Bijles Statistiek in Lebbeke

Krijg vandaag nog bijles statistiek op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Jarno uit Gent

  Student uit de master communicatiewetenschappen wil ondersteuning bij statistiek. Het gaat vooral om meer inzicht verwerven. Het is een vak uit de bachelorjaren.

 • Inge uit Gent

  PhD-student wil ondersteuning bij twee analyses in SPSS (uitvoering en interpretatie). Het gaat om: - Analysis of multilevel and longitudinal data - Cluster analysis De student do… Lees meer

 • Céline uit Antwerpen

  Bachelorstudente Psychologie (KUL, Antwerpen) zoekt ondersteuning bij statistiek (1e BA vak).​

 • Sander uit Wachtebeke

  Student uit het 2e jaar modetechnologie wil ondersteuning bij statistiek. Het gaat o.a. om kansberekening en normale verdeling. Er wordt gewerkt met Excel.

 • Stefanie uit Zwijndrecht

  Masterstudent Epidemiologie (UA) zoekt hulp bij een opdracht voor het vak Classic & Modern Methods Data Analysis. Ze heeft een reeks data (over covid) ontvangen en moet daar allerlei ta… Lees meer

 • Sjoerd uit Mechelen

  Student uit het laatste jaar orthopedagogie zoekt hulp bij statistiek n.a.v. een herexamen. Ze heeft weinig inzicht in de materie en zoekt extra ondersteuning.

 • Marieke uit Rumst

  Student uit het 1e jaar psychologie (KULeuven) zoekt hulp bij statistiek. Het gaat vooral om het toepassen van de theorie in de oefeningen. Vooral kansrekenen is moeilijker voor de stud… Lees meer

 • Charlotte uit Willebroek

  Student uit het 1e jaar farmacie wil ondersteuning bij Algemene Analyse.

 • Golo uit Merelbeke

  Een Bachelorstudent Vastgoed aan de HOGent heeft begeleiding nodig bij statistiek (kruistabel, bepaalde info uit steekproef halen, boxplot, variabelen,...). De basis is gekend, maar hij… Lees meer

 • Valerie uit Gent

  Schakelstudent-werkstudent master Sociologie zoekt hulp bij het vak statistiek. Ze heeft een examen in januari en ook een in mei/juni.

 • Tess uit Waasmunster

  Student uit de master handelswetenschappen zoekt hulp bij statistiek. Het gaat om een vak uit het schakeljaar. Volgende onderwerpen komen aan bod: Beschrijvende statistiek Kansreke… Lees meer

 • Cedric uit Mechelen

  Student Agogische Wetenschappen (VUB, schakeljaar) zoekt hulp bij het vak statistiek, specifiek de leerstof rond onderzoeksmethoden en technieken.

 • Ramandeep uit Oosterzele

  Student Pedagogische Wetenschappen (UGent) zoekt hulp bij het vak statistiek I (herexamen in augustus). Dit examen heeft ze al drie keer afgelegd.

 • Tess uit Willebroek

  Student uit het 1e jaar psychologie zoekt hulp bij statistiek. Ze heeft in het middelbaar onderwijs Latijn-moderne talen met 3u wiskunde gehad, wat toen goed liep. Het tempo tijdens de … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Onze 'fit-garantie' betekent eenvoudigweg: we zoeken een bijlesdocent statistiek uit regio Lebbeke voor jou tot je 100% tevreden bent. In 95% van de gevallen maakt BijlesHuis meteen de perfecte match. Wanneer je toch geen 'klik' voelt tijdens de bijles statistiek, zoeken wij meteen naar een bijlesdocent met wie het wél 100% klikt op elk vlak!
Op deze pagina vind je alvast enkele bijlesdocenten statistiek uitgelicht die in regio Lebbeke wonen. Maar dat is slechts een selectie! BijlesHuis beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van duizenden geïnterviewde docenten over heel België. Bijlesdocenten statistiek zijn er in alle soorten: PhD'ers, gepensioneerden, mensen die voltijds in het onderwijs of een andere sector staan, universiteitsstudenten,... Als je een aanvraag indient via de site, kijken wij vrijblijvend welke docent statistiek in Lebbeke bij jou past!
De prijs van bijles statistiek in Lebbeke ligt tussen de €25 en €40 per lesuur. Waarom zo'n brede range? BijlesHuis werkt met zowel junior, senior als professionele docenten. Die zijn ingedeeld en worden eerlijk vergoed op basis van diploma en didactische ervaring. Daarnaast speelt ook de duur van je bijlesreeks statistiek een rol, net als de inhoud van het vak waarvoor je bijles nodig hebt. We hebben hier alle informatie over onze tarieven duidelijk opgelijst.

Top bijlesaanvragen

dyscalculie bijles, privé cursus, privé bijles, bijles Statistiek in Lebbeke, Statistiek bijles gezocht in Lebbeke, bijles Statistiek middelbaar in Lebbeke, bijlesdocent Statistiek in Lebbeke, bijles krijgen, bijles Statistiek in de buurt van Lebbeke