Bijles Wiskunde in Merchtem

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Manne

Willebroek

Master

DENAYER INST

Industriële Wetenschappen

Bijles wiskunde met Manne

Struikelblokken bij wiskunde of fysica is een gekend fenomeen als ik terugdenk aan mijn tijd in het middelbaar en het secundair. Een andere methodologie opzoeken of te rade gaan bij iemand anders dan de leraar was in mijn geval meestal de beste oplossing. Soms moet je het gewoon vanuit een andere hoek bekijken. Zelf gaf ik vroeger al eens bijles aan kennissen en vrienden, en dit gaf me wel een bepaalde voldoening. Zelf pas ik een methodologie toe die het toelaat de student de ernst te laten inzien van de stof en ook het nut van het onderwerp, dit verhoogt de motivatie, en beantwoord meteen de vraag "waarom?". Bezig zijn met vakken zoals wiskunde, wetenschap, techniek zijn eerder een hobby dan een studielast. Als huidig student aan de Universiteit van Luik (scheepsbouw) voel ik goed aan wat studeren inhoudt en kan ik goed de link leggen met het studentenleven van enkele jaren geleden (hogeschool en het secundair).

8,5/10

Willebroek
Industriële Wetenschappen
Master, DENAYER INST

wiskunde

Sam

Brussel

Master

Universiteit Gent

of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur

Bijles wiskunde met Sam

Ik ben uiterst leergierig en probeer me steeds ontvankelijk op te stellen voor nieuwe kenniservaringen. Dit doe ik niet enkel door, naast mijn studies Ingenieurswetenschappen-Architectuur aan de UGent, zelfstudie (zoals Chinees), maar ook door zo veel als mogelijk medestudenten en kennissen te helpen bij hun problemen omtrent gemene vakken. Zo heb ik al verschillende medestudenten geholpen met het vak Architectuurontwerp, Wiskunde en Fysica. Hierdoor help ik niet alleen hen, maar schaaf ik ook steeds mijn eigen kennis over het vak bij. Naast mijn leergierigheid, en het feit dat ik mensen hiermee kan helpen, ben ik ook telkens opnieuw op zoek naar een intellectuele uitdaging. Mijn doel bestaat er vooral in om te doen wat ik graag doe, en om mensen te helpen met alles dat ik in mijn mars heb.

8,5/10

Brussel
of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Elias

Aalst

Master

Universteit Gent

Biochemistry & Biotechnology

Bijles wiskunde met Elias

Ik vind het belangrijk dat studenten begrijpen wat ze leren. Ik help ze om zich intellectueel te ontwikkelen. Ik heb een academische achtergrond in de Biochemie, Biotechnologie en Bio-informatica. Ik geef voornamelijk biologie, chemie, fysica en wiskunde bijles.

8,6/10

Aalst
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

wiskunde

Jürgen

Machelen

PhD

Ghent University

Applied Economic Sciences: Corporate Finance

Bijles wiskunde met Jürgen

Tijdens mijn universitaire studies ben ik als tutor actief geweest in Gent. Die ervaring was zeer positief en bijgevolg zet ik dit graag verder om zo bij te dragen tot de groei van talentvolle jongeren.

8,5/10

Machelen
Applied Economic Sciences: Corporate Finance
PhD, Ghent University

wiskunde

Filip

Mechelen

Bijles wiskunde met Filip

Ik heb vroeger vaak bijles Wiskunde gegeven en deed dit steeds met plezier. Mijn kinderen zitten nu in het middelbaar onderwijs en hen begeleiden smaakt naar meer. Bijdragen aan het groeien van een student naar een hoger niveau schenkt veel voldoening.

9,3/10

Mechelen

wiskunde

Mariem

Mechelen

Master

Universiteit Antwerpen

Internationale betrekkingen en diplomatie

Bijles wiskunde met Mariem

Reeds 5 jaar ervaring in privéles. Kantoorjobs bieden me geen voldoening. Jongeren en ouderen bijleren wat ik kan en weet, doet dat wel!

9,5/10

Mechelen
Internationale betrekkingen en diplomatie
Master, Universiteit Antwerpen

wiskunde

Wilfried

Meise

Bachelor

VUB

Natuurkunde/Wiskunde

Bijles wiskunde met Wilfried

Ik heb ondertussen verschillende studenten begeleid voor Wiskunde (middelbaar onderwijs) en ik doe dit heel graag. Ik zie vooruitgang in hun resultaten wat mij de drive geeft om hiermee verder te gaan. Ik sta open voor alle nieuwe opdrachten. Leerstof : limieten, afgeleiden, integralen, rijen, reeksen, logaritmische en exponentiële functies, complexe getallen, statistiek.

8,5/10

Meise
Natuurkunde/Wiskunde
Bachelor, VUB

wiskunde

Sofie

Hamme

Bachelor

Odisee Campus Waas

Wiskunde, economie en biologie

Bijles wiskunde met Sofie

Ik vind het leuk om kinderen iets bij te leren in een rustige omgeving met aandacht aan hun noden. Verder vind ik het ook belangrijk om leerlingen (en hun ouders) te helpen bij hun ontwikkeling in deze maatschappij.

8,7/10

Hamme
Wiskunde, economie en biologie
Bachelor, Odisee Campus Waas

wiskunde

Arne

Bornem

Bachelor

UGent

in de ingenieurswetenschappen: Elektrotechniek

Bijles wiskunde met Arne

Ik heb in het verleden al vaak bijles gegeven aan vrienden en familie. Iedereen was zeer positief over mijn duidelijke manier van uitleggen, wat voor mij de motivatie vormde om verder bijlessen te willen geven.

9,4/10

Bornem
in de ingenieurswetenschappen: Elektrotechniek
Bachelor, UGent

wiskunde

Hakim

Temse

Bachelor

Hogeschool Gent

chemie

Bijles wiskunde met Hakim

Ik ben chemicus en ben al enkele jaren actief in de sector. Daarnaast geef ik heel regelmatig bijlessen chemie, fysica en wiskunde aan leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Bovendien ben ik tweetalig Nederlands-Frans en help ik ook graag bij Franse mondelinge vaardigheden.

10/10

Temse
chemie
Bachelor, Hogeschool Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Stefanie uit Merchtem

  Moeder zoekt begeleiding wiskunde voor haar twee dochters (tweeling) die beiden 5de middelbaar Latijn-Wiskunde (7u) volgen. Ze hebben alle twee recent moeite gehad met goniometrie, de v… Lees meer

 • Deborah uit Merchtem

  Student die naar 5de middelbaar wetenschappen wiskunde gaat, zoekt begeleiding bij wiskunde, vooral bij rijen maken ging het moeilijk.

 • Vanessa uit Merchtem

  Leerling uit eerste leerjaar zoekt docent die haar kan begeleiden bij wiskunde. Ze heeft het vooral moeilijk met optellen en aftrekken tot 20 met brug. Ook splitsen en delen gaat moeili… Lees meer

 • Maxime uit Merchtem

  Een studente uit het 2e middelbaar ASO heeft het moeilijk bij wiskunde.

 • Veronique uit Merchtem

  Een student uit Economie-Talen (3de graad Examencommissie) zoekt hulp bij de vakken wiskunde en natuurwetenschappen ter voorbereiding van zijn examens. Beide examens heeft hij al twee k… Lees meer

 • Marie-Charlotte uit Merchtem

  Student uit het 5e middelbaar wetenschappen-wiskunde (7u) wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat vooral om oefeningen maken ter voorbereiding van onaangekondigde toetsen. De moeilijks… Lees meer

 • Flamant uit Merchtem

  Student 5de middelbaar Economie - Moderne Talen wenst ondersteuning bij wiskunde. Ze heeft het momenteel moeilijk met exponentiële en logaritmische functies en rekenen met procenten.

 • Leontine uit Merchtem

  Leerlinge in het 4de middelbaar richting Economische Wetenschappen heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Ondanks een A-attest vorig schooljaar was het advies van de leerkrachten om ee… Lees meer

 • Auke uit Opwijk

  Auke zit in het 1ste jaar Algemene Talentverkenning en zou graag hulp hebben bij wiskunde. Vooral inzicht en verbanden leggen loopt moeilijk.

 • Maarten uit Opwijk

  Studente gaat in september naar het 4e middelbaar Humane Wetenschappen en zou graag voor wiskunde meteen een goede start maken door wekelijkse of tweewekelijkse bijles te volgen.

 • Anthony uit Merchtem

  Leerlinge volgt thuisonderwijs (TOAH) voor het 5e middelbaar wetenschappen-wiskunde en zoekt hulp bij wiskunde en chemie. Ze moet haar leerstof zelfstandig verwerken en wil hier onderst… Lees meer

 • Morgan uit Asse

  Student die naar eerste middelbaar gaat zoekt begeleiding bij wiskunde en Nederlands. Bij Nederlands voornamelijk bij spelling, bij wiskunde bij cijferen.

 • A.A. uit Opwijk

  Leerlinge 3e middelbaar (Maatschappij & Welzijn, 3u wiskunde) met dyscalculie heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Ze heeft het al heel haar schooltijd moeilijk met rekenen en in de la… Lees meer

 • Shani uit Opwijk

  Student gaat naar tweede leerjaar en zoekt begeleiding bij wiskunde. Herhalen van eerste leerjaar en opvolgen van de leerstof doorheen het nieuwe schooljaar.

 • Tineke uit Asse

  Student die het eerste jaar Handelswetenschappen begint aan de UGent zoekt begeleiding bij het vak wiskunde. Hij heeft al een opfrissingscursus gevolgd aan de universiteit ter voorberei… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.