Bijles Toelatingsproef‑geneeskunde in Poperinge

Krijg vandaag nog bijles toelatingsproef-geneeskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

toelatingsproef-geneeskunde

Rico

Poperinge

Master

Horizons University Paris

of Arts in French

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Rico

Ik heb al 10 jaar ervaring met het geven van bijlessen. Ik geef lessen Nederlands aan Franstaligen en omgekeerd. Daarnaast geef ik ook bijles wiskunde en Frans.

9,4/10

Poperinge
of Arts in French
Master, Horizons University Paris

toelatingsproef-geneeskunde

Sofie

Heuvelland

Bachelor

Katho Torhout/ HoGent

Nederlands-Geschiedenis/ Orthopedagogie

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Sofie

Momenteel werk ik als bachelor orthopedagie in een voorziening bijzondere jeugdzorg. Ik heb een heel flexibel uurrooster en doe graag iets met mijn diploma Nederlands-geschiedenis.

Heuvelland
Nederlands-Geschiedenis/ Orthopedagogie
Bachelor, Katho Torhout/ HoGent

toelatingsproef-geneeskunde

Joyce

Poperinge

Bachelor

Arteveldehogeschool

Logopedie

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Joyce

Ik heb van nature uit eigenlijk al heel mijn leven bijles gegeven aan medestudenten, dit al vanaf de basisschool. Bijles geven sluit mooi aan bij mijn diploma logopedie. Vanuit mijn studies en persoonlijke interesse zou ik voornamelijk leerlingen vanuit het basisonderwijs kunnen begeleiden (huiswerk- en studiebegeleiding voor alle vakken). Bij leerlingen uit het middelbaar onderwijs denk ik eerder aan een algemene studiebegeleiding (de juiste studiemethode zoeken, samenvattingen maken, overhoren, enz.). Ik zou ook bijles kunnen geven voor de algemene vakken in het beroepsonderwijs en bijles Nederlands of Engels in alle richtingen. Voor het hoger onderwijs denk ik opnieuw aan algemene studiebegeleiding of thesisbegeleiding, twee zaken die ik gedurende mijn studies vanzelf aanbood aan mijn medestudenten.

Poperinge
Logopedie
Bachelor, Arteveldehogeschool

toelatingsproef-geneeskunde

Linda

Poperinge

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Linda

Al meer dan 40 jaar sta ik als gepassioneerd lesgever Frans in het secundair onderwijs, zowel in het ASO als in het TSO, maar nu nader ik stilaan de pensioenleeftijd. Nu al besef ik dat ik het lesgeven ga missen, en daarom lijkt het mij een goed idee om jongeren (èn volwassenen) voor Frans te begeleiden en mijn rijke taalexpertise door te geven of te delen. Mijn jarenlange ervaring in het taalleerproces bij zeer diverse groepen garandeert mijn geschiktheid om jongeren van elk (taal)niveau te coachen en te helpen. Dankzij mijn betrokkenheid in het GOK-team (GOK = Gelijke Onderwijs Kansen) leerde ik bovendien de specifieke leerproblemen van jongeren goed in te schatten, daarop in te spelen en hen te helpen om die problemen efficiënt aan te pakken.

Poperinge

toelatingsproef-geneeskunde

Bo

Vleteren

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Bo

Ik heb altijd heel graag in het onderwijs willen werken. Werk vinden en het behouden in het onderwijs is niet makkelijk. Ik combineer dan ook graag mijn huidige job als commercieel bediende met bijles. Op die manier doe ik zelf meer ervaring op en verlies ik de voeling niet met het onderwijs.

Vleteren

toelatingsproef-geneeskunde

Malika

Poperinge

Bachelor

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Malika

Ik merk in de klas dat het heel moeilijk is om kinderen met een specifieke zorg altijd op te volgen aangezien je ook heel veel andere kinderen hebt in de klas. Dat zijn de kinderen die ik wil helpen. Met bijles te geven kun je die kinderen met een specifieke zorg, thuis begeleiden, in hun eigen omgeving, en een goeie band met hen opbouwen.

Poperinge
Bachelor,

toelatingsproef-geneeskunde

Gerda

Poperinge

Master

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Gerda

Enkele jaren geleden ben ik overgestapt naar het onderwijs. Ik heb de specifieke lerarenopleiding in avondschool gevolgd en mijn diploma van leerkracht behaald. Ik heb al enkele vervangingsopdrachten gedaan als leerkracht Nederlands en Engels in het S.O. en als leerkracht NT2 aan anderstaligen. Sedert enkele jaren geef ik af en toe bijles aan leerlingen van het B.O. en S.O. Ik doe dat heel graag en ben sterk gemotiveerd en enthousiast om jongeren te begeleiden bij het aanleren van een (nieuwe) taal.

Poperinge
Master,

toelatingsproef-geneeskunde

Frieke

Poperinge

Master

KU Leuven in de psychologie

in de psychologie, schoolpsychologie

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Frieke

Ik haal veel voldoening uit het samenwerken met kinderen en jongeren. Tijdens mijn opleiding tot schoolpsycholoog begeleidde ik wekelijks leerlingen van de eerste graad secundair onderwijs. Hierbij begeleidde ik in eerste plaats de leerlingen bij het maken van hun huiswerk en het herhalen van hun toetsen. Daarnaast werkte ik ook als vertrouwensfiguur aan hun zelfbeeld en motivatie.

Poperinge
in de psychologie, schoolpsychologie
Master, KU Leuven in de psychologie

toelatingsproef-geneeskunde

Hanne

Poperinge

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Hanne

Ik heb reeds veel ervaring met huiswerkbegeleiding vanuit mijn stages en eerste werkervaring en ik vind dit fijn om te doen.

Poperinge

toelatingsproef-geneeskunde

Sofie

Poperinge

PhD

Universiteit Gent (UGent)

Doctor Criminologische Wetenschappen

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Sofie

Ik ben van opleiding doctor in de criminologische wetenschappen (UGent) en maatschappelijk assistent. De laatste jaren van mijn carrière was ik actief aan de UGent. Ik deed aan de Universiteit van Gent ervaring op rond het begeleiden van studenten. Binnen de faculteit bereidde ik werkcolleges voor en leidde ik werkcolleges/lessen. Eveneens het evalueren van studenten, en meer specifiek het quoteren van master- en bachelorproeven, behoorde tot mijn takenpakket. Daarnaast begeleidde ik studenten op een individuele manier, in het kader van hun bachelorproef/masterproef. Voor mijn doctoraatsonderzoek zelf, nam ik een onderwerp dat zich op de grens sociaal werk/criminologie situeert. Dit was een bewuste keuze, gezien ik vanuit mijn achtergrond en ervaring als sociaal assistent de jeugdhulpverlening wou belichten vanuit een criminologisch uitgangspunt. Meer bepaald bracht ik de trajecten van minderjarigen met psychische problemen die gevolgd worden door de jeugdrechtbank in kaart. Dit onderzoek resulteerde in een aantal Engelstalige en Nederlandstalige publicaties en presentaties. Daarnaast onderhield ik externe contacten (nationaal alsook internationaal) en kreeg ik de kans op studiedagen voordrachten te geven en organiseerde ik zelf studiedagen. Momenteel focus ik mij op de publicatie van artikelen en boeken naar aanleiding van mijn behaalde doctoraat. Daarnaast kunnen studenten nog steeds bij mij terecht voor advies rond stages/projecten in het kader van mijn expertise opgedaan tijdens mijn doctoraat. Ik wil dan ook graag verder studenten bijstaan als studiebegeleider. Concreet de vakken Engels, Nederlands, jeugdrecht, psychologie maar ook algemene studiebegeleiding zelf, spreken mij aan. Daarnaast wil ik graag verder studenten begeleiden doorheen hun bachelor/masterproeven/scripties (nalezen, doelstellingen en focus bewaken, structuur, bronnen nagaan,...). Ik woon in Poperinge, maar kan mij uiteraard verplaatsen tot Kortrijk, maar ook Veurne en Diksmuide. Ik sta klaar om zowel studenten aan de hogeschool en de universiteit te begeleiden, maar ook jongere studenten wil ik zeker bijstaan.

Poperinge
Doctor Criminologische Wetenschappen
PhD, Universiteit Gent (UGent)

Veelgestelde vragen

Bijlessen toelatingsproef-geneeskunde worden gegeven door drie verschillende types bijlesdocenten uit regio Poperinge: junior, senior en professionele docenten. Die indeling maakt BijlesHuis op basis van bijleservaring, vakkennis toelatingsproef-geneeskunde, en algemene werkervaring. Maar of je nu een bijlesdocent kiest die nog aan de universiteit studeert, een leerkracht die na zijn werkdag nog enkele bijlessen geeft, of een gepensioneerde rot in het vak: bij eender welke BijlesHuisdocent toelatingsproef-geneeskunde ben je in goede handen.
BijlesHuis vindt het belangrijk om eerlijke tarieven te rekenen. Daarom betaal je voor bijles toelatingsproef-geneeskunde in Poperinge een prijs die afhankelijk is van de docent waarmee je in zee gaat: een junior, senior of professionele docent. Daarnaast bepalen het aantal bijlessen en de moeilijkheidsgraad van de begeleiding mee het tarief. Zo houden we bijles toelatingsproef-geneeskunde zo toegankelijk mogelijk! Graag meer info? Bekijk onze tarieven hier.

BijlesHuis garandeert een persoonlijke aanpak. We zoeken een bijlesdocent toelatingsproef-geneeskunde die jou kan helpen bij jouw specifieke leerdoelen. Vanaf jouw aanvraag volgen wij alles nauwgezet op, regelen alle administratie en betalingen en beantwoorden al jouw vragen telefonisch of via mail. Wil je graag bijles volgen in Poperinge, laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter en wij selecteren de geschikte bijlesdocent!

Top bijlesaanvragen

hulp in Toelatingsproef-geneeskunde regio Poperinge, bijles Toelatingsproef-geneeskunde in de buurt van Poperinge, extra bijles, Toelatingsproef-geneeskunde bijles in Poperinge, bijlesleerkracht, bijles Toelatingsproef-geneeskunde tarief, bijles tarieven, bijles hoger onderwijs, Toelatingsproef-geneeskunde bijles gezocht in Poperinge