Bijles Excel in Lennik

Krijg vandaag nog bijles Excel op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Laurens uit Schoten

  Student zit in eerste jaar Marketing en Communciatie AP in Antwerpen en wenst bijles Excel voor het examen in januari. De onderwerpen: helpfunctie, een werkblad maken, gegevens selecter… Lees meer

 • An uit Gent

  Zaakvoerder moet een cursus excel volgen. Hij kent de basis, maar raakt alleen niet verder en vindt het te moeilijk om alles zelf te verwerken. Graag zou hij een intensieve klaarstoming… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wanneer het voor jou past! Wij zoeken een bijlesdocent uit Lennik die jou kan begeleiden op je vrije momenten. Of dat nu tijdens de week, het weekend, of de vakantie is. Samen leggen jullie de volgende bijlessen Excel vast hoe jullie het wensen.
Uiteraard. Het leeuwendeel van onze bijlessen gaat zelfs door aan huis. Als je een aanvraag indient, contacteren we onze docenten uit regio Lennik en vragen we wie bijles Excel aan huis kan geven bij jullie. Verkiezen jullie een andere locatie, zoals online, op school, of bij de docent thuis, kan dat ook.
Eén gemiddelde prijs per uur voor bijles Excel bestaat eigenlijk niet, omdat de tarieven afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ervaring en de achtergrond van de bijlesdocent uit Lennik, het aantal uur dat je graag bijles Excel wil, en het niveau van de begeleiding. Je vindt alle informatie over de tarieven op onze tarievenpagina.

Top bijlesaanvragen

bijles Excel prijs, bijles Excel middelbaar, privé leraar, individuele bijles, bijles in de zomervakantie, bijles Excel middelbaar in Lennik, Excel leren, Excel bijles in Lennik, examen bijles