Bijles Wiskunde in Merchtem

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Elias

Aalst

Master

Universteit Gent

Biochemistry & Biotechnology

Bijles wiskunde met Elias

Ik vind het belangrijk dat studenten begrijpen wat ze leren. Ik help hen graag om zich intellectueel te ontwikkelen. Ik heb een academische achtergrond in de Biochemie, Biotechnologie en Bio-informatica. Ik geef voornamelijk bijles biologie, chemie, fysica en wiskunde.

8,6/10

Aalst
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

wiskunde

Filip

Mechelen

Bijles wiskunde met Filip

Ik heb vroeger vaak bijles Wiskunde gegeven en deed dit steeds met plezier. Mijn kinderen zitten nu in het middelbaar onderwijs en hen begeleiden smaakt naar meer. Bijdragen aan het groeien van een student naar een hoger niveau schenkt veel voldoening.

9,3/10

Mechelen

wiskunde

Jeroen

Mechelen

Master

Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

Computer Science Engineering

Bijles wiskunde met Jeroen

Bijles geven is voor mij de ultieme manier om anderen te helpen en tegelijk mijn kennis te delen. De passie om bijles te geven is al verscheidene jaren geleden begonnen, waarbij ik (nog steeds) van tijd tot tijd bijles geef aan vrienden of kennissen. Het geeft me veel voldoening te merken dat ik iemand het nodige duwtje in de rug kan geven.

9,3/10

Mechelen
Computer Science Engineering
Master, Universiteit Gent - Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen

wiskunde

Jürgen

Machelen

PhD

Ghent University

Applied Economic Sciences: Corporate Finance

Bijles wiskunde met Jürgen

Tijdens mijn universitaire studies ben ik als tutor actief geweest in Gent. Die ervaring was zeer positief en bijgevolg zet ik dit graag verder om zo bij te dragen tot de groei van talentvolle jongeren.

8,6/10

Machelen
Applied Economic Sciences: Corporate Finance
PhD, Ghent University

wiskunde

Manne

Willebroek

Master

DENAYER INST

Industriële Wetenschappen

Bijles wiskunde met Manne

Struikelblokken bij wiskunde of fysica is een gekend fenomeen als ik terugdenk aan mijn tijd in het middelbaar en het secundair. Een andere methodologie opzoeken of te rade gaan bij iemand anders dan de leraar was in mijn geval meestal de beste oplossing. Soms moet je het gewoon vanuit een andere hoek bekijken. Zelf gaf ik vroeger al eens bijles aan kennissen en vrienden, en dit gaf me wel een bepaalde voldoening. Zelf pas ik een methodologie toe die het toelaat de student de ernst te laten inzien van de stof en ook het nut van het onderwerp, dit verhoogt de motivatie, en beantwoord meteen de vraag "waarom?". Bezig zijn met vakken zoals wiskunde, wetenschap, techniek zijn eerder een hobby dan een studielast. Als huidig student aan de Universiteit van Luik (scheepsbouw) voel ik goed aan wat studeren inhoudt en kan ik goed de link leggen met het studentenleven van enkele jaren geleden (hogeschool en het secundair).

8,5/10

Willebroek
Industriële Wetenschappen
Master, DENAYER INST

wiskunde

Wilfried

Meise

Bachelor

VUB

Natuurkunde/Wiskunde

Bijles wiskunde met Wilfried

Ik heb ondertussen verschillende studenten begeleid voor Wiskunde (middelbaar onderwijs) en ik doe dit heel graag. Ik zie vooruitgang in hun resultaten wat mij de drive geeft om hiermee verder te gaan. Ik sta open voor alle nieuwe opdrachten. Leerstof : limieten, afgeleiden, integralen, rijen, reeksen, logaritmische en exponentiële functies, complexe getallen, statistiek.

8,5/10

Meise
Natuurkunde/Wiskunde
Bachelor, VUB

wiskunde

Sofie

Hamme

Bachelor

Odisee Campus Waas

Wiskunde, economie en biologie

Bijles wiskunde met Sofie

Ik vind het leuk om kinderen iets bij te leren in een rustige omgeving met aandacht aan hun noden. Verder vind ik het ook belangrijk om leerlingen (en hun ouders) te helpen bij hun ontwikkeling in deze maatschappij.

8,7/10

Hamme
Wiskunde, economie en biologie
Bachelor, Odisee Campus Waas

wiskunde

Arne

Bornem

Bachelor

UGent

in de ingenieurswetenschappen: Elektrotechniek

Bijles wiskunde met Arne

Ik heb in het verleden al vaak bijles gegeven aan vrienden en familie. Iedereen was zeer positief over mijn duidelijke manier van uitleggen, wat voor mij de motivatie vormde om verder bijlessen te willen geven.

9,4/10

Bornem
in de ingenieurswetenschappen: Elektrotechniek
Bachelor, UGent

wiskunde

Kris

Brussel

PhD

Doctoraat aan KULeuven

geologie

Bijles wiskunde met Kris

Momenteel ben ik geinteresseerd in het geven van bijles in de omgeving van Mechelen en/of Brussel. Hieroven mag mij wel info worden gestuurd.

9,5/10

Brussel
geologie
PhD, Doctoraat aan KULeuven

Studenten die we al konden helpen

 • Jeroen uit Merchtem

  Student 2de middelbaar STEM wenst ondersteuning bij wiskunde. Hij kan de begeleiding gebruiken aangezien hij niet genoeg ondersteuning krijgt op school. De leerkracht legt het niet alti… Lees meer

 • Dewi uit Merchtem

  Leerling uit eerste leerjaar zoekt docent die haar kan begeleiden bij wiskunde. Ze heeft het vooral moeilijk met optellen en aftrekken tot 20 met brug. Ook splitsen en delen gaat moeili… Lees meer

 • Lotte uit Opwijk

  Student 4de middelbaar Handel zoekt hulp bij het vak wiskunde. De moeilijkheden liggen vooral bij getallenleer (meetkunde lukt nog redelijk). Het is sowieso een moeilijker vak voor haar… Lees meer

 • Jens uit Merchtem

  Een studente uit het 2e middelbaar ASO heeft het moeilijk bij wiskunde.

 • Marjan uit Londerzeel

  Student 2de middelbaar ASO (richting basis + verdieping) zoekt hulp bij het vak wiskunde. De moeilijkheden liggen vooral bij theorie en bewijzen, maar dit is ook afhankelijk van leersto… Lees meer

 • Brecht uit Londerzeel

  Leerlinge 6e middelbaar (Industriële wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij wiskunde en chemie, in het kader van haar herexamens. Bij wiskunde gaat het vooral over statistiek en bij… Lees meer

 • Linda uit Merchtem

  Student 3de middelbaar Sociaal-Technische Wetenschappen (TSO) zoekt hulp bij het vak wiskunde. Het is een vak dat al een aantal jaren moeilijker is voor de student en hiervoor volgde ze… Lees meer

 • Emma uit Merchtem

  Leerlinge in het 4de middelbaar richting Economische Wetenschappen heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Ondanks een A-attest vorig schooljaar was het advies van de leerkrachten om ee… Lees meer

 • Roselie uit Meise

  Leerling 2e middelbaar (Latijn) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Momenteel zijn ze bezig met vraagstukken oplossen met vergelijkingen.

 • Mihai uit Opwijk

  Studente 1ste bachelor Biomedische Laboratoriumtechnologie wenst ondersteuning voor wiskunde en chemie. Voor wiskunde was ze al van het begin van het academiejaar niet mee en voor chemi… Lees meer

 • Kelly uit Opwijk

  Student 2de middelbaar maatschappij en welzijn zoekt hulp bij het vak wiskunde. Voor haar totaal was ze erdoor, maar op het examen was het vooral minder goed. (Dagelijks werk lag rond d… Lees meer

 • Jan uit Opwijk

  Studente gaat in september naar het 4e middelbaar Humane Wetenschappen en zou graag voor wiskunde meteen een goede start maken door wekelijkse of tweewekelijkse bijles te volgen.

 • Larissa uit Opwijk

  Student 5de middelbaar Wiskunde-Wetenschappen wenst ondersteuning bij wiskunde. Voorheen waren er geen moeilijkheden bij het vak. Nu in het 5de middelbaar is de workload enorm verhoogd … Lees meer

 • Roselie uit Meise

  Leerling 3e middelbaar (Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wanneer het voor jou past! Wij zoeken een bijlesdocent uit Merchtem die jou kan begeleiden op je vrije momenten. Of dat nu tijdens de week, het weekend, of de vakantie is. Samen leggen jullie de volgende bijlessen wiskunde vast hoe jullie het wensen.
Uiteraard hang je nooit vast aan bijlessen met een lesgever met wie het niet klikt op elk vlak. Als dat het geval is, zoeken wij meteen een nieuwe bijlesdocent wiskunde in Merchtem die wél bij je wensen past. We beloven zo altijd een oplossing te vinden waarmee je tevreden bent.
Alle docenten wiskunde in Merchtem die bij BijlesHuis aan de slag gaan, doorlopen een interview met een accountmanager en moeten aan enkele strenge eisen voldoen. Zo vragen wij een uittreksel uit het strafregister model 2, het recentste diploma of puntenlijst, en screenen we de didactische en communicatieve vaardigheden van de bijlesgever. Daarnaast ondervragen we uiteraard ook zijn/haar vakkennis wiskunde.

Top bijlesaanvragen

hulp in Wiskunde regio Merchtem, bijles Wiskunde tarief, privéles Wiskunde, beste bijles, Wiskunde leren, bijles Wiskunde prijs, bijles krijgen, betaalbare bijles, bijlessen aan huis