Bijles Ontwerpleer in Wuustwezel

Krijg vandaag nog bijles ontwerpleer op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

ontwerpleer

David

Wuustwezel

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Industrieel ingenieur

Bijles ontwerpleer met David

Vanuit mijn opleiding als ingenieur denk ik dat ik geschikt zou zijn om bijles wiskunde en andere wetenschappelijke vakken te geven. Als ex-scoutleider heb ik ook wat ervaring met het werken met kinderen, en dus is bijles geven een leuke manier om met de materie bezig te blijven.

Wuustwezel
Industrieel ingenieur
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

ontwerpleer

Robin

Brecht

Bachelor

Thomas More Vorselaar

Leerkracht lager onderwijs

Bijles ontwerpleer met Robin

Ik hou er enorm van om mensen iets bij te leren en haal er voldoening uit door te zien hoe ik voor mensen iets kan betekenen. Daarom heb ik ervoor gekozen om een lerarenopleiding lager onderwijs te volgen. Nu zit ik in de verkorte opleiding voor leerkracht secundair, Nederlands, en heb ik tijd om bijles te geven.

Brecht
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Thomas More Vorselaar

ontwerpleer

Hannes

Essen

Professioneel / Volwassen

Universiteit Antwerpen

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles ontwerpleer met Hannes

Ik ben vooral geïnteresseerd om bijles te geven omwille van de voldoening die het mij geeft om mijn leerlingen vooruit te zien gaan. Al van jongs af aan heb ik de neiging om mensen om mij heen dingen bij te doen leren. Dat komt ook omdat ikzelf een bijna onuitputtelijke interesse heb in verschillende topics die ik graag ook met anderen deel. Vermits ik momenteel mijn graduaat Informatica aan het finaliseren ben, zit een voltijdse functie in het onderwijs moeilijk. Echter zou bijles geven een prima uitkomst zijn qua beperktheid in uren en flexibiliteit.

Essen
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, Universiteit Antwerpen

ontwerpleer

Steven

Kalmthout

Master

Handelshogeschool Antwerpen

Licentiaat Handels- en Financiële Wetenschappen specialiteit Accountancy en Fiscaliteit.

Bijles ontwerpleer met Steven

Via het geven van bijles kan ik mijn rijke ervaring op verschillende vlakken ten volle laten renderen en tegelijkertijd nieuwe dingen leren. Zeker omdat de laatste jaren mijn wens steeds groter wordt om mensen te helpen te groeien en vooruit te gaan door kennis en ervaring over te brengen. De laatste jaren ben ik als als docent en trainer meer en meer die richting uit gegaan en heb dus al redelijk wat ervaring in verschillende sectoren. Daarbij doceerde ik ook al heel wat vakken die van belang zijn. Dit toont tegelijkertijd aan dat ik op zeer korte termijn alle functionaliteiten perfect onder de knie kan krijgen. Mijn gedegen financiële en administratieve achtergrond, samen met de gave en de ervaring om een groep mensen op een doordachte, vastberaden en toch aangename wijze te benaderen, te motiveren om samen bergen te verzetten en te begeleiden zijn hierbij belangrijke troeven. De capaciteiten om op verschillende sociale niveaus relaties te onderhouden en naar de toekomst vooruit te plannen zijn sterke extra’s. Afgezien daarvan heb ik mijn ervaring niet alleen in verschillende sectoren opgebouwd, maar dit ook internationaal en in verschillende talen. Dit geeft mij de kans om op verschillende niveau's, in verschillende talen, aan verschillende leeftijden en over verschillende vakken bijles te geven waarbij heel wat voorbeelden uit de praktijk aan bod komen.

Kalmthout
Licentiaat Handels- en Financiële Wetenschappen specialiteit Accountancy en Fiscaliteit.
Master, Handelshogeschool Antwerpen

ontwerpleer

Lennard

Wuustwezel

Bachelor

Lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie

Bijles ontwerpleer met Lennard

Door mijn huidige job zie ik dat er ook veel nood is aan hulp bij kinderen buiten de school. Hier wil ik mij ook voor inzitten. Door mijn opleiding en werkervaring mag ik wel zeggen dat ik reeds een zeer brede basis heb. Ook kan ik mij op andere zaken inzetten dan enkel het cognitieve. Grove en fijne motoriek schrikken mij zeker niet af.

Wuustwezel
Lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie
Bachelor,

ontwerpleer

Niels

Kalmthout

Derde graad

Mater Salvatoris Instituut Kapellen

ASO Économie Moderne Talen

Bijles ontwerpleer met Niels

Ik vind het zeer fijn om mensen begrippen en dergelijke uit te leggen en het geeft me voldoening indien ze dit begrijpen.

Kalmthout
ASO Économie Moderne Talen
Derde graad, Mater Salvatoris Instituut Kapellen

ontwerpleer

Laura

Wuustwezel

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

in de arbeids- en organisatiepsychologie

Bijles ontwerpleer met Laura

Vandaag de dag coach ik werkzoekenden bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Mensen motiveren en helpen zit me in het bloed en drijft me in het leven. Als ik dit naast mijn job ook kan doen in de vorm van bijles geven aan jongeren, dan doe ik dit met veel plezier!

Wuustwezel
in de arbeids- en organisatiepsychologie
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

ontwerpleer

Kato

Brasschaat

Master

Bijles ontwerpleer met Kato

Ik heb reeds via kennissen en als vrijwilliger bijles gegeven aan anderstalige gezinnen. Graag wil ik bijles blijven geven en meer ervaring opdoen. Bijles geven blijft een interessante bezigheid: je helpt de persoon die je bijles geeft, je breidt je kennis van het vakgebied uit en leert meer over lesgeven in het algemeen. Met het oog op de toekomst (en eventueel een job in het onderwijs) is BijlesHuis zeker en vast een mooie leerschool.

Brasschaat
Master,

ontwerpleer

Gitte

Brecht

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Lager onderwijs

Bijles ontwerpleer met Gitte

Ik geef zeer graag les en heb momenteel maar een halftijdse functie in het lager onderwijs. Dit vul ik met plezier aan met het geven van bijles aan leerlingen die het nodig hebben.

Brecht
Lager onderwijs
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

ontwerpleer

Kelly

Wuustwezel

Bijles ontwerpleer met Kelly

Ik ben in het bezit van een diploma leerkracht lager onderwijs en werk in een kinderdagverblijf. Dit omdat ik liever met kleine groepen kinderen of individueel werk. Bijles geven spreekt me aan omdat ik een kind vooruit kan helpen dat op school wat extra hulp nodig heeft.

Wuustwezel

Veelgestelde vragen

Wanneer het voor jou past! Wij zoeken een bijlesdocent uit Wuustwezel die jou kan begeleiden op je vrije momenten. Of dat nu tijdens de week, het weekend, of de vakantie is. Samen leggen jullie de volgende bijlessen ontwerpleer vast hoe jullie het wensen.
Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles ontwerpleer aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Wuustwezel die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Wuustwezel? Dat is evengoed een optie.
Een persoonlijke klik met je docent is minstens even belangrijk als zijn/haar ervaring en expertise. Zeker omdat het een 1-op-1-begeleiding betreft. Indien het niet klikt, breng je BijlesHuis op de hoogte en wij zoeken meteen naar een oplossing (een andere docent ontwerpleer in de buurt van Wuustwezel) tot jij tevreden bent. Beloofd.

Top bijlesaanvragen

hulp in Ontwerpleer regio Wuustwezel, bijles Ontwerpleer prijs, zomer bijles, bijles gevraagd, bijles Ontwerpleer middelbaar, ik zoek bijles, Ontwerpleer bijles gezocht in Wuustwezel, bijles Ontwerpleer tarief, bijlesgever gezocht