Bijles Powerpoint in Lennik

Krijg vandaag nog bijles Powerpoint op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Powerpoint

Fiza

Roosdaal

Derde graad

Go! for business

TSO Handel

Bijles Powerpoint met Fiza

ik kan leerlingen heel goed uitleg geven als ze niet begrijpen. ik heb dit altijd gedaan op school en nu doe ik het ook bij mijn klasgenoten op de hogeschool.

8,3/10

Roosdaal
TSO Handel
Derde graad, Go! for business

Powerpoint

Mira

Affligem

Bachelor

HoGent

Leerkracht secundair onderwijs

Bijles Powerpoint met Mira

Ik geef graag bijles omdat ik in het verleden merkte dat dit voor leerlingen een groot verschil kan maken. Kinderen helpen kan ervoor zorgen dat ze bepaalde vakken plots beter begrijpen en leuk vinden.

Affligem
Leerkracht secundair onderwijs
Bachelor, HoGent

Powerpoint

Elena

Gent

Master

Universiteit Gent

Criminologie

Bijles Powerpoint met Elena

Een simpele manier te zoeken om zaken en leerstof uit te leggen aan leerlingen die het niet meteen begrijpen, heb ik altijd leuk gevonden. Ook in het middelbaar hielp ik vaak mijn medestudenten, in de les wiskunde bijvoorbeeld.

Gent
Criminologie
Master, Universiteit Gent

Powerpoint

Nina

Liedekerke

Bachelor

Odisee

Office Management

Bijles Powerpoint met Nina

In mijn dagelijkse job help en begeleid ik talenten hun juiste job te vinden. Graag wil ik daarnaast mijn kennis, expertise en ervaringen delen met kinderen en jongeren.

Liedekerke
Office Management
Bachelor, Odisee

Powerpoint

Liesel

Halle

Bachelor

Erasmushogeschool Brussel

Educatieve natuurwetenschappen en geschiedenis

Bijles Powerpoint met Liesel

Lesgeven is een van de mooiste beroepen die er is. Kinderen mijn eigen kennis overbrengen maakt mij gelukkig. Ik heb al 2 jaar werkervaring, waarvan een half jaar in het lager onderwijs en 1,5 jaar in het secundair onderwijs.

Halle
Educatieve natuurwetenschappen en geschiedenis
Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Powerpoint

Astrid

Lennik

Bachelor

Rijksuniversiteit Groningen

Farmacie

Bijles Powerpoint met Astrid

Ik ben gemotiveerd om leerlingen te helpen. Omdat ik zelf nog niet lang van de schoolbanken ben, sta ik nog dichtbij de leerlingen. Ik weet zelf nog hoe het op school eraan toegaat. Mijn ervaring met bijles geven is altijd al goed geweest omdat ik zo extra inzicht kreeg waar sommigen het moeilijk mee hebben en ze daarmee verder kan helpen.

Lennik
Farmacie
Bachelor, Rijksuniversiteit Groningen

Powerpoint

Lore

Roosdaal

Master

Universiteit Gent

Meertalige communicatie Nederlands, Engels en Spaans

Bijles Powerpoint met Lore

Ik heb BijlesHuis leren kennen toen ik zelf hulp zocht bij het schrijven van mijn bachelorproef, en wil nu op mijn beurt ondersteuning voorzien aan jongeren die het nodig hebben!

Roosdaal
Meertalige communicatie Nederlands, Engels en Spaans
Master, Universiteit Gent

Powerpoint

Marit

Affligem

Bijles Powerpoint met Marit

Ik ben leraar in opleiding geschiedenis en PO. Mijn middelbaar heb ik in het KSO gedaan grafisch ontwerp. Ik wil vooral ervaring opdoen en mensen helpen. Niet iedereen is goed in hetzelfde en dan zou ik het zeer fijn vinden om te kunnen helpen

Affligem

Powerpoint

Liesa

Halle

Derde graad

Erasmushogeschool Brussel

Economie-Talen

Bijles Powerpoint met Liesa

Ik wil graag mijn kennis delen met anderen en hen helpen waar zij niet alleen verder kunnen. Bovendien is het altijd leuk om kinderen (en mensen in het algemeen) te kunnen motiveren om hun kwaliteiten, interesses en vaardigheden te ontdekken en te verbeteren.

Halle
Economie-Talen
Derde graad, Erasmushogeschool Brussel

Powerpoint

Fabian

Dilbeek

Bachelor

VUB

Computerwetenschappen - Schakelprogramma

Bijles Powerpoint met Fabian

Ik ben een masterstudent Computerwetenschappen en zeer gepassioneerd in wiskunde en informatica. Deze vakken vormen voor veel studenten een drempel. Zelf ben ik ook gestart met een zwakke kennis in deze vakken. Hierdoor begrijp ik goed wat de moeilijkheden zijn en kan ik de gevraagde concepten goed overbrengen.

Dilbeek
Computerwetenschappen - Schakelprogramma
Bachelor, VUB

Veelgestelde vragen

De meeste bijlessen Powerpoint worden opgestart via een vast proces. Je dient via de website een aanvraag in voor bijles aan huis in Lennik of online. Daarna nemen wij contact op om de hulpvraag in kaart te brengen en de meest geschikte docent Powerpoint te selecteren. Als je met het voorstel akkoord bent, gaat de bijles meteen van start! Meer details en een video met uitleg vind je op deze pagina.
Dan laat je ons dat weten, en dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe bijlesdocent Powerpoint in regio Lennik. Een persoonlijke klik vinden wij een van de belangrijkste bouwstenen tijdens de bijles. Alleen zo kan je voldoende vertrouwen opbouwen, en een plan van aanpak opmaken waar jij helemaal achter staat.
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Lennik hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles Powerpoint! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent Powerpoint grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.

Top bijlesaanvragen

bijles Powerpoint middelbaar in Lennik, bijles thuis, bijles instituut, privé leerkracht, bijles tarieven, privéles Powerpoint, hulp in Powerpoint regio Lennik, bijles Powerpoint middelbaar, bijles Powerpoint prijs