Bijles CAD in Boechout

Krijg vandaag nog bijles CAD op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

CAD

Veerle

Edegem

Master

UFSIA en RUG

Latijn-Griekse humaniora geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant

Bijles CAD met Veerle

Ik stel graag mijn kennis ten dienste. Ik ben flexibel en zeer sterk in talen. Ik heb ervaring in vele verschillende richtingen in het secundair onderwijs en in het volwassenenonderwijs (met name het tweedekansonderwijs). Ik heb eveneens ervaring met bijles geven.

9,6/10

Edegem
Latijn-Griekse humaniora geschiedenis; diploma lerarenopleiding; certificaat management-assistant
Master, UFSIA en RUG

CAD

Michaël

Antwerpen

Master

Universiteit (UA)

Handelsingenieur optie Informatica

Bijles CAD met Michaël

Ik doe dit al meer dan 15 jaar, en het geeft voldoening dat de cursisten verbeteren en resultaten halen. Er is veel waar ik vertrouwd mee ben, en het is fijn om kennis door te geven, en tips te geven qua studiemethode.

7/10

Antwerpen
Handelsingenieur optie Informatica
Master, Universiteit (UA)

CAD

Inge

Antwerpen

Master

vub

in de klassieke filologie (Latijn en Grieks)

Bijles CAD met Inge

Als gepassioneerd leerkracht Latijn wil ik de leerlingen helpen om Latijn niet te snel te laten vallen en om hen het nut van deze taal bij te brengen.

9/10

Antwerpen
in de klassieke filologie (Latijn en Grieks)
Master, vub

CAD

Kathleen

Antwerpen

Master

Lessius Hogeschool Antwerpen

vertaler Engels-Spaans-Nederlands

Bijles CAD met Kathleen

Ik geef bijles omdat ik het fijn vind om anderen te helpen. Ik geef bijzonder graag les, zeker als het individuele lessen zijn, of in kleine groepjes.

Antwerpen
vertaler Engels-Spaans-Nederlands
Master, Lessius Hogeschool Antwerpen

CAD

Naomi

Boechout

Bijles CAD met Naomi

Momenteel volg ik een specifieke lerarenopleiding aan de UGent (Muziek). Omdat ik nog geen ervaring heb in het lesgeven, is het geven van bijlessen een ideale tussenstap in mijn ontwikkeling als leerkracht.

Boechout

CAD

Liese

Schoten

Bachelor

AP Hogeschool

Maatschappelijk werk

Bijles CAD met Liese

Ik denk dat bijles die gegeven wordt door jonge mensen die (in mijn geval) zelf nog studeren, een ander inzicht kan bieden aan de mensen die bijles volgen. De dingen die ik weet over het onderwijs en de vakken, wil ik graag doorgeven aan anderen.

Schoten
Maatschappelijk werk
Bachelor, AP Hogeschool

CAD

Ard

Lier

vub

Bijles CAD met Ard

Bijles geven aan één persoon of aan slechts enkele personen tegelijkertijd geeft me meestal een grotere voldoening dan gewoon klassikaal lesgeven. Men kan zich beter inleven in de leerlingen of studenten, beter inschatten welke leermoeilijkheden ze juist hebben. Men kan heel snel grote vooruitgang boeken, op voorwaarde dat de leerlingen of studenten zelf gemotiveerd zijn en achter de bijlessen staan. Op dit moment werk ik de lerarenopleiding (richting Wetenschappen en Ingenieurswetenschappen) aan de VUB af.

Lier
, vub

CAD

Pauline

Boechout

Bachelor

HoWest

in Game Development

Bijles CAD met Pauline

Pauline behaalde een bachelor in Game Development. Ze heeft ervaring als teaching assistent aan de hogeschool waar ze introductielessen voor wiskunde gaf aan eerstejaarsstudenten. Zij helpt leerlingen in het middelbaar en hoger onderwijs graag verder bij wiskunde.

Boechout
in Game Development
Bachelor, HoWest

CAD

Ellie

Boechout

Bachelor

Bijles CAD met Ellie

Vanuit mijn job ben ik dagelijks bezig met het ontwikkelen van lesmateriaal voor het basisonderwijs. Ik vind het fijn om op maat te werken en samen met een kind procesmatig te werken zonder het resultaat uit het oog te verliezen.

Boechout
Bachelor,

CAD

Victor-Jan

Boechout

Bijles CAD met Victor-Jan

Ik heb in juni mijn Master Rechten behaald aan de KU Leuven (afgestudeerd met grote onderscheiding), maar heb beslist om nog verder te studeren. Daarom ben ik begonnen aan een Bachelor in de Muziek aan het Koninklijk Conservatorium Brussel (discipline muziekschriftuur). Intussen heb ik veel ervaring met bijles geven. Ik heb onder andere al bijles gegeven in: inleiding tot de rechtswetenschap, verbintenissenrecht, bijzondere overeenkomstenrecht, staatsrecht, internationaal recht, administratief recht, logica en argumentatieleer.

Boechout

Veelgestelde vragen

Bijles CAD in Boechout verloopt via drie eenvoudige stappen. Eerst laat je je gegevens achter op onze website. Daarna bellen wij je op om te kijken waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens selecteren we de docent CAD die het beste bij jou past, en in de buurt van Boechout woont. Eenmaal je akkoord gaat met het voorstel, kan de bijles CAD van start! Meer info over onze werkwijze lees je hier.
Het is jouw bijles, dus jij kiest! Om ervoor te zorgen dat online bijles CAD van dezelfde kwaliteit is als bijles aan huis in Boechout, werken we met een speciaal platform (dus niet gewoon Skype of Zoom). Het is een privéomgeving tussen jou en je bijlesdocent CAD waar jullie beiden jullie scherm kunnen delen, bestanden uploaden en aantekeningen maken. Lees hier meer over online bijles!
Dan laat je ons dat weten, en dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe bijlesdocent CAD in regio Boechout. Een persoonlijke klik vinden wij een van de belangrijkste bouwstenen tijdens de bijles. Alleen zo kan je voldoende vertrouwen opbouwen, en een plan van aanpak opmaken waar jij helemaal achter staat.

Top bijlesaanvragen

bijles CAD geven in Boechout, dyscalculie bijles, beste bijles, bijles CAD in de buurt van Boechout, bijles CAD tarief, bijlessen aan huis, bijles krijgen, privéles CAD, CAD bijles aan huis in Boechout