Bijles Studiebegeleiding in Maaseik

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Patricia

Peer

Bachelor

Economische Hogeschool Heverlee

Bijles studiebegeleiding met Patricia

Ik geef reeds 30 jaar les, ik ben lerares Latijn, Frans en geschiedenis. Daarnaast geef ik ook Nederlands aan anderstaligen. Ik ben heel punctueel en ik bereid mijn lessen steeds grondig voor. Ik ben erg gemotiveerd om anderen iets bij te leren.

9,6/10

Peer
Bachelor, Economische Hogeschool Heverlee

studiebegeleiding

Kim

Kinrooi

Bachelor

CVO Limburgse Lerarenopleiding

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Kim

Ik ben Kim, bachelor orthopedagogie, leerkracht Frans en OKAN en gevestigd in Limburg. Mijn passie voor het werken met jongeren begon al toen ik nog jong(er) was. Ik ben leiding geweest bij de KSA, vrijwilliger bij de Jeugddienst en verschillende initiatieven voor huiswerkbegeleiding. Ik hou ervan om creatief aan de slag te gaan met lesinhouden en het liefst individueel of in kleine groepjes.

Kinrooi
Specifieke Lerarenopleiding
Bachelor, CVO Limburgse Lerarenopleiding

studiebegeleiding

Ilse

Zutendaal

Master

KULeuven

pedagogische wetenschappen

Bijles studiebegeleiding met Ilse

Hallo! Ik ben een orthopedagoge van opleiding, momenteel werkzaam als begeleidster in de kinder-en jongerenpsychiatrie. Ik help graag jongeren om ook op school de juiste weg te vinden.

8/10

Zutendaal
pedagogische wetenschappen
Master, KULeuven

studiebegeleiding

Lotte

Pelt

Master

Katholieke Universiteit Leuven

psychologie, theorie en onderzoek

Bijles studiebegeleiding met Lotte

Ik heb jarenlang huiswerkbegeleiding gegeven en werk als onderzoeksspecialiste in een bedrijf dat andere bedrijven helpt om uit te blinken. Om mijn vrije tijd nuttig te besteden, geef ik graag bijles over de vakken die ik zelf steeds ijverig en met veel plezier gestudeerd heb.

9,3/10

Pelt
psychologie, theorie en onderzoek
Master, Katholieke Universiteit Leuven

studiebegeleiding

Tom

Beringen

Master

kuleuven

Rechten

Bijles studiebegeleiding met Tom

Ik heb reeds ervaring in het bijlesgeven. Daarnaast ben ik PAL-tutor aan de KULeuven, waarbij ik eerstejaarsstudenten help. Tijdens het afwerken van mijn master Rechten volgde ik ook een specifieke lerarenopleiding aan de KULeuven. Andere leerlingen helpen is een passie. Daarnaast leer je altijd zelf nieuwe dingen en blijf je fris in het hoofd.

10/10

Beringen
Rechten
Master, kuleuven

studiebegeleiding

Sofie

Genk

Professioneel / Volwassen

CVO

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Sofie

Ik ben altijd heel erg bezig geweest met kinderen: van leidster zijn tot mijn diploma leraar halen. Ik vind het boeiend om kinderen iets aan te brengen of om kinderen te helpen bij het leren leren. Ik geloof in elk kind, alleen is het soms wat langer zoeken naar de juiste match in het onderwijs. Als een leerling het moeilijker heeft, mogen we hen niet laten vallen, maar moeten we de juiste ondersteuning bieden.

Genk
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO

studiebegeleiding

Chiara

Dilsen-Stokkem

Master

KUL Leuven

Bijles studiebegeleiding met Chiara

Ik ben altijd iemand geweest die graag tijd voor anderen maakt om hen te begeleiden in het studeren en om hen te helpen inzicht te verwerven in het taalsysteem of vlotter te zijn in een taal. Daarnaast ben ik ook iemand die graag ordelijk werkt, veel samenvattingen/mindmaps/flashcards/enz. maakt... Die houding in combinatie met de kennis die ik verworven heb in mijn opleiding over studiebegeleiding, maakt dat ik bijles geven echt zie zitten.

Dilsen-Stokkem
Master, KUL Leuven

studiebegeleiding

Melanie

Bocholt

Master

KUL Leuven

Bijles studiebegeleiding met Melanie

Lesgeven is mijn passie. Na een eerste volledig schooljaar aan het digibord ben ik daar meer dan ooit van overtuigd. Tijdens mijn studententijd gaf ik al bijlessen aan medestudenten. Als vriendendienst las ik bachelorpapers en thesissen na en gaf ik tips hoe een blokperiode best aangepakt kon worden. Nu, als leerkracht, begeleid ik leerlingen niet enkel met mijn eigen vakken (Nederlands, geschiedenis en cultuurwetenschappen), maar begeleid ik hen ook met hun huiswerk, het maken van een project of een eindwerk.

Bocholt
Master, KUL Leuven

studiebegeleiding

Rini

Maaseik

Tweede graad

Sint-Augustinusinstituut

humane wetenschappen

Bijles studiebegeleiding met Rini

Aangezien ik studeer om leerkracht te worden, leek het me heel erg interessant om dit te doen zodat ik dingen bij kan leren en ervaring kan opdoen. Ik heb ook altijd heel graag mijn neefjes en nichtjes geholpen met hun huiswerk en bijles geven dus dit wou ik ook graag verder kunnen doen.

Maaseik
humane wetenschappen
Tweede graad, Sint-Augustinusinstituut

studiebegeleiding

Sylvia

Maaseik

Master

Bijles studiebegeleiding met Sylvia

Er zijn verschillende redenen waarom ik bijles zou willen geven: - Persoonlijke aanpak gericht op specifieke leerling/student (waardoor je ook meer kan betekenen voor deze leerling/student) - Afwisseling met mijn job als leerkracht in het volwassenenonderwijs en het hoger onderwijs - Flexibiliteit - Ervaring

Maaseik
Master,

Studenten die we al konden helpen

 • Jolien uit Dilsen-Stokkem

  Leerling start in het 3e middelbaar (economie of sport) en zoekt studietips tijdens de zomervakantie. Ze heeft voor wiskunde en grotere blokvakken moeite met samenvattingen maken en die… Lees meer

 • Anita uit Maaseik

  Leerling 2e middelbaar (Moderne Talen-Wetenschappen) heeft een studie- en huiswerkbegeleiding nodig.

 • Mehdi uit Kinrooi

  Leerling 3e middelbaar (BSO Mechanica) heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode, bijvoorbeeld in het kader van het vak PAV.

 • Yasmine Berivan uit Dilsen-Stokkem

  Leerling start in het 3e middelbaar (economie of sport) en zoekt studietips tijdens de zomervakantie. Ze heeft voor wiskunde en grotere blokvakken moeite met samenvattingen maken en dez… Lees meer

 • Sem uit Oudsbergen

  Sem zit in het 3de middelbaar en zou graag hup hebben bij studiebegeleiding. Vooral organisatie en planning en schematiseren loopt moeilijk. Hij kan moeilijk hoofdzaken van bijzaken ond… Lees meer

 • Luna uit Maasmechelen

  Leerlinge 1e middelbaar (Latijn) heeft begeleiding nodig bij het studeren, o.a. structureren, schematiseren en plannen.

 • Cedric uit As

  Leerling uit het 3e middelbaar wetenschappen-wiskunde wil ondersteuning bij zijn algemene studiehouding. Hij scoort heel wisselend en heeft moeite om zich lang te concentreren waardoor … Lees meer

 • Joren uit Oudsbergen

  Joren (5de jaar) is dit jaar van studierichting veranderd. Van electriciteit (TSO) naar communicatie en media (TSO). Hij studeert niet op de juiste manier en weet niet goed hoe hij hie… Lees meer

 • Nathalie uit As

  Student 6de leerjaar zoekt hulp bij een algemene studiebegeleiding. Op school wordt hier weinig aandacht aan besteed, waardoor de student nog geen eigen studiemethode heeft ontwikkeld. … Lees meer

 • Rik uit Genk

  Student 2de middelbaar kunst zoekt hulp bij haar studiemethode. Het is een algemene tendens bij verschillende vakken. De student kan hoofd- en bijzaken niet van elkaar onderscheiden, no… Lees meer

 • Lotte uit Hamont-Achel

  De student in het eerste middelbaar Latijn heeft moeite met het vinden van de juiste studiemethode. Vooral planning en aandacht zijn struikelblokken. Hij zal eventueel van studierichtin… Lees meer

 • Sharon uit Genk

  Student uit het 4e middelbaar economie-talen wil algemene studiebegeleiding. Het gaat vooral om een betere studiehouding aanleren en samenvatting maken.

 • Jolien uit Lanaken

  Leerling heeft studiebegeleiding nodig in het kader van de examens voor de 3e graad Economie - Moderne talen van de Examencommissie, het gaat voornamelijk om het plannen.

 • Eline uit Genk

  2 leerlingen (2e en 3e leerjaar) hebben individuele studie- en huiswerkbegeleiding nodig, omdat ze een achterstand hebben.

 • Sophie uit Zonhoven

  Leerling 1e graad (Sportschool) heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.