Bijles Excel in Damme

Krijg vandaag nog bijles Excel op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Excel

Dave

Brugge

Bachelor

Higro

Grafische Bedrijven (Technisch)

Bijles Excel met Dave

Bijles geven geeft mij de voldoening dat je iemand helpt om iets te bereiken wat ze dikwijls zelf niet voor mogelijk houden. Ik heb goede ervaringen met het geven van bijles en schaakles.

10/10

Brugge
Grafische Bedrijven (Technisch)
Bachelor, Higro

Excel

Simon

Brugge

Bachelor

Howest

in het Bedrijfsmanagement: Toegepaste Bedrijfseconomie

Bijles Excel met Simon

Brugge
in het Bedrijfsmanagement: Toegepaste Bedrijfseconomie
Bachelor, Howest

Excel

Tom

Brugge

Master

UGent

MaNaMa, drs.

Bijles Excel met Tom

Ik heb ervaring als praktijkassistent en lesgever aan de UGent, mijn vakken/specialismen: kwantitatieve onderzoeksmethoden, toegepaste statistiek, SPSS, begeleiding bachelor- en masterproeven. Mijn opleidingen: master na master politieke wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking economie en een aanvullende lerarenopleiding Ik ben een ervaren lesgever van zowel middelbaar als hoger onderwijs.

Brugge
MaNaMa, drs.
Master, UGent

Excel

Reinhard

Brugge

Master

Universiteit Gent (UGent)

Criminologie

Bijles Excel met Reinhard

Ik wil graag bijlessen geven om de eigen kennis te onderhouden en om bij te leren, en tegelijk iets bij te verdienen.

Brugge
Criminologie
Master, Universiteit Gent (UGent)

Excel

Megan

Brugge

Bachelor

Arteveldehogeschool

Officemanagement - Management Assistant

Bijles Excel met Megan

Toen ik zelf nog op de schoolbanken zat, was ik diegene van de klas die makkelijk studeerde. Anderen die het wat moeilijker hadden om de leerstof op te nemen, merkten dit op en vroegen mij vaak om bepaalde zaken uit te leggen. Ik zocht naar andere voorbeelden om de theorie te staven en sprak een moment af met mijn medeleerling om bepaalde zaken nog eens uit te leggen. Deze vorm van "bijles geven" gaf mezelf een enorme voldoening. Ik verwerkte mijn leerstof en zocht naar andere concrete voorbeelden om simpel uit te leggen aan anderen. Doordat deze ervaring mij deze voldoening gaf, ben ik ervan overtuigd dat ik als leerkracht ook voldoening zal halen uit het bijles geven. De voldoening en de uitdaging om een alternatieve manier te vinden om de theorie uit te leggen en de leerlingen te zien groeien tijdens dit proces moet enorm zijn.

Brugge
Officemanagement - Management Assistant
Bachelor, Arteveldehogeschool

Excel

Celie

Brugge

Bachelor

VIVES Kortrijk

Ecotechnologie

Bijles Excel met Celie

1-op-1 is het nog beter om iemand te begeleiden. Persoonlijke groei kan je van dichtbij meemaken en er kan geholpen worden met heel specifieke vragen en noden.

Brugge
Ecotechnologie
Bachelor, VIVES Kortrijk

Excel

Lisa

Brugge

Master

Coventry University - United Kingdom

International Business Law

Bijles Excel met Lisa

Door mijn vele opleidingen en diploma’s die ik behaald heb, heb ik verschillende leermethodes toegepast op mezelf. Uiteindelijk heb ik van alle methodes de voor en nadelen ondervonden. Graag breng ik mijn kennis over deze methodes en over mijn vakgebied over aan leergierige studenten en kinderen. Zodat ik hen kan helpen om efficiënt hun doel te bereiken.

Brugge
International Business Law
Master, Coventry University - United Kingdom

Excel

Alexander

Brugge

Master

Ugent

in ingenieurswetenschappen

Bijles Excel met Alexander

Ik ben een lesgever die graag zijn kennis doorgeeft in de wiskunde/bouw en probeert toe te passen in het dagelijks leven

Brugge
in ingenieurswetenschappen
Master, Ugent

Excel

Eduardo Antonio Bracho

Brugge

Master

Biomedische Wetenschappen

Bijles Excel met Eduardo Antonio Bracho

Mijn grootste motivatie is dat ik leerlingen uit allerlei richtingen kan helpen om ze te doen slagen. Zelf heb ik veel getwijfeld naar de richting waar ik uit wilde met mijn studies, daardoor heb ik veel geleerd over studieaanpak en oriëntering. Dat zijn tips dat ik altijd kan meegeven.

Brugge
Biomedische Wetenschappen
Master,

Excel

Dany

Knokke-Heist

Master

Vrije Universiteit Brussel

Toegepaste Wetenschappen (Burgerlijk Ingenieur)

Bijles Excel met Dany

Training is een ‘rode draad’ doorheen mijn professionele loopbaan: zowel bij HP, Data General als bij IBM Education (de uitwerking van nieuwe trainingsprogramma’s) heb ik mij geprofileerd als een overtuigd adept van een resultaatgerichte en innovatieve benadering van opleidingen.

Knokke-Heist
Toegepaste Wetenschappen (Burgerlijk Ingenieur)
Master, Vrije Universiteit Brussel

Studenten die we al konden helpen

 • Rosalie uit Roeselare

  Student uit het 1e jaar dierenzorg wil ondersteuning bij Excel. Het gaat om basisvaardigheden (o.a. functies, grafieken en draaitabellen).

 • Quentin uit Nazareth

  2 personen wensen Excel les voor bedrijf in Nazareth.

 • Axel uit Oostende

  Student uit de opleiding rechtspraktijk wil ondersteuning bij Excel (een vak uit bedrijfsmanagement ICT). Het gaat vooral om de praktijk. De student heeft moeite met het omzetten van de… Lees meer

 • Eva uit Zedelgem

  Student uit de opleiding bedrijfsmanagement wil ondersteuning bij Excel (MSExcel 2016). Ze heeft o.a. moeite met: De logische ALS-functie Datum- en tijdfuncties Grafieken Draaitab… Lees meer

 • Stephen uit Gent

  Een studente Medical Management Assistant (Arteveldehogeschool) wenst begeleiding bij Excel ter voorbereiding van haar herexamen eind augustus.

 • Simon uit Gent

  Een studente uit de 1e bachelor Bedrijfsmanagement (Artevelde) zoekt begeleiding voor het vak Excel. De student wilt graag oefeningen maken en de moeilijkere formules samen bekijken.

 • Ahmet uit Gent

  2 Bachelorstudenten Office management zoeken ondersteuning bij Excel. (Korte) opfrissing van de MS Excel --basisfuntionaliteiten -- koppelingen en matrixformules -- gevorderde func… Lees meer

 • Maxim uit Knokke-Heist

  Een volwassen vrouw zoekt begeleiding bij Word en Excel. Ze wilt er graag mee leren werken en zou dus graag de basis hiervan aanleren.

 • Maria uit Gent

  Een studente uit de 1e bachelor bestuurskunde zoekt begeleiding bij Excel. Ter voorbereiding van haar examen.

 • Sandy uit Izegem

  Een volwassen vrouw wilt de basis aanleren van Excel. Ter voorbereiding van een sollicitatieproef (teammedewerker HR beheer bij de politie).

 • Ward uit Sint-Niklaas

  Student Vastgoed (HoGent) zoekt bijles voor statistiek in Excel. Hij is totaal niet mee (behaalde een nul op voorbereidend examen). Hij zou graag dus van nul Excel en Statistiek inoefen… Lees meer

 • Thibaud uit Kortrijk

  2e BA studente Event Management zoekt wekelijkse hulp bij Excel. Te kennen leerstof op aanvraag beschikbaar.

 • Laure uit Assenede

  Een studente uit de richting KMO-management op KdG in Antwerpen zoekt vanaf februari hulp bij excel. Ze heeft nu in januari het examen afgelegd, maar dat is niet vlot verlopen. Ze zou g… Lees meer

 • Saskia uit Aartselaar

  Leerling heeft begeleiding nodig bij het portfolio voor de Examencommissie (3e graad BSO - Kantoortechnieken). Het gaat om werken met Excel, de papieren met zijn werkervaring samenvoege… Lees meer

 • Bosmans uit Wervik

  Volwassene heeft ondersteuning nodig bij Excel, in het kader van zijn werk, o.a. communicatie met de boekhouder over financiële onderdelen en betalingen. De begeleiding kan gaan over de… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Iedere leerling is anders, verwerkt leerstof op een andere manier, en heeft andere knelpunten. Daarom staat een aanpak op maat bij ons op nummer 1. Of het nu gaat om specifieke bijles Excel, leren leren of zelfvertrouwen verbeteren: je docent uit regio Damme maakt samen met jou een persoonlijk leerplan op je eigen tempo.
Iedereen kan bijles Excel volgen in Damme! De moeilijkheidsgraad van het vak maakt niet uit. Ons uitgebreide en lokaal verankerde netwerk van bijlesdocenten zorgt ervoor dat er iemand beschikbaar is voor elk niveau van elk vak. BijlesHuis biedt dan ook bijles aan voor elke leeftijd.
BijlesHuis vindt het belangrijk om eerlijke tarieven te rekenen. Daarom betaal je voor bijles Excel in Damme een prijs die afhankelijk is van de docent waarmee je in zee gaat: een junior, senior of professionele docent. Daarnaast bepalen het aantal bijlessen en de moeilijkheidsgraad van de begeleiding mee het tarief. Zo houden we bijles Excel zo toegankelijk mogelijk! Graag meer info? Bekijk onze tarieven hier.

Top bijlesaanvragen

dyscalculie bijles, Excel bijles aan huis in Damme, bijles Excel tarief, inzicht bijles, privéles Excel, bijles coach, bijles Excel prijs, Excel leren, bijles thuis