Bijles Geschiedenis in Schilde

Krijg vandaag nog bijles geschiedenis op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

geschiedenis

Axel

Hove

Master

Universiteit Antwerpen

Rechten

Bijles geschiedenis met Axel

Hove
Rechten
Master, Universiteit Antwerpen

geschiedenis

Lien

Borsbeek

Professioneel / Volwassen

CAE - Sabena Flight Academy

Integrated ATPL(A) - Airline Pilot

Bijles geschiedenis met Lien

Ik heb een diepe liefde en fascinatie voor wiskunde en wetenschappelijke vakken. Ik geniet ervan om met deze onderwerpen bezig te zijn en wil anderen helpen om dezelfde passie en interesse te ontwikkelen. Bijles geven stelt me in staat om je enthousiasme over te brengen op leerlingen en hen te inspireren. Ik wil deze kennis delen met anderen en hen helpen om succesvol te zijn in deze vakken. Ik ben geduldig en empathisch en begrijp dat wiskunde en wetenschappen uitdagende vakken kunnen zijn voor veel leerlingen. Ik heb de capaciteit om geduldig met hen samen te werken terwijl ze deze vakken onder de knie proberen te krijgen. Ik kan me inleven in hun worstelingen en hen aanmoedigen om door te zetten, zelfs als ze het moeilijk vinden, en heb het vermogen om een ondersteunende en positieve leeromgeving te creëren waarin leerlingen zich op hun gemak voelen om vragen te stellen en fouten te maken. Bijles geven is een manier voor mij om een positieve impact te hebben op het leven van anderen. Het zien van de groei en vooruitgang van leerlingen, hun zelfvertrouwen zien toenemen en hun succes ervaren, geeft een diep gevoel van voldoening en trots. Ook door de stof opnieuw uit te leggen en vragen van leerlingen te beantwoorden, versterk ik mijn eigen begrip en vaardigheden in wiskunde en wetenschappen.

Borsbeek
Integrated ATPL(A) - Airline Pilot
Professioneel / Volwassen, CAE - Sabena Flight Academy

geschiedenis

Arne

Antwerpen

Bachelor

Koninklijk Lyceum Antwerpen

Professionele Frans en geschiedenis

Bijles geschiedenis met Arne

Ik geef dagelijks les aan groepen van 20 tot 25 leerlingen, wat persoonlijke begeleiding moeilijk maakt. Het individueel zien groeien van een jongere en hem/haar wegwijs maken in geschiedenis en Frans zijn wel de hoofdredenen voor mijn keuze om het onderwijs in te duiken.

Antwerpen
Professionele Frans en geschiedenis
Bachelor, Koninklijk Lyceum Antwerpen

geschiedenis

Julie

Schoten

Master

Bijles geschiedenis met Julie

Een steentje bijdragen en anderen helpen, motiveren, stimuleren, aanleren is heel belangrijk en geeft voldoening in mijn leven. Zeker wanneer ik studenten op weg kan helpen in het behalen van hun doelen. Ik ben zelf erg leergierig en ik weet hoe moeilijk het soms kan zijn. Vaak is een goede begeleiding van vitaal belang om niet enkel te slagen voor een examen, maar om de kennis effectief te integreren in het denken en handelen.

Schoten
Master,

geschiedenis

Eline

Schilde

Derde graad

ASO

Moderne Talen Wiskunde

Bijles geschiedenis met Eline

Ik heb tot nu toe enkel positieve ervaringen beleefd met het geven van bijles en vind het erg leuk om te doen. Ik studeer ook Taal- en Letterkunde met het oog op een Lerarenopleiding na mijn Master. Het geven van bijles is dus alvast extra ervaring en oefening die ik opdoe.

Schilde
Moderne Talen Wiskunde
Derde graad, ASO

geschiedenis

Thomas

Schilde

Master

Antwerp Management School

in Global Supply Chain Management

Bijles geschiedenis met Thomas

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met andere mensen. Ik weet ook uit ervaring dat niet iedereen op dezelfde manier leert en zeker niet op hetzelfde tempo. Ik help dus graag leerlingen om hun pijnpunten te overwinnen en meer inzicht te geven in een bepaald vak.

Schilde
in Global Supply Chain Management
Master, Antwerp Management School

geschiedenis

Yasmina

Schilde

Bachelor

Bijles geschiedenis met Yasmina

Ik heb toen ik jonger was als vrijwilliger reeds bijles/huiswerkbegleiding gegeven en vond dit wel aangenaam. Het zou zeer fijn moest ik op deze manier een centje bij verdienen.

Schilde
Bachelor,

geschiedenis

Elise

Zandhoven

Master

KULeuven

Rechten

Bijles geschiedenis met Elise

Bijles geven is nieuw voor mij. Vroeger heb ik wel vaak leerstof aan studiegenoten, neefjes of nichtjes, vrienden uitgelegd, en dat gaf me steeds veel voldoening. Ik ben daarnaast ook zelf heel leergierig, en vind het fijn om iets te kunnen overbrengen aan anderen. Ik heb vorige zomer ook Engelse les gegeven aan kinderen in Colombia, dat was mijn eerste echte ervaring met (bij)lesgeven. Een enorm leerrijke ervaring.

Zandhoven
Rechten
Master, KULeuven

geschiedenis

Melanie

Wijnegem

Bachelor

Cksa De Dobbelsteen

Leerkracht lager onderwijs

Bijles geschiedenis met Melanie

Sommige kinderen hebben meer tijd en inoefening nodig. Graag wil ik hier bij helpen!

Wijnegem
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Cksa De Dobbelsteen

geschiedenis

Michael

Zoersel

Bachelor

Thomas More Kempen

Lerarenopleiding secundair onderwijs

Bijles geschiedenis met Michael

Ik geef bijles, omdat het een unieke ervaring is, aanvullend op mijn functie als leraar. Je kan tegelijkertijd met jongeren en de onderwijsvakken die je interesseren bezig zijn.

Zoersel
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, Thomas More Kempen

Studenten die we al konden helpen

  • Stefan uit Elsene

    Leerling derde graad Economie Moderne Talen wenst bijlessen geschiedenis en aardrijkskunde. De student volgt les via de examencommissie. De leerling kreeg de diagnose van ADHD. Graag ba… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles geschiedenis in Schilde doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Schilde wiens schema bij dat van jou past.
BijlesHuis speelt als het ware 'matchmaker' voor je bijles. We luisteren telefonisch naar je hulpvraag, zoeken de beste docent uit regio Schilde en stellen die aan je voor. Voor, tijdens en na je bijles geschiedenis blijven we uiteraard bereikbaar voor elke vraag. Alles begint met een vrijblijvende aanvraag indienen. Lees hier in detail onze werkwijze!
Op deze pagina vind je alvast enkele bijlesdocenten geschiedenis uitgelicht die in regio Schilde wonen. Maar dat is slechts een selectie! BijlesHuis beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van duizenden geïnterviewde docenten over heel België. Bijlesdocenten geschiedenis zijn er in alle soorten: PhD'ers, gepensioneerden, mensen die voltijds in het onderwijs of een andere sector staan, universiteitsstudenten,... Als je een aanvraag indient via de site, kijken wij vrijblijvend welke docent geschiedenis in Schilde bij jou past!

Top bijlesaanvragen

Geschiedenis bijles gezocht in Schilde, bijlesgever gezocht, bijles nodig, bijles instituut, Geschiedenis bijles aan huis in Schilde, bijles volgen, bijles Geschiedenis geven in Schilde, Geschiedenis leren, bijlesdocent Geschiedenis in Schilde