Bijles Turks in Wuustwezel

Krijg vandaag nog bijles Turks op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Turks

David

Wuustwezel

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Industrieel ingenieur

Bijles Turks met David

Vanuit mijn opleiding als ingenieur denk ik dat ik geschikt zou zijn om bijles wiskunde en andere wetenschappelijke vakken te geven. Als ex-scoutleider heb ik ook wat ervaring met het werken met kinderen, en dus is bijles geven een leuke manier om met de materie bezig te blijven.

Wuustwezel
Industrieel ingenieur
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Turks

Robin

Brecht

Bachelor

Thomas More Vorselaar

Leerkracht lager onderwijs

Bijles Turks met Robin

Ik hou er enorm van om mensen iets bij te leren en haal er voldoening uit door te zien hoe ik voor mensen iets kan betekenen. Daarom heb ik ervoor gekozen om een lerarenopleiding lager onderwijs te volgen. Nu zit ik in de verkorte opleiding voor leerkracht secundair, Nederlands, en heb ik tijd om bijles te geven.

Brecht
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Thomas More Vorselaar

Turks

Hannes

Essen

Professioneel / Volwassen

Universiteit Antwerpen

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles Turks met Hannes

Ik ben vooral geïnteresseerd om bijles te geven omwille van de voldoening die het mij geeft om mijn leerlingen vooruit te zien gaan. Al van jongs af aan heb ik de neiging om mensen om mij heen dingen bij te doen leren. Dat komt ook omdat ikzelf een bijna onuitputtelijke interesse heb in verschillende topics die ik graag ook met anderen deel. Vermits ik momenteel mijn graduaat Informatica aan het finaliseren ben, zit een voltijdse functie in het onderwijs moeilijk. Echter zou bijles geven een prima uitkomst zijn qua beperktheid in uren en flexibiliteit.

Essen
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, Universiteit Antwerpen

Turks

Steven

Kalmthout

Master

Handelshogeschool Antwerpen

Licentiaat Handels- en Financiële Wetenschappen specialiteit Accountancy en Fiscaliteit.

Bijles Turks met Steven

Via het geven van bijles kan ik mijn rijke ervaring op verschillende vlakken ten volle laten renderen en tegelijkertijd nieuwe dingen leren. Zeker omdat de laatste jaren mijn wens steeds groter wordt om mensen te helpen te groeien en vooruit te gaan door kennis en ervaring over te brengen. De laatste jaren ben ik als als docent en trainer meer en meer die richting uit gegaan en heb dus al redelijk wat ervaring in verschillende sectoren. Daarbij doceerde ik ook al heel wat vakken die van belang zijn. Dit toont tegelijkertijd aan dat ik op zeer korte termijn alle functionaliteiten perfect onder de knie kan krijgen. Mijn gedegen financiële en administratieve achtergrond, samen met de gave en de ervaring om een groep mensen op een doordachte, vastberaden en toch aangename wijze te benaderen, te motiveren om samen bergen te verzetten en te begeleiden zijn hierbij belangrijke troeven. De capaciteiten om op verschillende sociale niveaus relaties te onderhouden en naar de toekomst vooruit te plannen zijn sterke extra’s. Afgezien daarvan heb ik mijn ervaring niet alleen in verschillende sectoren opgebouwd, maar dit ook internationaal en in verschillende talen. Dit geeft mij de kans om op verschillende niveau's, in verschillende talen, aan verschillende leeftijden en over verschillende vakken bijles te geven waarbij heel wat voorbeelden uit de praktijk aan bod komen.

Kalmthout
Licentiaat Handels- en Financiële Wetenschappen specialiteit Accountancy en Fiscaliteit.
Master, Handelshogeschool Antwerpen

Turks

Lennard

Wuustwezel

Bachelor

Lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie

Bijles Turks met Lennard

Door mijn huidige job zie ik dat er ook veel nood is aan hulp bij kinderen buiten de school. Hier wil ik mij ook voor inzitten. Door mijn opleiding en werkervaring mag ik wel zeggen dat ik reeds een zeer brede basis heb. Ook kan ik mij op andere zaken inzetten dan enkel het cognitieve. Grove en fijne motoriek schrikken mij zeker niet af.

Wuustwezel
Lichamelijk opvoeding en bewegingsrecreatie
Bachelor,

Turks

Niels

Kalmthout

Derde graad

Mater Salvatoris Instituut Kapellen

ASO Économie Moderne Talen

Bijles Turks met Niels

Ik vind het zeer fijn om mensen begrippen en dergelijke uit te leggen en het geeft me voldoening indien ze dit begrijpen.

Kalmthout
ASO Économie Moderne Talen
Derde graad, Mater Salvatoris Instituut Kapellen

Turks

Laura

Wuustwezel

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

in de arbeids- en organisatiepsychologie

Bijles Turks met Laura

Vandaag de dag coach ik werkzoekenden bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Mensen motiveren en helpen zit me in het bloed en drijft me in het leven. Als ik dit naast mijn job ook kan doen in de vorm van bijles geven aan jongeren, dan doe ik dit met veel plezier!

Wuustwezel
in de arbeids- en organisatiepsychologie
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Turks

Kato

Brasschaat

Master

Bijles Turks met Kato

Ik heb reeds via kennissen en als vrijwilliger bijles gegeven aan anderstalige gezinnen. Graag wil ik bijles blijven geven en meer ervaring opdoen. Bijles geven blijft een interessante bezigheid: je helpt de persoon die je bijles geeft, je breidt je kennis van het vakgebied uit en leert meer over lesgeven in het algemeen. Met het oog op de toekomst (en eventueel een job in het onderwijs) is BijlesHuis zeker en vast een mooie leerschool.

Brasschaat
Master,

Turks

Gitte

Brecht

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Lager onderwijs

Bijles Turks met Gitte

Ik geef zeer graag les en heb momenteel maar een halftijdse functie in het lager onderwijs. Dit vul ik met plezier aan met het geven van bijles aan leerlingen die het nodig hebben.

Brecht
Lager onderwijs
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Turks

Kelly

Wuustwezel

Bijles Turks met Kelly

Ik ben in het bezit van een diploma leerkracht lager onderwijs en werk in een kinderdagverblijf. Dit omdat ik liever met kleine groepen kinderen of individueel werk. Bijles geven spreekt me aan omdat ik een kind vooruit kan helpen dat op school wat extra hulp nodig heeft.

Wuustwezel

Veelgestelde vragen

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles Turks in Wuustwezel doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Wuustwezel wiens schema bij dat van jou past.
Het kloppende hart van BijlesHuis, en wie jouw bijles Turks zal regelen, zijn onze fantastische accountmanagers. Zij hebben alle docenten persoonlijk gescreend en kennen hun sterke punten. Voor jou fungeren ze dan ook als adviseur en vinden de beste match in regio Wuustwezel gebaseerd op jouw noden. Maak kennis met hen op deze pagina!
BijlesHuis werkt altijd op dezelfde manier: via de website dien je vrijblijvend een aanvraag in voor bijles Turks, wij bellen jou telefonisch op om je hulpvraag te concretiseren en koppelen je daarna aan de gepaste bijlesdocent uit regio Wuustwezel. Als je ons voorstel goedkeurt, kan je met je bijlesdocent Turks aan de slag! Hier kan je alles in detail lezen over onze werkwijze.

Top bijlesaanvragen

bijles juf, Turks bijles aan huis in Wuustwezel, bijles Turks geven in Wuustwezel, privé leraar, bijles Turks, hulp in Turks regio Wuustwezel, bijles krijgen, bijles in het Engels, bijles Turks in Wuustwezel