geen kansen missen. Enkele vrienden hadden tijdens mijn studententijd ook heel wat leerproblemen. Ik hielp ze graag en merkte dat ik er ook goed in was. Door mijn ervaring als KSA leider weet ik bovendien een krachtige leeromgeving te scheppen voor de jongere kandidaten.

Gent
Oosterse talen & culturen
Master,

geschiedenis

Sander

Evergem

Bachelor

Artevelde

bedrijfsmanagement: Fiscaliteit; Bank en verzekeringen; boekhouding

Bijles geschiedenis met Sander

Jongeren zijn de toekomst van onze wereld. Hen goed opleiden is cruciaal om de kritische geest van jongs af aan aan te wakkeren. Mijn doel is om hen op weg te zetten en genoeg bagage te geven omtrent de vakken waarin ze moeilijkheden hebben. Dat ze zelf evolueren binnenin het vak is een noodzakelijke beweging naar de beste ontwikkeling.

Evergem
bedrijfsmanagement: Fiscaliteit; Bank en verzekeringen; boekhouding
Bachelor, Artevelde

geschiedenis

Jasper

Gent

Master

Universiteit Gent

geschiedenis + leraar economie/geschiedenis

Bijles geschiedenis met Jasper

Ik geef nu vijf jaar les en ik hou ervan om jongeren te activeren en enthousiast te maken. Dat is zeker een sterkte van mij. Ik kan jongeren motiveren door in dialoog te gaan. Ik kan als bijlesleerkracht net daar nog een beetje meer betekenen. Daarnaast heb ik nu een deeltijdse job en ik wil mijn vrije tijd besteden aan jongeren helpen.

Gent
geschiedenis + leraar economie/geschiedenis
Master, Universiteit Gent

geschiedenis

Yorben

Lievegem

Bijles geschiedenis met Yorben

Ik verrijk mijn eigen kennis graag met die van anderen. Ik geef deze kans graag door, en krijg er vaak heel veel voor terug. Kennis maakt de wereld mooier, duidelijker en logischer. Kennis is macht. En in de wereld van vandaag is kennis en begrip belangrijker dan ooit.

Lievegem

geschiedenis

Naomi

Evergem

Bachelor

HZ University of Applied Sciences

Leerkracht lager onderwijs

Bijles geschiedenis met Naomi

Mijn ervaringen met bijles geven zijn positief, omdat ik de leerlingen verder kan helpen met tips en het (her)bekijken van opdrachten, waarvoor de leerkracht in de les waarschijnlijk te weinig tijd heeft. Zo zag ik dat leerlingen meer zekerheid krijgen in talen als Engels en Frans.

Evergem
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, HZ University of Applied Sciences

geschiedenis

Naomi

Gent

Bachelor

Arteveldehogeschool

Event & Projectmanagement - Officemanagement

Bijles geschiedenis met Naomi

Het geven van bijles is voor mij begonnen toen mijn kleine zusje enkele jaren geleden in het eerste leerjaar zat. Door haar leerachterstand had ze het vrij moeilijk om zich te concentreren en de leerstof te begrijpen. Ik merkte toen dat ik dat eigenlijk wel graag deed. Daarnaast heb ik ook al vaak gemerkt dat vrienden vaak naar mij komen om iets extra uit te leggen. Ik neem dus aan dat ik het op een begrijpbare manier kan overbrengen. Als kind was er bij ons op de lagere school een programma waarbij zesdejaars kleinere kindjes van het tweede en derde leerjaar hielpen met leren lezen. Ik heb dat toen gedaan en weet nog dat ik ook dat heel leuk vond om te doen. Kort gezegd vind ik het dus leuk om kinderen/leerlingen te helpen iets te begrijpen en ik hoop dan ook dat ik mijn steentje kan bijdragen!

Gent
Event & Projectmanagement - Officemanagement
Bachelor, Arteveldehogeschool

geschiedenis

Joylien

Eeklo

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

Bijles geschiedenis met Joylien

Ik ben gepassioneerd om leerlingen te begeleiden in het leren leren en de kennis die ik reeds heb naar hen over te brengen. Ik geef al enkele jaren bijles en haal daar veel voldoening uit. Zelf heb ik ook bijles gehad gedurende mijn opleiding om grote pakketten leerstof te verwerken en heb daar veel hulp aan gehad. Daarom dat ik dit nu wil verder zetten.

Eeklo
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

geschiedenis

Mieke

Eeklo

Bachelor

Artevelde hogeschool in gent

leerkracht geschiedenis en project kunstvakken

Bijles geschiedenis met Mieke

Ik geef bijles uit liefde voor het vak geschiedenis. Ik heb al eerder kunnen werken als leerkracht, maar gezien de weinige vraag heb ik tot nu nog niet de kans gekregen en mijn eigen vak, geschiedenis, te kunnen geven. Ik vind het fantastisch om een-op-een met een leerling te kunnen werken en hem/haar te motiveren voor het vak.

Eeklo
leerkracht geschiedenis en project kunstvakken
Bachelor, Artevelde hogeschool in gent

geschiedenis

Ruth

Eeklo

Master

Universiteit Gent

Bijles geschiedenis met Ruth

Ik heb het voorbije jaar huiswerkbegeleiding gegeven op een secundaire school en ik merk dat ik dat erg graag doe én dat ik veel voldoening haal uit het individueel ondersteunen van leerlingen. Zeker wanneer je samen met die leerling naar iets toe werkt, namelijk het onder de knie krijgen van een bepaald onderdeel leerstof.

Eeklo
Master, Universiteit Gent

Veelgestelde vragen

De meeste bijlessen geschiedenis worden opgestart via een vast proces. Je dient via de website een aanvraag in voor bijles aan huis in Waarschoot of online. Daarna nemen wij contact op om de hulpvraag in kaart te brengen en de meest geschikte docent geschiedenis te selecteren. Als je met het voorstel akkoord bent, gaat de bijles meteen van start! Meer details en een video met uitleg vind je op deze pagina.
Iedereen uit Waarschoot kan bij BijlesHuis terecht, van bijles voor de kleuterklas tot het lager onderwijs, middelbaar onderwijs en hoger onderwijs. Ook voor professionals selecteren we een geschikte docent op niveau. Omdat ons netwerk zo uitgebreid is, kunnen we helpen bij elke materie, hoe complex ook.
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Waarschoot hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles geschiedenis! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent geschiedenis grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.

Top bijlesaanvragen

bijlesleraar gezocht, bijles Geschiedenis middelbaar in Waarschoot, bijlesdocent Geschiedenis in Waarschoot, bijles leraar, bijles door studenten, bijles Geschiedenis tarief, bijles gevraagd, bijles Geschiedenis geven in Waarschoot, bijles Geschiedenis