Bijles Powerpoint in Lebbeke

Krijg vandaag nog bijles Powerpoint op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Powerpoint

Jada

Aalst

Bachelor

Hogeschool VIVES

Logopedie

Bijles Powerpoint met Jada

Ik heb al een diploma leerkracht secundair onderwijs, maar doordat ik nog een studie ben gestart, kan ik nog geen les geven. Ik geef zeer graag les dus wil ik dit doen adhv bijles geven.

9/10

Aalst
Logopedie
Bachelor, Hogeschool VIVES

Powerpoint

Mike

Asse

Master

Vrije Universiteit Brussel

Bedrijfskunde

Bijles Powerpoint met Mike

Asse
Bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel

Powerpoint

Bo

Zele

Master

Universiteit Gent

Handelsingenieur - Operations Management

Bijles Powerpoint met Bo

Ik geef graag bijles omdat ik veel voldoening krijg als ik jongeren iets kan bijbrengen. Ik vind het heel leuk om iets uit te kunnen leggen. Verder overweeg ik ook al een tijdje om (in de toekomst) een lerarenopleiding te volgen, extra bijleservaring zou dus ideaal zijn. Ik heb reeds bijles gegeven aan vrienden/kennissen & dit geeft me steeds een fijn gevoel. Na een goede bijles zit ik boordevol positieve energie!

10/10

Zele
Handelsingenieur - Operations Management
Master, Universiteit Gent

Powerpoint

Lieselotte

Buggenhout

Master

Universiteit Gent

Klinische Psychologie

Bijles Powerpoint met Lieselotte

Nu ik afgestudeerd ben als klinisch psychologe en aan de slag ben als wetenschappelijk medewerker aan de universiteit, beschik ik over een brede basis aan educatieve vaardigheden. Via een vriendin die reeds coach is bij BijlesHuis, kwam ik op het idee om mijn kennis door te geven aan kinderen en jongeren die dit nodig hebben. Hoewel mijn kennis omtrent hoger onderwijs nog vers in het geheugen zit, ben ik heel enthousiast om studenten en leerlingen van alle leeftijdscategorieën bij te staan!

10/10

Buggenhout
Klinische Psychologie
Master, Universiteit Gent

Powerpoint

Mathias

Lebbeke

Master

Informatica, minor Economie

Bijles Powerpoint met Mathias

Ik leer zelf enorm graag bij, en vind het ook zeer belangrijk dat iemand anders dat kan. Ik haal ook zeer veel voldoening uit het lesgeven, en merk dat ik dit automatisch doe wanneer ik iets begrijp en merk dat iemand anders hier problemen mee heeft. Ik ben zeer geduldig, en kan goed begrijpen dat iemand iets niet snapt. Ik denk dan ook van mijzelf dat ik goed zou zijn in het geven van bijles. Zelf heb ik het tijdens mijn studies ook niet gemakkelijk gehad, en kan ik als geen ander begrijpen hoe waardevol bijles kan zijn.

10/10

Lebbeke
Informatica, minor Economie
Master,

Powerpoint

Sofie

Aalst

PhD

Vrije Universiteit Brussel

Sport - en bewegingswetenschappen

Bijles Powerpoint met Sofie

Aalst
Sport - en bewegingswetenschappen
PhD, Vrije Universiteit Brussel

Powerpoint

Catalina

Dendermonde

Bachelor

VUB

1ste Rechten VUB

Bijles Powerpoint met Catalina

Dendermonde
1ste Rechten VUB
Bachelor, VUB

Powerpoint

Aysema

Aalst

Derde graad

Sint-Jozefscollege Humaniora

Economie Moderne Talen

Bijles Powerpoint met Aysema

Ik heb in mijn secundaire opleiding huiswerkbegeleiding gegeven aan kinderen van het tweede leerjaar, en zet dit graag verder via BijlesHuis.

Aalst
Economie Moderne Talen
Derde graad, Sint-Jozefscollege Humaniora

Powerpoint

Busra

9300 - Aalst - Aalst

Bijles Powerpoint met Busra

Hallo, als toekomstige leerkracht en kindertherapeut geef naast mijn stages bijles. Bijles geven is absoluut niet vergelijkbaar met het gewone lesgeven aan 20 leerlingen. Individuele ondersteuning heeft in mijn ogen een meerwaarde omdat je dan als (toekomstige) leerkracht intensiever bezig bent met je leerling. De controlefase binnen de lesvoorbereiding zal ook anders aangepakt worden, i.p.v. een toets op het einde van het hoofdstuk. Ik wil een steentje bijdragen in de maatschappij, geïnspireerd door STEM. Momenteel ben ik bezig met de onderwijsvakken Handel-burotica en Project Algemene Vakken (PAV). PAV is een algemeen vak dat in het BSO gegeven wordt. Dit vak bestaat uit de algemene vakken zoals: Nederlands, wiskunde, geschiedenis, natuurwetenschappen, gemoderniseerde talen, aardrijkskunde,... Deze onderdelen worden op een actieve manier gegeven. Het functioneel kunnen gebruiken ligt aan de basis. Vandaar dat ik ook meer pedagogisch gericht ben. Ik wil mijn vak promoten, het is dan ook een prachtvak!

9300 - Aalst - Aalst

Powerpoint

Yelena

Aalst

Tweede graad

DvmHtb AALST

Handel

Bijles Powerpoint met Yelena

Ik werk graag met kinderen en tieners. Ik leg heel graag uit en ben altijd blij als ik kan helpen. De lessen kunnen bij mij thuis doorgaan.

Aalst
Handel
Tweede graad, DvmHtb AALST

Studenten die we al konden helpen

  • Monia uit Gent

    Deze man is op zoek naar bijlessen Powerpoint. Zijn niveau is OK, maar hij zou dit omhoog willen halen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Lebbeke op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent Powerpoint en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
BijlesHuis bestaat uit een enthousiast team met onder meer een groep didactisch onderlegde accountmanagers. Zij kennen ons netwerk van bijlesdocenten vanbinnen en vanbuiten, en selecteren voor jou dan ook de beste bijlesdocent in de buurt van Lebbeke. Jouw persoonlijke accountmanager vormt je aanspreekpunt binnen BijlesHuis, en je kan erbij terecht voor elke vraag rond je bijles Powerpoint. De persoonlijke info over BijlesHuis vind je uitgebreid op deze pagina.
Al onze bijlesgevers, dus ook die in Lebbeke, worden zorgvuldig gescreend voor ze bijles Powerpoint kunnen geven. We houden een persoonlijk intakegesprek met hen, waarin we peilen naar hun didactische ervaring, aanpak, vakkennis Powerpoint,... We vragen een kopie van het diploma (of meest recente puntenlijst, indien de docent nog aan de universiteit studeert) en een uittreksel uit het strafregister, model 596.2. Op die manier zijn we zeker dat we enkel de beste docenten Powerpoint aanbieden!

Top bijlesaanvragen

bijles Powerpoint in de buurt van Lebbeke, bijles Powerpoint in Lebbeke, bijles tarieven, dyscalculie bijles, privé cursus, bijles Powerpoint prijs, bijlesdocent Powerpoint in Lebbeke, bijles secundair onderwijs, Powerpoint bijles in Lebbeke