Bijles Huiswerkbegeleiding in Assenede

Krijg vandaag nog bijles huiswerkbegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

huiswerkbegeleiding

Julie

Gent

Bachelor

HoGent

Secundair Onderwijs: Project Algemene Vakken en Niet-Confessionele Zedenleer

Bijles huiswerkbegeleiding met Julie

Ik werk momenteel deeltijds in het lager onderwijs. Ik vind het fijn om kinderen en jongeren individueel te begeleiden en zo te zien welke evolutie en vooruitgang ze maken. Bijles geven is voor mij een mooie meerwaarde!

Gent
Secundair Onderwijs: Project Algemene Vakken en Niet-Confessionele Zedenleer
Bachelor, HoGent

huiswerkbegeleiding

Nikita

Wachtebeke

Master

Universiteit Gent

Pedagogische wetenschappen: klinische orthopedagogiek en disability studies

Bijles huiswerkbegeleiding met Nikita

Ik ben Nikita en behaalde mijn bachelor lager onderwijs en master pedagogische wetenschappen (disability studies). Momenteel ben ik werkzaam als orthopedagoog in een buso school. Daar ben ik vooral het aanspreekpunt voor leerkrachten en directie. Ik stuur 2 leerkrachten teams aan en kom vaak in gesprekken met de ouder. Ik mis het om voor de klas te staan en het contact met kinderen dus daarom wil ik graag bijles geven.

10/10

Wachtebeke
Pedagogische wetenschappen: klinische orthopedagogiek en disability studies
Master, Universiteit Gent

huiswerkbegeleiding

Julie

Hoek

Derde graad

Katholiek onderwijs

Moderene talen

Bijles huiswerkbegeleiding met Julie

Ik geef graag bijles, omdat het een goede kans is om bij te leren en mijn kwaliteiten in te zetten buiten mijn opleiding. Verder vind ik het fijn dat ik kinderen meer persoonlijk en op hun niveau/tempo kan helpen.

Hoek
Moderene talen
Derde graad, Katholiek onderwijs

huiswerkbegeleiding

Marie

Destelbergen

Master

Ugent

Pedagogische wetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Marie

Gezien mijn opleiding en passie voor werken met kinderen en jongeren, wou ik graag mijn ervaring met deze doelgroep nog verder uitbouwen. Mijn ervaring als sportlesgeefster en als vrijwilliger in een lagere school, leerden me dat ik graag verder aan de slag wil met deze groep kinderen. Ik geloof in de kracht van 1-op-1 ondersteuning. Ik heb veel geduld en vertrek steeds vanuit de krachten en kwaliteiten van ieder kind.

Destelbergen
Pedagogische wetenschappen
Master, Ugent

huiswerkbegeleiding

Laura

Gent

Bachelor

Hogeschool VIVES Tielt

Lager Onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Laura

Voor mijn job geef ik vaak begeleiding aan individuele leerlingen. Dit doe ik enorm graag waardoor ik dit graag ook buiten de schoolmuren verder zou doen. De bijlessen die ik reeds gaf, vond ik fantastisch omdat je een leerling vooruit ziet gaan en/of echt kan inspelen op de noden van iemand.

Gent
Lager Onderwijs
Bachelor, Hogeschool VIVES Tielt

huiswerkbegeleiding

Josephine

Gent

Bachelor

Hogeschool Gent

Logopedie

Bijles huiswerkbegeleiding met Josephine

Als logopediste ben ik getraind om kinderen en jongeren op verschillende vlakken te helpen. Bijles geven past ook mooi in dit plaatje. Ik vind het leuk om kinderen te helpen en om op een creatieve manier zaken opnieuw uit te leggen.

Gent
Logopedie
Bachelor, Hogeschool Gent

huiswerkbegeleiding

Fleur

Lokeren

Bachelor

Arteveldehogeschool

Leerkracht lager onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Fleur

Ik heb op school ook ervaring als zorgjuf. Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen groeien wanneer je hen 1 op 1 of in een klein groepje zaken kan uitleggen. Je kan ze op die manier nog persoonlijker helpen. Verder heb ik af en toe ook al eens bijles gegeven. De kinderen waren steeds enthousiast en gemotiveerd. Bijles geven is natuurlijk ook een leuke bijverdienste.

Lokeren
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool

huiswerkbegeleiding

Darius

Lochristi

Derde graad

Sint-Janscollege Gent campus visitatie

Grieks-Wiskunde (6 uur wiskunde)

Bijles huiswerkbegeleiding met Darius

Ik geef graag bijles, omdat ik zelf zowel ADHD heb als hoogbegaafdheid. Door die 2 leerstoornissen (of juist sterktes) kreeg ik het op een gegeven moment moeilijk op school. Ik wil andere mensen die het moeilijk hebben, helpen om terug plezier te hebben in het leren.

Lochristi
Grieks-Wiskunde (6 uur wiskunde)
Derde graad, Sint-Janscollege Gent campus visitatie

huiswerkbegeleiding

Alain

Stekene

Professioneel / Volwassen

VDAB Zeebrugge

Maritieme opleiding - Dek

Bijles huiswerkbegeleiding met Alain

Voor mij is les geven een win-winsituatie: je leert iemand iets/helpt iemand bij iets om verder te kunnen in de wereld (die al zo complex is) én leert zelf allerlei mensen kennen (én zelf alle leerstof beheersen door uitzoeken en herhalen). Ik heb steeds goed overweg gekund met kinderen, jongeren en studenten: ik pas me aan aan hun leefwereld en voer gesprekken die hun interesseren en vind hun leefwereld zelf interessant om te begrijpen. Ik heb ook altijd zeer graag zaken heel grondig en met veel geduld uitgelegd aan jongeren én ouderen: iemand iets leren geeft zeer veel voldoening. Ik heb aan vele mensen al wel eens zaken uitgelegd totdat ze het begrepen, vandaar dat ik meen dit ook in een leersituatie goed te kunnen.

Stekene
Maritieme opleiding - Dek
Professioneel / Volwassen, VDAB Zeebrugge

huiswerkbegeleiding

Kobe

Gent

Master

UGent

Edu Cultuurwetenschappen - moraal - filosofie

Bijles huiswerkbegeleiding met Kobe

Ik geef graag bijles om nog extra ervaring op te doen. Komend semester heb ik ook wat meer tijd omdat ik minder les moet geven op school. Ooit gaf ik bijles wiskunde aan een kennis en dat was een fijne ontmoeting met bijles geven. Het één-op-één werken zorgt voor een totaal andere dynamiek. Kortom: ik ben erg gemotiveerd!

Gent
Edu Cultuurwetenschappen - moraal - filosofie
Master, UGent

Veelgestelde vragen

Ja hoor. Indien je liever bijles huiswerkbegeleiding achter je scherm volgt in plaats van met een docent bij jou in Assenede, selecteren wij een ervaren online bijlesgever. Online bijles vindt plaats via onze eigen leeromgeving die beschikt over verschillende snufjes. Een interactief whiteboard voor theorie en oefeningen, een opnamefunctie, schermdelen, videochat, de mogelijkheid om je schoolwerk te uploaden en te bewerken,... Lees deze pagina voor meer info over onze online bijles.
Al onze bijlesgevers, dus ook die in Assenede, worden zorgvuldig gescreend voor ze bijles huiswerkbegeleiding kunnen geven. We houden een persoonlijk intakegesprek met hen, waarin we peilen naar hun didactische ervaring, aanpak, vakkennis huiswerkbegeleiding,... We vragen een kopie van het diploma (of meest recente puntenlijst, indien de docent nog aan de universiteit studeert) en een uittreksel uit het strafregister, model 596.2. Op die manier zijn we zeker dat we enkel de beste docenten huiswerkbegeleiding aanbieden!

BijlesHuis garandeert een persoonlijke aanpak. We zoeken een bijlesdocent huiswerkbegeleiding die jou kan helpen bij jouw specifieke leerdoelen. Vanaf jouw aanvraag volgen wij alles nauwgezet op, regelen alle administratie en betalingen en beantwoorden al jouw vragen telefonisch of via mail. Wil je graag bijles volgen in Assenede, laat dan hier vrijblijvend je gegevens achter en wij selecteren de geschikte bijlesdocent!

Top bijlesaanvragen

dyscalculie bijles, bijles Huiswerkbegeleiding in de buurt van Assenede, extra bijles, bijles Huiswerkbegeleiding prijs, Huiswerkbegeleiding leren, bijles Huiswerkbegeleiding, bijlesgever gezocht, hulp in Huiswerkbegeleiding regio Assenede, bijles dyslexie