Bijles Studiebegeleiding in Wuustwezel

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Marleen

Kalmthout

Master

KULeuven

Biologische wetenschappen

Bijles studiebegeleiding met Marleen

Ik ben sedert september 2020 met pensioen, maar wil toch mijn kennis en mijn ervaring verder doorgeven.

8,4/10

Kalmthout
Biologische wetenschappen
Master, KULeuven

studiebegeleiding

Jan

Wijnegem

Bachelor

RNS Lier

onderwijzer

Bijles studiebegeleiding met Jan

Ik ben goed in luisteren, motiveren en plannen. Vaak zitten kinderen, jongeren in een steeds weerkerende, negatieve spiraal qua zelfbeeld, motivering, quotering, .... De druk van school, thuis, de maatschappij zorgt ervoor dat veel kinderen schoolmoe worden. Ik gaf talloze bijlessen aan jongeren van diverse leeftijd en opleidingsniveau. Meermaals waren ze op zoek naar iemand die mee over hun schouders keek, hen positief bekrachtigde, een luisterend oor had. Ik had enkel positieve ervaringen.

10/10

Wijnegem
onderwijzer
Bachelor, RNS Lier

studiebegeleiding

Ben

Beerse

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur: Chemie

Bijles studiebegeleiding met Ben

Graag geef ik bijles om zo mijn brede algemene kennis te kunnen delen met jongeren die hier nood aan hebben. Tijdens mijn studie leerde ik professioneel samenwerken met medestudenten op een amusante wijze. Verder deed ik al ervaring op als bijlesgever, wat zeer positief bleek te zijn. Deze ervaring gaf mijn vertrouwen een boost, die ik nu volledig wil kunnen inzetten als bijlesgever.

9,3/10

Beerse
Industrieel ingenieur: Chemie
Master, KU Leuven

studiebegeleiding

Juliette

Brasschaat

Master

Universiteit

Talen en linguistiek

Bijles studiebegeleiding met Juliette

Bij bijlessen, net als in mijn professionele leven, motiveert het mij enorm als ik zie en als ik feedback krijg dat ik het goed en duidelijk kan uitleggen. Ik heb mijn trucjes om vlot talen te leren en ook bij andere vakken, zoals IT/wiskunde/finance heb ik veel extra studiemateriaal.

Brasschaat
Talen en linguistiek
Master, Universiteit

studiebegeleiding

Lien

Wuustwezel

PhD

Thomas More Antwerpen

postgraduaat psychodiagnostiek

Bijles studiebegeleiding met Lien

ik werk sinds vorig jaar bij het CLB. Hierdoor is mijn passie voor het werken met kinderen enkel gegroeid. Ik wil graag deze job combineren met het geven van bijles aan kinderen om hen ook individueel meer te kunnen begeleiden en helpen.

Wuustwezel
postgraduaat psychodiagnostiek
PhD, Thomas More Antwerpen

studiebegeleiding

Kiona

Hoogstraten

Master

rijksuniversiteit Groningen

Internationale Betrekkingen

Bijles studiebegeleiding met Kiona

Ik vind het leuk om andere mensen te helpen en te begeleiden met dingen waar ze moeite mee hebben. Het leukste aan bijles geven is als er aan allebei kanten iets wordt uitgehaald. Kennis is nooit volledig, en of je nu tien of 100 jaar oud bent - er valt altijd wat bij te leren!

Hoogstraten
Internationale Betrekkingen
Master, rijksuniversiteit Groningen

studiebegeleiding

Sofie

Kalmthout

Bachelor

KU Leuven

arbeids- en organisatiepsychologie

Bijles studiebegeleiding met Sofie

Ik ben enorm geboeid door het vakdomein van de psychologie, meer specifiek de Arbeids- en organisatiepsychologie. Ik denk eraan om nadien een educatieve master gedragswetenschappen te volgen. Dit omdat ik heel graag mijn kennis doorgeef en samen werk met jongeren. Als ik vrienden of familie kan helpen bij het studeren, dan doe ik dit heel graag.

Kalmthout
arbeids- en organisatiepsychologie
Bachelor, KU Leuven

studiebegeleiding

Laura

Wuustwezel

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

in de arbeids- en organisatiepsychologie

Bijles studiebegeleiding met Laura

Vandaag de dag coach ik werkzoekenden bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Mensen motiveren en helpen zit me in het bloed en drijft me in het leven. Als ik dit naast mijn job ook kan doen in de vorm van bijles geven aan jongeren, dan doe ik dit met veel plezier!

Wuustwezel
in de arbeids- en organisatiepsychologie
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

studiebegeleiding

Ingrid

Essen

Professioneel / Volwassen

CVO Moeskroen

Lerarenopleiding

Bijles studiebegeleiding met Ingrid

Ik wil mijn kennis in verband met eindwerkbegeleiding, wetenschappelijk werk, thesis schrijven, en dergelijke delen. Het geeft me voldoening de slaagkansen van jongeren te vergroten.

Essen
Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Moeskroen

studiebegeleiding

Magalie

Schoten

Bachelor

Thomas More Vorselaar

Leerkracht secundair onderwijs

Bijles studiebegeleiding met Magalie

Ik wil graag bijles geven om jongeren te ondersteunen bij moeilijkheden die ze kunnen tegenkomen in hun schoolloopbaan. Moeilijkheden bij bepaalde onderwijsvakken of studieplanning mogen naar mijn mening geen oorzaak zijn van demotivatie op schools vlak. Ik ben geduldig en vind het niet erg om dingen meerdere keren uit te leggen. Daarnaast kan ik goed met jongeren omgaan en vind ik het leuk om hen te helpen. Ook zie ik het als een leermoment in twee richtingen. Terwijl ik leerlingen ondersteun en begeleid met zaken waar zij problemen mee ondervinden, leer ik zelf ook bij en doe meer ervaring op.

Schoten
Leerkracht secundair onderwijs
Bachelor, Thomas More Vorselaar

Veelgestelde vragen

Voor iedereen! BijlesHuis heeft een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten waardoor we zowel aan jonge kinderen, leerlingen, studenten en volwassenen bijles studiebegeleiding kunnen aanbieden in Wuustwezel. Voor elk vak, op elk niveau. Laat ons je noden weten en wij helpen jou verder!
We kunnen geen vast tarief plakken op bijles studiebegeleiding in Wuustwezel, om de eenvoudige reden dat elke bijles uniek is. Voor hoe lang heeft je kind bijles studiebegeleiding nodig? Wat is het precieze niveau? En het belangrijkste: met welke docent uit regio Wuustwezel gaan jullie graag van start? We vergoeden onze bijlesdocenten namelijk naargelang hun ervaring en achtergrond. Je kan hiervoor een kijkje nemen naar onze tarieventabel.

BijlesHuis garandeert een persoonlijke aanpak. We zoeken een bijlesdocent studiebegeleiding die jou kan helpen bij jouw specifieke leerdoelen. Vanaf jouw aanvraag volgen wij alles nauwgezet op, regelen alle administratie en betalingen en beantwoorden al jouw vragen telefonisch of via mail. Wil je graag bijles volgen in Wuustwezel, laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter en wij selecteren de geschikte bijlesdocent!

Top bijlesaanvragen

privé lessen, Studiebegeleiding bijles aan huis in Wuustwezel, bijlesleraar gezocht, Studiebegeleiding bijles gezocht in Wuustwezel, bijlesleerkracht, privéles Studiebegeleiding, bijles Studiebegeleiding, Studiebegeleiding leren, betaalbare bijles