Bijles Management en organisatie in Oud‑Heverlee

Krijg vandaag nog bijles management en organisatie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

management en organisatie

Katleen

Tervuren

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Business Economics

Bijles management en organisatie met Katleen

Ik geef ondertussen al meer dan 10 jaar les aan zowel kinderen als volwassen. Ik doe dit ontzettend graag en haal hier veel energie uit. Door mijn jarenlange ervaring zie ik vaak heel snel hoe ik de situatie kan verbeteren en de leerling opnieuw kan motiveren.

9/10

Tervuren
Business Economics
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

management en organisatie

Barbara

Leuven

PhD

KULeuven

Doctor in de Toegepaste Wetenschappen

Bijles management en organisatie met Barbara

Ik geef bijles omdat het me veel voldoening geeft om met jongere kinderen aan de slag te gaan. Ik ben zelf perfectionistisch en wil alles heel goed doen. Die houding maakt me zeer gemotiveerd (en motiverend naar anderen toe!) om kinderen echt iets bij te brengen en ervoor te zorgen dat ze de stof inhoudelijk begrijpen. Ik ben zeer creatief en vind altijd leuke manieren om materiaal op kinderen over te brengen zodat ze het onthouden. Dat kan soms heel actief zijn (in spelvorm) of net gestructureerd (door ze te leren een goed schema te maken).

10/10

Leuven
Doctor in de Toegepaste Wetenschappen
PhD, KULeuven

management en organisatie

Chris

Leuven

Master

KU Leuven

MsC Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles management en organisatie met Chris

Persoonlijk heb ik kennisoverdracht altijd een van de belangrijkste aspecten in het leven gevonden. Op deze manier geef je niet enkel waardevolle ervaringen door aan jonge starters, maar je leert ook zelf enorm veel bij.

Leuven
MsC Bio-ingenieurswetenschappen
Master, KU Leuven

management en organisatie

Daan

Leuven

Derde graad

Rozenberg SO

Economie-moderne talen

Bijles management en organisatie met Daan

Ik ben student Industriële Wetenschappen Elektromechanica. Ik ben zeer gefascineerd door wetenschappen en hou ervan om mijn kennis hieromtrent te delen met anderen. Ik heb reeds ervaring in bijles geven: aan mijn broer en enkele neven en nichten. Als zij problemen of moeilijkheden hebben met een vak, spring ik graag te hulp!

Leuven
Economie-moderne talen
Derde graad, Rozenberg SO

management en organisatie

Olga

Leuven

Master

KU Leuven

Arbeids- en Organisatiepsychologie

Bijles management en organisatie met Olga

Ik vind het altijd enorm motiverend om mensen iets bij te leren wat voor mij als vanzelfsprekend aanvoelt, zo werk ik bijvoorbeeld zo veel in PowerPoint dat ik soms vergeet dat niet iedereen alle kleine kunstjes daar kent. :) Dit vertaalt zich bij jongere leerlingen uiteraard ook naar andere vakken zoals wiskunde en dergelijke, ik hoop ook hier diezelfde voldoening uit te halen.

Leuven
Arbeids- en Organisatiepsychologie
Master, KU Leuven

management en organisatie

Sara

Leuven

Master

KULeuven

Chemie

Bijles management en organisatie met Sara

Ik hou ervan om studenten te helpen met hun eigen manier van studeren te vinden en zo hun eigen toekomst terug in handen te nemen. Ik kijk er alvast naar uit om mijn volgende student te leren kennen.

Leuven
Chemie
Master, KULeuven

management en organisatie

Hannah

Oud-Heverlee

Master

KULeuven

business engineering

Bijles management en organisatie met Hannah

Ik leg graag zaken uit en vind het leuk om mensen te helpen. Ik heb positieve ervaring met online bijles geven in het verleden. Ik gaf al meerdere vakken aan zowel studenten als middelbare scholieren.

Oud-Heverlee
business engineering
Master, KULeuven

management en organisatie

Kirsten

Leuven

Master

KU Leuven

Bedrijfscommunicatie

Bijles management en organisatie met Kirsten

Ik gaf al enkele jaren bijles aan buren, familieleden en kennissen in het opstellen en schrijven van opdrachten, Nederlands, Frans en Engels. Ik heb hier heel wat mooie herinneringen aan omdat ik zelf gelukkig word van de vooruitgang die studenten boeken na onze sessies samen.

Leuven
Bedrijfscommunicatie
Master, KU Leuven

management en organisatie

Margot

Leuven

Bachelor

Ku Leuven

Kinesitherapie

Bijles management en organisatie met Margot

Leuven
Kinesitherapie
Bachelor, Ku Leuven

management en organisatie

Kimberly

Huldenberg

Bachelor

KULeuven campus Brussel

Handelswetenschappen

Bijles management en organisatie met Kimberly

Mijn kennis met iemand delen is altijd al een passie van mij geweest. Toen ik in de lagere school zat, las ik voor in het kinderdagverblijf en in de laatste graad van de lagere school stond ik eerstejaars bij met rekenen en lezen. Dit herhaalde zich in het middelbaar. Nu ik op de universiteit zit voor mijn opleiding handelswetenschappen aan de KULeuven campus Brussel, wil ik graag mijn kennis delen met andere studenten en hun helpen waar het nodig is om hun slaagkansen te verhogen. Geduld is één van mijn sterke punten die ik ook gebruik als animatrice op speelpleinwerking. Ik ben vlot in de omgang, punctueel, overzichtelijk en begaan. Ik behaalde mooie scores van 18/20 op wiskunde. Ik ben graag bezig met cijfers en wil graag bijles geven voor de vakken: accounting, financiële rapportering & analyse en wiskunde. Helpen met huiswerk is ook geen probleem.

Huldenberg
Handelswetenschappen
Bachelor, KULeuven campus Brussel

Veelgestelde vragen

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles management en organisatie in Oud-heverlee doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Oud-heverlee wiens schema bij dat van jou past.
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Oud-heverlee hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles management en organisatie! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent management en organisatie grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.
We kunnen geen vast tarief plakken op bijles management en organisatie in Oud-heverlee, om de eenvoudige reden dat elke bijles uniek is. Voor hoe lang heeft je kind bijles management en organisatie nodig? Wat is het precieze niveau? En het belangrijkste: met welke docent uit regio Oud-heverlee gaan jullie graag van start? We vergoeden onze bijlesdocenten namelijk naargelang hun ervaring en achtergrond. Je kan hiervoor een kijkje nemen naar onze tarieventabel.

Top bijlesaanvragen

bijlesdocent Management en organisatie in Oud-Heverlee, bijles Management en organisatie geven in Oud-Heverlee, privé leerkracht, bijles thuis, bijles Management en organisatie tarief, privéles Management en organisatie, Management en organisatie leren, privé bijles, bijles secundair onderwijs