Bijles Cultuurwetenschappen in Sint‑Amands

Krijg vandaag nog bijles cultuurwetenschappen op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

cultuurwetenschappen

Ruben

Dendermonde

Bachelor

in de ingenieurswetenschappen: architectuur - Ugent

2e jaar Master in de ingenieurswetenschappen: architectuur

Bijles cultuurwetenschappen met Ruben

Voornamelijk fysica en wiskunde hebben me altijd geïnteresseerd en deze vakken lagen me ook steeds goed. Onder meer om deze reden studeer ik momenteel burgerlijk ingenieur-architectuur. Hier heb ik ondertussen reeds een serieuze uitbreiding gekregen op de kennis uit het middelbaar. Ik ben er van overtuigd dat ondanks ik beperkte ervaring heb met lesgeven, ik -zelf nog student zijnde- andere studenten zou kunnen helpen bij het begrijpen en verwerken van hun leerstof omtrent deze vakken.

Dendermonde
2e jaar Master in de ingenieurswetenschappen: architectuur
Bachelor, in de ingenieurswetenschappen: architectuur - Ugent

cultuurwetenschappen

Laura

Opwijk

Bijles cultuurwetenschappen met Laura

In het verleden had ik reeds enkele ervaringen met (bij)lesgeven, deze waren telkens enorm boeiend. Ik vind het een uitdaging om mijn eigen kennis en ervaring op een zo duidelijk mogelijke manier over te brengen aan anderen.

Opwijk

cultuurwetenschappen

Shana

Buggenhout

Master

KU Leuven

Pedagogische Wetenschappen

Bijles cultuurwetenschappen met Shana

Vanuit mijn opleiding help ik graag kinderen en jongeren op allerlei vlakken. De schooltijd is niet steeds de makkelijkste tijd, en het vele huiswerk kan soms te veel worden. Ik help leerlingen hier graag om een overzicht te krijgen over de leerstof, en in de mate dat het mogelijk is, bied ik graag begeleiding en inzicht bij bepaalde lesonderdelen.

Buggenhout
Pedagogische Wetenschappen
Master, KU Leuven

cultuurwetenschappen

Elien

Londerzeel

Basisschool

Hogeschool Thomas More te Mechelen

Bijles cultuurwetenschappen met Elien

Ik werk erg graag met kinderen en kan enorm genieten van de voldoening die ik krijg wanneer ik een kind iets nieuw bijleer. Bovendien heb ik erg veel geduld. Ik zit momenteel in het 2e jaar van de bachelor leraar kleuteronderwijs.

Londerzeel
Basisschool, Hogeschool Thomas More te Mechelen

cultuurwetenschappen

Linde

Merchtem

Bijles cultuurwetenschappen met Linde

Als sociaal werker bij het JAC werk ik al met jongeren. Ik heb hen onder andere met hun studies. Daardoor kan ik studenten goed helpen.

Merchtem

cultuurwetenschappen

Mergyul

Puurs

Bachelor

Vrije Universiteit Brussel

Burgerlijk ingenieur 2BA

Bijles cultuurwetenschappen met Mergyul

Ik heb altijd een grote passie gehad voor chemie en wiskunde. Ik wil andere studenten graag op weg helpen bij deze vakken.

Puurs
Burgerlijk ingenieur 2BA
Bachelor, Vrije Universiteit Brussel

cultuurwetenschappen

Dries

Bornem

Basisschool

Bijles cultuurwetenschappen met Dries

Als toekomstig leerkracht is bijles voor mij een ideale bezigheid. Ik ben zelf erg leerlinggericht ingesteld, en beschik over de nodige didactische en vakinhoudelijke kennis. Ik heb een brede kennis over de vakken van de lagere school, en ben vanuit een persoonlijke interesse erg belezen in geschiedenis en andere menswetenschappelijke vakken. Ik kan zelfstandig te werk gaan bij het uitwerken van leertrajecten.

Bornem
Basisschool,

cultuurwetenschappen

Kyle

Londerzeel

Bachelor

Hogeschool Thomas More Mechelen

Bedrijfsmanagement: Marketing

Bijles cultuurwetenschappen met Kyle

Door mijn familiale situatie ben ik naast het Nederlands, ook in het Engels opgevoed door mijn vader. Ik vind het een zeer interessante opportuniteit om andere mensen te helpen met hun moeilijkheden. Naast het Engels heb ik tijdens mijn studies veel kennis opgedaan in de vakken Economie, Frans, Nederlands (communicatie), en enkele computervaardigheden: SPSS bijvoorbeeld. Wat volgens mij belangrijk is bij het geven van bijles is de doelgerichtheid, de motivatie, en de flexibiliteit.

Londerzeel
Bedrijfsmanagement: Marketing
Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

cultuurwetenschappen

Ines

Bornem

Bijles cultuurwetenschappen met Ines

Ik heb altijd heel erg graag Duits gevolgd in het middelbaar en heb daarop dan ook besloten om een hogeschoolopleiding te volgen die zeker Duits bevatte. Nu studeer ik een master waarbij ik specialiseer in Frans en Duits en ik hoop via de bijles mijn liefde voor de Duitse taal door te kunnen geven.

Bornem

cultuurwetenschappen

Valérie

Merchtem

Bachelor

KHL Leuven

Regentaat frans

Bijles cultuurwetenschappen met Valérie

Graag help ik jongeren om de taal van Molière beter te ontrafelen. Frans is voor mij altijd een passie geweest en ik geef die voorliefde graag door!

Merchtem
Regentaat frans
Bachelor, KHL Leuven

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt de beste bijlesdocenten in regio Sint-amands. Stuk voor stuk gescreend, ervaren, en enorm gemotiveerd om jou of je kind vooruit te helpen. Wij nemen je alle werk uit handen en bieden constante service per telefoon en mail voor élke vraag. Zo wordt 1-op-1 bijles cultuurwetenschappen nemen een eitje! Schrijf je hier in om jouw perfecte docent uit Sint-amands te vinden.
Wanneer het voor jou past! Wij zoeken een bijlesdocent uit Sint-amands die jou kan begeleiden op je vrije momenten. Of dat nu tijdens de week, het weekend, of de vakantie is. Samen leggen jullie de volgende bijlessen cultuurwetenschappen vast hoe jullie het wensen.
Ja. BijlesHuis legt de nadruk op een individuele aanpak. Elke leerling is uniek, en dus ook elke bijles cultuurwetenschappen! Je boekt het beste resultaat door persoonlijke aandacht. Als jullie graag samen bijles cultuurwetenschappen willen met vriendjes uit de klas, is dat natuurlijk mogelijk. Wij zoeken een privé-bijlesdocent uit regio Sint-amands die bij jullie wensen past!

Top bijlesaanvragen

privé cursus, privéles Cultuurwetenschappen, bijles Cultuurwetenschappen in Sint-Amands, bijles secundair onderwijs, bijles krijgen, individuele bijles, bijles Cultuurwetenschappen tarief, Cultuurwetenschappen bijles in Sint-Amands, bijles Cultuurwetenschappen middelbaar in Sint-Amands