Bijles Engels in Assenede

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Engels

Louise

Gent

Master

Universiteit Gent

Meertalige Bedrijfscommunicatie

Bijles Engels met Louise

Ik wil graag bijles geven omdat het me veel voldoening geeft om jongeren te helpen bij hun studies. Ik heb in het verleden al veel bijlessen gegeven en kreeg hier altijd goede feedback op van de jongeren zelf.

Gent
Meertalige Bedrijfscommunicatie
Master, Universiteit Gent

Engels

Rhoda

De Pinte

Master

UGent

Germaanse Filologie Engels Duits

Bijles Engels met Rhoda

Een student helpen om nieuwe kennis te verwerven, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bijgevolg meer zelfvertrouwen te hebben, is een unieke en bevredigende ervaring.

9,8/10

De Pinte
Germaanse Filologie Engels Duits
Master, UGent

Engels

Stefanie

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde

Bijles Engels met Stefanie

Ik geef al sinds jaar en dag bijles aan zowel kinderen als volwassenen. Ik kan me aanpassen aan allerlei leeftijden, sociale situaties, thuis situaties, leerstoornissen, persoonlijkheden,... Bijles geven is echt een van mijn passies en voelt voor mij meer aan als een echte roeping dan als een gewone bijverdienste.

9,7/10

Gent
Taal- en Letterkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Engels

Heidi

Gent

Professioneel / Volwassen

Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid

Bijles Engels met Heidi

Ik help graag jonge mensen bij hun studies, het behalen van hun diploma en zo op een bepaalde manier een steentje bijdragen tot hun verdere loopbaan vind ik een heel waardevolle manier om mijn kennis en vaardigheden te delen.

10/10

Gent
Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid
Professioneel / Volwassen,

Engels

Nafal

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde: Engels-Duits

Bijles Engels met Nafal

Ik overweeg om later de educatieve master te doen om les te geven, en bijles is de aangewezen manier om hier naartoe te groeien. Sowieso heb ik een enorme passie voor het leren van vreemde talen en dit aan andere bij te brengen. Dit gaat ook waarschijnlijk het focus van mijn thesis zijn — wat de beste tools zijn om leerlingen te helpen bij het leren van een nieuwe taal. Ik heb BijlesHuis via een vriendin leren kennen ;)

9/10

Gent
Taal- en Letterkunde: Engels-Duits
Bachelor, Universiteit Gent

Engels

Zuzana

Gent

Master

UNIVERSITY OF GREENWICH

in Architectuur / MArch Architecture (ARB/RIBA Part 2)

Bijles Engels met Zuzana

Ik vind het leuk om mijn kennis door te geven aan anderen!

9/10

Gent
in Architectuur / MArch Architecture (ARB/RIBA Part 2)
Master, UNIVERSITY OF GREENWICH

Engels

Jo

Gent

Bijles Engels met Jo

Ik heb het altijd leuk gevonden om dingen aan anderen uit te leggen. Daarbij is het voor mij het belangrijkst dat de ander niet enkel iets kan reproduceren, maar vooral ook snapt. Ik vind het een leuke uitdaging om telkens opnieuw een manier te vinden om iets verstaanbaar te maken. Ik heb les gegeven tijdens m’n aanstelling aan de universiteit. Op mijn reis door Thailand gaf ik een maand lang Engelse les aan 12- tot 15-jarigen en ik gaf een tijd bijles Nederlands via Skype.

8,5/10

Gent

Engels

Maria

Sint-Niklaas

Master

Lessius University College

Tolken

Bijles Engels met Maria

Ik heb altijd graag (bij)les gegeven. Ik hou enorm van kinderen en om structuur te brengen.

9/10

Sint-Niklaas
Tolken
Master, Lessius University College

Engels

Eva

Lochristi

Professioneel / Volwassen

EF Schools

Spaans DELE - B2

Bijles Engels met Eva

Beroepsgewijs ben ik minder met talen bezig dan een aantal jaar geleden. Sinds ik zelf leidinggevende geworden ben, heb ik bovendien ontdekt dat ik graag mensen dingen bijbreng. Ik vind het leuk mijn team te zien groeien. Van mensen vooruit te helpen word ik ronduit vrolijk. Bijles geven is dus de perfecte manier om twee dingen die ik graag doe te combineren.

10/10

Lochristi
Spaans DELE - B2
Professioneel / Volwassen, EF Schools

Engels

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles Engels met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Niek uit Lochristi

  Studente uit Lochristi (9080) zit in het derde middelbaar moderne talen en zoekt algemene begeleiding bij het vak Engels. De eerste les is het de bedoeling om een algemene afstemming te… Lees meer

 • Chloe uit Berlare

  Leerling 3e middelbaar (Wetenschappen) met DCD en dysorthografie heeft studiebegeleiding nodig, o.a. in het kader van Frans, Engels en geschiedenis. Hij kan niet efficiënt leren wegens … Lees meer

 • Kelly uit Gent

  Leerlinge 3e middelbaar (Latijn) heeft begeleiding nodig bij Engels.

 • Hélène uit Melle

  Leerlinge in het 5de middelbaar richting Economie-Moderne Talen heeft ondersteuning nodig bij Engels. Ze wil vooral oefenen op haar uitspraak voor het mondeling examen. Ze krijgt de fee… Lees meer

 • Vanhoof uit Gent

  Deze persoon wenst zijn Engels verbeteren in het kader van zijn job. Hij heeft een behoorlijke passieve kennis, maar de taal actief spreken verloopt nog moeizaam. De focus moet vooral l… Lees meer

 • Eva uit Destelbergen

  Studente 1e bachelor Health Care Management (HoGent) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Engels, in het kader van een herexamen in de zomer. Ze heeft nooit Engels gekregen op schoo… Lees meer

 • Jelter uit Lochristi

  Leerlinge 6e middelbaar (Toerisme) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Engels. Het gaat om een algemene opvolging.

 • Lore uit Lochristi

  Leerlinge 2e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij Engels, o.a. uitspraak. Het is het tweede jaar dat ze Engels krijgt op school.

 • Dorothy uit Assenede

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Engels. Het gaat om het beter kunnen communiceren met Engelstalige collega's (in de chemiesector), dus om vakgerelateerde communicatie en woordens… Lees meer

 • Jordi uit Zele

  Leerling uit het 1e middelbaar A (Kunst) zoekt hulp bij Engels. Momenteel heeft ze een tekort. Ze heeft moeite met grammatica en mondelinge vaardigheden. Woordenschat loopt iets beter.

 • Laura uit Sint-Gillis-Waas

  Leerlinge 5e middelbaar (Wetenschappen-Wiskunde) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Engels, vooral bij grammatica: de tijden.

 • Hélène uit Gent

  Student 4de middelbaar Wetenschappen-Wiskunde (5u) wenst begeleiding bij het vak Engels. Moeilijkheden liggen vooral bij de grammatica.

 • Bert uit Melle

  Leerlinge 2e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij Engels (handboek New Ace). Wegens een lerarentekort heeft ze een achterstand, die ze wil wegwerken. Ze behaalt gemiddeld 3… Lees meer

 • Gilles uit Sint-Niklaas

  Bachelorstudent Taal- en Letterkunde: Nederlands-Engels (KU Leuven campus Antwerpen) heeft begeleiding nodig bij het vak Engelse Taalkunde 2, waarvan het examen gepland staat op 7 juni.… Lees meer

 • Lore uit Gent

  Masterstudent Electromechanica zoekt begeleiding Engels ter voorbereiding van een herexamen. Specifiek gaat het over elektrische en mechanische termen. De student beschikt over concrete… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt de beste bijlesdocenten in regio Assenede. Stuk voor stuk gescreend, ervaren, en enorm gemotiveerd om jou of je kind vooruit te helpen. Wij nemen je alle werk uit handen en bieden constante service per telefoon en mail voor élke vraag. Zo wordt 1-op-1 bijles Engels nemen een eitje! Schrijf je hier in om jouw perfecte docent uit Assenede te vinden.
Jij beslist zelf op welke momenten de bijles Engels plaatsvindt. Zowel na school tijdens de week, als in het weekend of in de vakantie zijn mogelijkheden. Je spreekt zelf af met jouw docent uit Assenede die matcht met jouw beschikbaarheden.
Als jullie dat wensen, is de bijles Engels aan huis. Vaak verkiezen leerlingen thuis omdat ze zich daar het comfortabelst voelen. Maar indien bijles aan huis geen optie is, zoeken we een andere locatie in Assenede. Bijvoorbeeld bij de bijlesdocent thuis, op school, of in een bibliotheek. Online is uiteraard ook een optie. Jij kiest!

Top bijlesaanvragen

bijles Engels middelbaar in Assenede, bijles dyslexie, bijlessen aan huis, bijles Engels in de buurt van Assenede, bijles leraar, bijlesdocent Engels in Assenede, bijles Engels geven in Assenede, bijles tarieven, Engels bijles gezocht in Assenede