Bijles Fysica in Maaseik

Krijg vandaag nog bijles fysica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

fysica

Willem

Bocholt

Professioneel / Volwassen

Leraardiploma, CVV de Avondschool, Gent

Leraardiploma

Bijles fysica met Willem

Ik geef graag mijn kennis en begrip door aan leerlingen en studenten zodat hun studiemotivatie en -plezier op peil blijft.

8,8/10

Bocholt
Leraardiploma
Professioneel / Volwassen, Leraardiploma, CVV de Avondschool, Gent

fysica

Piet

Maaseik

Master

CTL Gent

Chemie

Bijles fysica met Piet

Ik haal bijzonder veel voldoening uit de impact die een vaak zeer beperkt bijlessenpakket kan hebben. De student verkrijgt er een hernieuwd zelfvertrouwen door, ontdekt intrinsieke eigenschappen, en vindt een frisse basis om zich soms ook te heroriënteren. De intensieve bijlessen die ik op een bepaald ogenblik aan mijn eigen kinderen gaf, motiveerden en inspireerden me om die stap verder te gaan, door ook derden te helpen met hun studies.

Maaseik
Chemie
Master, CTL Gent

fysica

Imre

Peer

Master

Uhasselt

Industriële wetenschappen

Bijles fysica met Imre

Ik heb vorig jaar een vriend geholpen met enkele vakken voor het toelatingsexamen voor geneeskunde. Sindsdien heb ik ondervonden dat ik bijles geven wel fijn vind en zou ik dit graag meer willen doen.

Peer
Industriële wetenschappen
Master, Uhasselt

fysica

Sam

Maaseik

Master

UHasselt

Ingenieur elektro mechanica

Bijles fysica met Sam

Mijn ervaring als Chiro leider heeft me geleerd dat ik graag op een enthousiaste manier met jongeren werk. Het is erg leuk om jongeren te zien groeien en hieraan een steentje bij te dragen. Na een korte eerste ervaring in het bijles geven aan mijn nichtje (fysica 5e middelbaar) heb ik gemerkt dat dit iets is wat me enthousiast maakt en een leuke manier was om mijn kennis en ervaring te proberen delen.

Maaseik
Ingenieur elektro mechanica
Master, UHasselt

fysica

Dieter

Dilsen-Stokkem

Master

Universiteit Gent

scheikunde + GPB

Bijles fysica met Dieter

Ik ben ooit begonnen met bijles geven omwille van de uitdaging die erin ligt om leerlingen met tekorten voor "moeilijke" vakken , zo ver te krijgen dat ze toch een succeservaring kunnen beleven. Leerlingen die voor bijles komen hebben vaak een geschiedenis van falen en hebben dan ook nood aan een grondige uitleg, waarbij constant gepeild wordt naar het niveau van hun inzicht. Dit is niet altijd even makkelijk, maar des te mooier om te zien dat leerlingen hier in groeien. Ik heb de contacten met hen in het verleden altijd als prettig ervaren.

Dilsen-Stokkem
scheikunde + GPB
Master, Universiteit Gent

fysica

Peter

Maaseik

Derde graad

Mosa-RT

Wiskunde Wetenschappen

Bijles fysica met Peter

Ik vind bijles geven een van de beste manieren om als student mijzelf op sociaal vlak verder te ontwikkelen en daarbij andere studenten te helpen. Het geeft me veel voldoening om te zien dat anderen iets positiefs bereiken met mijn hulp.

Maaseik
Wiskunde Wetenschappen
Derde graad, Mosa-RT

fysica

Christoph

Oudsbergen

Master

KU Leuven

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles fysica met Christoph

- Leuk om studenten te motiveren en zien groeien. Ook goede bijverdienste. BijlesHuis leren kennen via via.

Oudsbergen
Bio-ingenieurswetenschappen
Master, KU Leuven

fysica

Valerio

Maasmechelen

Bachelor

UCLL Limburg

2 Biochemie

Bijles fysica met Valerio

Ik wil mijn medemens helpen, hem of haar iets doen bijleren, inspireren, en wetenschappen leuk maken.

Maasmechelen
2 Biochemie
Bachelor, UCLL Limburg

fysica

Lieven

Maasmechelen

Bachelor

PTS Maasmechelen

technische vakken

Bijles fysica met Lieven

Ik heb in verleden al enkele leerlingen geholpen met ingangsexamen wiskunde burgerlijk ingenieur. Verder heb ik ook enkele leerlingen geholpen met het vak elektriciteit vierde jaar TSO. Ik heb in het verleden (afgelopen 4 jaar) steeds vervangingen van zieke collega's mogen doen. Momenteel ben ik weer deeltijds leerkracht / wiskunde, mechanica, technisch tekenen. Daarom wil ik mijn deeltijds engageren voor bijles te geven.

Maasmechelen
technische vakken
Bachelor, PTS Maasmechelen

fysica

Thomas

Maaseik

Bijles fysica met Thomas

Ik ben pas afgestudeerd en ik heb nog tijd naast mijn vaste job. Ook kan het voor mezelf als herhaling/opfrissing van leerstof gezien worden, wat altijd nuttig is.

Maaseik

Studenten die we al konden helpen

  • Anna uit Turnhout

    Leerling zit in het 4de middelbaar Natuurwetenschappen en ervaart moeilijkheden bij fysica. De focus ligt op meerdere onderwerpen zoals versnellingen, warmte en warmtecapaciteit, elektr… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Bijles fysica is bij BijlesHuis niet in groep, maar altijd individueel. We vinden een topdocent uit regio Maaseik die een plan van aanpak opmaakt op basis van jouw hulpvraag. Op die manier kan jij of je kind de leerdoelen bereiken op een persoonlijke manier die werkt. Met 1-op-1 bijles fysica op maat bereik je veel sneller resultaten dan in een groep.
Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles fysica aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Maaseik die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Maaseik? Dat is evengoed een optie.
Een persoonlijke klik met je docent is minstens even belangrijk als zijn/haar ervaring en expertise. Zeker omdat het een 1-op-1-begeleiding betreft. Indien het niet klikt, breng je BijlesHuis op de hoogte en wij zoeken meteen naar een oplossing (een andere docent fysica in de buurt van Maaseik) tot jij tevreden bent. Beloofd.

Top bijlesaanvragen

bijles hoger onderwijs, Fysica leren, studiebegeleiding middelbaar, bijles Fysica prijs, bijles Fysica geven in Maaseik, betaalbare bijles, bijles Fysica middelbaar, ik zoek bijles, bijles Fysica in de buurt van Maaseik