Bijles Engels in Leopoldsburg

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Engels

Lieve

Meerhout

Master

KUL

Romaanse Taal- en Letterkunde

Bijles Engels met Lieve

Ik wil studenten zelfvertrouwen geven, hen doen ervaren dat de leerstof beheersbaar is. Een leerling die zelfvertrouwen heeft, gaat met meer passie toekomstige lessen tegemoet. Studenten voelen zich duidelijk op hun gemak bij mij en eens ze voelen dat er vooruitgang is, willen ze die vooruitgang blijven boeken. Het draait vaak om motivatie.

8,8/10

Meerhout
Romaanse Taal- en Letterkunde
Master, KUL

Engels

Liselotte

Beringen

Professioneel / Volwassen

KU Leuven

SLO

Bijles Engels met Liselotte

Liselotte is master taal- en letterkunde (Nederlands & Latijn) en heeft een lerarenopleiding gevolgd. Ze staat voor de klas én geeft individuele bijlessen.

Beringen
SLO
Professioneel / Volwassen, KU Leuven

Engels

Bronia

Beringen

Bachelor

Hogeschool PXL - PXL Education

Leerkracht Secundair Engels en Project Algemene Vakken

Bijles Engels met Bronia

Momenteel studeer ik vroedkunde en ben ik uit de "lerarenwereld". Omdat ik toch graag verder wil lesgeven en dus gebruik wil maken van mijn lerarendiploma, is bijles geven de ideale invulling! Tijdens mijn lerarenopleiding heb ik enkele keren bijles gegeven aan leerlingen van het middelbaar. Dit was steeds een fijne samenwerking.

Beringen
Leerkracht Secundair Engels en Project Algemene Vakken
Bachelor, Hogeschool PXL - PXL Education

Engels

Leen

Ham

Master

Universiteit Antwerpen

Educatieve

Bijles Engels met Leen

Lesgeven heeft mij altijd al geboeid. Daarom besloot ik om in 2018 als bijlesbegeleider bij Studant aan de slag te gaan. Mijn uitsluitend positieve ervaringen daar overtuigden mij ervan om mij in te schrijven voor de Educatieve Master. Nu ik bijna afgestudeerd ben, heb ik besloten dat ik het geven van bijles niet wil opgeven.

Ham
Educatieve
Master, Universiteit Antwerpen

Engels

Maria

Balen

Examencommissie

European School of Mol

secondary education

Bijles Engels met Maria

As a student of natural sciences, I see how my fellow peers struggle with topics such as Chemistry and Maths, and how some of them are still uncertain of their English skills. As a person who knows what students struggle with, I know I can help them. I am looking to do something valuable and I believe teaching others is just that. I have experience tutoring my fellow university peers, as well as younger 13-16 year old IB students - I have been tutoring for the past 5 months. I thoroughly enjoy teaching - both online and in person.

Balen
secondary education
Examencommissie, European School of Mol

Engels

Chaimaa

Beringen

Bachelor

Thomas More

Toegepaste Psychologie

Bijles Engels met Chaimaa

Ik heb reeds bijles gegeven, o.a. aan een leerling van mijn stageschool en aan de kinderen uit de leefgroep waar ik stage deed, en haalde hier voldoening uit. Ouders zijn niet altijd mee met de hedendaagse leerstof en het is fijn om als professional hierbij te helpen. Ik kan er zelf ook al doende uit leren.

Beringen
Toegepaste Psychologie
Bachelor, Thomas More

Engels

Britt

Beringen

Derde graad

wetenschappen-wiskunde

Bijles Engels met Britt

Ik studeer voor leerkracht secundair onderwijs: Engels/Nederlands. Ik doe dan ook graag meer ervaring op door bijlessen te geven.

Beringen
wetenschappen-wiskunde
Derde graad,

Engels

Jasmien

Ham

Master

KU Leuven

Handelsingenieu

Bijles Engels met Jasmien

Sinds ik afgestudeerd ben, speelt het idee om leerkracht te worden in mijn hoofd. Daarnaast hou ik ervan om kinderen/jongeren te motiveren en hun zelfvertrouwen te versterken.

Ham
Handelsingenieu
Master, KU Leuven

Engels

Judith

Kuringen

Derde graad

Hogeschool Gelderland

Middelbaar (1-6) onderwijs of volwassen

Bijles Engels met Judith

Sinds de zomer woon ik, na 25 jaar in Engeland gewoond en gewerkt te hebben, in België. Ik heb erg veel en goede onderwijservaring in Engeland. Ik geef graag bijles, omdat ik een-op-een werken of in kleine groepen erg nuttig vind.

Kuringen
Middelbaar (1-6) onderwijs of volwassen
Derde graad, Hogeschool Gelderland

Engels

Jella

Leopoldsburg

Master

Hogeschool PXL en UA (CVO)

Communicatiemanagement / Toerisme & Recreatiemanagement

Bijles Engels met Jella

Studenten falen soms omdat ze geen volledig overzicht hebben van de leerstof of omdat ze te vaak vertrekken vanuit het Nederlands om een vreemde taal in te bestuderen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik waar het fout loopt en kunnen we snel voor verbetering zorgen. Bovendien is de didactiek van het vreemdetalenonderwijs heel specifiek. Het instuderen van structuren naast het volgen van uitdagende, interactieve communicatielessen leidt snel tot goede resultaten. Dat geeft mij dan veel voldoening.

Leopoldsburg
Communicatiemanagement / Toerisme & Recreatiemanagement
Master, Hogeschool PXL en UA (CVO)

Veelgestelde vragen

Je bijles Engels vindt plaats wanneer jou dat goed uitkomt. In samenspraak met je docent uit Leopoldsburg kiezen jullie een vast wekelijks tijdstip, of spreken jullie telkens na de bijles af wanneer de volgende gepland staat. Ook meerdere bijlessen Engels per week zijn mogelijk, indien je intensieve begeleiding wenst. Super flexibel!
De accountmanagers bij BijlesHuis zijn een enthousiast team dat het netwerk van bijlesdocenten kent als hun broekzak. Een van hen zal jou koppelen aan de geschikte bijlesdocent uit regio Leopoldsburg voor je bijlessen Engels. Op deze pagina kan je alvast kennismaken met onze accountmanagers!
Bijles Engels in Leopoldsburg verloopt via drie eenvoudige stappen. Eerst laat je je gegevens achter op onze website. Daarna bellen wij je op om te kijken waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens selecteren we de docent Engels die het beste bij jou past, en in de buurt van Leopoldsburg woont. Eenmaal je akkoord gaat met het voorstel, kan de bijles Engels van start! Meer info over onze werkwijze lees je hier.

Top bijlesaanvragen

bijles prijs per uur, Engels bijles aan huis in Leopoldsburg, bijles Engels tarief, bijlesdocent Engels in Leopoldsburg, ik zoek bijles, bijles door studenten, Engels bijles in Leopoldsburg, bijlessen aan huis, bijles Engels middelbaar in Leopoldsburg