Bijles Proefwerken in Zelzate

Krijg vandaag nog bijles proefwerken op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

proefwerken

David

Gent

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Industrieel ingenieur

Bijles proefwerken met David

Vanuit mijn opleiding als ingenieur denk ik dat ik geschikt zou zijn om bijles wiskunde en andere wetenschappelijke vakken te geven. Als ex-scoutleider heb ik ook wat ervaring met het werken met kinderen, en dus is bijles geven een leuke manier om met de materie bezig te blijven.

Gent
Industrieel ingenieur
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

proefwerken

Eva

Lochristi

Professioneel / Volwassen

EF Schools

Spaans DELE - B2

Bijles proefwerken met Eva

Beroepsgewijs ben ik minder met talen bezig dan een aantal jaar geleden. Sinds ik zelf leidinggevende geworden ben, heb ik bovendien ontdekt dat ik graag mensen dingen bijbreng. Ik vind het leuk mijn team te zien groeien. Van mensen vooruit te helpen word ik ronduit vrolijk. Bijles geven is dus de perfecte manier om twee dingen die ik graag doe te combineren.

10/10

Lochristi
Spaans DELE - B2
Professioneel / Volwassen, EF Schools

proefwerken

Bert

Gentbrugge

PhD

Universiteit Gent

Bijles proefwerken met Bert

Ik ben Bert en heb ruime ervaring met wetenschappen en ingenieursvakken. Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur in de toegepaste natuurkunde, en heb daarna nog een doctoraat in de fysica behaald. Tijdens mijn doctoraat heb ik o.a. oefeningen en practica natuurkunde gegeven aan bachelorstudenten handelsingenieur, en materiaalfysica aan bachelorstudenten fysica & sterrenkunde. Bij mij primeert 'gezond boerenverstand' op uit het hoofd leren. Moeilijke of inzichtelijke problemen kan je best oplossen door raakvlakken te zoeken met dingen die je wel kent. 'If you can't explain it to your grandmother, you don't really understand it yourself.' Ik geef graag volgende vakken op alle niveaus (secundair tot universiteit) - fysica, natuurkunde - technische vakken (sterkteleer, mechanica, elektriciteit, thermodynamica, ...).

Gentbrugge
PhD, Universiteit Gent

proefwerken

joris

Moerbeke

Bachelor

KU leuven/ kaho sint-lieven gent

N.V.T.

Bijles proefwerken met joris

Bijles geven is voor mij een sociaal-menselijk zinvolle activiteit, die zowel de leerkracht als de student de mogelijkheid biedt bij te leren. Als leerkracht probeer ik mijn vakkennis op een zo bevattelijk en interessant mogelijke manier ter beschikking te stellen aan de student, zodat zijn/haar kennis optimaal wordt verrijkt. Als leerkracht wil ik tevens steeds bijleren van de student, om de meest optimale weg te vinden tot het bereiken van een gezamenlijk gesteld doel. Bijles geven en ontvangen biedt de mogelijkheid te groeien, niet alleen op intellectueel vlak, maar als mens in zijn totaliteit.

Moerbeke
N.V.T.
Bachelor, KU leuven/ kaho sint-lieven gent

proefwerken

Kelly

Wachtebeke

Professioneel / Volwassen

Universiteit Gent

Master Handelsingenieur - Operationeel Management

Bijles proefwerken met Kelly

Het is van jongs af aan mijn passie om kennis en ervaring over te brengen naar anderen en hen te helpen in hun groei, ontwikkeling en kunnen. Samen kansen creëren en volop voor een fijne toekomst gaan, geeft mij als individu een uitermate grote voldoening. Ik hou ervan mensen te helpen en gecombineerd met een grote passie voor organisatie, theorie en vorming, ben ik er volledig klaar voor om les te geven!

Wachtebeke
Master Handelsingenieur - Operationeel Management
Professioneel / Volwassen, Universiteit Gent

proefwerken

Candice

Evergem

Master

Universiteit Gent

Meertalige bedrijfscommunicatie

Bijles proefwerken met Candice

De Franse taal en cultuur interesseren en boeien me echt, daarom dat ik gekozen heb om Frans te studeren en ik wil later ook graag blijven lesgeven.

Evergem
Meertalige bedrijfscommunicatie
Master, Universiteit Gent

proefwerken

Jolien

Zelzate

Master

Universiteit Gent

of science in biomedische wetenschappen

Bijles proefwerken met Jolien

Een job als leerkracht heeft mij steeds sterk aangesproken. Daarom volbracht ik mijn lerarenopleiding en ben ik een aantal maanden aan het werk geweest als leerkracht natuurwetenschappen, biologie en fysica. Ondanks dat mijn professionele carrière momenteel een andere wending gekregen heeft, zou ik toch graag leerlingen blijven helpen.

Zelzate
of science in biomedische wetenschappen
Master, Universiteit Gent

proefwerken

Laura

Evergem

Master

Universiteit Gent

Rechten

Bijles proefwerken met Laura

Ik ging steeds graag naar school en ben mezelf uit pure interesse nog steeds aan het bijscholen aan de Universiteit van Antwerpen. Graag deel ik deze kennis en help ik anderen graag verder met zoeken van een juiste studiemethode en de volgende vakken: recht, Nederlands, Frans, geschiedenis, ... tot zelfs basis Latijn.

Evergem
Rechten
Master, Universiteit Gent

proefwerken

Sofie

Evergem

Master

Universiteit Gent

Meertalige communicatie: Nederlands, Frans, Spaans

Bijles proefwerken met Sofie

Door mijn studies ben ik gepassioneerd door talen en het is leuk om leerlingen te helpen bij het verbeteren van hun talencompetenties. Ik overweeg om na mijn studies lerarenopleiding te volgen, om later leerkracht te worden.

Evergem
Meertalige communicatie: Nederlands, Frans, Spaans
Master, Universiteit Gent

proefwerken

Louise

Gent

Bijles proefwerken met Louise

Het is mijn bedoeling kinderen te helpen bij moeilijkheden met de vakken wiskunde of fysica aangezien dit de vakken zijn die ik volg in mijn opleiding. Door mijn vader en broer wilde ik altijd al leraar worden. Door deze lessen hoop ik ervaring op te doen voor mijn verdere carrière.

Gent

Veelgestelde vragen

Wanneer het voor jou past! Wij zoeken een bijlesdocent uit Zelzate die jou kan begeleiden op je vrije momenten. Of dat nu tijdens de week, het weekend, of de vakantie is. Samen leggen jullie de volgende bijlessen proefwerken vast hoe jullie het wensen.
Jouw bijles proefwerken zal worden geregeld door een enthousiaste accountmanager, het kloppende hart van BijlesHuis. Onze accountmanagers kennen het netwerk van docenten door en door, en vinden bijna altijd meteen de juiste match in Zelzate. Je kan altijd terecht bij hen voor eender welke vraag. Even kennismaken met hen? Dat kan hier!
Op deze pagina vind je alvast enkele bijlesdocenten proefwerken uitgelicht die in regio Zelzate wonen. Maar dat is slechts een selectie! BijlesHuis beschikt over een kwaliteitsvol netwerk van duizenden geïnterviewde docenten over heel België. Bijlesdocenten proefwerken zijn er in alle soorten: PhD'ers, gepensioneerden, mensen die voltijds in het onderwijs of een andere sector staan, universiteitsstudenten,... Als je een aanvraag indient via de site, kijken wij vrijblijvend welke docent proefwerken in Zelzate bij jou past!

Top bijlesaanvragen

bijles Proefwerken middelbaar in Zelzate, privé leraar, bijles Proefwerken middelbaar, bijles Proefwerken, Proefwerken bijles gezocht in Zelzate, bijles coach, bijles hoger onderwijs, privéles Proefwerken, beste bijles