Bijles in Beernem

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Paul

Brugge

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Academische Lerarenopleiding Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn

Bijles met Paul

Ik ben uitermate gepassioneerd door de Klassieke Oudheid, het Grieks en het Latijn. Die passie geef ik dan ook heel graag door. Ik heb het afgelopen jaar zowel individuele bijlessen Latijn als Grieks gegeven, en niet zelden met positieve resultaten: de leerlingen waren geënthousiasmeerd. Bijna allemaal hervonden ze de motivatie, begrepen ze de leerstof en raakten ze uit de gevarenzone van een nakend C-attest. Ook de ouders waren erg tevreden.

10/10

Brugge
Academische Lerarenopleiding Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Gunther

Zedelgem

Bachelor

Katholieke Hogeschool Leuven

Regentaat wiskunde

Bijles met Gunther

Ik ben al 15 jaar leerkracht wiskunde in de eerste en tweede graad. Het individueel karakter van het bijles geven spreekt mij zeer sterk aan. De bijlessen die ik reeds gegeven heb, waren leuk om te doen.

10/10

Zedelgem
Regentaat wiskunde
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

Elizabeth

Brugge

Master

University of Warwick

History of Art

Bijles met Elizabeth

Ik vind het leuk om les te geven en jongeren te helpen zich educatief te ontwikkelen en vooruitgang te boeken. Bovendien vind ik lesgeven een zeer lonende carrière.

9/10

Brugge
History of Art
Master, University of Warwick

Jasmin

Deinze

Bachelor

Arteveldehogeschool

in de logopedie en audiologie met als afstudeerrichting logopedie

Bijles met Jasmin

9,8/10

Deinze
in de logopedie en audiologie met als afstudeerrichting logopedie
Bachelor, Arteveldehogeschool

Anke

Wingene

Master

Universiteit Gent

Pedagogische Wetenschappen: Pedagogiek en Onderwijskunde

Bijles met Anke

Waarom wil ik bijles geven? Ik ben gebeten door het ruime begrip "opleiding". Dit is te merken in de opleidingen die ik gevolgd heb en mijn huidige job. In de huidige maatschappij is levenslang leren noodzakelijk, daarvoor is er volgens mij een goede basis nodig. Ondanks de differentiatie in het onderwijs hebben nog heel wat kinderen/jongeren 'deugd' van een persoonlijke en individuele begeleiding. Mijn doel: een kind/jongere die door de bijles (terug) succeservaringen heeft op school.

9/10

Wingene
Pedagogische Wetenschappen: Pedagogiek en Onderwijskunde
Master, Universiteit Gent

Laura

Deinze

Master

KULeuven

Clinical Biomedical Science

Bijles met Laura

Met mijn eigen universiteits- ervaringen wil ik studenten helpen efficiënter te studeren, beter om te gaan met de stress van bijvoorbeeld een thesis, bachelorproef of simpelweg examens. Alsook een duidelijke uitleg te geven over de leerstof van wetenschappelijke vakken en een duidelijke scriptie begeleiding aanbieden.

9,6/10

Deinze
Clinical Biomedical Science
Master, KULeuven

Sarah

Damme

Bachelor

Secondair Onderwijs PAV

Bijles met Sarah

8/10

Damme
Secondair Onderwijs PAV
Bachelor,

Karam

Eeklo

Bachelor

Universiteit Gent

Fysica en Sterrenkunde

Bijles met Karam

Karam is afgestudeerd met een bachelor in de Fysica en Sterrenkunde en is nu bezig aan de masteropleiding in dezelfde richting. Bovendien heeft hij ervaring met het geven van individuele bijlessen op bachelor-en masterniveau.

9,3/10

Eeklo
Fysica en Sterrenkunde
Bachelor, Universiteit Gent

Bart

Brugge

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

9/10

Brugge
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

Liesbet

Deinze

Master

Universiteit Gent

in de biowetenschappen: voedingsindustrie

Bijles met Liesbet

Het geeft me voldoening om samen met de leerling een persoonlijk traject op te stellen zodat zijn doel wordt bereikt. Ik vind het fantastisch om met jongeren samen te werken en zij kunnen mijn enthousiasme en geduld waarderen. Ik heb al enkele studenten (2e graad-wiskunde) begeleid via BijlesHuis zowel fysieke als online lessen. Ik werk zeer graag samen met BijlesHuis.

9/10

Deinze
in de biowetenschappen: voedingsindustrie
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Amber uit Beernem

  Leerling uit het 2e leerjaar wil ondersteuning bij wiskunde. Ze wil vooral geen achterstand krijgen nu de school even gesloten is. Op zich heeft ze niet echt grote problemen met de mate… Lees meer

 • Leon uit Beernem

  Leon gaat volgend schooljaar naar het tweede middelbaar en zoekt ondersteuning bij wiskunde. Hij volgt STEM wetenschappen. Graag opstarten eind augustus voor een herhaling van de gezien… Lees meer

 • Natascha uit Beernem

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Duits naar aanleiding van een professioneel bezoek aan Duitsland in augustus.

 • Diederik uit Beernem

  Vervangingsopdracht - Leerling in het 5de middelbaar richting multimedia (TSO) heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Momenteel gaat het moeilijk bij tweedegraadfuncties.

 • Dave uit Beernem

  Student Landschaps- en tuinarchitectuur (HoGent) zoekt hulp bij zijn bachelorproef. Hij dient een campusschool te ontwerpen en zit wat vast hoe dit precies aan te pakken. De analyse, co… Lees meer

 • Dex uit Beernem

  Leerling uit het 5de middelbaar (Steiner) zoekt bijles ter voorbereiding op haar examens voor chemie. Meer bepaald voor organische chemie.

 • Jente De Volder uit Beernem

  Jente de volder zit in het tweede middelbaar en heeft moeite met het vak wiskunde. Graag krijgt hij een opfrissing van de leerstof van het eerste middelbaar en verdere begeleiding ged… Lees meer

 • Saskia uit Beernem

  Student start met het tweedekansonderwijs om boekhoudkundig bediende te studeren. Hij heeft een achterstand met wiskunde en zou dit graag zo snel mogelijk bijwerken. Er zou moeten gehol… Lees meer

 • Xavier uit Beernem

  Volwassene volgt momenteel een bacheloropleiding Cyber Security (Howest Brugge) en zit in zijn eerste jaar. Hij wenst hulp bij javascript, gezien hij hier helemaal geen voorkennis in he… Lees meer

 • Jamal uit Beernem

  Leerling 4e middelbaar richting Toerisme (TSO) wenst ondersteuning bij wiskunde. Het is de eerste keer dat er problemen bij wiskunde opduiken.

 • Natasha uit Beernem

  Leerlinge 1e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Ze is ziek geweest en wil haar achterstand wegwerken. Daarnaast is er een vermoeden van autisme, ze heeft het va… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Het grootste deel van onze bijlessen gaan aan huis door, maar jij kiest uiteraard. De bijles kan aan huis in Beernem plaatsvinden of online via ons leerplatform. Soms gaan de bijlessen ook door in de bibliotheek of op school. Wij regelen wat voor jou het handigst is!
Een persoonlijke klik met je docent is minstens even belangrijk als zijn/haar ervaring en expertise. Zeker omdat het een 1-op-1-begeleiding betreft. Indien het niet klikt, breng je BijlesHuis op de hoogte en wij zoeken meteen naar een oplossing (een andere docent in de buurt van Beernem) tot jij tevreden bent. Beloofd.
Eén gemiddelde prijs per uur voor bijles bestaat eigenlijk niet, omdat de tarieven afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ervaring en de achtergrond van de bijlesdocent uit Beernem, het aantal uur dat je graag bijles wil, en het niveau van de begeleiding. Je vindt alle informatie over de tarieven op onze tarievenpagina.

Top bijlesaanvragen

bijles gezocht in Beernem, bijlesgever gezocht, zomer bijles, bijles dyslexie, hulp in Beernem, bijles aan huis in Beernem, huiswerkbegeleiding Beernem, bijles krijgen, bijles Beernem