Bijles Chemie in Wingene

Krijg vandaag nog bijles chemie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Pascale uit Kapellen

  Studente Dierengeneeskunde (Bachelor) heeft herexamen organische chemie. Ze wil graag samen de lessen kunnen overlopen en studeren. Het examen vindt plaats op 7 september.

 • Louise uit Antwerpen

  Leerling Biomedische Laboratorium Technologie wenst bijlessen chemie, het vak wordt meegenomen uit het eerste jaar. Het gaat over analytische chemie. Het herexamen valt op 24 augustus.

 • Samyukta uit Affligem

  Leerling eerste bachelor Bio-Ingenieurswetenschappen aan UGent wenst bijlessen chemie. Het gaat om de vakken chemie 1 en chemie 2 uit het eerste jaar. Chemie 1: structuur, chemie 2: rea… Lees meer

 • Nezahat uit Leuven

  Student 2de bachelor Bio-Ingenieur (KU Leuven) wenst ondersteuning bij twee vakken voor de herexamens: anorganische chemie, en thermodynamica. Anorganische chemie: -H1: atoomstructuur… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

De accountmanagers bij BijlesHuis zijn een enthousiast team dat het netwerk van bijlesdocenten kent als hun broekzak. Een van hen zal jou koppelen aan de geschikte bijlesdocent uit regio Wingene voor je bijlessen chemie. Op deze pagina kan je alvast kennismaken met onze accountmanagers!
Al onze bijlesgevers, dus ook die in Wingene, worden zorgvuldig gescreend voor ze bijles chemie kunnen geven. We houden een persoonlijk intakegesprek met hen, waarin we peilen naar hun didactische ervaring, aanpak, vakkennis chemie,... We vragen een kopie van het diploma (of meest recente puntenlijst, indien de docent nog aan de universiteit studeert) en een uittreksel uit het strafregister, model 596.2. Op die manier zijn we zeker dat we enkel de beste docenten chemie aanbieden!
Onze bijlesdocenten in Wingene, en bij uitbreiding over heel België, zijn stuk voor stuk gemotiveerde toppers met ervaring met bijles chemie. De jongste lesgevers studeren een relevante studie aan de universiteit. De oudste lesgevers zijn gepensioneerd, een groot aantal na een loopbaan in het onderwijs. Het merendeel van de BijlesHuis-docenten werkt fulltime, en is dagelijks op een of andere manier met hun vakgebied chemie bezig!

Top bijlesaanvragen

privéles Chemie, Chemie bijles aan huis in Wingene, hulp in Chemie regio Wingene, bijles Chemie middelbaar, bijles tarieven, bijlesleerkracht, bijles leraar, bijles Chemie middelbaar in Wingene, betaalbare bijles