Bijles in Beernem

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Olivier

Brugge

Master

KU Leuven

Handelsingenieur

Bijles met Olivier

De smaak van bijlessen geven kreeg ik 4 jaar geleden te pakken tijdens mijn extra jaar fysica aan de VUB toen mijn medestudenten me geregeld opzochten voor uitleg. Naast mijn persoonlijke interesse in kennis en wetenschap, is het idee om een daadwerkelijk steunpunt te zijn in iemand haar of zijn opleiding de hoofdreden waarom ik graag bijles geef. Het geeft me een persoonlijke voldoening wanneer ik merk tijdens een bijles dat iemand effectief een inzicht verwerft en dan zelfstandig verder kan met de leerstof.

8,5/10

Brugge
Handelsingenieur
Master, KU Leuven

Elizabeth

Brugge

Master

University of Warwick

History of Art

Bijles met Elizabeth

Ik vind het leuk om les te geven en jongeren te helpen zich educatief te ontwikkelen en vooruitgang te boeken. Bovendien vind ik lesgeven een zeer lonende carrière.

9/10

Brugge
History of Art
Master, University of Warwick

Laura

Deinze

Master

KULeuven

Clinical Biomedical Science

Bijles met Laura

Met mijn eigen universiteits- ervaringen wil ik studenten helpen efficiënter te studeren, beter om te gaan met de stress van bijvoorbeeld een thesis, bachelorproef of simpelweg examens. Alsook een duidelijke uitleg te geven over de leerstof van wetenschappelijke vakken en een duidelijke scriptie begeleiding aanbieden.

9,6/10

Deinze
Clinical Biomedical Science
Master, KULeuven

Marie

Jabbeke

Master

Universiteit Gent

Specificieke Lerarenopleiding

Bijles met Marie

Ik help zeer graag studenten met de kennis en studiemethodes die ik de afgelopen jaren verzameld heb tijdens mijn opleiding Taal- en Letterkunde: Engels-Frans. Ik kan me goed inleven in wat er leeft bij de studenten. Bijles is verder ook een job die veel voldoening geeft, en ik ben zeer gemotiveerd om studenten mijn passie voor het Frans en het Engels bij te brengen. Daarnaast help ik ook graag studenten verder in het begeleiden van hun thesis.

9,5/10

Jabbeke
Specificieke Lerarenopleiding
Master, Universiteit Gent

Gunther

Zedelgem

Bachelor

Katholieke Hogeschool Leuven

Regentaat wiskunde

Bijles met Gunther

Ik ben al 15 jaar leerkracht wiskunde in de eerste en tweede graad. Het individueel karakter van het bijles geven spreekt mij zeer sterk aan. De bijlessen die ik reeds gegeven heb, waren leuk om te doen.

10/10

Zedelgem
Regentaat wiskunde
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

Jasmin

Deinze

Bachelor

Arteveldehogeschool

in de logopedie en audiologie met als afstudeerrichting logopedie

Bijles met Jasmin

Ik ben Jasmin en werk sinds oktober 2017 als logopediste. Ik begeleid heel wat kinderen en jongeren met taal-, lees- en rekenproblemen. Momenteel volg ik ook een Specifieke Lerarenopleiding voor Nederlands.

9,8/10

Deinze
in de logopedie en audiologie met als afstudeerrichting logopedie
Bachelor, Arteveldehogeschool

Constantijn

Maldegem

Bachelor

Universiteit Gent

ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur)

Bijles met Constantijn

Momenteel studeert Constantijn Ingenieurswetenschappen aan de Universiteit Gent. Hij heeft gedurende zijn studies al meerdere studenten kunnen begeleiden. Hij is enorm geboeid door wetenschappen en zou zijn kennis en passie graag op een frisse manier overbrengen.

10/10

Maldegem
ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur)
Bachelor, Universiteit Gent

An

Aalter

Master

EHSAL Brussel

Handels- & Financiële Wetenschappen

Bijles met An

Ik krijg energie van mensen naar een hoger level te brengen Ik gaf vroeger bijles als net afgestudeerde, en geef nu les bij CVA en ik coach en begeleid jongeren rond ondernemerschap en/of hun loopbaan. Ik leerde BijlesHuis kennen via een cursist aan CVA.

9,3/10

Aalter
Handels- & Financiële Wetenschappen
Master, EHSAL Brussel

Karen

Zedelgem

Master

Universiteit Gent

Handelsingenieur

Bijles met Karen

Na mijn master Handelsingenieur aan de UGent heb ik een lerarenopleiding gevolgd. Ik werk niet in het onderwijs, maar bijles geven na mijn werkuren geeft me de voldoening waar ik naar op zoek was. Ik heb altijd graag uitleg gegeven aan studenten en vind het een leuk gevoel als ze het snappen.

9,7/10

Zedelgem
Handelsingenieur
Master, Universiteit Gent

Bart

Brugge

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

8,8/10

Brugge
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Jasmijn uit Beernem

  Leerling uit het 2e leerjaar wil ondersteuning bij wiskunde. Ze wil vooral geen achterstand krijgen nu de school even gesloten is. Op zich heeft ze niet echt grote problemen met de mate… Lees meer

 • Leon uit Beernem

  Leon gaat volgend schooljaar naar het tweede middelbaar en zoekt ondersteuning bij wiskunde. Hij volgt STEM wetenschappen. Graag opstarten eind augustus voor een herhaling van de gezien… Lees meer

 • Hibo uit Beernem

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Duits naar aanleiding van een professioneel bezoek aan Duitsland in augustus.

 • Ragab uit Beernem

  Vervangingsopdracht - Leerling in het 5de middelbaar richting multimedia (TSO) heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Momenteel gaat het moeilijk bij tweedegraadfuncties.

 • Robin uit Beernem

  Student Landschaps- en tuinarchitectuur (HoGent) zoekt hulp bij zijn bachelorproef. Hij dient een campusschool te ontwerpen en zit wat vast hoe dit precies aan te pakken. De analyse, co… Lees meer

 • Teun uit Beernem

  Leerling uit het 5de middelbaar (Steiner) zoekt bijles ter voorbereiding op haar examens voor chemie. Meer bepaald voor organische chemie.

 • Jente De Volder uit Beernem

  Jente de volder zit in het tweede middelbaar en heeft moeite met het vak wiskunde. Graag krijgt hij een opfrissing van de leerstof van het eerste middelbaar en verdere begeleiding ged… Lees meer

 • Michelle uit Beernem

  Student start met het tweedekansonderwijs om boekhoudkundig bediende te studeren. Hij heeft een achterstand met wiskunde en zou dit graag zo snel mogelijk bijwerken. Er zou moeten gehol… Lees meer

 • Noortje uit Beernem

  Volwassene volgt momenteel een bacheloropleiding Cyber Security (Howest Brugge) en zit in zijn eerste jaar. Hij wenst hulp bij javascript, gezien hij hier helemaal geen voorkennis in he… Lees meer

 • Ron uit Beernem

  Leerling 4e middelbaar richting Toerisme (TSO) wenst ondersteuning bij wiskunde. Het is de eerste keer dat er problemen bij wiskunde opduiken.

 • Tom uit Beernem

  Leerlinge 1e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Ze is ziek geweest en wil haar achterstand wegwerken. Daarnaast is er een vermoeden van autisme, ze heeft het va… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Top bijlesaanvragen

bijles gezocht in Beernem, bijlesgever gezocht, zomer bijles, bijles dyslexie, hulp in Beernem, bijles aan huis in Beernem, huiswerkbegeleiding Beernem, bijles krijgen, bijles Beernem