Bijles Onderzoeksmethoden in Opglabbeek

Krijg vandaag nog bijles onderzoeksmethoden op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

onderzoeksmethoden

Steven

Genk

PhD

Universiteit Antwerpen

doctor in de sociale wetenschappen

Bijles onderzoeksmethoden met Steven

Ik geef al meer dan tien jaar les aan studenten op academische bachelor- en masterniveau. Ik heb meerdere bachelor- en masterproeven begeleid. Ik houd ervan om jonge mensen kennis bij te brengen, te motiveren en te stimuleren om de beste versie van zichzelf te worden. Momenteel ben ik slechts halftijds aan de slag. Ik heb dus de tijd om enkele uren extra te investeren in de begeleiding van studenten!

Genk
doctor in de sociale wetenschappen
PhD, Universiteit Antwerpen

onderzoeksmethoden

Bianca

Genk

Bachelor

KHLim

Lerarenopleidig lager onderwijs

Bijles onderzoeksmethoden met Bianca

Kinderen met leerachterstand of moeilijkheden feedback geven, bijsturen en vooruit helpen geeft een grote voldoening. Hun persoonlijke vooruitgang zien boeken en motivatie zien stijgen is altijd leuk.

Genk
Lerarenopleidig lager onderwijs
Bachelor, KHLim

onderzoeksmethoden

Janne

Genk

Bachelor

UCLL

Sociale readapatiewetenschappen

Bijles onderzoeksmethoden met Janne

In 2016 studeerde ik af als bachelor Sociale Readaptatiewetenschappen aan de KHLeuven. In deze driejarige opleiding heb ik vaardigheden verder kunnen ontwikkelen als gespreksvoering met zowel kinderen, jongeren als ouders en kreeg ik meer inzicht in de ontwikkeling van kinderen en jongeren en de moeilijkheden die hierbij ervaren kunnen worden. Het gepast omgaan met deze moeilijkheden en het bieden van de nodige ondersteuning hierbij, leerde ik verder in stagecontexten. In deze stages werkte ik met kinderen uit een problematische opvoedingssituatie, fungeerde ik als animator in een buurtwerking en was ik medewerker bij een organisatie voor personen met een eetstoornis. Tijdens mijn uitgroeistage heb ik ervaring opgedaan als zorgleerkracht in een basisschool. Tijdens mijn opleiding als leerkracht heb ik stage gedaan in het eerste, vierde en vijfde leerjaar. Als afstudeerstage kreeg ik de kans om een vier maanden durende stage uit te voeren in Zuid-Afrika. Hier heb ik het verschil in ontwikkeling mogen ervaren tussen onderwijs en maatschappij in Vlaanderen en Zuid-Afrika. Ik leerde er onder andere creatief omgaan met schaarse materialen. Daarnaast werkte ik voornamelijk met één-op-één-contacten, waarbij ik meer dan ooit inzag hoe essentieel veiligheid en verbondenheid is alvorens een kind kan ontwikkelen.

Genk
Sociale readapatiewetenschappen
Bachelor, UCLL

onderzoeksmethoden

Valerio

Maasmechelen

Bachelor

UCLL Limburg

2 Biochemie

Bijles onderzoeksmethoden met Valerio

Ik wil mijn medemens helpen, hem of haar iets doen bijleren, inspireren, en wetenschappen leuk maken.

Maasmechelen
2 Biochemie
Bachelor, UCLL Limburg

onderzoeksmethoden

Nathalie

Houthalen-Helchteren

Master

Katholieke Universiteit Leuven (Campus Brussel)

Meertalige communicatie: Nederlands, Engels, Frans

Bijles onderzoeksmethoden met Nathalie

Ik ben recent afgestudeerd als master in de taalkunde - meertalige communicatie (meer concreet in het Frans, het Engels en het Nederlands) aan de Katholieke Universiteit Leuven. Gedurende mijn universitaire opleiding verdiepte ik mij enerzijds in de taalbeheersing (schriftelijke en mondelinge communicatie) en anderzijds in de taalkunde (de grammatica) van de bovenvermelde talen. Hierdoor ga ik dan ook geen enkele uitdaging in de vreemde talen uit de weg en geloof ik dat ik ben waar u naar op zoek bent, als u het heeft over iemand die u op een constructieve en enthousiaste wijze tot in de puntjes kan bijscholen. Ik ben een geduldige, zorgzame en begripvolle jonge vrouw. De bacheloropleiding in het office management, die ik volgde aan de UC Leuven Limburg, heeft mij voorzien van de nodige organisatorische eigenschappen om steeds zo efficiënt en doelgericht te werk te gaan. Daarnaast kwam ik gedurende mijn studentenjob als Cabin Crew Member (stewardess) frequent in contact met cliënten van allerlei leeftijdscategorieën en nationaliteiten om hen te informeren en de veiligheid van iedere vlucht te garanderen. Een gevoel voor verantwoordelijkheid is dan ook zeker een element dat niet aan mijn lijstje van karaktereigenschappen kan ontsnappen. Ik kijk er naar uit om mijn talenkennis en mijn liefde voor talen met u te delen, zodat u uw vooropgestelde doelstellingen kunt behalen.

Houthalen-Helchteren
Meertalige communicatie: Nederlands, Engels, Frans
Master, Katholieke Universiteit Leuven (Campus Brussel)

onderzoeksmethoden

Chiara

Dilsen-Stokkem

Master

KUL Leuven

Bijles onderzoeksmethoden met Chiara

Ik ben altijd iemand geweest die graag tijd voor anderen maakt om hen te begeleiden in het studeren en om hen te helpen inzicht te verwerven in het taalsysteem of vlotter te zijn in een taal. Daarnaast ben ik ook iemand die graag ordelijk werkt, veel samenvattingen/mindmaps/flashcards/enz. maakt... Die houding in combinatie met de kennis die ik verworven heb in mijn opleiding over studiebegeleiding, maakt dat ik bijles geven echt zie zitten.

Dilsen-Stokkem
Master, KUL Leuven

onderzoeksmethoden

Yentl

Opglabbeek

Bijles onderzoeksmethoden met Yentl

Ik behaalde in 2013 het diploma van leerkracht buitengewoon secundair onderwijs aan de Katholieke Hogeschool Limburg. Daarnaast heb ik ook een bachelor diploma orthopedagogie. Vorig schooljaren heb ik verschillende interims gedaan. Hierdoor heb ik 2 jaar ervaring opgedaan in het buitengewoon onderwijs. Het is nog steeds mijn grote droom om met kinderen te werken en hun iets bij te brengen.

Opglabbeek

onderzoeksmethoden

Marjan

Opglabbeek

Bijles onderzoeksmethoden met Marjan

Ik geef graag bijles, omdat ik hou van het werken met individuele of kleine groepjes leerlingen. Ik geef nu mijn tweede jaar les maar ik heb nog tijd en energie over om leerlingen die het moeilijk hebben met bepaalde leerinhouden te helpen. Ik hou van variatie in mijn job, en geloof dat het combineren van lesgeven en bijles geven mij de nodige variatie zal bieden.

Opglabbeek

onderzoeksmethoden

Laura

Genk

Bijles onderzoeksmethoden met Laura

Ik heb een neefje in het vijfde leerjaar en hij heeft dit jaar een redelijk moeilijk jaar achter de rug. Ik heb hem het laatste trimester geholpen met zijn taken, opdrachten en toetsen en dit heeft hem geholpen. Zijn mama kon het hem niet op een kindvriendelijke manier uitleggen en had er ook het geduld niet voor en dat maakte hem ook zenuwachtig. Daardoor heb ik ingezien dat het heel belangrijk is voor kinderen dat ze de oefeningen die ze niet begrijpen of moeilijk vinden, op een rustige en leuke manier aangeleerd krijgen zodat ze het daarna in de klas weer beter doen.

Genk

onderzoeksmethoden

Kirsten

Opglabbeek

Derde graad

Bijles onderzoeksmethoden met Kirsten

Door mijn opleiding tot leerkracht secundair onderwijs ben ik door het lesgeven geïnspireerd. Door mijn diverse vakkencombinatie, met name Project Algemene Vakken en Voeding-Verzorging, kan ik leerlingen van BSO en TSO meer uitleg geven. PAV houdt in dat ik aardrijkskunde, geschiedenis, Nederlands en maatschappelijke thema's kan onderwijzen. Ook met sociale wetenschappen, voedingstechnologie en personenzorg kan ik helpen.

Opglabbeek
Derde graad,

Veelgestelde vragen

Bijles onderzoeksmethoden is bij BijlesHuis niet in groep, maar altijd individueel. We vinden een topdocent uit regio Opglabbeek die een plan van aanpak opmaakt op basis van jouw hulpvraag. Op die manier kan jij of je kind de leerdoelen bereiken op een persoonlijke manier die werkt. Met 1-op-1 bijles onderzoeksmethoden op maat bereik je veel sneller resultaten dan in een groep.
De accountmanagers bij BijlesHuis zijn een enthousiast team dat het netwerk van bijlesdocenten kent als hun broekzak. Een van hen zal jou koppelen aan de geschikte bijlesdocent uit regio Opglabbeek voor je bijlessen onderzoeksmethoden. Op deze pagina kan je alvast kennismaken met onze accountmanagers!
BijlesHuis screent alle bijlesdocenten tijdens een persoonlijk interview op basis van diploma (of recentste puntenlijst indien hij/zij nog unversiteitsstudent is), lesaanpak, didactische ervaring, pedagogische en communicatieve vaardigheden en uiteraard vakkennis onderzoeksmethoden. Daarnaast moeten alle bijlesgevers, ook die uit regio Opglabbeek, een uittreksel uit het strafregister voorleggen om met minderjarigen te kunnen werken. We blijven hen ook opvolgen tijdens en na hun begeleidingen om zo de kwaliteit van onze bijlesdocenten te kunnen garanderen.

Top bijlesaanvragen

privéles Onderzoeksmethoden, bijles Onderzoeksmethoden, bijles secundair onderwijs, bijles volgen, bijles Onderzoeksmethoden in de buurt van Opglabbeek, hulp in Onderzoeksmethoden regio Opglabbeek, bijles juf, bijles in het Engels, bijles Onderzoeksmethoden prijs