Bijles Chemie in Damme

Krijg vandaag nog bijles chemie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

chemie

Constantijn

Maldegem

Bachelor

Universiteit Gent

ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur)

Bijles chemie met Constantijn

Momenteel studeert Constantijn Ingenieurswetenschappen aan de Universiteit Gent. Hij heeft gedurende zijn studies al meerdere studenten kunnen begeleiden. Hij is enorm geboeid door wetenschappen en zou zijn kennis en passie graag op een frisse manier overbrengen.

10/10

Maldegem
ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur)
Bachelor, Universiteit Gent

chemie

Lotte

Maldegem

Master

Group T, KUL

in de Industriële Wetenschappen (Biochemie)

Bijles chemie met Lotte

De bijlessen die ik al heb gegeven, vond ik heel leuk. Het gaf me enorm veel voldoening als de kinderen iets begrijpen wat ze ervoor niet begrepen, of als ze oefeningen kunnen oplossen. Het allerleukste vond ik dat ik kon merken dat de kinderen/jongeren het ook steeds leuker begonnen vinden als het hun beter lukte. Zelf ga ik graag naar school en studeer ik graag, ik vind het dan ook leuk om dat plezier een beetje te kunnen overbrengen naar kinderen die niet hetzelfde gevoel hebben.

10/10

Maldegem
in de Industriële Wetenschappen (Biochemie)
Master, Group T, KUL

chemie

Cedric

Brugge

Bachelor

Vives Brugge

bouwkunde

Bijles chemie met Cedric

Ik wil kinderen/jongeren graag iets bijleren. Dit hoeft dan ook niet altijd saai te zijn!

9/10

Brugge
bouwkunde
Bachelor, Vives Brugge

chemie

Ellen

Brugge

PhD

Universiteit Gent

Biotechnologie en biochemie

Bijles chemie met Ellen

Ik heb zelf 2.5 jaar in het onderwijs gewerkt als leerkracht wetenschappen (2e graad), STEM en wiskunde (3e graad TSO) zowel in ASO en TSO richtingen. Lesgeven geeft mij veel voldoening omdat ik anderen dan iets kan bijbrengen op een ludieke en interessante manier. Het is bovendien leuk om vooruitgang te zien bij de cursisten.

Brugge
Biotechnologie en biochemie
PhD, Universiteit Gent

chemie

Eduardo Antonio Bracho

Brugge

Master

Biomedische Wetenschappen

Bijles chemie met Eduardo Antonio Bracho

Mijn grootste motivatie is dat ik leerlingen uit allerlei richtingen kan helpen om ze te doen slagen. Zelf heb ik veel getwijfeld naar de richting waar ik uit wilde met mijn studies, daardoor heb ik veel geleerd over studieaanpak en oriëntering. Dat zijn tips dat ik altijd kan meegeven.

Brugge
Biomedische Wetenschappen
Master,

chemie

Joeri

Sijsele

Master

CVO VIVO Kortrijk

Industrieel Ing EM - automatisering + SLO

Bijles chemie met Joeri

Ik ben momenteel werkzaam in de privésector en behaalde recent mijn diploma van leerkracht voor het secundair onderwijs. Door mijn opleiding tot industrieel ingenieur en mijn opgebouwde werkervaring kan ik de leerlingen heel wat praktische zaken bijbrengen.

Sijsele
Industrieel Ing EM - automatisering + SLO
Master, CVO VIVO Kortrijk

chemie

Bart

Brugge

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles chemie met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

8,8/10

Brugge
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

chemie

Stefaan

Brugge

Bachelor

Vrije Universiteit Brussel

Fysica-sterrenkunde

Bijles chemie met Stefaan

Ik verduidelijk graag fysica en wiskunde omdat het zo duidelijk en elegant ineen zit en helaas enorm ondergewaardeerd wordt door mensen die minder goeie legevers hadden.

Brugge
Fysica-sterrenkunde
Bachelor, Vrije Universiteit Brussel

chemie

Eileen

Brugge

Master

Bio-ingenieur 1ste cel&gen

Bio-Ingenieur: landbouwkunde

Bijles chemie met Eileen

Ik wil graag de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding bio-ingenieur delen met anderen. Ik heb immers een stevige basis over basiswetenschapsvakken (wiskunde, fysica, chemie) om het meeste correct te kunnen uitleggen.

Brugge
Bio-Ingenieur: landbouwkunde
Master, Bio-ingenieur 1ste cel&gen

chemie

Blerta

Brugge

Master

Universiteit Gent

burgerlijk ingenieur

Bijles chemie met Blerta

Ik heb de afgelopen jaren altijd bijles gegeven aan mijn jongere broer en zus, waarbij ik tot de ontdekking kwam dat het heel veel voldoening gaf om hen te zien slagen met de hulp die ik hen gaf.

Brugge
burgerlijk ingenieur
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Hontis uit Deinze

  Student uit het vierde jaar wetenschappen-wiskunde zoekt ondersteuning bij het vak chemie. De student is recent overgestapt van de richting Latijn (1u chemie) naar de richting wetenscha… Lees meer

 • Amaury uit De Haan

  Amaury zit in het 4e middelbaar wetenschappen-wiskunde en heeft problemen met chemie. Graag krijgt hij wekelijks ondersteuning bij het herhalen van de geziene leerstof. Opstarten in jan… Lees meer

 • Martine uit Ichtegem

  Student 5de middelbaar Latijn-wetenschappen wenst ondersteuning bij chemie en fysica. Hij had voor beide vakken een klein tekort op het kerstexamen. Bij chemie vond hij vooral de vraags… Lees meer

 • Luka uit Oostende

  Luka zit in het 6e middelbaar wetenschappen wiskunde en heeft enkele vragen bij het vak chemie. Op 20 oktober moet zij een taak indienen en graag kreeg zij begeleiding bij de theorie en… Lees meer

 • Runeke uit Sint-Martens-Latem

  Student 6de middelbaar Economie-Moderne Talen (4u wiskunde) zoekt hulp bij de wetenschapsvakken en wiskunde ter voorbereiding van haar studie Farmacie volgend jaar. Ze mist een zekere b… Lees meer

 • Jantien uit Brugge

  Jantien zit in haar 1e bachelor Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan UGent en zoekt begeleiding bij chemie. Graag een wekelijkse opvolging bij het herhalen van de cursus ter v… Lees meer

 • Lander uit Gent

  Lander zit in het 5e middelbaar en heeft op 25 augustus een herexamen voor natuurwetenschappen. Voornamelijk bij het onderdeel chemie heeft hij ondersteuning nodig.

 • Tinne uit Gent

  Een leerling uit het 5e middelbaar in de richting wetenschappen-wiskunde zoekt ondersteuning voor chemie. Ze is net gestart in de richting en heeft wat achterstand.

 • Phéline uit Brugge

  Student uit het 6e middelbaar economie-talen wil ondersteuning bij scheikunde. Het gaat vooral om chemische lettergeving en organische chemie.

 • Marie uit Brugge

  Student uit het 6e middelbaar economie-wetenschappen is op zoek naar ondersteuning bij chemie. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Tijs uit Deinze

  Student 6de middelbaar Latijn Wetenschappen-Wiskunde 6u (en 2u chemie) zoekt dringend hulp bij het vak chemie, dit ter voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Momenteel is de … Lees meer

 • Hilde uit Beernem

  Leerling uit het 5de middelbaar (Steiner) zoekt bijles ter voorbereiding op haar examens voor chemie. Meer bepaald voor organische chemie.

 • David uit Torhout

  Leerlinge in het 6e middelbaar Latijn-Wetenschappen heeft ondersteuning nodig bij chemie. Het gaat moeilijk bij organische verbindingen (reactiesoorten, veranderingen molecuulskeletten,… Lees meer

 • Joost uit Eeklo

  Student laatste jaar moderne talen wetenschappen zoekt begeleiding bij chemie: zuur base evenwichten, redox evenwichten en reactietypes in koolstofchemie.

 • Pieter-Jan uit Gent

  Leerling uit het 5e middelbaar sportwetenschappen zoekt hulp bij chemie n.a.v. herexamen in augustus.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Top bijlesaanvragen

beste bijles, studiebegeleiding middelbaar, bijles Chemie middelbaar in Damme, bijles instituut, hulp in Chemie regio Damme, Chemie bijles aan huis in Damme, bijles Chemie in de buurt van Damme, bijles prijs per uur, Chemie leren