Bijles Geschiedenis in Wuustwezel

Krijg vandaag nog bijles geschiedenis op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

geschiedenis

Sieglinde

Kalmthout

Bachelor

TU Delft

Aerospace Engineering

Bijles geschiedenis met Sieglinde

Ik wil graag bijles geven om mijn vrije tijd wat flexibeler te kunnen invullen met een fijne bijverdienste waarvoor ik mijn studie kan gebruiken, ipv afhankelijk van horeca mijn studie te blijven betalen. Ik heb BijlesHuis leren kennen via Google.

9/10

Kalmthout
Aerospace Engineering
Bachelor, TU Delft

geschiedenis

Axel

Hove

Master

Universiteit Antwerpen

Business Administration

Bijles geschiedenis met Axel

Ik behaalde een master in de Rechten en geef al meer dan 10 jaar bijles. Ik doe dit met veel voldoening, aangezien ik graag studenten coach en mijn kennis en ervaring graag met andere mensen deel. Als stadsgids heb ik veel interesse in de geschiedenis en de actualiteit van Antwerpen. // Je suis titulaire d'une maîtrise en droit et je donne des cours particuliers depuis plus de 10 ans. Je le fais avec beaucoup de satisfaction, car j'aime encadrer les étudiants et partager mes connaissances et mon expérience avec d'autres personnes. En tant que guide urbain, je suis très intéressé par l'histoire et l'actualité d'Anvers.

Hove
Business Administration
Master, Universiteit Antwerpen

geschiedenis

Kiona

Hoogstraten

Master

rijksuniversiteit Groningen

Internationale Betrekkingen

Bijles geschiedenis met Kiona

Ik vind het leuk om andere mensen te helpen en te begeleiden met dingen waar ze moeite mee hebben. Het leukste aan bijles geven is als er aan allebei kanten iets wordt uitgehaald. Kennis is nooit volledig, en of je nu tien of 100 jaar oud bent - er valt altijd wat bij te leren!

Hoogstraten
Internationale Betrekkingen
Master, rijksuniversiteit Groningen

geschiedenis

Rune

Kalmthout

Derde graad

Instituut Heilig Hart Kalmthout

Humane wetenschappen

Bijles geschiedenis met Rune

Ik heb altijd een groot hart gehad voor kinderen en jongeren. Zowel tijdens het leiding als dansles geven merkte ik dat ik het zeer fijn vind om dingen uit te leggen en vooruitgang te zien!

Kalmthout
Humane wetenschappen
Derde graad, Instituut Heilig Hart Kalmthout

geschiedenis

Charlotte

Wuustwezel

Master

UGent

Bedrijfseconomie

Bijles geschiedenis met Charlotte

Het fijnste aan bijles geven, is het moment dat je ziet dat er iets ‘klikt’, dat ze plots snappen hoe het moet. Dat is fantastisch.

Wuustwezel
Bedrijfseconomie
Master, UGent

geschiedenis

Jasmine

Ekeren

Master

VUB

Moraalwetenschappen en wijsbegeerte

Bijles geschiedenis met Jasmine

Mijn passie is lesgeven. Sinds 2015 heb ik 3x per week huiswerkbegeleiding gegeven aan een meisje van het Vita et Pax-college. Zij is ondertussen afgestudeerd en gaat naar King College te London. Ondertussen geef ik ook huiswerkbegeleiding en heb ik een OKAN-leerling uit het eerste jaar.

Ekeren
Moraalwetenschappen en wijsbegeerte
Master, VUB

geschiedenis

Maja

Antwerpen

Bachelor

Universiteit Antwerpen

Geschiedenis

Bijles geschiedenis met Maja

Ik ben altijd enthousiast als ik interessante dingen te horen krijg tijdens de lessen geschiedenis en ben tevens de eerste die andere studenten helpt waar het nodig is. Ik heb op de grootste studierichtingsbeurs van België geschiedenis mogen promoten aan potentiële nieuwkomers. Via bijles wil ik graag mijn passie voor geschiedenis delen en ik help altijd graag waar ik kan.

Antwerpen
Geschiedenis
Bachelor, Universiteit Antwerpen

geschiedenis

Sophie

Brasschaat

Professioneel / Volwassen

Lessius Hogeschool

Toegepaste Psychologie

Bijles geschiedenis met Sophie

Waarom ik graag bijles geef? Om ieder die het nodig heeft bij te staan natuurlijk. Eén van mijn stokpaardjes is "samenwerken". Als ik een jongere, of volwassene kan helpen met Frans of om Geschiedenis levendiger te maken, sta ik altijd klaar om te helpen!

Brasschaat
Toegepaste Psychologie
Professioneel / Volwassen, Lessius Hogeschool

geschiedenis

Lennard

Wuustwezel

Bachelor

Lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie

Bijles geschiedenis met Lennard

Door mijn huidige job zie ik dat er ook veel nood is aan hulp bij kinderen buiten de school. Hier wil ik mij ook voor inzitten. Door mijn opleiding en werkervaring mag ik wel zeggen dat ik reeds een zeer brede basis heb. Ook kan ik mij op andere zaken inzetten dan enkel het cognitieve. Grove en fijne motoriek schrikken mij zeker niet af.

Wuustwezel
Lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie
Bachelor,

geschiedenis

Melanie

Wijnegem

Bachelor

Cksa De Dobbelsteen

Leerkracht lager onderwijs

Bijles geschiedenis met Melanie

Sommige kinderen hebben meer tijd en inoefening nodig. Graag wil ik hier bij helpen!

Wijnegem
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Cksa De Dobbelsteen

Studenten die we al konden helpen

  • Sylvia uit Elsene

    Leerling derde graad Economie Moderne Talen wenst bijlessen geschiedenis en aardrijkskunde. De student volgt les via de examencommissie. De leerling kreeg de diagnose van ADHD. Graag ba… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Omdat BijlesHuis de beste service biedt, in combinatie met de beste docenten. Wij zoeken voor jou de meest geschikte docent in de buurt van Wuustwezel, bundelen alle informatie, regelen alle betalingen en administratie en stoppen niet tot jij tevreden bent. Wens je een andere bijlesdocent geschiedenis? Geen probleem. Je kan ons op elk moment telefonisch en per mail bereiken met je vragen. Laat hier je gegevens achter om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

De meeste medewerkers bij BijlesHuis zijn accountmanagers, en eentje daarvan zal jouw bijles geschiedenis tiptop in orde brengen. Hij of zij belt je op en selecteert een gepaste docent uit regio Wuustwezel. Je kan uitgebreid kennismaken met het volledige team van BijlesHuis op deze pagina.
De prijs van bijles geschiedenis in Wuustwezel ligt tussen de €25 en €40 per lesuur. Waarom zo'n brede range? BijlesHuis werkt met zowel junior, senior als professionele docenten. Die zijn ingedeeld en worden eerlijk vergoed op basis van diploma en didactische ervaring. Daarnaast speelt ook de duur van je bijlesreeks geschiedenis een rol, net als de inhoud van het vak waarvoor je bijles nodig hebt. We hebben hier alle informatie over onze tarieven duidelijk opgelijst.

Top bijlesaanvragen

studiebegeleiding middelbaar, beste bijles, bijles Geschiedenis, privéles Geschiedenis, zomer bijles, bijles prijs per uur, Geschiedenis leren, Geschiedenis bijles gezocht in Wuustwezel, bijles Geschiedenis geven in Wuustwezel