Bijles Wiskunde in Wichelen

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Elias

Aalst

Master

Universteit Gent

Biochemistry & Biotechnology

Bijles wiskunde met Elias

Ik vind het belangrijk dat studenten begrijpen wat ze leren. Ik help ze om zich intellectueel te ontwikkelen. Ik heb een academische achtergrond in de Biochemie, Biotechnologie en Bio-informatica. Ik geef voornamelijk biologie, chemie, fysica en wiskunde bijles.

8,6/10

Aalst
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

wiskunde

Lissah

Merelbeke

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur ICT

Bijles wiskunde met Lissah

Hallo, mijn naam is Lissah. Vier jaar geleden ben ik afgestudeerd als industrieel ingenieur informatica en sindsdien ben ik aan de slag als IT consultant. Ik heb een passie voor wiskunde en informatica en ik hou ervan om andere mensen hierbij te helpen en te laten groeien via bijles.

9/10

Merelbeke
Industrieel ingenieur ICT
Master, KU Leuven

wiskunde

Jesse

Gent

Master

UGent

Bedrijfseconomie

Bijles wiskunde met Jesse

Ik ben een leergierig persoon. 'Waarom is dat zo? Daarom!' is voor mij niet voldoende, ik wil begrijpen. Bijles geven geeft me de kans om mezelf constant te blijven uitdagen en bovendien kan ik alle inzichten en kennis delen met anderen. Een win-win situatie. Ik heb nog geen ervaring met bijles geven. BijlesHuis leerde ik kennen via een vriend.

10/10

Gent
Bedrijfseconomie
Master, UGent

wiskunde

Alexander

Gent

Master

UGent

of Science in de industriële wetenschappen: informatica

Bijles wiskunde met Alexander

Ik ben gemotiveerd om elke student te ondersteunen in een succesvol schooltraject.

8/10

Gent
of Science in de industriële wetenschappen: informatica
Master, UGent

wiskunde

Siska

Gent

Master

UGent

geneeskunde

Bijles wiskunde met Siska

Ik ben een enthousiaste lesgever die geduldig de moeilijkste materie op een duidelijke manier probeert over te brengen! Ik heb ervaring met inhoudelijke lessen voor wiskunde & wetenschappen en help bv. ook regelmatig bij de voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Daarnaast ondersteun ik leerlingen uit het middelbaar onderwijs bij hun algemene studiehouding en geef leren leren.

9/10

Gent
geneeskunde
Master, UGent

wiskunde

Bart

Gent

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles wiskunde met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

9/10

Gent
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

wiskunde

Leen

Gent

Master

Universiteit Antwerpen

Sociaal-Economische Wetenschappen

Bijles wiskunde met Leen

Ik help graag jongeren bij het verkrijgen van kennis, het verbeteren van hun zelfvertrouwen en hun zelfontwikkeling. Elke jongere is voor mij belangrijk en ik wil bijdragen tot het optimaal benutten van hun kansen en mogelijkheden.

9,7/10

Gent
Sociaal-Economische Wetenschappen
Master, Universiteit Antwerpen

wiskunde

Marc

Gent

Master

KU Leuven

Wiskunde

Bijles wiskunde met Marc

Ik ben bereid jou te helpen in de problemen die je hebt met de vakken Wiskunde of Statistiek. Heb je interesse in mijn aanbod, contacteer me dan gerust. Ik stel voor dat we eerst jouw probleem bekijken en nagaan in welke mate ik je kan helpen ( theorie, oefeningen en/of manier van aanpak). Tgv Corona verloopt de les evenwel enkel via een on-line platform.

8,4/10

Gent
Wiskunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Stefaan

Lokeren

Bachelor

Bisschoppelijke Normaalschool Sint-Niklaas

Bijles wiskunde met Stefaan

Leerlingen helpen geeft mij veel voldoening. Tijdens een bijles werk je individueel met de leerling en kunnen problemen efficiënt worden aangepakt. Ik heb 20 jaar ervaring als leerkracht wiskunde en natuurwetenschappen. De leerlingen kunnen steeds rekenen op een stevige portie geduld, enthousiasme en humor!

Lokeren
Bachelor, Bisschoppelijke Normaalschool Sint-Niklaas

wiskunde

Sofie

Hamme

Bachelor

Odisee Campus Waas

Wiskunde, economie en biologie

Bijles wiskunde met Sofie

Ik vind het leuk om kinderen iets bij te leren in een rustige omgeving met aandacht aan hun noden. Verder vind ik het ook belangrijk om leerlingen (en hun ouders) te helpen bij hun ontwikkeling in deze maatschappij.

8,7/10

Hamme
Wiskunde, economie en biologie
Bachelor, Odisee Campus Waas

Studenten die we al konden helpen

 • Maud uit Lede

  Leerling uit het 5e middelbaar economie-wetenschappen zoekt hulp bij wiskunde. Het gaat om opvolging van de materie uit de klas.

 • Michelle uit Wichelen

  Leerlinge uit het 3e middelbaar Economie-Wetenschappen heeft nood aan extra begeleiding bij wiskunde. Wiskunde is altijd al een moeilijk vak geweest voor haar. Momenteel heeft ze voorna… Lees meer

 • Julia uit Dendermonde

  Student in het 6e middelbaar richting STW heeft het moeilijk met wiskunde en wenst extra ondersteuning. Wiskunde is altijd al een moeilijk vak geweest voor hem, maar dit jaar liggen zij… Lees meer

 • Sofie uit Lede

  Leerling uit het 5e leerjaar wil ondersteuning bij wiskunde. Hij krijgt vaak grote toetsen en krijgt de materie niet makkelijk verwerkt. Hij is op zoek naar een docent die kan helpen bi… Lees meer

 • Sara uit Berlare

  Student in schakeljaar Handelswetenschappen zoekt begeleiding bij wiskunde 1 en wiskunde 2. Leerstof gaat o.a over: veeltermfuncties, rationale en irrationele functies, functies van ver… Lees meer

 • Deborah uit Lede

  Leerling uit het 5e leerjaar zoekt hulp bij rekenen. Het gaat onder andere om breuken, tafels en cijferen (tot 10000). De leerling heeft altijd al meer moeite gehad met wiskunde en kree… Lees meer

 • Ayco uit Wichelen

  Ayco zit in het 5e middelbaar Marketing en Ondernemen en zoekt ondersteuning bij wiskunde. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Maïté uit Wetteren

  Maïté zit in het tweede middelbaar (Grieks - Latijn) en zoekt begeleiding bij wiskunde. Vooral meetkunde is een probleem. Graag wekelijks ondersteuning ter voorbereiding van de examens.

 • Floris uit Berlare

  Student 2e middelbaar (A-stroom) wenst begeleiding bij het vak wiskunde. Het gaat om een algemene tendens, ze mist inzicht in de leerstof. Haar resultaten geraken niet meer boven de hel… Lees meer

 • Lauren uit Wichelen

  Student 5de middelbaar Moderne Talen-Economie (3u wiskunde) wenst begeleiding bij wiskunde. Vorig jaar nam hij hiervoor ook al bijlessen. Hij zit momenteel vast bij de leerstof en de ou… Lees meer

 • Maite uit Dendermonde

  Student uit de opleiding informatica wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat o.a. om discrete wiskunde.

 • Maud uit Berlare

  Leerling in het 5de middelbaar richting ICT wenst ondersteuning voor wiskunde. Er is nood om de basiskennis bij te werken en om de nieuwe leerstof regelmatig op te volgen en in te oefen… Lees meer

 • Charles En Arnaud uit Berlare

  Charles en arnaud zit 3e middelbaar Bedrijf en Organisatie zoekt hulp bij wiskunde. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof. Zijn broer, Arnaud uit het tweede middelbaar … Lees meer

 • Mg uit Laarne

  De student zit in het 3de middelbaar en volgt de richting Natuurwetenschappen (5u wiskunde). Ze is op zoek naar bijlessen wiskunde. Ze heeft op 20 maart examen van volgende onderdelen: … Lees meer

 • Geert uit Aalst

  Leerling 4e middelbaar STW heeft begeleiding nodig bij wiskunde en natuurwetenschappen, o.a. studiemethode.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Wichelen op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent wiskunde en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
BijlesHuis vindt het belangrijk dat onze lesgevers in Wichelen aan enkele standaarden voldoen. We peilen tijdens een intakegesprek naar hun motivatie, ervaring en vakkennis wiskunde en communicatieve, pedagogische en interpersoonlijke vaardigheden. Daarnaast vragen we een diploma en uittreksel uit het strafregister op. Tijdens hun parcours als docent wiskunde bij BijlesHuis blijven we hen opvolgen om zeker te zijn dat ze aan de standaarden blijven voldoen.
We kunnen geen vast tarief plakken op bijles wiskunde in Wichelen, om de eenvoudige reden dat elke bijles uniek is. Voor hoe lang heeft je kind bijles wiskunde nodig? Wat is het precieze niveau? En het belangrijkste: met welke docent uit regio Wichelen gaan jullie graag van start? We vergoeden onze bijlesdocenten namelijk naargelang hun ervaring en achtergrond. Je kan hiervoor een kijkje nemen naar onze tarieventabel.

Top bijlesaanvragen

bijlesdocent Wiskunde in Wichelen, bijles hoger onderwijs, bijlesleerkracht, bijles Wiskunde in de buurt van Wichelen, bijles Wiskunde geven in Wichelen, bijles krijgen, Wiskunde bijles in Wichelen, bijles Wiskunde middelbaar in Wichelen, examen bijles