Bijles Spaans in Leopoldsburg

Krijg vandaag nog bijles Spaans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Spaans

Anamaria

Turnhout

Master

Chemie

Bijles Spaans met Anamaria

Ik heb het altijd leuk gevonden om met talen, cultuur, onderwijs en mensen te werken. Lesgeven en taal zijn gewoon mijn passie en ik leer het daarom graag aan anderen. Ik werk met jongeren, volwassenen en senioren, maar weet wel dat iedere persoon leert op een andere manier. Het lukt mij het zelfvertrouwen van mijn leerlingen te versterken.

10/10

Turnhout
Chemie
Master,

Spaans

Nele

Rijkevorsel

Master

Universiteit Antwerpen

Internationale Betrekkingen en Diplomatie

Bijles Spaans met Nele

Rijkevorsel
Internationale Betrekkingen en Diplomatie
Master, Universiteit Antwerpen

Spaans

Noemi

Hasselt

Master

KU Leuven

Bedrijfscommunicatie

Bijles Spaans met Noemi

Bijles geven lijkt mij een job waaruit veel voldoening gehaald kan worden. Ik ben graag in contact met mensen, en haalde uit mijn studententijd veel voldoening uit het helpen van mijn jongere medestudenten bij het ontcijferen van moeilijkere hoofdstukken of vakken. Ik heb BijlesHuis leren kennen via een ex-medestudent, die lovend sprak ove jullie instelling.

Hasselt
Bedrijfscommunicatie
Master, KU Leuven

Spaans

Mila

Lummen

Bachelor

Erasmushogeschool Brussel

Hotelmanagement

Bijles Spaans met Mila

Ik gaf al bijles, vooral in verband met de lerarenopleiding. Soms is het pittig, maar er valt veel voldoening uit te halen.

Lummen
Hotelmanagement
Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Spaans

Emilia

Hasselt

Master

London Metropolitan University

Economische en toegepaste economische wetenschappen

Bijles Spaans met Emilia

Ik ben gepassioneerd door het leraarsberoep. Het is een gelegenheid om een blijvende positieve bijdrage te leveren in het leven van andere mensen. En samen successen vieren als er vooruitgang is geboekt, is voor mij telkens een sterke motivatie. De studenten motiveren en ondersteunen is volgens mij de sleutel tot succes. Dat doet men door haalbare doelen te stellen en gerichte feedback te geven.

Hasselt
Economische en toegepaste economische wetenschappen
Master, London Metropolitan University

Spaans

Adriana

Scherpenheuvel-Zichem

Bachelor

Syntra Leuven

Bakker

Bijles Spaans met Adriana

Ik heb de ambitie om mijn opgedane kennis en ervaring te delen met anderen en zo te kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Scherpenheuvel-Zichem
Bakker
Bachelor, Syntra Leuven

Spaans

Tom

Halen

Bijles Spaans met Tom

Ik zet mijn kennis graag in om anderen te helpen.

Halen

Spaans

Ruth

Eksel

Bijles Spaans met Ruth

Ik ben gefascineerd door talen en wil graag mijn passie doorgeven aan anderen. Opmerking: ik ben zowel in Gent als in Noord-Limburg beschikbaar.

Eksel

Spaans

Miguel

Leopoldsburg

Bijles Spaans met Miguel

Ik wil graag mijn talenkennis overdragen aan anderen en voor mezelf kan ik op die manier mijn vaardigheden onderhouden en bijschaven. Ik heb als vrijwilliger al verschillende jaren ervaring in het geven van avondles en bijles, voornamelijk Spaans en Engels.

Leopoldsburg

Studenten die we al konden helpen

 • Petra uit Gent

  Studente 1e bachelor International Organisation and Management (Artevelde) heeft begeleiding nodig bij Spaans, in het kader van een vak en van een zomercursus (1 maand in Madrid). Het i… Lees meer

 • Anke uit Sint-Katelijne-Waver

  2de BA-studente Toegepaste taalkunde (VUB) zoekt bijles Spaans ter voorbereiding van haar herexamen.

 • Isabelle uit Kessel-Lo

  Student uit het 6e middelbaar economie-talen wil ondersteuning bij Spaans. Het gaat voornamelijk om studiemethode en motivatie.

 • Saskia uit Beringen

  Student Interieurarchitectuur heeft begeleiding nodig bij Spaans, o.a. woordenschat en zinsbouw.

 • Tiene uit Brussel

  Bachelorstudent International Business & Management Studies heeft begeleiding nodig bij Spaans, o.a. werkwoordsvormen, naar aanleiding van het mondelinge examen.

 • Amber uit Antwerpen

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans, in het kader van het reizen naar Spanje en een eventuele verhuis naar daar in de toekomst. Ze heeft een basis qua spreken en verstaan en h… Lees meer

 • Bart uit Grimbergen

  Bachelorstudent Toegepaste Taalkunde (KU Leuven, campus Brussel) heeft begeleiding nodig bij Spaans, in het kader van een herexamen. Onderwerpen: gebruik van de werkwoorden, formuleren … Lees meer

 • Stefanie uit Lebbeke

  Studente Handelswetenschappen heeft begeleiding nodig bij Spaans, in het kader van het vak "economisch Spaans". Het examen staat eind augustus gepland. Het is een eerder algemeen vak, o… Lees meer

 • Floor uit Antwerpen

  Moeder wenst begeleiding Spaans voor haar dochter van 11 jaar (6de leerjaar). Wegens een mogelijke verhuis naar Spanje in de toekomst, wensen ze hun dochter voor te bereiden op de Spaan… Lees meer

 • Jan uit Meeuwen-Gruitrode

  Bedrijfsleider zonder voorkennis heeft begeleiding nodig bij Spaans in het kader van een verblijf in Spanje.

 • Marleen uit Mechelen

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans.

 • Juul uit Beringen

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans. Hij heeft al 2 jaar avondles gevolgd, maar is veel van de basis kwijt en wil dit opfrissen.

 • Vanessa uit Kontich

  Moeder en dochter (15 jaar) wensen begeleiding bij Spaans in het kader van een verblijf in Spanje. Ze wensen een basiskennis te verwerven om te kunnen spreken.

 • Charlotte uit Gent

  Koppel zonder voorkennis wenst begeleiding bij Spaans in het kader van een verblijf in Spanje.

 • Torben uit Beringen

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Spaans, hij volgt reeds een paar jaar avondschool.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wanneer jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse begeleiding Spaans of een intensieve bijles in een korte periode, wij vinden een docent uit Leopoldsburg die je op je vrije momenten kan helpen. We werken met pakketten van lesuren: 8, 16, 24 of 48 uur, en die plan je helemaal flexibel in.
Indien je merkt na de eerste (of tweede, derde,...) bijles Spaans dat er geen klik is met je bijlesdocent, gaan wij meteen op zoek naar iemand uit regio Leopoldsburg waarmee het wél klikt. Dat heet onze 'fit-garantie'. Je hangt uiteraard nooit vast aan bijlessen en kan op eender welk moment de begeleiding stopzetten of om een andere docent vragen.
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Leopoldsburg hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles Spaans! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent Spaans grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.

Top bijlesaanvragen

bijles Spaans in Leopoldsburg, privé leraar, bijles tarieven, bijles Spaans, Spaans bijles aan huis in Leopoldsburg, bijles krijgen, Spaans leren, bijles Spaans middelbaar in Leopoldsburg, bijles hoger onderwijs